Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Nem vagyok audiophil, ez már a hangfalakon is látszik. 12.000-ért néztem Technics SU-V570-t. Egy haver 22-ért akar valami Sony-t rám tukmálni, de valahogy nem akarok Sony-t venni. Kb. 30-ig elmennék a használt árral, mert lehet hogy később hangfal csere lenne.
Kezdésnek olcsón pl.
http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... sito,15986
.
Nem vagyok audiophil, ez már a hangfalakon is látszik. 12.000-ért néztem Technics SU-V570-t. Egy haver 22-ért akar valami Sony-t rám tukmálni, de valahogy nem akarok Sony-t venni. Kb. 30-ig elmennék a használt árral, mert lehet hogy később hangfal csere lenne.
A Technics szerintem sem jó választás. SU-V 670-em volt valaha, lapos, érdektelen, már-már tompa hangja volt. Egy barátomnál a másodrendszerében Denon, azt hiszem PMA 320 hajt ugyanilyen dobozokat, elég kellemes a végeredmény. Szerinte, a sokkal jobb erősítőt meghálálja.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
Sztereó erősitők
A Technics szerintem sem jó választás. SU-V 670-em volt valaha, lapos, érdektelen, már-már tompa hangja volt. Egy barátomnál a másodrendszerében Denon, azt hiszem PMA 320 hajt ugyanilyen dobozokat, elég kellemes a végeredmény. Szerinte, a sokkal jobb erősítőt meghálálja.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Hozzájutottam 2db Videoton Preludium B31 hangfalhoz, Vifa hangszórókkal szerelve, tüskés lábú állvánnyal együtt. Sajna nincs hozzá erősítőm, se kábelem. Segítenétek hogy milyen erősítő kellene hozzá, ami már kicsit modernebb kinézetű, de nem túl drága? Illetve milyen kábelt vegyek hozzá? Egyenlőre egy Emu hangkártyáról menne a hang.
Előre is köszi!
A Preludium, ha állvánnyal, jó állapotban leledzik akkor sokáig a láncban maradhat. Inkább az a gond, hogy ha erősítőben csak a kommersz kategória ársávban gondolkodsz, akkor nem fogod tudni kiszolgálni.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Sztereó erősitők
A Tekknics és a Preludium nem lesz túl jó párosítás sztem.
Sztereó erősitők
Mennyi volna a keret, erre a nem túl drága erősítőre?
Sziasztok!
Hozzájutottam 2db Videoton Preludium B31 hangfalhoz, Vifa hangszórókkal szerelve, tüskés lábú állvánnyal együtt. Sajna nincs hozzá erősítőm, se kábelem. Segítenétek hogy milyen erősítő kellene hozzá, ami már kicsit modernebb kinézetű, de nem túl drága? Illetve milyen kábelt vegyek hozzá? Egyenlőre egy Emu hangkártyáról menne a hang.
Előre is köszi!
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3248
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Előre is köszi!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Előre is köszi!
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 876
Sztereó erősitők
Hello, tudna nekem ajanlani valaki egy fejhallgato erositot USB bemenettel is IEC csatlakozassal 30 ezer-ig?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Sztereó erősitők
Kukázott Orister.kiszárítottam,összeraktam.Első blikkre hogy világít az már egy jó jel.Talán feltámad hamvaiból:)
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Sztereó erősitők
Tapasztaltabbaktól Kérdezném.
A yamaha a-s1100 -on gondolkodom, de majd csak jövőre, megakarom várni a cest és az ifat, spotify connect nekem kéne erősítőbe integrálva (wifi).
Szóval mi a vélemény a yamaha erősítőiről illetve erről a típzsról.
Most ők a marketingjüket a 2100 as és a 3000 es erősítőbesetében is a régi vintage csúcs erősítőjükkel próbálják eladni, hogy egyszer már bizonyítottak...
Szóval vállalható cucc?
Ára 500 ezer körül van újonan.
Sztereó erősitők
Igen erre! Ez a lemez eléggé jó lett minden szempontból...
Rendben rákukkantok este.Köszi mégegyszer.Ha van még tipp jöhet bármennyi.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Sztereó erősitők
Köszönöm az ajánlást ma este rákeresek.A ride with the king albumra gondolsz egyébként Eric Claptonnal kapcsolatban?
Egyszer Tigris fórumtársnál hallottam egy talán Japán dobokból létrehozott zenét,na annál is voltak olyan hangok amik szó szerint mintha a hátam mögül hallatszott volna.Az is hatalmas élmény volt.Azt is nagyon keresem jelen pillanatban.És volt még egy azt hiszem hd-end című album volt a címe az még egy keresésgyanús album csak sehol nem találom jelen pillanatban.
Igen erre! Ez a lemez eléggé jó lett minden szempontból...
Sztereó erősitők
Ez akkor lesz tökéletes, ha a nő hangjától majd a hideg is kiráz
A műfajban nagyon jó lemez. Ami még hasonló, az az AERO című dupla, ott találsz hasonló érdekességeket...
Én javasolnám neked még pl. az Eric Clapton / BB King lemezeket, melyen jól hallhatóan bal- és jobboldalon nyomják a "gitártudást", teljesen más élményeket tapasztalhatsz meg, mint Jarre-al...
De Szalóki Ági Gingalló című lemeze is jó lehet erre, meg még sok másik is...
Nem ízlések miatt írom ezeket, hanem az oldalak és a mélységek kitapasztalásának okán.
Köszönöm az ajánlást ma este rákeresek.A ride with the king albumra gondolsz egyébként Eric Claptonnal kapcsolatban?
Egyszer Tigris fórumtársnál hallottam egy talán Japán dobokból létrehozott zenét,na annál is voltak olyan hangok amik szó szerint mintha a hátam mögül hallatszott volna.Az is hatalmas élmény volt.Azt is nagyon keresem jelen pillanatban.És volt még egy azt hiszem hd-end című album volt a címe az még egy keresésgyanús album csak sehol nem találom jelen pillanatban.
Sztereó erősitők
Csak mégegy megjegyzés.A legelső sikerélményem ami idáig a legnagyobb is az amikor beállítottam ma a hangfalaumat a számomra tetsző pozícióba,és kiüvöltöttem az asszonynak neg a gyerekeknek,hogy Gyertek ezt hallanotok kell.Egy Jean Michael jarre albumot tettem be csak úgy találomra zoolok,és van rajta egy szám amin egy gyerek nevetgélése csordogáló víz,és egy nő beszéde hallható.Na ahogy a nő elkezdett beszélni benne valami fura nyelven,és eddig csak régebben a hangfalakból Hallottam a zenét most az egész teljesen független lett tőle a nőt középről is Hallottam ahonnan nem is hallhattam volna aztán átúszott jobbra aztán balra mellettem majd vissza középre.Én nem ismerem ezeket a fogalmakat amiket ti már igen,de talán ezt hívják színpadnap vagy térnek vagy a jóisten tudja,de hatalmas élmény volt.és ez egy kis Canton fonum volt,mire lehetnek képesek a nagyok.Ez szinte egy drog amire szerintem sikerült rákattannom.Na ennyi nem csöpögöm szét a fórumot.
Ez akkor lesz tökéletes, ha a nő hangjától majd a hideg is kiráz
A műfajban nagyon jó lemez. Ami még hasonló, az az AERO című dupla, ott találsz hasonló érdekességeket...
Én javasolnám neked még pl. az Eric Clapton / BB King lemezeket, melyen jól hallhatóan bal- és jobboldalon nyomják a "gitártudást", teljesen más élményeket tapasztalhatsz meg, mint Jarre-al...
De Szalóki Ági Gingalló című lemeze is jó lehet erre, meg még sok másik is...
Nem ízlések miatt írom ezeket, hanem az oldalak és a mélységek kitapasztalásának okán.
Sztereó erősitők
Csak mégegy megjegyzés.A legelső sikerélményem ami idáig a legnagyobb is az amikor beállítottam ma a hangfalaumat a számomra tetsző pozícióba,és kiüvöltöttem az asszonynak neg a gyerekeknek,hogy Gyertek ezt hallanotok kell.Egy Jean Michael jarre albumot tettem be csak úgy találomra zoolok,és van rajta egy szám amin egy gyerek nevetgélése csordogáló víz,és egy nő beszéde hallható.Na ahogy a nő elkezdett beszélni benne valami fura nyelven,és eddig csak régebben a hangfalakból Hallottam a zenét most az egész teljesen független lett tőle a nőt középről is Hallottam ahonnan nem is hallhattam volna aztán átúszott jobbra aztán balra mellettem majd vissza középre.Én nem ismerem ezeket a fogalmakat amiket ti már igen,de talán ezt hívják színpadnap vagy térnek vagy a jóisten tudja,de hatalmas élmény volt.és ez egy kis Canton fonum volt,mire lehetnek képesek a nagyok.Ez szinte egy drog amire szerintem sikerült rákattannom.Na ennyi nem csöpögöm szét a fórumot.
Sztereó erősitők
Reagálva.
Ezek jó gondolatok!
Vicces dolog, de ha jó zene megy a rádióban kint a konyhában a Philips mikróhifin... akkor is jó hallgatni!
Hifizni jó dolog, de zenét hallgatni mégjobb!
Igen, a mai készülékek már messze nem olyan megbízhatóak és időtálló, egyedi készülékek (a brendekre gondolok)!
Mindentől van jobb (mimdenki számára más), de ne felejtsük el hogy a legfomtosabb a zene ill. a mozi!
Solan ezt elfelejtették már )vagy még nem tudják)!
+1
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Nekem idáig a Sonykkal mindíg csak jó tapasztalataim voltak...
...
Ezeket nem tanácsként írom,mivel én is még csak a történet elején a létra alsó fokán állok csak egy megjegyzés.
Reagálva.
Ezek jó gondolatok!
Vicces dolog, de ha jó zene megy a rádióban kint a konyhában a Philips mikróhifin... akkor is jó hallgatni!
Hifizni jó dolog, de zenét hallgatni mégjobb!
Igen, a mai készülékek már messze nem olyan megbízhatóak és időtálló, egyedi készülékek (a brendekre gondolok)!
Mindentől van jobb (mimdenki számára más), de ne felejtsük el hogy a legfomtosabb a zene ill. a mozi!
Solan ezt elfelejtették már )vagy még nem tudják)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Nekem idáig a Sonykkal mindíg csak jó tapasztalataim voltak.Volt egy Sony str-de485-öm,igaz házimozi erősítő volt de fejhallgatóval és fimeket nézve igencsak dögös hangja volt,pedig nem egy felső széria.Ugyanakkor sztereóban a napokban hallottam egy Sansui aux-111-et ami megintcsak nagyon tetszett.Na itt jönnek ki az igények hogy neked milyen rendszerhez kell igazítani azt amit kinéztél magadnak.Nyilván ha csak arra vágysz,hogy hátradölj és egy kicsit hifizz, relaxálj szerintem ne gondold túl ezt az erősítő dolgot.Valószínűleg te leszel a boldogabb ember ha enyivel is megelégszel.Ha már egy alap sztereó rendszered lesz,hidd el az ismerősök már annak a hangzásától is lemennek hídba.Sajnos amióta bejöttek a kommersz gagyi házimozik az emberek többségét hozzászoktatták a szarhoz.Ez ilyen,ezt szokták meg és ha meghallanak egy akár alap sztereó cuccot igazán zenélni akkor jönnek rá,hogy amit eddig hallgattak az igencsak távoláll attól amit hifinek lehet nevezni.Velem például így esett.Hogy aztán neked elég az alapszint agy feljebblépsz ez már a te egyéni döntésed lesz.Ezeket nem tanácsként írom,mivel én is még csak a történet elején a létra alsó fokán állok csak egy megjegyzés.
Sztereó erősitők
Technics nem rossz, de adott árban a Sony jobb (pedig ők sem a kedvenceim), és még vannak páran!
Nem sok szép emlékem van a Technics-ekkel... tán egy kivétellel (elő-végfok, nagy cd, régi nagy JBL monitor, a típusok nincsenek már meg), na az tetszett... akkor és ott!
De természetesen árfüggő a dolog!
Na meg ugye mindenkinek más hang kell!
Így ha van rá lehetőséged akkor hallgasd meg őket és te dönts!
Na és a sony ta f630/650esd? Biztos az se jó
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Sztereó erősitők
Technics nem rossz, de adott árban a Sony jobb (pedig ők sem a kedvenceim), és még vannak páran!
Nem sok szép emlékem van a Technics-ekkel... tán egy kivétellel (elő-végfok, nagy cd, régi nagy JBL monitor, a típusok nincsenek már meg), na az tetszett... akkor és ott!
Korrekt válasz, sajnos nem tudom megahalgatni de szerintem a technics su v90d bevállalom mer árban az su vx700 és su vx800között van de technikailag szerintem sokkal jobb
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Nem is számitottam más válaszra!!!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Szerintem menj el,hallgasd meg őket,és döntsd el hogy neked tetszik e.Nem tudom miért húzzák le a többiek ezeket az erősítőket,nyilván a saját rendszeredben kell hogy helyt álljon persze azt is tudni kellene mindezeket mennyiért tudnád beszerezni.De helyből így lehúzni ezeket az erölködőket szerintem nem helyes út,egy személyes meghallgatást biztos megérnek ezek is.
Hát wz az! Saját márkán belül kérdeztem tetem fel a kérdést....
Sztereó erősitők
Annyiban van létjogosultsága a helyből való lehúzásnak szerintem, hogy nem helyből való az, hanem sokat tapasztalt csókák véleményei ezek. Ha látjuk az ilyen tanácsokban a fentebblépés felé vezető úton való egyengetést, az jó.
"Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele"
A Technics nem gondolkodik ilyeneken, ennyi! Van, amit jobb kihagyni. Ezer bocs a márka felé érzelmiekkel, nosztalgiával viseltetőktől, de ez van.
lehúzni ezeket az erölködőket szerintem nem helyes út,egy személyes meghallgatást biztos megérnek ezek is.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1698
Sztereó erősitők
Szerintem menj el,hallgasd meg őket,és döntsd el hogy neked tetszik e.Nem tudom miért húzzák le a többiek ezeket az erősítőket,nyilván a saját rendszeredben kell hogy helyt álljon persze azt is tudni kellene mindezeket mennyiért tudnád beszerezni.De helyből így lehúzni ezeket az erölködőket szerintem nem helyes út,egy személyes meghallgatást biztos megérnek ezek is.
én nem ismerem egyiket sem, de nem lehet, hogy oka van annak, hogy többen se ajánlják egyik modellt sem?
Sztereó erősitők
Nem is számitottam más válaszra!!!!!