Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Köszönöm, de nincs rajta s/pdif kimenet!
A megnevezett sonyt nem ismerem,de amit ajánlók az a megadott árért ajándék.
http://www.hifipiac.hu/index.php/aprohi ... 82&catid=1
Cd játszók
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani CD-lejátszót, ami használtan olyan 5-10k HUF-ba kerül? Ill. mi a véleményetek a hasonló árban lévő Sonykról? Pl. Sony CDP 515
Köszi!
Ja, optikai kimenet fontos lenne!
A megnevezett sonyt nem ismerem,de amit ajánlók az a megadott árért ajándék.
http://www.hifipiac.hu/index.php/aprohi ... 82&catid=1
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Cd játszók
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani CD-lejátszót, ami használtan olyan 5-10k HUF-ba kerül? Ill. mi a véleményetek a hasonló árban lévő Sonykról? Pl. Sony CDP 515
Köszi!
Ja, optikai kimenet fontos lenne!
Cd játszók
He he teljesen meglepődtem a fiók nyitás még mindig nem akar működni a philips cd 820-as on/a zárás hibátlanul megy/,de az RW lemezt egyből olvassa és hibátlanul lejátssza.Furcsa ez egy 100 éves masinától.
Bayerdynamic DT 990
- zsozsone
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Cd játszók
Nemrég volt egy dvd kontra cd játszó teszt Nebulo5-nél amelyben én is részt vettem. A Yamaha cd játszót én vittem próbára mely 15 éves korához képest egész jól helytállt. A típusa YAMAHA CDX 670, melyben a dac: YDC 103 ic alapszik
a futómű az igen komoly gépekben is megtalálható KSS-150A,KSS-210A. Nem válnék meg tőle semmi pénzért. Az erősítőm is
komolynak mondható a YAMAHA DSP-A1, amely MAGNAT Vintage 450-es hangfal szettel szólal meg, számomra kellemes hangon, és a házimozi élmény is igen kielégítő, sub nélkül is.
Kábelekből minek több ezer-tízezer forintos mikor egy MONITOR Symmetrical Audio Cable is tökéletesen megfelelő.
Nem szándékoztam nagyképűnek tűnni, csak információt akartam adni Gampa zene szerető társamnak, akinek ezúton üzenem, hogy a Pana Dvd-t tartsa meg, mint ahogy én sem
válnék meg a Pana S 47, S 75-től.
Cd játszók
Sziasztok !!
Nekem volna egy eladó philips cd 880 am egészségügyi problémák miatt válnék meg tőle !Megtekinthető Szeged kiskundorozsmán!
Írtam privátot!
Cd játszók
Sziasztok !!
Nekem volna egy eladó philips cd 880 am egészségügyi problémák miatt válnék meg tőle !Megtekinthető Szeged kiskundorozsmán!
Cd játszók
Köszönöm infókat rajta vagyok az ügyön,de most megint melóban vagyok itt nem tudom birizgálniRemélem tényleg csak az ékszíj,mert nem szeretnék túl sokat rákölteni most másra megy a zsém...
Szívesen! Ezekben a gépekben az a jó, hogy fillérekből lehet őket javítani, vagy donort venni hozzájuk.
Philips rulez!
Cd játszók
nem akarok annyit beidézni köszönöm a válaszokat
Ilyen gumit hol tudok venni?Könnyü kicserélni?
Gondoltam,hogy jó hangú pörgettyű ,de hogy a cd 723-nál ennyivel"jobb" legyen azt nem,és nem csak az analog de a digit kijáraton keresztül is.Azért a Lupus még dob egy kicsit a hangján
A HQ-ban lehet kapni többféle méretben.
Analóg kimeneten keresztül simán jobb, mert a TDA 1541 lényegesen frankóbb DAC. Futóműnek is jobbnak találtam a 723-nál, bár még így is van rajta mit tuningolni.
Azért fülelj meg egy régebbi modellt pl: Cd160, 360, 460 stb. Azok alapból jobbak hangban.
Köszönöm infókat rajta vagyok az ügyön,de most megint melóban vagyok itt nem tudom birizgálni
Remélem tényleg csak az ékszíj,mert nem szeretnék túl sokat rákölteni most másra megy a zsém...
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Gondoltam,hogy jó hangú pörgettyű ,de hogy a cd 723-nál ennyivel"jobb" legyen azt nem,és nem csak az analog de a digit kijáraton keresztül is.Azért a Lupus még dob egy kicsit a hangján
A HQ-ban lehet kapni többféle méretben.
Analóg kimeneten keresztül simán jobb, mert a TDA 1541 lényegesen frankóbb DAC. Futóműnek is jobbnak találtam a 723-nál, bár még így is van rajta mit tuningolni.
Azért fülelj meg egy régebbi modellt pl: Cd160, 360, 460 stb. Azok alapból jobbak hangban.
Cd játszók
Beszélj vele:
Wireman
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... d-javitas/
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Cd játszók
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Skacok szükségem lenne egy kis segítségre,tanácsra ,szóval cseréltem egy Philips cd 820 lejátszót ami hibátlanul olvas,szinte mindent normálisan csinál,de néha nem akarja kinyitni a lemeztálcát,egyszerűen elindítja a fióknyitást,de egy fél cm-er után megáll,és kézzel kell kihúzni.Valaki esetleg nem tud erre a gondra valami megoldást
Szedd szét pucold ki.
Lehet csak valami kocs került a mechanikába,én már jártam igy.
Ha utána sem akkor passz.
Csúszik az ékszíj, ami a fiókot mozgatja. Azért nem árt átzsírozni a mechanikát is.
Cd játszók
Ha más lenne a gond, a "Cd játszók.." adásvétel legtetején "CD játszók javítása.." topicban Wireman válaszol is, javít is.
Cd játszók
Skacok szükségem lenne egy kis segítségre,tanácsra ,szóval cseréltem egy Philips cd 820 lejátszót ami hibátlanul olvas,szinte mindent normálisan csinál,de néha nem akarja kinyitni a lemeztálcát,egyszerűen elindítja a fióknyitást,de egy fél cm-er után megáll,és kézzel kell kihúzni.Valaki esetleg nem tud erre a gondra valami megoldást
Szedd szét pucold ki.
köszi
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Cd játszók
Szedd szét pucold ki.
Cd játszók
Bayerdynamic DT 990
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
De általában a cd játékosok többsége megeszi a dvd játékosokat!
..és mit jelent az, hogy megeszi?
Mint a fobizán reklámban?
Nállam azt hogy minden szempontból jobban tetsző a számomra a zene!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Kezd a DAC után lévő müveleti erölködővel.
Köszönöm a tanácsot, ezen már néhány éve túl vagyok. Eddig igazából nem érdekelt a probléma, elkönyveltem, hogy DVD játszóval nem lehet zenét hallgatni. Most a digit kimenet átalakítása, és egy különlegesen jó külső DAC arról győzött meg, hogy a lejátszómban jelentős potenciál van. Az biztos, hogy a soundprocesszor jó digit jelet állít elő. A belső DAC-ok felé küldött jellel lehet valami probléma. Sajnos az is lehet, hogy szándékos. Ebben a lejátszóban Sony pörgettyű és kontroll chip van.
- petyka2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
Cd játszók
Elég sok dvd-nek jó a "futóműve", és jó dac is van bennük (persze nem mindegyikben... mint ahogy a cd-k esetében sem), akkor mégis miért van így?
Pontos kérdés, jó fogalmazás. Karácsonyig megpróbálok rájönni a válaszra.
Ezt a DVD játszót két éve nem használtam a pocsék hangja miatt. Most mégis előkerült, nem fogom sajnálni apró darabokra szedve megtalálni a gyenge láncszemet.
Kezd a DAC után lévő müveleti erölködővel.
-
Vendég
Cd játszók
..és mit jelent az, hogy megeszi?
Mint a fobizán reklámban?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Ezt a DVD játszót két éve nem használtam a pocsék hangja miatt. Most mégis előkerült, nem fogom sajnálni apró darabokra szedve megtalálni a gyenge láncszemet.
Nagyon érdekel a megfejtés és a végeredmény!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Elég sok dvd-nek jó a "futóműve", és jó dac is van bennük (persze nem mindegyikben... mint ahogy a cd-k esetében sem), akkor mégis miért van így?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Igaz, én is így tapasztaltam. A mostani vizsgálódásom tárgya az, hogy kötelező-e ennek így lennie. Futóműként ez a Denon, elég jó. Szeretném megtalálni, melyik bába veszíti el a gyereket.
Cd játszók
Igaz, én is így tapasztaltam. A mostani vizsgálódásom tárgya az, hogy kötelező-e ennek így lennie. Futóműként ez a Denon, elég jó. Szeretném megtalálni, melyik bába veszíti el a gyereket.