Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
Cd játszók
Létezik olyan CD-lejátszó, amin digitális bemenet is van. Amelyik ilyen, az használható D/A konverterként is.
ne mondod?
nekem nem ezzel van bajom, de majd más úgy is elmondja...
a srác szerintem be sem fog ide nézni többé....
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Cd játszók
Atz szeretném kérdezni,hogy cd játszót csak da konverterként lehet-e
használni pl.24bites felvételekhez?
Szeretnék venni egy olcsóbb 24 bites hangkártyát dig. kimenettel ezt szeretném
a pioneer sacd-re küldeni majd tovább az előfokra.Ez így működik?
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Cd játszók
Létezik olyan CD-lejátszó, amin digitális bemenet is van. Amelyik ilyen, az használható D/A konverterként is.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
Cd játszók
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
-
Vendég
Cd játszók
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Doky
Ezt a Marantz-ot ne keverd a régi Philips vonal hangjához.
Ez egy kicsit komolyabban szól.Kevesen vannak akinek volt ebből a tipusból és nem szivesen cserélik le.
640es Cambridge cdről meg inkább ne is beszéljünk.Játék felnötteknek.Arcam 7SE, Marantz CD63 MKII K.I ami ebből az olcso kategoriából a cd játszó.Meg hát ez a 72MkII SE.
Sajnos megint pontatlanul fogalmaztam!
Nem azt írtam hogy jobb vagy rosszabb (és ugye azt tudjuk hogy mindenkinek ez más és más!) hanem azt hogy más!
És az említett játékos (és pár másik amelyek szintén meg lettek említve...) nem olcsó készülékek voltak újonnan, és néha még most sem.
Minden esetre meg kell hallgatni... és annak függvényében dönteni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Cd játszók
Én azt mondanám hogy másabb!
Van ismerősöm akinek jobban tetszik a CA. hangkaraktere mint a régebbi "Philips vonal".
Szerencsére különbözünk!
Doky
Ezt a Marantz-ot ne keverd a régi Philips vonal hangjához.
Ez egy kicsit komolyabban szól.Kevesen vannak akinek volt ebből a tipusból és nem szivesen cserélik le.
640es Cambridge cdről meg inkább ne is beszéljünk.Játék felnötteknek.Arcam 7SE, Marantz CD63 MKII K.I ami ebből az olcso kategoriából a cd játszó.Meg hát ez a 72MkII SE.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Ha azért nézegetted ezt a Marantzot hogy a Cambridodat leváltsad jó felé jársz.Annál jobb hang minden képpen.
Én azt mondanám hogy másabb!
Van ismerősöm akinek jobban tetszik a CA. hangkaraktere mint a régebbi "Philips vonal".
Szerencsére különbözünk!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Cd játszók
Hangban mennyire lehet másabb a mostani cd játszóknál?
Gondolok itt arra, hogy 1983-óta kapható cd lejátszó, tehát 8-10 év műszaki fejlesztés áll a Marantz mögött...
A mostaniaknál meg 25 év... tehát azóta folyamatosan fejlesztenek! (Néha előre, néha vissza)
Ha azért nézegetted ezt a Marantzot hogy a Cambridodat leváltsad jó felé jársz.Annál jobb hang minden képpen.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Gondolok itt arra, hogy 1983-óta kapható cd lejátszó, tehát 8-10 év műszaki fejlesztés áll a Marantz mögött...
A mostaniaknál meg 25 év... tehát azóta folyamatosan fejlesztenek! (Néha előre, néha vissza)
Hát őszintén megvallva... nem tudom mennyit fejlesztettek az utóbbi időben!?
Hallottam jó pár új gépet (inkább alsó, közép kategóriásat) és azt kell hogy mondjam nekem valahogy a régebbi készülékek hangja kellemesebb volt (persze az áruk is!).
És azt is megemlíteném hogy rengeteg cég terméke "Philips alapokra" épül!
Cd játszók
Keresek Philips CD150-et, hiányosat, hibásat is.
ILYENEKET KERESEK
Cd játszók
Ne aggodj!
A Marantz nem fog tönkre menni.
Egy nyügje van a fogaskerék ami a mechanika gyenge pontja de beszerezhető.kb 1500 FT.
A Sony hamarabb kihullana!És drága is lenne javitani.
-
Vendég
Cd játszók
Köszi!
Igazából én a megbízhatóságtól félek kicsit... túl öreg gép és az ára nem kevés!
Ne aggodj!
A Marantz nem fog tönkre menni.
Egy nyügje van a fogaskerék ami a mechanika gyenge pontja de beszerezhető.kb 1500 FT.
A Sony hamarabb kihullana!És drága is lenne javitani.
Cd játszók
A Marantz jobban szól...
...Én a Marantzot vinném.
Köszi!
Igazából én a megbízhatóságtól félek kicsit... túl öreg gép és az ára nem kevés!
-
Vendég
Cd játszók
Viszont én azt mondanám érdemes lenne összehasonlitani vhogy egy Marantz CD63mkII K.I.S, és egy Arcam Alpha 7SE, vagy 8SE vel.Ezek még nagyon jó masinák ennyi pénzért.
-
Vendég
Cd játszók
Hmmm... Igazából a hangjukra lennék kíváncsi!
A Marantz jobban szól.
Rendszertöl se függ anyira.
Az a Marantz egy komolyabb kategoriájuu masina mint a Sony.
A 72MKII SE a CD17 elödje új ára 200.000 felett volt itthon.A Sima 72 volt 192.000 anno!!!!Ez tuti mert nekem volt az összes tipus ebből.A MKII ben már dAC7 van a sima 72, 72SE-ben gyengébb DAC van és az mkII-től a HDAM is benne van.Ha jól emlékszek ez volt az első "kisebb kategoriás" cdjük amibe belerakták.Hasonló hangja van mint a 17eseknek csak annál kicsit husosabb teltebb.A futomüve jobb mint a 17eseké!Jó megépitetség nem egy mai 4 kgos cdpörgetö.
A Sony tipikus pakoljunk bele mindent cdjátszója.Nem rossz hanggal de nagyon rendszerfüggö.Sajnos ebből is kihallani a Sony-s digit ízt amit nem kedvelek.A magas hangja tipikus Sony sajnos.A mélyei jók lennének kicsit puffogos.Megépitetsége brutális.Lézert nem fogsz hozzá egykönnyen szerezni és ha sikerül is akkor piszok drága.30000 től felfelé.
Én a Marantzot vinném.
- petyka2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
Cd játszók
A Sony kilőve...
A Marantz mi pénzt érhet mostanában?
Ha makulátlan, elmehet akár 40e-ig szerintem.
Cd játszók
A Sony kilőve...
A Marantz mi pénzt érhet mostanában?
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Cd játszók
Csak a design miatt kell az X-Ray?(na jó,gondolom a belvilága miatt-akkor az E624 is megteszi ugyanaz a belvilága mint az X-Ray-nek).Bár lehet,hogy azt sem lesz könnyebb találni.Azért sok sikert!
...hogy passzoljon az X-a1 -hez és nem utolsó sorban mert teccik a hangja
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Cd játszók
A Marantz jobban néz ki mint a SONY.
Szerintem jobban is szól,de ez ízlés dolga. :bebebebebebe:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Cd játszók
Köszönöm!
Remélem beválik. Majd jól összehasonlítom itthoniakkal, ha megérkezik, remélem egyben
már csak egy Musical Fidelity X-Ray hiányzik, de sajnos nem akar senki eladni ilyet már egy ideje....
Csak a design miatt kell az X-Ray?(na jó,gondolom a belvilága miatt-akkor az E624 is megteszi ugyanaz a belvilága mint az X-Ray-nek).Bár lehet,hogy azt sem lesz könnyebb találni.Azért sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Cd játszók
Egész jól hallgatható, sohasem szól durván "digitálisan" (ha mégis, akkor azzal a cédével nagy baj van!), dinamikus, jó szólamelválasztás, stabil megfogott mélybasszus, kicsit lompos "denonos" felsőbasszus, kicsit részlettelen. Ha rendesen lehetne hozzá alkatrészt (eredeti lézer) kapni, nem lenne ilyen nyomott az ára. Komoly rendszereket is kiszolgál, sőt, megkíván egy szintet mindattól, ami utána következik.
Köszönöm!
Remélem beválik. Majd jól összehasonlítom itthoniakkal, ha megérkezik, remélem egyben
már csak egy Musical Fidelity X-Ray hiányzik, de sajnos nem akar senki eladni ilyet már egy ideje....
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
Cd játszók
Cd játszók
Szerintem meg a Sony néz ki jobban. :bebebebebebe:
Szeretem az ilyen old-school kinézetet.
Hangjukról nem tudok nyilatkozni.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Cd játszók