Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Hálózati audio lejátszók
Köszi, ezeknek a linkeknek utána nézek, hirtelen csak egy Yamaha-t találtam.
Hálózati audio lejátszók
Filmre vegyél egy Amlogic S905X SoC-os Androidos lejátszót, amin microSD kártyáról tudsz futtatni LibreELEC-et, benne a legfrissebb Kodival.
NAS-nak vegyél egy használt Microservert és tegyél rá OMV-t. (Vagy ha érzel magadban annyi affinitást, akkor össze is rakhatsz magadnak egyet.)
Zenére vegyél egy Allo DigiOne playert.
Problem solved. .)
Köszi.
Épp eszembe jutott még plusz alternatívaként - amit szintén kifelejtettem - a raspberry pi3+hifiberry digi+ pro, arról mi a vélemény.
De ha jól látom ez valami hasonló, úgy látom árban is. Az ellenfél megzavarásáért 3 féle OS-el
NAS-ban inkább 2lemezes Synology-t vagy Qnap-ot nézegettem eddig, mert nincs sok kedvem magamnak barkácsolni ill a mérete miatt is.
De ez meg olcsóbb is és nyilván rugalmasabb is. Utána olvasok.
Hálózati audio lejátszók
A hozzászólásom nem direkt neked szántam, azért nem is válaszként írtam. Természetesen megértem a szempontjaidat és nem borzadtam el.
Mióta megvettem a Bodor Audio pc-t sokan érdeklődtek iránta, inkább csak ezért írtam le, amit leírtam.
Nem úgy gondoltam, hogy Te borzadsz el, hanem hogy mások egy jó audio PC árának hallatán
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok,
lenne egy nagyon nem hozzáértői kérdésem, elnézést előre is ha hülyeségeket írok, kérdezek.
Jelenlegi rendszerem kicsit átszervezésre kerül, tervezek média lejátszót cserélni, ill nas-t beszerezni. Ezzel kapcsolatban merült fel, hogy jó lenne valami amivel értelmes hangot
is elő tudok állítani, nem tudom ez lehetséges-e. Olvasgatva több verzió merült fel bennem. A majdani lejátszó után jelenleg egy Tianyun Zero DAC lenne a láncban.
1. Popcorn A410 ill A500-at jó dac-al reklámozzák. Az tényleg jó alternatíva, lehet ebben gondolkodni, vagy csak marketing?
2. Esetleg digi koax kimenettel rendelkező lejátszó (pl Dune HD Base 3D) + DAC?
3. Látom, hogy vannak NAS-ok, melyeken van hdmi és fut rajtuk Kodi, amit letölt le is tudja játszani, valamint usb-n zenét usb da-ra is tud streamelni, pl Asustor. Vagy ugyanezt megépíteni
pl egy HP Microserver-ből. Ez a leguniverzálisabb, viszont minőségre?
4. Audio PC. Minőségre ez nem lenne rossz, csak az árakat látva messze ez lenne a legköltségesebb, korábbiaknál jóval drágább és hát a jelenlegi rendszerem árának többszörösét
nem terveztem kiadni lejátszóra.
5. Sima asztali gép nem jön számításba, ahogy olvastam.
6. Egy használt Squeezebox? Ez nem igazán univerzális, viszont a legolcsóbb megoldás.
Milyen irányba éellen inkább érdemes nézelődni, ill mit elfelejteni már az elején? Esetleg valami egyéb ötlet, javaslat?
Köszi,
Robi
Filmre vegyél egy Amlogic S905X SoC-os Androidos lejátszót, amin microSD kártyáról tudsz futtatni LibreELEC-et, benne a legfrissebb Kodival.
NAS-nak vegyél egy használt Microservert és tegyél rá OMV-t. (Vagy ha érzel magadban annyi affinitást, akkor össze is rakhatsz magadnak egyet.)
Zenére vegyél egy Allo DigiOne playert.
Problem solved. .)
Hálózati audio lejátszók
Szia,
szerintem jogosan borzadnak el, akik más ligában játszanak, mint én is, ha nem opció, nem ugyanarról beszélünk.
Nem kétlem hogy egy jól összerakott audio pc jobb és mi mindent tud és mi mindenre lehet használni, de én 50-100e körüli lejátszókról írtam, ilyeneken gondolkodom, amiket a felsorolásban is felvetettem.
Ezek mellett a 'csak 250e az audio meg 250e video lejátszó még olcsó' is nem alternatíva. Sajnos. Az egész rendszerem nem kerül annyiba (használtan) és nem fogok/tudok annyit kiadni egy pc-re ami 2-2.5szerese.
Csak azt akarom mondani, hogy aki igyekszik pénztárcához viszonyítva valami hallgathatót olcsóbban összerakni és kijön pl 200e körül, az nehezen fog csak a lejátszóra pluszban hozzádobni fél millát,
hiába a vitathatatlan előnyei
Robi
A hozzászólásom nem direkt neked szántam, azért nem is válaszként írtam. Természetesen megértem a szempontjaidat és nem borzadtam el.
Mióta megvettem a Bodor Audio pc-t sokan érdeklődtek iránta, inkább csak ezért írtam le, amit leírtam.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Hálózati audio lejátszók
Szia,
szerintem jogosan borzadnak el, akik más ligában játszanak, mint én is, ha nem opció, nem ugyanarról beszélünk.
Nem kétlem hogy egy jól összerakott audio pc jobb és mi mindent tud és mi mindenre lehet használni, de én 50-100e körüli lejátszókról írtam, ilyeneken gondolkodom, amiket a felsorolásban is felvetettem.
Ezek mellett a 'csak 250e az audio meg 250e video lejátszó még olcsó' is nem alternatíva. Sajnos. Az egész rendszerem nem kerül annyiba (használtan) és nem fogok/tudok annyit kiadni egy pc-re ami 2-2.5szerese.
Csak azt akarom mondani, hogy aki igyekszik pénztárcához viszonyítva valami hallgathatót olcsóbban összerakni és kijön pl 200e körül, az nehezen fog csak a lejátszóra pluszban hozzádobni fél millát,
hiába a vitathatatlan előnyei
Robi
Hálózati audio lejátszók
1. Marketing (de Mozira nagyon jok, ha szereted a total commanderes bongeszest a boritok helyett)
2. Digit coaxon a 24bit/192 kHz-nel nagyobb felbontast nem fog tudni kezelni a dac, ha ez eleg akkor jo lehet
3. NAS-t szerintem az alapfunkcioira hasznald, Synology-Qnap paros kozul valasztanek csak, persze ez is penz kerdese (en nem bantam meg)
4. Audio PC, ami olyan, hogy na, az 500.000 Ft korul van. Azzal mar nagyon magas minoseget lehet karcolgatni, persze meg onnan is vannak boven feljebb ugrasok. Nekem tavlati tervben benne van, hat nem ma lesz
5. El lehet vele indulni, azutan meg ha tudsz, akkor tovabb lepsz
6. Nem ismerem, igy ebben nem tudok segiteni
7. Dedikalt lejatszok: sokaig gondolkodtam, vegul elvetettem. Egy ido utan elfaradnak, amit ma tudnak, kesobb gyartotol fuggoen ugyan probaljak szoftveresen tovabb huzogatni a kepessegeket de az annyi marad nagyjabol, amit most tud. Lehet most tud Spotifyt, 2-3 ev mulva mas lesz a slager vagy epp amire szukseged van es mehet fel az aproba. En emiatt mondtam le a dedikalt lejatszokrol. Kozben meg most emberek tizezrei boldogan hasznaljak igy, szoval ez csak az en szempontom
Köszi a tanácsokat.
1. köszi, akkor ez próba lenne, kinek a pap, kinek a paplan, épp wwwolfman kolléga pedig dicséri, akkor ez a lehet nekem megfelelne, nem tudom ki miből indul ki. Mármint hozzám viszonyítva.
2. ez elég, egyelőre mindenképp, ilyen anyagom sincs sok. 3. ezeket a márkákat néztem eddig is, csak az Asustor azért jött jóba, mert az tud egyben mindent.
4. ez épp az ára miatt nekem is csak a lottó 5ös kategória 5. most épp notebookom van csak amiből ki tudnék indulni
7. ez tulajdonképp az audio pc-n (sima pc-n) kívül az összes opcióra érvényes.
Robi
Hálózati audio lejátszók
1. Marketing (de Mozira nagyon jok, ha szereted a total commanderes bongeszest a boritok helyett)
2. Digit coaxon a 24bit/192 kHz-nel nagyobb felbontast nem fog tudni kezelni a dac, ha ez eleg akkor jo lehet
3. NAS-t szerintem az alapfunkcioira hasznald, Synology-Qnap paros kozul valasztanek csak, persze ez is penz kerdese (en nem bantam meg)
4. Audio PC, ami olyan, hogy na, az 500.000 Ft korul van. Azzal mar nagyon magas minoseget lehet karcolgatni, persze meg onnan is vannak boven feljebb ugrasok. Nekem tavlati tervben benne van, hat nem ma lesz
5. El lehet vele indulni, azutan meg ha tudsz, akkor tovabb lepsz
6. Nem ismerem, igy ebben nem tudok segiteni
7. Dedikalt lejatszok: sokaig gondolkodtam, vegul elvetettem. Egy ido utan elfaradnak, amit ma tudnak, kesobb gyartotol fuggoen ugyan probaljak szoftveresen tovabb huzogatni a kepessegeket de az annyi marad nagyjabol, amit most tud. Lehet most tud Spotifyt, 2-3 ev mulva mas lesz a slager vagy epp amire szukseged van es mehet fel az aproba. En emiatt mondtam le a dedikalt lejatszokrol. Kozben meg most emberek tizezrei boldogan hasznaljak igy, szoval ez csak az en szempontom
Popcorn A410 elég jó zenére is, figyelemmel arra, hogy egy ESS Sabre dac van benne. Konkrétan partiban van az N50A-mmal (egy utólagos, 203W-os Microsoft táppal). Az A500 Pro pedig szimmetrikus audio kimeneteket kapott, és DSD512-ig natívan kezel.
Ó. És olyannyira borítós a böngészés, hogy netről húz le borítót-tapétát-leírást. Szóval nem tudom, hol hallottad, hogy ilyen hiányosságai lennének, de rosszul. Az egyetlen hátránya, hogy az igazán kényelmes használathoz mennie kell a tévének. Bár nem tudom, hogyan kezeli pl. a BubbleUPnP, ezt nem néztem még soha, de ha gond nélkül, akkor ez is megoldódott.
Hálózati audio lejátszók
Az Audio PC árának hallatán (most a sajátomról beszélek) sokan felszisszennek, de valójában ez egyben egy magas minőségű audio lejátszó eszköz (órajelgenerátorral ellátott USB kártyán keresztül alkalmas minőségi zenehallgatásra külső Dac-kal), valamint fullHD minőségig lehet lejátszani vele jó minőségben filmeket (és a filmek alatt is audiophile hang van, ez sem egy utolsó szempont).
Ha matekolok akkor ez egy 250eFt-os audio és egy 250eFt-os videolejátszó eszköz egyben.
Ha fejleszteni szeretném nem kell kidobnom a torroid trafót, a lineáris tápokat, a házat, stb. elég csak a feljeszteni kívánt alkatrészt cserélnem, illetve nem kell töredékáron eladni ha megjelenik egy újabb lejátszó verzió.
Az, hogy az Audio PC-t minden másra is használhatom könnyedén már csak hab a tortán (youtube, tidal, számtalan egyedi igényre szabható audio és videolejátszó szoftver, stb...), illevte egy mikrofonnal pl. szobaakusztikai korrekcióra, vagy a hsz-k fázismenetének rendberakására.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok,
lenne egy nagyon nem hozzáértői kérdésem, elnézést előre is ha hülyeségeket írok, kérdezek.
Jelenlegi rendszerem kicsit átszervezésre kerül, tervezek média lejátszót cserélni, ill nas-t beszerezni. Ezzel kapcsolatban merült fel, hogy jó lenne valami amivel értelmes hangot
is elő tudok állítani, nem tudom ez lehetséges-e. Olvasgatva több verzió merült fel bennem. A majdani lejátszó után jelenleg egy Tianyun Zero DAC lenne a láncban.
1. Popcorn A410 ill A500-at jó dac-al reklámozzák. Az tényleg jó alternatíva, lehet ebben gondolkodni, vagy csak marketing?
3. Látom, hogy vannak NAS-ok, melyeken van hdmi és fut rajtuk Kodi, amit letölt le is tudja játszani, valamint usb-n zenét usb da-ra is tud streamelni, pl Asustor. Vagy ugyanezt megépíteni
4. Audio PC. Minőségre ez nem lenne rossz, csak az árakat látva messze ez lenne a legköltségesebb, korábbiaknál jóval drágább és hát a jelenlegi rendszerem árának többszörösét
6. Egy használt Squeezebox? Ez nem igazán univerzális, viszont a legolcsóbb megoldás.
Milyen irányba éellen inkább érdemes nézelődni, ill mit elfelejteni már az elején? Esetleg valami egyéb ötlet, javaslat?
Köszi,
Robi
Nekem meggyőződésem, hogy egy mindent tökéletesen lejátszó eszköz helyett célszerű a videó és az audio lejátszást különválasztani.
Videóra a Médialejátszók topikban sok tipp van, míg audio lejátszóra ezt ajánlom.
Szerintem ezért az árért nagyon tisztességes hangja van, egy jó beépített DAC-al. Igaz ezzel kell később együtt élned, mert külső DAC-ot nem tudsz hozzá csatlakoztatni.
Blogom
Hálózati audio lejátszók
Amit ki is felejtettem:
7. nem univerzális, de zenelejátszó, pl Denon DNP-730, Pioneer N30
Köszi,
Robi
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok,
Köszi,
Robi
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 581
Hálózati audio lejátszók
Ha nem kapna IP cimet, egy pillanatra sem lenne látható. IP cim ütközés is elképzelhető, ha a hálózaton van egy eszköz fix IP cimmel, és a Linnek épp azt osztja ki a router.
Nem ártana, ha egy hozzáértő átnézné a hálózati beállításokat.
Az is lehet, hogy haldoklik a Linn Ethernet interfésze, az is lehet hogy a hálózati kábel szakadt, bizonytalan.
Úgy tűnik megoldódott a probléma... router beállítással. Köszönöm!
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
JBL 4333
Hálózati audio lejátszók
Segíteni próbálok valakinek, de elvleg ilyen:
Technicolor TC7200 modem (UPC-s)
Vagy lehet, hogy a router DHCP server beállításával lehet gond, de a lényeg, hogy van, hogy pár másodpercre elérhető a lejátszó újraindítás után, aztán leesik a hálózatról.
Ha nem kapna IP cimet, egy pillanatra sem lenne látható. IP cim ütközés is elképzelhető, ha a hálózaton van egy eszköz fix IP cimmel, és a Linnek épp azt osztja ki a router.
Nem ártana, ha egy hozzáértő átnézné a hálózati beállításokat.
Az is lehet, hogy haldoklik a Linn Ethernet interfésze, az is lehet hogy a hálózati kábel szakadt, bizonytalan.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- andarson
- V.I.P.
Hálózati audio lejátszók
Pontosan milyen routered van?
Segíteni próbálok valakinek, de elvleg ilyen:
Technicolor TC7200 modem (UPC-s)
Vagy lehet, hogy a router DHCP server beállításával lehet gond, de a lényeg, hogy van, hogy pár másodpercre elérhető a lejátszó újraindítás után, aztán leesik a hálózatról.
Linn Majik DS
JBL 4333
JBL 4333
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni, az létezik, hogy a Linn DS lejátszók DSL modemes rendszerben, router kompatibilitás miatt, nem működnek?
A Linn alábbi doksija alapján legalábbis én úgy látom, hogy nem:
http://docs.linn.co.uk/wiki/index.php/D ... the_Router
Mi ilyenkor a megoldás, ha csak ilyen DSL alapú internet elérhető?
Köszönöm!
Pontosan milyen routered van?
BARTIMEX AUDIO Honlap
- andarson
- V.I.P.
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni, az létezik, hogy a Linn DS lejátszók DSL modemes rendszerben, router kompatibilitás miatt, nem működnek?
A Linn alábbi doksija alapján legalábbis én úgy látom, hogy nem:
http://docs.linn.co.uk/wiki/index.php/D ... the_Router
Mi ilyenkor a megoldás, ha csak ilyen DSL alapú internet elérhető?
Köszönöm!
Szerk.: Vagy a DSL modemes router csak a fenti doksiban található beállításokra nem vonatkozik?
Linn Majik DS
JBL 4333
JBL 4333
- mjanosrobert
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 30
Hálózati audio lejátszók
Aries mini...
Igazabol a beuzemelesre kell mindenkepp az almas cucc. Azon keresztul lehet beallitani a halozatot, a lejatszo egyebb bealitasit modositani, a belso hddre az aries usb portrol masolni...
De en pl a kazoot nagy elegedettseggel hasznalom androidrol. Gyorsabban reagal neha mint a lightning ds az alman. Ha nem kabelen van a halozatra kotve az auralic az almas progi van hogy 5 sec mire latja a lejatszot. A kazoo nem gondolkodik.
Szoval kell az alma meg nem is...
Hálózati audio lejátszók
A Yamaha gépek egyelőre nem tudják dekódolni a TIDAL Masters felvételeket, azt a Node 2 tudja. Nem csak szoftveresen tudod kibontani a Masters felvételeket, hanem a Node 2 a netről érkező zenéket teljesen ki tudja bontani.
Itt írtam erről. Vigyázat ez közel egy éves bejegyzés, azóta az Amarra már képes dekódolni az MQA fájlokat!
A Yamaha mellett alternatíva lehet az Arcam rPlay is.
Épp a héten hasonlította össze a WhatHIFI magazin a Node 2-vel.
Biztosra vettem, hogy egy kanadai és egy angol készülék közül az angolt tartják jobbnak, de az azért meglepett, hogy ennyivel jobbnak hozták azt ki.
Mint Node 2 tulajdonos és rajongó aligha hiszem, hogy az Arcam hangja ennyivel jobb lenne, ami pedig a funkcionalitását illeti abban elmarad a Node 2 szintjétől (beleértve a vezérlő app-okat is). Arról a tesztelő említést sem tett, hogy a Node 2 MQA dekódolásra képes, míg az Arcam nem.
Sajnos itthoni ára kb. 30%-al magasabb, mint a külföldi, ahol 114 ezer-ért vásárolható meg (+ némi szállítási költség).
Ahogy az angol Amazonon is olvasható, hogy egy kiváló hangú készülék élvezeti értékéből sokat elvesz a ma még elég gyengécske Play-FI app. használata. Pedig ha megnézzük milyen márkák használják a dts Play-Fi rendszert, akkor igazán megdöbbentő, hogy ennyire fejletlen még.
Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy élvezhető készülék.
Vezérlés szempontjából - tapasztalatból mondom - a BluOS (Node 2) rendszere kiemelkedik a mezőnyből.
Az ARCAM-nál TIDAL alapból integrálva van, de TIDAL Masters dekódolást nem tud, tehát ezen a TIDAL Masters albumok 24bit/44 kHz-es felbontással hallgathatók.
Köszönöm a segítséget. Node 2 lesz
“It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.” Mark Twain
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
Hálózati lejátszó vásárlása előtt állok. Jelenleg egy chromecast audiot használok amit azért gyengécskének érzek.
Adott egy Cambridge audio topaz SR20 erősítő, és egy Monitor audio bronze 2 polcsugárzó pár.
A kiszemelt pedig a yamaha NP-S303: https://www.av-online.hu/lejatszo/yamah ... teszt_2299
Ezzel van valakinek tapasztalata? Akciósan most 100 körül elérhető.
A másik kiszemelt a bluesound node 2 amiről sok jót olvasok, de az erre szánt összegnél kicsit drágábban vesztegetik.
Leginkább a TIDAL Hifi-t használom zenélésre, és van egy külső HDD-n egy rakat flac. Ezekkel a lejátszókkal Tidal hifi-n tudnám hallgatni a Master felvételeket is? (Én úgy értelmeztem, hogy csak pc-s desktop appal működik) Fontos az egyszerű kezelés, stabil működés, szép hang, és a korrekt szoftveres támogatás, frissítés évek múlva is. Csak ennyi
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv!
Az egyik kiszemelt a bluesound node 2, amiről sok jót olvasok, de az erre szánt összegnél drágábban vesztegetik.
A Yamaha gépek egyelőre nem tudják dekódolni a TIDAL Masters felvételeket, azt a Node 2 tudja. Nem csak szoftveresen tudod kibontani a Masters felvételeket, hanem a Node 2 a netről érkező zenéket teljesen ki tudja bontani.
Itt írtam erről. Vigyázat ez közel egy éves bejegyzés, azóta az Amarra már képes dekódolni az MQA fájlokat!
A Yamaha mellett alternatíva lehet az Arcam rPlay is.
Épp a héten hasonlította össze a WhatHIFI magazin a Node 2-vel.
Biztosra vettem, hogy egy kanadai és egy angol készülék közül az angolt tartják jobbnak, de az azért meglepett, hogy ennyivel jobbnak hozták azt ki.
Mint Node 2 tulajdonos és rajongó aligha hiszem, hogy az Arcam hangja ennyivel jobb lenne, ami pedig a funkcionalitását illeti abban elmarad a Node 2 szintjétől (beleértve a vezérlő app-okat is). Arról a tesztelő említést sem tett, hogy a Node 2 MQA dekódolásra képes, míg az Arcam nem.
Sajnos itthoni ára kb. 30%-al magasabb, mint a külföldi, ahol 114 ezer-ért vásárolható meg (+ némi szállítási költség).
Ahogy az angol Amazonon is olvasható, hogy egy kiváló hangú készülék élvezeti értékéből sokat elvesz a ma még elég gyengécske Play-FI app. használata. Pedig ha megnézzük milyen márkák használják a dts Play-Fi rendszert, akkor igazán megdöbbentő, hogy ennyire fejletlen még.
Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy élvezhető készülék.
Vezérlés szempontjából - tapasztalatból mondom - a BluOS (Node 2) rendszere kiemelkedik a mezőnyből.
Az ARCAM-nál TIDAL alapból integrálva van, de TIDAL Masters dekódolást nem tud, tehát ezen a TIDAL Masters albumok 24bit/44 kHz-es felbontással hallgathatók.
Blogom
Hálózati audio lejátszók
Én a helyedben az erősítőt cserélném le, mert a jobb forrás nem fog átjönni rajta.
Sziasztok!
Hálózati lejátszó vásárlása előtt állok. Jelenleg egy chromecast audiot használok amit azért gyengécskének érzek.
Adott egy Cambridge audio topaz SR20 erősítő, és egy Monitor audio bronze 2 polcsugárzó pár.
A kiszemelt pedig a yamaha NP-S303: https://www.av-online.hu/lejatszo/yamah ... teszt_2299
A másik kiszemelt a bluesound node 2 amiről sok jót olvasok, de az erre szánt összegnél kicsit drágábban vesztegetik.
Leginkább a TIDAL Hifi-t használom zenélésre, és van egy külső HDD-n egy rakat flac. Ezekkel a lejátszókkal Tidal hifi-n tudnám hallgatni a Master felvételeket is? (Én úgy értelmeztem, hogy csak pc-s desktop appal működik) Fontos az egyszerű kezelés, stabil működés, szép hang, és a korrekt szoftveres támogatás, frissítés évek múlva is. Csak ennyi
Üdv!
Az egyik kiszemelt a bluesound node 2, amiről sok jót olvasok, de az erre szánt összegnél drágábban vesztegetik.
A Tidal képesség eléggé lekorlátozza a szóbajöhető készülékeket. Az Onkyo NS-6130-at is érdemes lenne megfontolni, szerintem az AKM dac-al jobb hangot produkál mint a Yamaha a Burr-Brown-al.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- b_t
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
Hálózati audio lejátszók
Gyári szoftverrel ha jól tudom igen. Roon végpontként szerintem mással is.
Help !
Az Auralic Aries mini tényleg csak IOS azaz almás telefonnal irányítható?
http://carbon4copy.blogspot.com/
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Hálózati audio lejátszók
Help !
Az Auralic Aries mini tényleg csak IOS azaz almás telefonnal irányítható?
Hálózati audio lejátszók
Én a helyedben az erősítőt cserélném le, mert a jobb forrás nem fog átjönni rajta.
Sziasztok!
Üdv!
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 417
Hálózati audio lejátszók
Sziasztok!
Üdv!
Ha egy picivel több jutna rá, és nem zavar a kijelző hiánya a Yamahánál maradva a WXC 50 is jó ajánlat. Digitális bemenete is van és előerősítőként is használható. Én két hónapja használom, és elégedett vagyok vele.