Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Pio PD-S 505 CD játszóról milyen véleményetek van. Futóműként szeretném használni. Csak optikai kimenet van rajta, digit coax nincs.
Az optikai kábelen továbbított jel minősége rosszabb a coax-on továbbítottnál?
Köszönöm!
Kismisi
Cd játszók
Fülelek ajánlásával az izopropil alkohol bevált, köszi az javaslatot.
Cd játszók
Elnézést hogy belekotyogok de én speciel több embertől is azt halottam hogy ....csak erős idegzetűeknek!
...hogy fültisztító pálcika szájba vesz => némi váladék => körkörös mozdulat a fejegységen => száradás => zene hallgatás és öröm.
Az enyémet is így tisztították, és aki elvégezete a "kényes műveletet" elővett egy agyon strapált, karcolt korongot, és minden gond nélkül lejátszotta.
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5244
Cd játszók
tisztaszesz (eseleg anya parfümje) és -----> fültisztítópálcika . . .
ezt ne.... nem jó a tisztaszesz, foltosodik az optika tőle...
izopropil alkohol a megfelelő tisztítószer...
Cd játszók
Nekem valaki azt mondta, hogy csak a tiszta pamutvatta működik, körkörösen kifelé haladva, minden kenőanyag nélkül... Az illetőnek 25 éve van használt műszaki cikk boltja, és onnan csak esküvőre és temetésre tette ki a lábát.
Cd játszók
tisztaszesz (eseleg anya parfümje) és -----> fültisztítópálcika . . .
Cd játszók
Elnézést hogy belekotyogok de én speciel több embertől is azt halottam hogy ....csak erős idegzetűeknek!
...hogy fültisztító pálcika szájba vesz => némi váladék => körkörös mozdulat a fejegységen => száradás => zene hallgatás és öröm.
Csak előtte nehogy bekajálj szalonnából...
Cd játszók
Mondjuk ez engem is érdekel... de komolyan!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Nem értem ezt a lézer tisztítás dolgot.Komolyan lehet valami gondja egy lejátszónak,mert piszkos lesz a lézerfej?
Az én futóművemen már kb 4éve teljesen szabadon van a fej és van rajta por,de a lejátszást,hangminőséget semmiben se rontja.
Ezért nem értem miért szokott ez másoknak gondot okozni?Komolyan érdekelnek a tapasztalatok.
Mondjuk ez engem is érdekel... de komolyan!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Egy régi sony játszó ami a barátomé, csak mondta h néha téveszt és hátha segít rajta egy tisztítás. Bár az is lehet, hogy már lassan elfárad a lézer.
Cd játszók
Nem értem ezt a lézer tisztítás dolgot.Komolyan lehet valami gondja egy lejátszónak,mert piszkos lesz a lézerfej?
Az én futóművemen már kb 4éve teljesen szabadon van a fej és van rajta por,de a lejátszást,hangminőséget semmiben se rontja.
Ezért nem értem miért szokott ez másoknak gondot okozni?Komolyan érdekelnek a tapasztalatok.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
Okés, akkor marad amit korábban javasoltál.
- fülelek
- V.I.P.
Cd játszók
Van ilyenem itthon, ha jól emlékszem régen decket, videót tisztítottunk vele. Ez is jó lehet lézer optika tisztításra? Ha kétséges inkább nem kísérletezek vele.
Ezt inkább ne, mert ha mégse jó, akkor árthat. nem látszik, hogy mi a tartalma.
Cd játszók
Van ilyenem itthon, ha jól emlékszem régen decket, videót tisztítottunk vele. Ez is jó lehet lézer optika tisztításra? Ha kétséges inkább nem kísérletezek vele.
Cd játszók
El kell menni akkor a háziorvoshoz, nagyra nyitni a CD-tálcáját, és kérni, hogy írjon fel egy üveggel....
Cd játszók
Receptre kell feliratni, nálunk úgy adnak csak.
El kell menni akkor a háziorvoshoz, nagyra nyitni a CD-tálcáját, és kérni, hogy írjon fel egy üveggel....
Cd játszók
Gyógyszertár.
Receptre kell feliratni, nálunk úgy adnak csak.
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
Cd játszók
Ilyenre gondoltál? Ilyen
Én Debreceni vagyok így itt kell valahol beszereznem.
Gyógyszertár.
A jó Hi-Fi...az varázslat.
Cd játszók
Gondolom az olvasófej optika tisztítására gondoltál... izopropil alkohol - vegyszerboltban kapható (Bp-en 1085 József krt. 65.)
Ilyenre gondoltál? Ilyen
Én Debreceni vagyok így itt kell valahol beszereznem.
Cd játszók
SACD-n még kevesebbet adnak már ki mint LP-n, főleg mióta elkezdték az on-line nagy felbontású zenék árúsitását. szóval ha mindenképpen fizikai hordozó kell akkor a cd amin még sokmindent megkapsz, és vannak kifejezetten kiváló lemezek is a piacon.
Értem. Ebben az esetben milyen belépő szintű készülékkel érdemes kezdeni? A jelenlegi láncom alant. Köszi
- fülelek
- V.I.P.
Cd játszók
Lézer tisztításhoz milyen szert lehet kapni ami jó? Korábban valaki írta már itt csak nem találtam meg a hozzászólást.
Gondolom az olvasófej optika tisztítására gondoltál... izopropil alkohol - vegyszerboltban kapható (Bp-en 1085 József krt. 65.)
- fülelek
- V.I.P.
Cd játszók
Lézer tisztításhoz milyen szert lehet kapni ami jó? Korábban valaki írta már itt csak nem találtam meg a hozzászólást.
Cd játszók
Hali!
Ha mondjuk teszem azt, hogy kiépítek egy digitális vonalat is, hogyan kezdjek bele?
Köszönöm
SACD-n még kevesebbet adnak már ki mint LP-n, főleg mióta elkezdték az on-line nagy felbontású zenék árúsitását. szóval ha mindenképpen fizikai hordozó kell akkor a cd amin még sokmindent megkapsz, és vannak kifejezetten kiváló lemezek is a piacon.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Hali!
Ha mondjuk teszem azt, hogy kiépítek egy digitális vonalat is, hogyan kezdjek bele?
Köszönöm
Sajnos a SACD "kínálat" is kicsit szűkös... persze vannak stílusok ahol elég sokat lehet találni.
De az tagadhatatlan hogy túlnyomó részben az SACD sztereo sávja jobb mint a sima cd.
Persze nem minden esetben igaz ez sem...
Fülelj meg ezt is azt is.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.