Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MM-MC fonó elektronikák

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 128

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: SSS »

- az ilyen velemenyek menjenek privibe, lecci ne kezdjetek az offot maris!
Jogos a 2 pont , törölné valaki!!

Az előbb akartam ám másról is írni, de akkor jól elszállt amikor képet is akartam beszúrni.

Valami ilyesmit írtam:
Érdekes ez a phono téma, nálam elsőként egy project alap valami volt, na az iszonyú senkinek nem ajánlom.
Aztán hallottam csomó mindent de valahogy semmi sem volt az igazi. Pl. Cleraudio – a kicsi egydobozosuk – az szörnyű volt brrrrr még talán a projectnál is rosszabb bizonyos szempontból, olyan rideg hangot LP-től azon kívül még nem hallottam. Aztán hallottam a korsun phonoját, az már hallgatható volt. Aztán egy ismerősnél hallottam Roksan Xerxest+Artamiz+Chorus Black+Pointe Analogia + Ion obeliskek +stb.Hát az pont olyan hang volt amit én is „kerestem”. Azóta van Xerxses, meg Pointe
Volt nálam Heed Questar is, de itt az én rendszeremben valamiért nagyon nem jött be, miközben pl. két-három hete egy ismerősömnél is borzasztóan tetszett, mondjuk ott Rega P3+Denon DL103. Na mindegy van ilyen valamiért a Questar nem szereti az én rendszerem

DE hogy hangról is írjak valamit, a Pointe egy nagyon nyílt kellemes, - nem túl - lágy hangzású vas. Én legjobban a nyitott levegős hangzásáért kedvelem. Egy időben –nem is olyan rég – még le akartam cserélni, de most, hogy összeszoktak a Benzel már nem dühöng bennem a vágy, hogy lecseréljem.

Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

Vendég

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Gyártják még ezta Moth-t? Sehol nem lehet mostanában hallani róla.
20éve csend van körülöttük :kiraly: nemrég megtetszett a dolog és vakra vettem először egy kis 30W-os ampot előfokkal. meglepően jó kis dög volt. aztán kirpóbáltam a 60W-os külön tápost és végül a legnagyobb 100W monókat.
ekkor vett egy haverom egy 12VA-es phonot(ez a kisebb és 120köürl van az ára) elég korrekt. a külön tápost még nem hallottam,de Hypo szaktárs vett egyet. nem panaszkodott a hangjára ezidáig(vagy nem mer) ez már kapott egy 100VA-es tápot (komolyabb dobozba is került a táp,míg a kisebbnél inkább egy combos adapter a táp,itt be van spécin dobozolva)

érdemes számításba venni. felénk az veszi,akinek nem telik 47Lab-ra, de tetszik neki ez a világ/hang (sallangmentes,csak ami a lemezen van)

Azért a pofám leszakad, eladtál valakinek úgy egy phonot, hogy az életben nem hallottad, majd még el is dicsekszel vele milyen „korrektül” ajánlasz cuccot
Hát cicus nem semmi vagy

Ráadásul én ugy hallottam, h épp hogy a lemezen léwö informácio 4-de sem jön le rola...

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: Tami »

- az ilyen velemenyek menjenek privibe, lecci ne kezdjetek az offot maris!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 128

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: SSS »

20éve csend van körülöttük nemrég megtetszett a dolog és vakra vettem először egy kis 30W-os ampot előfokkal. meglepően jó kis dög volt. aztán kirpóbáltam a 60W-os külön tápost és végül a legnagyobb 100W monókat.
ekkor vett egy haverom egy 12VA-es phonot(ez a kisebb és 120köürl van az ára) elég korrekt. a külön tápost még nem hallottam,de Hypo szaktárs vett egyet. nem panaszkodott a hangjára ezidáig(vagy nem mer) ez már kapott egy 100VA-es tápot (komolyabb dobozba is került a táp,míg a kisebbnél inkább egy combos adapter a táp,itt be van spécin dobozolva)

érdemes számításba venni. felénk az veszi,akinek nem telik 47Lab-ra, de tetszik neki ez a világ/hang (sallangmentes,csak ami a lemezen van)

Azért a pofám leszakad, eladtál valakinek úgy egy phonot, hogy az életben nem hallottad, majd még el is dicsekszel vele milyen „korrektül” ajánlasz cuccot
Hát cicus nem semmi vagy
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1465

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Ezt a Moth-t inkűbb a Heed Questarral kellene összehasonlítani mert pont az az árkategória. Az is egy nagyszerű készülék nálam a Naim előfok 323-as boardjával nemcsak versenyben volt de talán még egy picit jobban is tetszett nála. 350 Euroért nagyon rendben van! Gyártják még ezta Moth-t? Sehol nem lehet mostanában hallani róla. Ma olvastam a német LP magazin előzetesében, hogy a következő számban lesz Heed Quasar teszt. Kiváncsi vagyok nagyon mert már az előzetesben nagyon szépeket írnak róla.
Saját fülem igazolására én is nagyon várom a tesztet.
Sajnos nekem csak a bemutató szám van meg a magazinból.
Mikor jelenik meg?
értesítenél itt a fórum?
Köszi!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4566
Kapcsolat:

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: revox »

20éve csend van körülöttük nemrég megtetszett a dolog és vakra vettem először egy kis 30W-os ampot előfokkal. meglepően jó kis dög volt. aztán kirpóbáltam a 60W-os külön tápost és végül a legnagyobb 100W monókat.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1024

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: csövi »

.
Gratu az uj dobozaidhoz.
Érden wetted öket?
Jo kis dobozok különben!

Váci volt a gazda.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

MM-MC fonó elektronikák

kösz
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Vendég

MM-MC fonó elektronikák

Milyen új dobozok?

Majcsak felirja...

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 207

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: merida »

.
Gratu az uj dobozaidhoz.
Érden wetted öket?
Jo kis dobozok különben!

Milyen új dobozok?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X

Vendég

MM-MC fonó elektronikák

.
Gratu az uj dobozaidhoz.
Érden wetted öket?
Jo kis dobozok különben!

Vendég

MM-MC fonó elektronikák

...én mér 3éve várok rá.
Mondtam, h mit hallgass meg, nem?

csövi
V.I.P.
V.I.P.

MM-MC fonó elektronikák

Ezt a Moth-t inkűbb a Heed Questarral kellene összehasonlítani mert pont az az árkategória. Az is egy nagyszerű készülék nálam a Naim előfok 323-as boardjával nemcsak versenyben volt de talán még egy picit jobban is tetszett nála. 350 Euroért nagyon rendben van! Gyártják még ezta Moth-t? Sehol nem lehet mostanában hallani róla. Ma olvastam a német LP magazin előzetesében, hogy a következő számban lesz Heed Quasar teszt. Kiváncsi vagyok nagyon mert már az előzetesben nagyon szépeket írnak róla.
Nekem volt mindegyik Heed fonó és nagyon rendben vannak főleg a nagyobb. Jobb a Soner fono legalábbis a deszkamodell verte a Heed quasart. Persze az ár arányban van a teljesítménnyel, De hogy mikor lesz belőle működő project azt nem tudom én mér 3éve várok rá.

Hifritz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: Hifritz »

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

MM-MC fonó elektronikák

Ha nincs bátor, önként jelentkező, akkor kezdem:Nekem a legjobban a Heed Quasar tetszett eddig, használom is.
Teganp egy nagynevű cég kis fonója nagyon csúnyán elvérzett mellette.

próbáld ki a moth-ot :kiraly: (klatty a képre és jobban látszik)

Na ezt sajnos nem hallgattam, de az olcsó árkategóriából
Parasound,C.A.,nagy Pro-ject.Sajnos a középsőt nagyon más körülmények közt.
Az olcsó Pro-ject, és a Goldring azonnal elvérzett.
De a Heed Quasarhoz képest mindegyik nagyon nagy hiányosságot mutatott.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4566
Kapcsolat:

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: revox »

Ha nincs bátor, önként jelentkező, akkor kezdem:Nekem a legjobban a Heed Quasar tetszett eddig, használom is.

próbáld ki a moth-ot (klatty a képre és jobban látszik)

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

MM-MC fonó elektronikák

Hozzászólás Szerző: kex »

Miket hallgattál eddig?

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

MM-MC fonó elektronikák

Ha nincs bátor, önként jelentkező, akkor kezdem:
Nekem a legjobban a Heed Quasar tetszett eddig, használom is.
Tegnap egy nagynevű cég kis fonója nagyon csúnyán elvérzett mellette.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

MM-MC fonó elektronikák

Topictársak!

Sokan vagyunk, akik analógot(is) hallgatunk.
Kinek melyik fonórol mi a véleménye, milyen pu.-val próbálta.
Gondolok az egy árkategóriájú pl. Goldring, C.A., Pro-Ject, Parasound készülékekre, ill. a hazai gyártók egy nagyságrenddel drágább készülékeire (Mellorn, Heed).
Természetesen bármely más ésszerű árú fonóról írhattok.
Várnám a véleményeket.
(Az aktualitást az adja, hogy egy ismerősöm vásárlás előtt áll.) :taps:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”