Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Sziasztok!

Hálózati lejátszót keresek. Nasról mindegyik lejátszik, de nekem fontos lenne a spotify képesség, esetlegesen jó hang, wifi, hogy ne kelljen kábelezni. Nem hi-end rendszerben lesz. Egy tuning fatman iTube és swans m1 elé teszem majd.

Vettem is egy squeezebox classic-ot.
Mivel pc-t nem használok, meg nem is értem minek arról futtatni egy szerverappot a spoty miatt, ezért a synology nas-omra tettem a hozzá való LMS alkalmazást, de a nas kevés ramja miatt időnként 3-mp csendet iktatott be a gép bufferolás címen. 3-4 percenként ez kimondottan zavaró. Eladtam a gépet a problémám megjelölésével.

Most kinéztem egy yamaha wxad-10 lejátszót. Nincs szép retro lcd, de telefonról full vezérelhető és van spotify connect is.
Tesztek alapján is jól teljesít.

Jelenleg kb 50k-s határral gondolkodom, mert a yamaha ezt tudja. Használtan sem sokkal olcsóbb. Ritkán veszek új hifi cuccot, de ez most épp alig valami különbség.

Van ennek bármi alternatívája aminek érdemes lenne utánajárnom?
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Hozzászólás Szerző: -KP- »

G66 írta:
2019.01.16., szer. 18:51
Ha már így a Sneaky előkerült a témában, kérdezném, hogy előfokként próbálta -e valaki? Az érdekelne, hogy egyáltalán lehetséges -e, és milyen minőség érhető el?( A digitális szabályzás miatt.) Csak úgy eszembejutott, mert összesen egy bemenetet használok az erősítőmön, akkor meg lehet jó lenne egy komolyabb végfok a Linnhez.
Ahogy Sumi mondja. Annak idején rengeteget olvastam a Linn fórumot. (Amit most sajna bezárt a Linn, és már nem is olvasható, évtizedek információ gyűjteménye ment a levesbe kb.) Ott is azon a véleményen voltak, hogy még a Majik/Akurate mellé is jobb ha van valódi analóg előfok.

Még jó régen feltettem egy ilyen kérdést:

https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=13 ... k#p1311291

A másik amit többen mondtak a Linn fórumon, hogy akkor táltosodik nagyot a Sneaky, ha a belső hangerőszabályzóját és erősítőjét kikapcsolod és csak forráskészülékként üzemel.

Illetve még azt tanácsolták, ha használom a hangerőszabályzóját, akkor úgy használjam, hogy a hangerő a skála második felén mozogjon. Inkább a 40-80-as régióban (80 a a max) és nem a 0-40-es intervallumban, hogy a digit. hangerőszabályzással járó felbontáscsökkenés ne legyen probléma... Persze nem tudom mennyire hallható, lehet semennyire. Mikor volt Sneaky-m mindig 50-70 körül használtam, mert a beépített erősítőjét is használtam. Éppenhogy, de elég volt a Heed Bee mellé. A meglepetés az volt, mikor megvettem egy Heed Elixirt, nem éreztem, hogy jobb lenne a Sneakynél, max. annyi hogy nagyobb hangerőt tudott. Ma mág egyikük sincs meg, de ez itt már off..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -KP- 2019.01.17., csüt. 11:58-kor.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4120

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

SSS írta:
2019.01.17., csüt. 11:26
kaef2 írta:
2019.01.16., szer. 20:32
robi20064 írta:
2019.01.16., szer. 12:54

Ez igy van. Van tobb ismert halozati lejatszo ami tamogatja az NAA-t (pl SOtM, Sonore *rendu sorozat) illetve a HQPlayer oldalan van egy hosszabb lista es javaslat NAA vegpont epitesere (pl olcsobb megoldasok mint az UP Board).
Van egy SMS200-am is, nagyon jól megy vele az NAA, eddig csak DSD256-tal próbáltam, de ha megjön a Holo Audio Spring 2 D/A akkor kipróbálom DSD512-vel és később majd DSD1024-el is, bármi is legyen a próbán túl az értelme. Jön az SoTM-hez a DSD1024-et is tudó firmware is hamarosan.

Van dual ARM procis Cubox-i is nálam, azzal is jól szól, persze kompromisszum a SoTM-hez képest, de kb a az egyhatodába kerül. Annyit nagyon megér. Ha valaki nagyon olcsó második gépet keresne egy faék egyszerűségű, nyűgmentes két gépes HQplayer - alapú lejátszó konfighoz.
Hmmm érdekes ez a Cubox, ez is egy SBC, mint az RPI, vagy az ASUS TB. Milyen op rendszer fut rajta?
Nálam a Hqplayer NAA ISO fut.

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 127

Hozzászólás Szerző: SSS »

kaef2 írta:
2019.01.16., szer. 20:32
robi20064 írta:
kaef2 írta:
2019.01.16., szer. 12:49
A HQplayer kimenete vagy helyi csatlakoztatású (USB pld) DAC, vagy NAA kliens lehet, UPnP klienssel nem emlékszem hogy működne.

Ez igy van. Van tobb ismert halozati lejatszo ami tamogatja az NAA-t (pl SOtM, Sonore *rendu sorozat) illetve a HQPlayer oldalan van egy hosszabb lista es javaslat NAA vegpont epitesere (pl olcsobb megoldasok mint az UP Board).
Van egy SMS200-am is, nagyon jól megy vele az NAA, eddig csak DSD256-tal próbáltam, de ha megjön a Holo Audio Spring 2 D/A akkor kipróbálom DSD512-vel és később majd DSD1024-el is, bármi is legyen a próbán túl az értelme. Jön az SoTM-hez a DSD1024-et is tudó firmware is hamarosan.

Van dual ARM procis Cubox-i is nálam, azzal is jól szól, persze kompromisszum a SoTM-hez képest, de kb a az egyhatodába kerül. Annyit nagyon megér. Ha valaki nagyon olcsó második gépet keresne egy faék egyszerűségű, nyűgmentes két gépes HQplayer - alapú lejátszó konfighoz.
Hmmm érdekes ez a Cubox, ez is egy SBC, mint az RPI, vagy az ASUS TB. Milyen op rendszer fut rajta?
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

G66 írta:
2019.01.16., szer. 18:51
Ha már így a Sneaky előkerült a témában, kérdezném, hogy előfokként próbálta -e valaki? Az érdekelne, hogy egyáltalán lehetséges -e, és milyen minőség érhető el?( A digitális szabályzás miatt.) Csak úgy eszembejutott, mert összesen egy bemenetet használok az erősítőmön, akkor meg lehet jó lenne egy komolyabb végfok a Linnhez.
Nálam így megy, aktív dobozokat hajt, a saját hangerő szabályzásat használom. Vállalható kompromisszum. Volt már mögötte előfok is , jobb is volt, de a Sneaky többszörösét bele tolni.... Én inkább kivettem, és értelmesebb dologra költöttem azt a csomó pénzt.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
kaef2 írta:
2019.01.16., szer. 12:49
A HQplayer kimenete vagy helyi csatlakoztatású (USB pld) DAC, vagy NAA kliens lehet, UPnP klienssel nem emlékszem hogy működne.
suminator968 írta:
2019.01.16., szer. 09:49
Kicsit lusta vagyok olvasgatni, hátha valaki tudja a válasz kapcsiból.
Adva vagyon a Linn Sneaky hálózatos lejátszóm, ami ugye max 192/24-et tud.
Roon-ról etetem Audio Pc-ről , tudna a dologhoz érdemben hozzá tenni a HQ Player, egyáltalán kompatibilis a Linn-el? gondolkodik.gif

G66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: G66 »

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm fiúk! Erre számítottam...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

A HQplayer kimenete vagy helyi csatlakoztatású (USB pld) DAC, vagy NAA kliens lehet, UPnP klienssel nem emlékszem hogy működne. Nem tudok arról sem, hogy futna a Linnen HQplayer NAA kliens, ami ugye a másik lehetséges megoldás lenne.
suminator968 írta:
2019.01.16., szer. 09:49
Roon-ról etetem Audio Pc-ről , tudna a dologhoz érdemben hozzá tenni a HQ Player, egyáltalán kompatibilis a Linn-el? gondolkodik.gif

ThorSteinar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: ThorSteinar »

A Roon kiválóan tud együttműködni a HQPlayerrel, így valószínűleg kompatibilis lesz a készülékeddel. Nálam egy network bridge készüléken keresztül történik mindez, ami teljesen zökkenőmentes működést biztosít. Tehát Roon a felület, HQPlayer a lejátszó/konvertáló szoftver.
Szerintem érdemes vele kísérletezned (HQPlayer), mivel van próbaverzió, ami 30 percig működik, utána kikapcsol, de újraindítható.
Utána olvastam, hogy a DAC chipemhez melyik HQPlayer filter/beállítás ajánlott és azt összevetettem a Roon hangjával.
A Roon megszolalása monumentálisabb volt, szélesebb térrel, markánsabb mélytartománnyal. Kérdes persze, hogy melyik megszolalás a természetesebb...Mindenesetre én még tovább fogok kísérletezni a HQPlayer-rel, habár jelenleg csak Roon-t használok mindenre. Különben a Roon hangja sokat fejlődött a HQPlayer-hez képest, mondta valaki, aki régebb óta használ Roon-t.
Core Audio Daido Barebone Entry alapú PC|SOtM sMS-200ultra,Etherregen,sPS-500|Ayre QX-5 Twenty|Ayre KX-5 Twenty|ATC SCM150 ASLT|Isotek EVO3 Titan, GII Sigmas, LessLoss C-MARC/Reference,ValhallA Aurora V1 XLR,LessLoss Homage to Time XLR,Curious USB,Audioquest Vodka ethernet

suminator968
V.I.P.
V.I.P.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1360

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Tomrider írta:
2019.01.15., kedd 16:49
Ennyiért újat kapsz...
Igen, az olaszok is újak, kereskedő(k)től, (olasz) számlával, garanciával.

tomrider
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 112

Hozzászólás Szerző: tomrider »

Rotox írta:
2019.01.15., kedd 14:59
-KP- írta:
2019.01.15., kedd 13:48
Network player vonalon akkor maradsz a Teac-nél?
Azt hiszem, csak először kellene venni egyet... :D (És kár, hogy nincs legalább egy analóg bemenete is. sad.gif )

Sajnos ez az ajánlat már nem él: http://www.hazimozibudapest.hu/index.php?P=1&ID=16103

Olaszországban viszont - megbízhatónak tűnő eladóktól gondolkodik.gif - meglepően "olcsók" (https://www.hifishark.com/search?q=teac+nt-503), és van aki postázza is.
Ennyiért újat kapsz...ha nem sürgős, lemegy néha 700 euro alá is (egyszer volt 599eur, május12) :
https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... -teac.html
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2019.01.15., kedd 13:48
Network player vonalon akkor maradsz a Teac-nél?
Azt hiszem, csak először kellene venni egyet... :D (És kár, hogy nincs legalább egy analóg bemenete is. sad.gif )

Sajnos ez az ajánlat már nem él: http://www.hazimozibudapest.hu/index.php?P=1&ID=16103

Olaszországban viszont - megbízhatónak tűnő eladóktól gondolkodik.gif - meglepően "olcsók" (https://www.hifishark.com/search?q=teac+nt-503), és van aki postázza is.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Rotox írta:
2019.01.15., kedd 13:24
-KP- írta:
2019.01.15., kedd 11:58
Pl. egy ilyen?

https://edigital.hu/halozati-adapter/ne ... sb-p163781
Köszönöm mindenkinek a "gondolatébresztést" :smile53: , kezdésnek - R_Andras fórumtárs ajánlása alapján - ez lett (https://www.aqua.hu/netgear-wifi-n300-r ... 18515.html) egy CAT7 kábellel. Ha esetleg nem válik be, akkor sem kidobott pénz; a WiFi "kiterjesztést" tudom használni más célra is (a ház mögötti "bulipincémbe" :smile54: , ahová jelenleg még nem jut ki a wifi).
Ahogy nézem ez pepitában eléggé hasonló. Network player vonalon akkor maradsz a Teac-nél?

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

-KP- írta:
2019.01.15., kedd 11:58
Pl. egy ilyen?

Köszönöm mindenkinek a "gondolatébresztést" :smile53: , kezdésnek - R_Andras fórumtárs ajánlása alapján - ez lett (https://www.aqua.hu/netgear-wifi-n300-r ... 18515.html) egy CAT7 kábellel. Ha esetleg nem válik be, akkor sem kidobott pénz; a WiFi "kiterjesztést" tudom használni más célra is (a ház mögötti "bulipincémbe" :smile54: , ahová jelenleg még nem jut ki a wifi).

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Rotox írta:
2019.01.13., vas. 21:20
marconi írta:
2019.01.13., vas. 20:52
Beszennyezni ilyen zavarfrekvenciákkal a hálózatot biztos jó hatással van a hangra... 😂 Más meg nem győzi kiszűrni ezeket.
Te milyen megoldást alkalmaznál? (Komolyan kérdezem, nem cinkelésből, tényleg.) A bekábelezés sajnos nem opció. sad.gif
Pl. egy ilyen?

Mondjuk ez csak 10/100-as, de az ára nem húzós, és tidalra meg zenelejátszásra viszont bőven elég.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

tonya írta:
2019.01.13., vas. 23:59
nadtom írta:
2019.01.13., vas. 23:33
Nálam a Tp-Link powerline adapterek vannak, igaz nem a zenelejátszó rendszeremben használom, hanem asztali pc-hez viszem vele a netet. Kb. a felére csökken a jel erőssége, szóval azért nem olyan, mint Lan kábel.
Nem véletlenül a jelátvitel sebessége csökken a felére ? ;) Az egyértelmű, hogy átviteli sebességben a közvetlen LAN kábel a gyorsabb, de zene lejátszáshoz bőven elég az adaptereim sebessége is (még az 1080p HD anyag is megy rajta gond nélkül) Na mindegy, mindenki azt gondol és hisz erről amit akar én elégedett vagyok vele és örülök, hogy így meg tudtam oldani a dolgot.
Jogos! :D Én is elégedett vagyok vele, mert stabilabb, gyorsabb kapcsolatot biztosít, mint a wifi.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Hozzászólás Szerző: tonya »

nadtom írta:
2019.01.13., vas. 23:33
Nálam a Tp-Link powerline adapterek vannak, igaz nem a zenelejátszó rendszeremben használom, hanem asztali pc-hez viszem vele a netet. Kb. a felére csökken a jel erőssége, szóval azért nem olyan, mint Lan kábel.
Nem véletlenül a jelátvitel sebessége csökken a felére ? ;) Az egyértelmű, hogy átviteli sebességben a közvetlen LAN kábel a gyorsabb, de zene lejátszáshoz bőven elég az adaptereim sebessége is (még az 1080p HD anyag is megy rajta gond nélkül) Na mindegy, mindenki azt gondol és hisz erről amit akar én elégedett vagyok vele és örülök, hogy így meg tudtam oldani a dolgot.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Szia !
Hasonló problémával küzdöttem, a router és a lehallgató helyiség között nagy volt a távolság, UTP kábelt nem igazán akartam behúzni (nagy meló), kipróbáltam a Zyxel Powerline adaptereit, ezek a 230 voltos hálózatot használják jel átvitelre és nálam tökéletesen működnek. A DSD, HD anyagok is tökéletesen mennek rajta.
[/quote]

Nekem nagyon bevállt egy 5 ezer Ft.-ért vett Netgear EX 2700-as típusszámú WIFI range extender (lefedettségnövelő), amelyhez egy CAT7-es kábellel kapcsolom hozzá a hálózati lejátszómat.
Összehasonlítottam milyen a hang akkor, ha a hálózati lejátszót közvetlenül az ASUS routeremhez kötöm, és ha WIFI extender-hez, és nem tudtam különbséget felfedezni a két hang között!
Ez a megoldás nagyon rugalmassá teszi például a fejhallgatós zenehallgatást, mert bármelyik helységében könnyen összerakható a zenehallgató berendezés.
Kipróbáltam a TP-Link powerline adapterrel is, de annak volt egy halk zúgása, ami zavart.
Blogom

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6219

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

marconi írta:
Beszennyezni ilyen zavarfrekvenciákkal a hálózatot biztos jó hatással van a hangra... 😂 Más meg nem győzi kiszűrni ezeket.
Nem a hangot “szennyezi be”, hanem a biteket küldi veszteségmentesen át, hang jóval később lesz belőlük.Ami a zavarfrekvenciákat illeti, olyan magas frekvenciákról beszélünk, amit még maga Batman sem lenne képes meghallani, még ha lenne is olyan hangszóró, ami képes lenne ezeket “megszólaltatni”.

Nem ismerem a Te rendszeredet, de Tonyáét speciel igen, és szerintem nagyon sokan szeretnének maguknak olyan hangot otthonra... mindenesetre jónéhány itt a fórumon divatos hiedelemre alaposan rácáfol.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2019.01.04., pén. 15:57
SSS írta:
2019.01.04., pén. 15:11
asebestyen írta:
2019.01.04., pén. 14:43
Kollégák! Akinek Roon ready a lejátszója, és használja is a Roont esetleg, van-e, lehet -e különbség hangban a szokásos upnp/dlna-hoz képest ugyanazon eszközön és milyen egyéb előnyei/hátrányai vannak?

Köszönöm,
ákos
erre én is kíváncsi vagyok. Te mire használod/használnád? Amit én előnynek láttam - nem használom, csak utánanéztem/olvastam aztán saját igényeimhez túlzásnak találtam - az az brutal jó kezelő felület, különösen akkor ha több forrást - stream, NAS, rádió stb. - használ valaki.
Az Auralic egy marha okos kis cucc, de pl a netrádió beállításhoz almás cucc kéne, ahogy olvastam a saját lighningDS appal. Az új, 6.0.2 firmware települése óta (azaz 1-2 hete) a Tidal-t végre a Linn kazoo-val is rendesen lehet kezelni. Gyors is, minden szépen megy. A többi android app, pl a Bubble meg a Linn mind valamit rosszul csinál vagy épp kifagy állandóan. A Bubble ingyenesben pl max 16 tracket tölt át a lejátszási listába.
Namost ez is már valami, de én jobb szeretem a számítógépről vezérelni a dolgokat, mivel az folyamatosan megy, nagy tv-n sokkal kényelmesebb böngészni a kínálatot, esetleg elolvasni egy adott albumról az infókat. Vásároltam még régebben az Audirvana winfosos verzióját, amit nagyon szeretek, ha PC a lejátszó eszköz, minden szempontból. Ez ráadásul upnp eszköz kimenetet is tud, tehát a kimeneti eszközök közt ott van az Auralic is. Viszont track váltásnál az Audirvana-n megáll az állapotjelző, nem megy tovább, az Auralicon megjelenik az újabb track és mutatja is hol tart a lejátszása. Kis idő múlva azonban egyszercsak leáll a lejátszás és már nem is lehet onnan folytatni. Mindenen állítottam, amin csak lehet, de sehogy nem akar jó lenni.
Kérdésedre, nekem is pont azért keltette fel az érdeklődésem a Roon, mert mindent használnék, ha már van, Tidal, Minim szerver, Netrádiók. A Linnek jó a wines appja is, viszont mivel a HTPC-n fut a minim szerver is, ha a HTPC-re teszem a Linn appot, akkor a helyi mappákat nem látja, de tudok frankón tidalozni, netrádió meg egyáltalán nincs. Ha a Linn egy másik számítógépen van, akkor van Tidal, minim szerver, de akkor még egy gép az ölemben feleslegesen.
Kaef fórumtárs írt annó nagyon jókat a Roon-ról pl, de akkor még nem volt kompatibilis lejszó eszközöm, most meg már nem aktív sajnos itt.
Azért ha nem is sokat de vagyok néha :)
A Roont továbbra is nagyon szeretem, leginkább a Hqplayerrel kombinálva, de önmagában is.
Akár a Merging Hapi, akár RME ADI-2 DAC, vagy Holo Audio Spring 2 KTE L3 legyen éppen vele használva.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Hozzászólás Szerző: tonya »

[/quote]
Szerintem jobban járnál egy un. PowerLan adapter párral. Ez képes a 230 Voltos hálózaton keresztül továbbítani az Ethernet hálózat jeleit. Én a Devolo Áramlan adaptereit ajánlanám, nem olcsó, viszont atomstabil.
[/quote]
[/quote]
Gondolom kipróbáltad már, azért írod ezt, én is kissé tartottam tőle, 230 voltos hálózaton fog közlekedni a jel, de az én rendszeremben én nem hallottam semmilyen különbséget az adapter és az UTP kábeles összeköttetés között és szerintem más se aki megfordult nálam, nagyon nem is szoktam reklámozni, hogy hogyan van hálózati kapcsolatom a router és a lejátszó között, mivel volt olyan is aki miután meg tudta, hitetlenkedve nézett rám, hogy miért nem hallja az 50 Hz-es búgást a hangszórókból gondolkodik.gif , na mindegy Rotox kért egy lehetséges megoldást én próbáltam Neki segíteni.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 759

Hozzászólás Szerző: Big »

Rotox írta:
2019.01.13., vas. 21:20
marconi írta:
Te milyen megoldást alkalmaznál? (Komolyan kérdezem, nem cinkelésből, tényleg.) A bekábelezés sajnos nem opció. sad.gif
Igaz nem engem szólítottál meg, de hátha...................... :rolleyes:
Nekem van egy ilyenem és teszi a dolgát rendesen, igaz nem "hifi célokra" használom.
https://www.tp-link.com/hu/products/det ... 850RE.html
Csatolmányok
TL-WA850RE3_1479969255340o.jpg
TL-WA850RE3_1479969255340o.jpg (22.83 KiB) Megtekintve 2872 alkalommal
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”