A signaure az egy RPI3 egy Digi kártya (hogy legyen Spdif kimenet mert az RPI-n nincs) és a signatureba még van valami kártya aszem ami le izolálja a digi kártyát az RPI-ről de ebben nem vagyok biztos. Jobb lesz valószínű, mint a sima RPI usb-n keresztül.sutemenyx írta: ↑2018.12.11., kedd 16:15Közben tovább turkáltam. Van egy olyan, hogy Allo DigiOne Signature vagy sima player, és akkor ahhoz mondjuk kezdésnek hozzáraknék egy Schiit Modi 3-t vagy egy AudioEngine D1-et. Nem lehetséges, hogy a signature pont tud annyival többet minőségben, mint az említett sotm200?
De ha már céleszköz, és nem SOTOM - szerintem túl van hypeolva - akkor én ezt javasolnám:
https://www.ebay.com/itm/Allo-Usbridge- ... 3354327742
marad az USB vonalon de tesztek, és az elérhető vélemények szerint hozza amit a SOTOM, csak heted áron.
A fenti készülék is egy SBC-re alapul az Alllo saját tervezésű Sparky nevű SBC-re, és ehhez raknak egy usb kártyát, mindez alu dobozban 200Eur. Volumio van erre is telepítve, így ez egy valódi plug n play cucc, nem kell hozzá média szerver, meg egyebek. Ezzel én is szemezgetek