vidor2009 írta: ↑2019.02.18., hétf. 18:05
hodyka írta: ↑2019.02.18., hétf. 17:29
zoli73 írta: ↑2019.02.14., csüt. 17:45
Egy lejátszó szabályozható kimenete, nem helyettesít egy valódi előerősítőt, még ha sokan azt is hiszik.
Előfok nélkül meglehet lenni
Elvittem a D osztályú erősítőmet (2x150-160watt) Zebohoz, az volt a baj, azóta erősítőt keres
A legjobb üzlet!!!
Régen majdnem minden jobb cég a legjobb készüléket szerette volna megépíteni (Nem soknak sikerült), ma minden cég a legnagyobb profitot szeretné elérni!
Ennek egyik lehetősége a D osztályú erősítő!!!
Én még nem hallottam olyan D osztályú erősítőt,amely zenélt volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv. Gyuri
A Hifi gyártó cégek nem a Máltai Szeretetszolgálat, persze hogy a profitért dolgoznak. Sőt tovább megyek, bárki aki vállalkozóként vagy alkalmazottként dolgozik, az így vagy úgy a megtermelt profitból részesül, még az állami alkalmazottak is, csak ők a mások által megtermelt profitból befizetett adóból kapják a fizetést. Vlagyimir Iljics ugyan megpróbálkozott egy nem profit alapú gazdasági és társadalmi rendszerrel, de az a történelem szemétdombján végezte.
A D osztály önmagában nem jelent feltétlenül spórolást, ellenben bizonyos készülékkategóriáknál helytakarékossági, melegedési és energiahatékonysági okokból ma már nincs is igazán alternatívája.
Kiváló hangú erősítőt lehet építeni A, AB vagy D osztályban is, mint ahogy gyenge szarokat is éppúgy. Mindegyik kapcsolástechnikának vannak előnyei és hátrányai, de egy jó fejlesztőmérnök képes kihasználni az előnyöket, és kompenzálni a hátrányokat.
Ha belenézel pl. egy D osztályú Primare erősítőbe, a spórolás nyomait nehéz lesz felfedezni, és elég jól szólnak is. Azért ezt ne keverjük már össze egy 50 dolláros kínai szutyokkal.