Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MP3-lejátszók

Al Ashrad
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Al Ashrad »

Jónak tűnik ez a Fuze. Magas lejátszási idő, és a minősége is jó. De videót nem tud lejátszani. Hasonló árkategóriás mp4/mp5 lejátszót tudtok-e ami jó minőségű?
Tud videót. De minek?

Most is van mp3 lejátszóm, bár nem elég hangos, persze ez lehet a fülhallgató oka is...
De már elég leromlott állapotú ezért kellene egy új, és gondoltam videóklipeket is tudnék rajta nézni a buszon. Nem egész estés filmekre gondoltam, csak néhány klipre.
Fonky Family

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: shanahan »

AKG K321 milyen?
inkább a füles topicba kéne
má így is off-oltunk rendesen

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: orionr »

AKG K321 milyen?

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Volt aki azt írta, egy megvásárolt nem eredeti S CX300-ról, hogy hangzásra ua., mint az eredeti.
mivel rengeteget hamisítottak belőle s biztos a hamisitás is valamilyen szinten fejlődött ...

de hidd el nem éri meg hamisat venni semmiféleképpen
meghllgatás nélkül megmondanám hogy hamis vagy nem :taps:

gyere le miskolcra s adok neked ingyen 1 hamisat s meghallhatod hogy milyen
be akart palizni egy vaterás gyerek de gyorsan visszautalta a pénzt én meg azt hazudtam neki hogy visszapostáztam a füleseket :lol!:
haveroknak ingyen osztogattam, s egyáltalán nem volt nagy sikere ingyen SE!

orionr
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Volt aki azt írta, egy megvásárolt nem eredeti S CX300-ról, hogy hangzásra ua., mint az eredeti.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

A CX300 most mennyi lehet a reális ára? Br-Ne??

az a baj hogy a cx300 az első ilyen széria volt anno a senni-nél, s létezett belőle min. 2 revizió ... szal voltak/vannak hibái
szerintem a reális bolti ár még mindig olyan 7-8 körül lehet /főleg a Ft helyzett miatt is/
hogy meg is éri e az árát ... :lol!:

esetleg a AKG K324P-t is nézd meg hátha rákedvelnél
több helyen is lehet olvasni hogy jobb mint a cx300
és az AKG-t kevésbé hamisiccsák

ill. itt egy korrekt megbízható forrás
persze nem vezérel semmilyen haszon s nem akarlak rávenni semmire :taps:

orionr
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Ok. Te milyet árultál, eredetit?  :lol!:
jogos kérdés

persze eredetit, csak meguntam hogy amikor nem volt, mindenkinek kellett volna
amikor meg volt hát most e miatt meg a miatt nincs rá pénzük ... :taps:

A CX300 most mennyi lehet a reális ára? Br-Ne??

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Ok. Te milyet árultál, eredetit?  :lol!:
jogos kérdés

persze eredetit, csak meguntam hogy amikor nem volt, mindenkinek kellett volna
amikor meg volt hát most e miatt meg a miatt nincs rá pénzük ... :taps:

orionr
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Sziasztok! Vettem egy Sony NW-E03-as mp3 lejátszót, sportoláshoz. A fülesével annyi gondom van, hogy nem olyan jól illeszkedik a fülbe. Ezért gondoltam veszek egy "bedugós" fülest, amit a vaterán is hirdetnek: Sennheiser CX 300. A kérdésem az lenne, hogy ez vajon eredeti-e és, hogy van valakinek tapasztalata vele?

mielött veszel tőle mindenféleképpen kérj nagy felbontású képet róla!
ezt anno én csináltam eredetiről: klikk klikk
el is küldheted nekem s megnézem hátha tudok segíteni, régebben én is árultam :lol!:

amúgy ha még nem volt ilyen fülesed biztos tecceni fog

Ok. Te milyet árultál, eredetit?

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Sziasztok! Vettem egy Sony NW-E03-as mp3 lejátszót, sportoláshoz. A fülesével annyi gondom van, hogy nem olyan jól illeszkedik a fülbe. Ezért gondoltam veszek egy "bedugós" fülest, amit a vaterán is hirdetnek: Sennheiser CX 300. A kérdésem az lenne, hogy ez vajon eredeti-e és, hogy van valakinek tapasztalata vele?

mielött veszel tőle mindenféleképpen kérj nagy felbontású képet róla!
ezt anno én csináltam eredetiről: klikk klikk
el is küldheted nekem s megnézem hátha tudok segíteni, régebben én is árultam

a régi fajta papíros kivitelt kerüld mindenféleképpen
van egy papír s az van körbe fóliázva /mint a fogkefék/

amúgy ha még nem volt ilyen fülesed biztos tecceni fog

Vendég

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagyon vigyázni kell, sok a hamisítvány.
Vannak neten képek és infók, hogy hogyan lehet kiszúrni ezeket.
PH-n árult anno egy srác eredetit 5k-ért, én tőle vettem. Talán még most is árul.

Vendég

MP3-lejátszók

Jónak tűnik ez a Fuze. Magas lejátszási idő, és a minősége is jó. De videót nem tud lejátszani. Hasonló árkategóriás mp4/mp5 lejátszót tudtok-e ami jó minőségű?
Tud videót. De minek?

orionr
V.I.P.
V.I.P.

MP3-lejátszók

Al Ashrad
Újonc fórumos
Újonc fórumos

MP3-lejátszók

Fonky Family

Vendég

MP3-lejátszók

KMT ne vedd magadra! de szerintem ez a 320 mp3 sznobsag elterjedt al-nyilatkozas. 256 'jobb', nekem szebben szol. 320 eroltetett, torz magassakkal. de nem ez a lenyeg most.

Nem veszem. Te se.

De butaság. Pont most megy a vita egy másik fórumon. Valaki azt írta, hogy a VBR mp3-ak rosszabbak, mint a CBR.
Aztán felkerült egy teszt 4 wav-val, ami eredetileg 4 különböző wma. Namost ez a valaki szerint az amúgy legjobb minőségű wma-ban bántó, szúrós magasak vannak.
Pedig az a normális, eredetihez legközelebb álló. A többi csak eltakarja a magasakat.
Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy úgy látszik, egyesek nem szeretik a magas hangokat, és jobbnak hallják úgy, ha pl le vannak vágva a 18 kHz feletti hangok.
De az, hogy ebből arra a következtetésre jutnak, hogy az "jobb", az vicc.
Kíváncsi lennék, hogy mit mondanak a flac-re? Rosszabb, mint az mp3?

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: venomer »

Sansa Fuze, vagy olcsóbban Clip. Új firmware-rel tudják a flac-et. 
(SZVSZ ha utcán / tömegközlekedésen hallgatod, felesleges helypazarlás a flac, inkább csinálj belőle 320-as mp3-at, úgy több fér rá.)

KMT ne vedd magadra! de szerintem ez a 320 mp3 sznobsag elterjedt al-nyilatkozas. 256 'jobb', nekem szebben szol. 320 eroltetett, torz magassakkal. de nem ez a lenyeg most.

lehetne egy lista mp3 playak minosegerol es/vagy milyensegerol, nameg otthoni rendszerre passzintva hogy (ha egyaltalan) szolnak. Meizut jelolnem meg merfoldkonek rogton elsokent, ez alatt sokan vannak, felette... iPod? vilagositsatok:) engem is, tobbieket is, egymast.

ACHTUNG/WARNING!: tomegkozekedesben/varos zajaban felhangositva hallgatott zene karos!! hazaerve, volumet nem leveve hallgassa meg mindenki mennyire ordit. ne.

venomer

ozeviktor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: ozeviktor »

Nekem Sansa E260 van. Elég jó a hangminősége. Rockboxxal flac-et is viszi nekem. Gondolom a fuze és a clip mégjobbak:D

Vendég

MP3-lejátszók

Sansa Fuze, vagy olcsóbban Clip. Új firmware-rel tudják a flac-et.

(SZVSZ ha utcán / tömegközlekedésen hallgatod, felesleges helypazarlás a flac, inkább csinálj belőle 320-as mp3-at, úgy több fér rá.)

Al Ashrad
Újonc fórumos
Újonc fórumos

MP3-lejátszók

A fülhallgató mellé jó lenne egy MP3 lejátszó is (MP4 vagy MP5 mégjobb)!
Árkategóriában a nem túl magas... kategória lenne a jó.
Fontos, hogy Vistával kompatibilis legyen, és FLAC formátumot játszon le. Itt már rengeteg lejátszó megbukott amiket olvasgattam neten. Mert az mp3 nem a legjobb hangzást adja, a FLAC sokkal jobb. Szóval tudtok-e ajánlani valamit?
Fonky Family

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Nem nagyon pörög ez a topic, de hátha segítek valakinek a
döntésben.
Én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Meizu M6 lejátszót.
Emlékeim szerint kb. 2 éve nyúzom egy sima 6.000Ft körüli
Panasonic dugó fülessel. Ez nálam nagy szó, egyetlen hordozható
kütyüm se volt meg tovább, mint 1 év, kellett valami új, pedig
sose az alapkategóriát vásároltam.
Ezt egyszerűen nem akarom lecserélni. És szerintem ez az igazi
telitalálat, amikor nem ajnározom agyon a cuccot, hogy mekkorát
szól, nem játszok folyton a beállításokkal. Egyszerűen csak
hallgatom és sose fordul meg a fejemben, hogy le kéne cserélni.
Még akkor se, ha látok valami tetszetős új csodamasinát.
Meg se nézem, hogy mit tud az új. Nincs rá szükség.
Boldog lennék, ha ugyan ezt el tudnám érni az itthoni
sztereó cuccal.

Hibája persze ennek is van: a touch pad hajlamos megkergülni
és ilyenkor újra kell kalibrálni. Gyengülő akksinál a hiszti
valószínűsége megnő.

Rediscover music

Vendég

MP3-lejátszók

Hát nem tudom srácok én elég sok MP3- lejátszót meghallgattam már de a telefonom űberelte őket :lol!: A iAudio és a Cowon jók voltak de nem olcsók...

Vendég

MP3-lejátszók

mp3 lejátszón gondolkodom.
Sansa Clip-et ajánlom neked.
A hangminősége etalon a mai DAP-ok körében, rádió megvan, pici, olcsó (10k alatt újonnan). Az akksija hivatalosan 15 órát bír, pc-ről tudod tölteni. Bár talán hálózati adapteres átalakító is megoldható. Új firmware-rel .flac-et is játsza, ha erre vetemednél.
http://prohardver.hu/teszt/lil_monsta_e ... _clip.html
http://tinyurl.com/62y882
szerk: Nem tudom mit művel a fórum a linkekkel. A másodiknak működnie kéne.

Nekem Fuze van, ez hivatalosan 24 órát bír egy töltéssel, max ennyivel lenne jobb neked. Amúgy meg bővíthető, és videót is játszik, de ezek neked irrelevánsak.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Üdv! 
Valakinek van tapasztalata a Cowon (Iaudio) D2 lejátszóval? Fülhallgatóm már van (cx-300).

Néhány napja tesztelgetem a cowon D2-t, írok egy kevés tapasztalatot. Mivel csak itthon próbálgatom, ezért a hordozhatóságról nem írok még semmit.

Zene: 9/10

Én sennheiser cx-300-al használom.

Nagyon jó minőségű a zene, szerintem sok felesleges eq beállítással (ezeket még próbálgatom, bár a legtöbbet alapban nullára vettem). A lossless zenéknél semmi ok nem lehet panaszra, rosszabb mp3-ak (nem is feltétlen a bitráta) viszont néha eléggé hallgathatatlanok.

Az ape lejátszással vannak gondok, némelyik file-t nem hajlandó lejátszani, ilyenkor segít, ha a jetshell (jetaudio) szoftverrel újrakódoljuk ape-be (esetleg másba). Egy album kb 10 perc alatt megvolt. Flac fileokból mindent lejátszott eddig (mp3-at, ogg-t és wma-t is mind)

Videólejátszás:

Neten elérhető egy konvertáló program (ilove), ami viszonylag gyorsan konvertál, és ráégeti a feliratot a filmre. Mivel buszon, vagy egyéb helyen nem teszteltem bővebb infó később, de elég jól olvashatók a feliratok.

(Az eredeti szoftver is ráégeti a feliratot, bár az valamennyivel kevésbé olvasható. Az jet szoftver lassabb is egyébként és nagyobb fileokat csinál).

Egyéb:

A touch screen elég jól kezelhető, még akár kézzel is, bár a scrollozást és ilyesmiket kicsit szokni kell. A stylussal pedig tökéletesen lehet kezelni a lejátszót (viszont a stylusnak nincs kialakított helye a lejátszón, tehát valahova máshova kell raknunk, könnyen elveszhet).

A lejátszó tud txt fileokat olvasni és képeket is nézhetünk rajta.
Ezen kívűl elérhetők mindenféle témák rá, tehát gyakorlatilag skinezhető.

Lecserélhető a gombok kinézete, amit mutat a képernyőn, a háttérkép, a betű színe stb.. Ez érdekes funkció, lehet vele játszogatni.

A lejátszón van számológép, tudományos számológép, jegyzettömb, óra, és futtathatunk flash fileokat is (de sajnos viszonylag kevés kompatibilis, vagy jól használható program, játék van hozzá).

Eddig nagyon tetszik a lejátszó, alig várom, hogy igazán használhassam
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Üdv!

Valakinek van tapasztalata a Cowon (Iaudio) D2 lejátszóval? Fülhallgatóm már van (cx-300).

D2-t szeretnék venni, mert ez majdnem az egyetlen elérhető mp3/ape/flac hordozható lejátszó.

A másik az alcor lux, de annak nagyon kevés a lejátszási ideje, illetve a minősége sem olyan jó elvileg. Esetleg van valakinek ilyen?
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Andromedius »

Azt kérdezném a hozzáértőktől, hogy egy iPod nem csak Apple számítógéppel kompatibils ugye? Tehát egy sima pc-ről usb-n keresztól mezei mp3 számokat át lehet másolni rá, és simán lejátsza?

Ha igen, akkor hogy lehet átmásolni? A pc egyszerűen külső drive-nak látja, és csak áthúzom a file-okat, vagy kell valami külön másoló progit telepíteni a pc-re?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”