Rock60 írta: ↑2025.10.16., csüt. 10:26
Robikának minden faszság, amit én mondok, de ez már csak így van rendjén...
Már megijednék, ha valamivel egyetértene, akkor azt gondolnám, hogy most aztán tényleg nagy baromságot mondtam.
Na, de ez nem is érdemel többet, tonképpen ennyit sem...
Hanem, ami a lényeg, hogy elbirtokoltam tottyi fórumtársunktól szakadatlan hirdetett két darab 2 méteres Ákos - féle RXV HC V2 tápkábelét.
Immáron 3 darabra nőtt a készlet, eme két példány az ESL63 - ba szállítja a delejt.
Mi változott ? Összességében minden szempontból jobb egy kicsit a Duelund/Oyaide kombóhoz képest.
Kicsivel több mikrorészlet, élénkebb magas, több mély, bizonyos hangok jobban kihallatszanak a háttérből, mint eddig...
Viszont érzek benne egy pici mechanikusságot.
A lényeg az, hogy sok kicsi sokra megy, összességében jobb kábel, mint a Duelund, de visszapróbánál sem dőltem a kardomba, tehát nem véletlenül hallottam nagyon jónak anno az elkészült Duelund DIY fonatot...
Annyi varia van még a projektben, hogy a Duelund - ot felsőpolcos Oyaide dugókkal szereltem.
Tudom, hogy a dugó - kérdésnek sokan nem tulajdonítanak jelentőséget, sokan viszont igen, nagyon is, és nem véletlenül.
Szóval lehet, hogy szentségtörés, de keríteni fogok az RXV - re is Oyaide dugókat. Erősen sanszosnak tűnik, hogy az elegáns, fém házas csili-vili gyári dugók helyére szerelve, ismeretlen magasságokba repítik majd a kábelt.