SoundMania írta: ↑2023.01.04., szer. 08:06
sutemenyx írta: ↑2023.01.03., kedd 18:47
sutemenyx írta: ↑2023.01.01., vas. 09:59
Van valakinek tapasztalata Lenco L65-tel?
Szíjhajtású. Vajon le lehet szerelni a karról az automatikával kapcsolatos karokat, hogy csak magában legyen szabadon?
Aha, van! Egész jó! Nem kell leszerelni, jóvanazúgy!
53DC6EC1-FA93-4726-B761-B8EBB80044AE.jpeg5748C79C-9089-411C-B1FD-D1E37C1C791D.jpeg
Ezzel már el is jutottál a kívánt szintre? :)
Hangulatban kb igen. Szólni azért hallottam már jobbat, de alap hangszedő van benne, Shure M75ECS, ezt is úgy tettem át a másikból. Az alap, gyári Lenco M100 pickuppel nagyon száraz, nem jó hallgatni. Mindenesetre érdekes fejlemény, hogy semennyire sem hallom nyávogni meg 0% olyan hatása van, mintha “húzná a szalagot”, pedig olyat tapasztaltam drága, levegős, lebegőkaros tangencionális géppel is. Amennyire meg tudom állapítani, a kar szépen mozog, az antiskating a legkisebb állásban is szép lassan elhúzza parkolóállásig, ha a lemeztányér mellett engedem le, és nem is kotyog, lötyög. Lehet, hogy van annak valami hozománya, hogy svájci, végülis ott készülnek az IWC karórák is. Valószínűleg nem értek hozzá, de amennyit le tudok szűrni ezek alapján, abból azt gondolom, hogy egész jó.
Talán lesz majd bele egy Grace F8 szedő tuningolva Ogura line contact tűvel -ami nemtudom milyen, csak ajánlották, mint ultimate MM-et-, de még nemtudom, kéne előbb egy hangszedő beállító szett.
Egyébként a Kodály Quartet lemez igencsak jól is szól, még ezen a “kávédarálón” is.
A Belafonte lemezről kb tizedannyit hallok, mint a Tidalról, biztosan lenne mit fejleszteni, de azért jó volt meghallgatni analógban, mert más.