Valószínűleg túltekerték. Megvásárlásra kínálták,de úgy nem merem megvenni,ha javíthatatlan.zoli73 írta: ↑2023.01.13., pén. 21:32Ez az a 2 szál damilon(?) függő kivitel? Valahogy biztos meg lehet oldani.József1960 írta: ↑2023.01.13., pén. 20:29Egy kérdésem lenne az Urakhoz!
Funk Firm F7-es karban elszakadt a függesztő zsinór. Házilag cserélhető?
Ha bátor vagy, akkor felülről megbontoda karbakot, de lehet, hogy az új befűzéséhez kell valami célszerszám.
Láttam már ilyen kart, de szétszedve nem, biztos meg van a trükkje, csak rá kell jönni.
Valami baleset, vagy elfáradt?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
-
József1960
- Törzsvendég

- Értékelés: 152
Re: Lemezjátszó
-
alfaati
Elég könnyedén törsz pálcát az L-07D futómű és karja felett így ismeretlenűl.Rock60 írta: ↑2023.01.13., pén. 18:12véleményem miatt, hogy nem vagyok biztos annak a Kenwood gépezetnek a hangzásbeli képességeit illetően.
Elnézve azt a rengeteg fogantyút, kallantyút kart és tekerentyűt, eléggé ellentmond annak, amit ma gondolunk /gondolok/ a jó futóműről.
Egy Star Wars film díszleteként, viszont jópofa lett volna...
Nekem csak a KD 7010-es volt (KD 990, KP 1100, KD 1010 néven fut még) amin a kar szenzációs volt. Mondjuk VTA adjustment nem volt rajta, de azt leszámítva minden tekintetben túlutatott azon amit megszoktunk ebben az árkategóriában itt európában.
Mindíg is kiváncsi voltam, hogy vajon milyen minőséget képvisel ez a Kenwood kar önállóan. 2015-ben megkaptam a választ egy silverstoni forma 1-es pálya melletti szállodában tartott hi-fi shown!
Ott volt egy kiállító aki Jelco karokat forgalmazott és ő maga gyártott hozzájuk magnéziumból alátéteket VTA beállításhoz (csatolt fotó). Egy ugyan olyan Kenwood lemezjátszón demonstrálta a termékeit mint ami akkor nekem volt.
Beszèdbe elegyettem vele. Aztán egyszer azt mondtam neki: tudom, hogy Jelco karok eladásából él, de kérem mondja meg őszintén, hogy a Kenwood gyári karját hová pozícionálná ha a Jelco-kal kellene összehasonlítani, beleértve a csúcsmodellt is. Nos, a válasz meglepett! Azt mondta a Kenwood-é komolyabb, jobb minőség.
Nos, ennek tekintetében akár más megvilágításba helyezheted az L 07D csúcs modell karjáról alkotott véleményedet. Persze ragaszkodhatsz az eredeti álláspontodhoz is, csak nem tudom mennyire hiteles.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230113-211452_Photos.jpg (1.25 MiB) Megtekintve 1056 alkalommal
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3383
Ez az a 2 szál damilon(?) függő kivitel? Valahogy biztos meg lehet oldani.József1960 írta: ↑2023.01.13., pén. 20:29Egy kérdésem lenne az Urakhoz!
Ha bátor vagy, akkor felülről megbontoda karbakot, de lehet, hogy az új befűzéséhez kell valami célszerszám.
Láttam már ilyen kart, de szétszedve nem, biztos meg van a trükkje, csak rá kell jönni.
Valami baleset, vagy elfáradt?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
-
József1960
- Törzsvendég

Egy kérdésem lenne az Urakhoz!
-
alfaati
Tegyük fel, hogy még évekig nem szólt úgy egy CD technika sem ahogy azt te elvárnád. Na de ki mondta az olyanoknak mint te, hogy azonnal váltsanak CD-re? Senki!
A lemezjátszó és köré épülő ipar ment tovább! Mert a tranzíciót vállalatirányításban nem úgy kell elképzelni, hogy a Sonynál vagy Pioneernál az igazgató egy 82-es őszi reggelen letelefonált az analóg részlegre és átzavart mindenkit a digitális részlegre mert abban van a jövő.
Analóg fronton ment minden tovább hiszen az új és ismeretlen magában hordozza a bukás lehetőségét is.
Csak gondolom szép lassan elkezdték faragni a költségvetést az analóg lemezjátszó részlegen ahogy az idő telt-múlt és kirajzolódtak a további lehetőségek, előnyök az új digitális technikában. Mindenkinek volt ideje eldönteni, hogy marad-e a réginél vagy bejelentkezik az újra. Ha engem kérdezel, Japánban és a nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű nyugati országokban mindkettőt birtokolták az emberek otthonukban egyszerre.
Bíztak a fejlődésben?
A Hi-Fi mint szakmai terminológia egyik kritériuma, hogy az adott készülék vagy formátum tudja a 20Hz-től 20kHz-ig a sávszélességet. Amennyire én tudom egy olyan kazettás deck és szalag sem született ami ezt tudta volna, még is mindenkinek volt legalább egyszer. Szerintem nem kell a kép mutatás.
A digitális technika elég komoly szintre eljutott. Már nem lehet panaszunk.
Elért arra a szintre, hogy - szörnyű ezt kimondani de - analóg lemezvisszajátszással elérni egy hasonló szintet nagyságrenddel nagyobb pénzforrást és szakértelmet igényel. Türelmet-szöszmötölést, a lemez sercegést meg ne is említsük.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2783
http://www.soundhifi.com/L-07D/Rock60 írta: ↑2023.01.13., pén. 18:12Biztosan nagyon nem leszek népszerű abbéli véleményem miatt, hogy nem vagyok biztos annak a Kenwood gépezetnek a hangzásbeli képességeit illetően.
Elnézve azt a rengeteg fogantyút, kallantyút kart és tekerentyűt, eléggé ellentmond annak, amit ma gondolunk /gondolok/ a jó futóműről.
/ Nem vagyok Kenwood ellenes, isteni kenyérpirítóm van tőlük./
A zenehallgatás valós igénye...
Ha az lett volna, a " japán giga korporációs cégek szinte azonnal leálltak " volna " a fejlesztésekkel, ahogy a CD technika megjelent " ?
Magyarul, a kezdetleges CD-hangért feláldozták a jó/nagyon jó/kiváló lemezjátszóik hangját a " zenehallgatás valós igénye " oltárán.
Vicces...![]()
nem vagyok vlmi extra nagy rajongója a DD gépeknek,de eljátszadoznék vele,a sok kallanytúval amivel rendelkezik (extra könnyű VTA beállitások (on the fly?),ma is sok lemzjátszó/kar gyátó részére a "mission impossible" szintet képviseli)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Biztosan nagyon nem leszek népszerű abbéli véleményem miatt, hogy nem vagyok biztos annak a Kenwood gépezetnek a hangzásbeli képességeit illetően.
Rengeteg?
Mire gondolsz konkrétan?
Ja,hogy nem úgy néz ki mint egy Rega RB300?
Szerencsére...
Rengeteg?
Mire gondolsz konkrétan?
Ja,hogy nem úgy néz ki mint egy Rega RB300?
Szerencsére...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Most olvastam csak végig...
Az utolsó két mondatoddal egyetértek.
Az utolsó két mondatoddal egyetértek.
Tudtam én - itt az alvégen - hogy lesz
Nagyon-nagyon sokára szóltak úgy az elérhető CD - játszók, mint amit Te hallottál Angliában, a felvégen, és nagyon sokkal hamarabb eltűnnek a süllyesztőben, mint az LP, itt az alvégen.
Nagyon-nagyon sokára szóltak úgy az elérhető CD - játszók, mint amit Te hallottál Angliában, a felvégen, és nagyon sokkal hamarabb eltűnnek a süllyesztőben, mint az LP, itt az alvégen.
-
alfaati
Gondolom olyan jó üzleti érzéked is van mint "látnoki" képességed?Rock60 írta: ↑2023.01.13., pén. 18:12Biztosan nagyon nem leszek népszerű abbéli véleményem miatt, hogy nem vagyok biztos annak a Kenwood gépezetnek a hangzásbeli képességeit illetően.
Ha az lett volna, a " japán giga korporációs cégek szinte azonnal leálltak " volna " a fejlesztésekkel, ahogy a CD technika megjelent " ?
Magyarul, a kezdetleges CD-hangért feláldozták a jó/nagyon jó/kiváló lemezjátszóik hangját a " zenehallgatás valós igénye " oltárán.
Vicces...![]()
A CD játszóknak és digitális technikának is volt egy kezdeti szakasza, csak úgy mint az LP visszajátszás és felvèteli technikának. Mindennek van kezdete! Az elméletet gyakorlatba átültetni mindíg időbe telik. De talán a japán mérnökök jobban tudták milyen lehetőségek rejlenek az új technológiában mint te ott az alvégen.
A CD formátumot bejelentik hivatalosan 82-ben, két évvel később pedig a SONY kijön a DAS 702 Esprit DAC-jával.
Én hallottam ezt a DAC-ot angliában. Az embertől - akinél hallottam -, vettem egy pár hangfalat. Ha hallottad volna mondjuk ezt a DAC-ot a futóművel amit hozzá ajánlottak 1984-ben, te is megértetted volna, hogy nem sok értelme van eröltetni az analógot. Főleg, hogy költséghatékony az új formátum gyártása, illetve a lejátszók is nagyobb profittal gyárthatóak. Üzleti, profit orientált szemmel nézve (businnes acumen-nek hívják a vállalat menedzselésben) teljesen érthető volt a nagyvállalatok lépése.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230113-183558_Chrome.jpg (338.91 KiB) Megtekintve 1044 alkalommal
Biztosan nagyon nem leszek népszerű abbéli véleményem miatt, hogy nem vagyok biztos annak a Kenwood gépezetnek a hangzásbeli képességeit illetően.
Vicces...
Vicces...
-
alfaati
Majd elfelejtettem! Technics! Supravox még nem szólt, hogy kihagytam. De nem várom meg, még szól
Az egyetlen Japán cég, aki szinte töretlenűl gyártja a lemezjátszókat magas színvonalon. Szerintem nagyban köszönhető ennek a cégnek a formátum életben maradása. Ha ők is leállnak meg mondjuk még pár európai nagy gyártó ugyanúgy döntött volna, elképzelhető, hogy egy "vákum" keletkezett volna analóg lemez visszajátszás és LP kínálat fronton.
Ami szerintem érdekes, hogy az európai, amerikai gyártók csak a közelmúltban kezdtek el komolyan foglalkozni a direkthajtással.
Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem annyira rég sikerűlt gyermekbetegségeketől mentes high-tech DD lemezjátszókat kifejleszteni az európaiaknak.
A KODO The Beat 'magdrive' szerintem az egyik legjobb futómű ami most elérhető. A tervezője majd 20 évig finomítgatta és kísérletezett.
Aztán van egy másik iszonyat high-tech angol DD lemezjátszó aminek most nem jut eszembe a márkája/típúsa. Egy Brit órás mester tervezte és építette a fiával. Manufaktúra szerű gyártás de ugyan olyan minőséget kell elképzelni mint amit az ismert prémium svájci mechanikus órák képviselnek. Változó nyomaték, gigantikus méretek. Extrém piros színéről lehet felismerni!
volt fent a tervezővel egy hosszú riport a youtubon.
Aztán ott van az Inspire Monarch Brit-angol megfizethető DD játszó. Ezt többször is hallottam kiállításokon.
Aztán ott vannak a németek. Brinkmann, Langer, és mostmár Thorens.
Amerikából meg kell említeni a Grand Prix Audio DD lemezjátszóját.
Vannak még páran, és valószínű egyre többen lesznek. Mostanra érett meg teljesen a nyugat ahhoz, hogy igazán jó DD lemezjátszókat csináljon?
Mint korábban már írtam, a 70-es, 80-as években szinte minden európai gyártó megpróbálkozott a DD hajtással. Még azok is akikről nem is gondolnának! Csak, voltak olyan gyártók akik a hírnevüket szemelőtt tartva inkább titokban tartották a felemásra sikeredett DD fejlesztéseiket. Ha benéznénk pár nagy nevű gyártó 'failed projects' feliratú szekrényébe, kihullana pár "csontváz".
Ami szerintem érdekes, hogy az európai, amerikai gyártók csak a közelmúltban kezdtek el komolyan foglalkozni a direkthajtással.
Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem annyira rég sikerűlt gyermekbetegségeketől mentes high-tech DD lemezjátszókat kifejleszteni az európaiaknak.
A KODO The Beat 'magdrive' szerintem az egyik legjobb futómű ami most elérhető. A tervezője majd 20 évig finomítgatta és kísérletezett.
Aztán van egy másik iszonyat high-tech angol DD lemezjátszó aminek most nem jut eszembe a márkája/típúsa. Egy Brit órás mester tervezte és építette a fiával. Manufaktúra szerű gyártás de ugyan olyan minőséget kell elképzelni mint amit az ismert prémium svájci mechanikus órák képviselnek. Változó nyomaték, gigantikus méretek. Extrém piros színéről lehet felismerni!
Aztán ott van az Inspire Monarch Brit-angol megfizethető DD játszó. Ezt többször is hallottam kiállításokon.
Aztán ott vannak a németek. Brinkmann, Langer, és mostmár Thorens.
Amerikából meg kell említeni a Grand Prix Audio DD lemezjátszóját.
Vannak még páran, és valószínű egyre többen lesznek. Mostanra érett meg teljesen a nyugat ahhoz, hogy igazán jó DD lemezjátszókat csináljon?
Mint korábban már írtam, a 70-es, 80-as években szinte minden európai gyártó megpróbálkozott a DD hajtással. Még azok is akikről nem is gondolnának! Csak, voltak olyan gyártók akik a hírnevüket szemelőtt tartva inkább titokban tartották a felemásra sikeredett DD fejlesztéseiket. Ha benéznénk pár nagy nevű gyártó 'failed projects' feliratú szekrényébe, kihullana pár "csontváz".
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230113-153653_Google.jpg (680.33 KiB) Megtekintve 1072 alkalommal
-
József1960
- Törzsvendég

Egy kérdésem lenne az Urakhoz!
-
alfaati
Jól látom, hogy 1979-ből származik? Látva ezt és "pályatársait", amiket néha belinkelsz, elbizonytalanodom, hogy egyáltalán fejlődött a technológi az elmúlt évtizedekben? Ha ezek a "Japók" már akkor ilyeneket tudtak, akkor mi van ma, a mai Japán kinálatról tudsz valamit, hírmondója, leszármazottja maradt ezeknek a komoly gépeknek?
Köszönöm!
[/quote]
Valószínű futómű és kar terén nagy áttörések nem voltak. Vagy én nem nem tudok róla. Sőt bizonyos tekintetben sivárabb lett az anyaghasználat. Kevesebb exotikus fém jellemzi az anyaghasználatot. Viszont a legfelső - csúcs kategóriában - szegmensben még mindíg fantasztikus gépek készűlnek. Személyes kedvencem a TechDas.
A Japán giga korporációs cégek szinte azonnal leáltak a fejlesztésekkel ahogy a CD technika megjelent. Jól meglátták a benne rejlő lehetőséget, illetve azt, hogy az LP korszak vége megérkezett. Csak a kis Japán cégek gyártanak ma is high-tech lemezjátszókat és karokat.
A Kondo illetve a CS Port amit meg kell említeni. Luxman még csinál "komolyabb" LP játszókat, de egy korábbi 30 éves típust másol. Ezeknek a meghajtása hagyományos szíj meghajtás.
https://www.csport.audio/products/produ ... m2-en.html
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230113-090104_Samsung Internet.jpg (763.06 KiB) Megtekintve 1055 alkalommal
-
- Screenshot_20230113-090151_Samsung Internet.jpg (690.9 KiB) Megtekintve 1055 alkalommal
-
- Screenshot_20230113-084549_Samsung Internet.jpg (853.25 KiB) Megtekintve 1055 alkalommal
- zoli73
- V.I.P.

Én már láttam ilyen gyűrőt előben, sőt volt a kezemben is.akvapark írta: ↑2023.01.13., pén. 08:33Egyszer videón szeretném ennek az alkalmatosságnak a működését látni, mert nem értem. Miért is?alfaati írta: ↑2023.01.13., pén. 00:00Pár napja indult az aukció 1 Yen-ről. Még van vissza 2 nap de már 306.000 Yen-en áll. (~1 millió)
Nem csoda. Ilyen állapotban ritka. Nagyon különleges darab. Külön aukcióban árulja a lemez leszorító külső gyűrűt is. Gyakorlatilag a Head shell-en kívûl minden meg van hozzá.
https://www.jauce.com/auction/q1077999971
Nyilán a befutó barázdákon fekszik fel, de akkor a lemez lejátszását az első szám belsőbb részéről kell indítani. Vagy fogy fér ez el. Köszi!
Nagy Laszló mutatta meg nekem, a kérésemre egyszer mikor náluk jártam a L'autiteur-ben. Akkor valamelyik csúcs Clearaudio lemezjátszón használták, annak volt tartozéka. Nagyon minimálisan, nem tőbb mint 1mm-fekszik fel a lemezre, és a magassága a lemez felett sem tőbb, sőt talán még annyi sem.
Tehát a befutó barázda, és a lemez széle közötti keskeny sávra ül fel, a hangszedő, a tű ettől kényelmesen hozzáfér már a befutó barázdára.
A vastag perem, ami a súlyát adja lelóg körbe, a lemez és a lemeztányér pereme mellett. Én sem értettem előszőr a működését, ezér kértem Nagy Lászlótól, hogy mutassa meg.
Egy központi reszorítóval kombinálva, elég sok hullámos lemezt képes megregulázni. Elgondolkodtam a beszerzésén, de olyan borsos az ára, hogy inkább elvetettem.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Egyszer videón szeretném ennek az alkalmatosságnak a működését látni, mert nem értem. Miért is?alfaati írta: ↑2023.01.13., pén. 00:00Pár napja indult az aukció 1 Yen-ről. Még van vissza 2 nap de már 306.000 Yen-en áll. (~1 millió)
Nem csoda. Ilyen állapotban ritka. Nagyon különleges darab. Külön aukcióban árulja a lemez leszorító külső gyűrűt is. Gyakorlatilag a Head shell-en kívûl minden meg van hozzá.
Nyilán a befutó barázdákon fekszik fel, de akkor a lemez lejátszását az első szám belsőbb részéről kell indítani. Vagy fogy fér ez el. Köszi!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- zoli73
- V.I.P.

Jól látom, hogy 1979-ből származik? Látva ezt és "pályatársait", amiket néha belinkelsz, elbizonytalanodom, hogy egyáltalán fejlődött a technológi az elmúlt évtizedekben? Ha ezek a "Japók" már akkor ilyeneket tudtak, akkor mi van ma, a mai Japán kinálatról tudsz valamit, hírmondója, leszármazottja maradt ezeknek a komoly gépeknek?alfaati írta: ↑2023.01.13., pén. 00:00Pár napja indult az aukció 1 Yen-ről. Még van vissza 2 nap de már 306.000 Yen-en áll. (~1 millió)
Köszönöm!
-
alfaati
Pár napja indult az aukció 1 Yen-ről. Még van vissza 2 nap de már 306.000 Yen-en áll. (~1 millió)
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230112-235040_Samsung Internet.jpg (474.61 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
-
- Screenshot_20230112-234958_Samsung Internet.jpg (485.3 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
-
- Screenshot_20230112-235058_Samsung Internet.jpg (576.23 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
-
- Screenshot_20230112-235158_Samsung Internet.jpg (536.79 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
-
- Screenshot_20230112-235017_Samsung Internet.jpg (555.47 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
-
- Screenshot_20230112-235300_Samsung Internet.jpg (458.95 KiB) Megtekintve 1042 alkalommal
Gondolom akad 1-2 joint is valaholalfaati írta: ↑2023.01.08., vas. 18:33MAN CAVE
https://youtube.com/shorts/ARUvon0jXGU?feature=share
Nagyon izlésesen berendezett időutazás audiophile módra
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Hangulatos.
Jó lett volna a a többi herkentyűt is közelebbről látni, nem csak a Dualt és a Sansuit.
Jó lett volna a a többi herkentyűt is közelebbről látni, nem csak a Dualt és a Sansuit.
-
alfaati
MAN CAVE
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Még nem kellett nagyon a gazdájának, van másik is neki valami.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
-
alfaati
Jaucén licittel de néha buy it now-val is azért van olcsóbb ennél.
https://www.jauce.com/auction/h1077804277
70e és 90e Forint között meglehet nyerni a licitet sok esetben. A szállítás és minden más költség az ami drágává teszi. Mert az már egy plusz rárakodó 100ezer feletti érték összesen. Brutálisan felmentek a szállítási költségek az elmúlt egy évben. Ez a mesterségesen generált energia válság teljesen ellehetetleníti lassan az ilyen cuccok behozatalát.
A step-down trafó, a legkisebb probléma ebben a történetben. Mert az megvásárolható már magyarországon is. Pár ezer forint. Én egy német gyártmányú step-down trafót használok. Van benne védelem is. Rendeltem egy elosztót japánból, így akár 3db kisteljesítményû japán cuccot tudok üzemeltetni egyszerre. Szóval nem kell itt trafót átkötögetni vagy cserélni...
Köszönöm.alfaati írta: ↑2023.01.08., vas. 15:56Mivel te Technics rajongó vagy és mert lehet, hogy neked is hasznos infó lehet:
Létezik egy viszonylag kis példányszámban gyártott, de simán megfizethető, beinmportálható Japán piacra gyártott "sleeping beauty". A legtöbb európai 'analogfan' nem is tudja, hogy létezik ez a típus.
SL-01
Mondjuk a kinézete az elég megosztó lehet. Mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy szép.
Viszont, nagyon populáris Japánban, mert ez az SP 10mkII egyik prototípús motorját rejti ami ha jól emlékszem 2,2kg-cm nyomatékot tud. Tehát simán elindul egy ráhelyezett CU-180as réz lemezalátéttel plusz egy ST 10-as lemezleszorítóval ami ~3kg együtt.
A karja az egy picit áttervezett EPA-100! Ami már önmagában egy exotikum lehet.
Azért annyit mégiscsak eladtak belőle, hogy szinte minden héten van legalább egy eladó Japánban.
Többször láttam már olyan aukciót ahol réz mattal hangszedővel együtt jó állapotban 25 ezer Yen körűl ment el licitben.
Igazából lehet, hogy többet is megér ha valaki ebben látja meg a lehetőséget.
Persze mire haza érne már ez is drága, és annyiért már lehet, hogy új/használt Technics is van itthon eladó. Úgyhogy ez inkább csak az ínyenceknek lehet érdekes, főleg a kar miatt.
Ez is bekerül a "Kéne még egy DD Technics a Shure SE20+MoFi Mastertracker" álompolcra:)
A SE20 a Tied lett vagy csak nem vitte még el a tulaja?