Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3000

Hozzászólás Szerző: earforce »

f0.Q SH-21E - öntapadós rezonanciacsökkentő lapok 32000HUF/db

link
link +

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3208

Hozzászólás Szerző: audioline »

Az én rendszerem ugyanazon összeállításban, ugyanazon zenével, napszakban, kábellel, minden változtatás nélkül is van hogy nagyon tetszik,akkor és ott tökéletes, viszont van hogy kikapcsolom. Csak én változom, meg a hangulatom. ja meg ha szól az asszony, hogy túl hangos.
De így nehéz tesztelni. Vagy véleményt mondani.

.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3659

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Csak kérdezem, ez egy fikázó topic, vagy a sárga irigység gyűjteménye, mert de sokan szeretnének ilyen nagy hókusz-pókusz fejlesztési dumával terméket gyártani forgalmazni 10-50szeres haszonkulccsal.

Az egyik kedvencem, amit én is nagyon benyaltam, a Clarus demagnetizáló trutyija, ami nem más mint sima ablaktisztító lötyi, de ha ezzel valaki demagnetizálni képes, akkor az Nobel díjat érdemel, legjobb esetben némi antisztatizálást lehet vele elkövetni.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 777

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Épp legyártottam magamnak tölgyből, mikor jött Penna az új termékkel...lehet, hogy be kellene perelnem. " />

Én inkább megvettem innen.

http://www.ebay.com/itm/4-pcs-small-Ebo ... 43ab7117b9
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1662

Hozzászólás Szerző: viri »

Ez az egyik kedvencem:))

Pedig semmivel sem alábbvaló, mint bármilyen másik készülék alátét. Nekem még most is hever egy készlet a fiókomban. Anno amikor a lemezjátszóm motorja (fázisbeállítás miatt) búgott egy kicsit, marhára zavart, de még nem tudtam mi a probléma, persze ez csak egészen közel hajolva volt hallható. Pont ebben az időben próbáltam a kis háromszögeket, és hirtelen felcsillant a remény, mert elhallgatott a búgás. Aztán pár perc múlva rájöttem, hogy most meg az alatta lévő állvány rezeg, ha kiveszem a kis háromszögeket, akkor meg a lemezjátszó kávája rezeg. Szóval elég rendesen levezeti a rezgéseket, persze ezzel még lehet hogy nem old meg semmit, de van egy fióknyi ilyen bizbaszom (mint általában mindenkinek, ne titkoljátok ) és egyik sem tudta így levezetni ezt a rezgést. Jó pár évnek el kellett telnie ahhoz, hogy most semmi alatt nincs semmi, de a solid-tech asztalkám azért nem adnám...
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1024

Hozzászólás Szerző: csövi »

Cable tower
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Yamamoto PB-22 - setting bases 1000¥

Épp legyártottam magamnak tölgyből, mikor jött Penna az új termékkel...lehet, hogy be kellene perelnem.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez az egyik kedvencem:))

earforce
V.I.P.
V.I.P.

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Clarus Wood-oo

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Barkács
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Hozzászólás Szerző: Barkács »

Ilyen pl. a nyugodt pihentető alvás, a jó minőségű,az adott hangulatomnak megfelelő hanganyag, a megfelelő hangerő, és az egyedüllét.

Ha ezek összeállnak... na akkor az én cuccom a legjobb a világon.

Ott a pont

szocsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: szocsa »

Harmonikus rezonátor, dúsan buborékozott vízzel.

r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5309

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Na nézzük, mi fordult meg nálam, és mi a személyes véleményem róla:
Lessloss Blackbody: bámulatosan működik, több rendszerben is próbáltuk, mindig sajnáltuk kivenni.
A honlap magyarázata elég logikusnak tűnik, de még nem ismerik istvan01-et

Hallograph Soundfield Optimizer: a leírtak szerint működik, de hangsúlyoznom kell, véleményem szerint NEM a környezeti akusztikára hat, hanem másképp, előnye, hogy ha nem szól a zene, semleges hatású, ezért a környezetre különösen érzékeny emberkéket sem zavar.

Shaktik: igazán jól összeállított rendszerben keveset mutat, de hallgattam olyan helyen is, ahol leszedve nem lett volna kedvünk tovább hallgatni, pedig komoly cuccok szóltak.

Eichmann topper: a kommersz vékony fedlapos elektronikákon és olcsó (<300kHuf) hangsugárzókon mindig segít, a jól megépítetteken már nem hallatszott, ez a termék valóban akusztikai (rezgéscsillapító, illetve rezgés spektrum változtató hatással bír.

Hangzó (elevenhang): Működik, nem az akusztikára hat, zenehallgatás után el kell csomagolni, mert érzékeny egyedeket zavarhat.

Az unikumos üveg a hangzók hatásának utánzása, a képen látható módon nem ér qtyafülét sem.
Csak a kétdecis hagyományos alakú (nem Next!brr) a megfelelő méret, minden címkét le kell szedni, fémkupak helyett parafa, az olaj mennyiség egyharmad térfogat legyen, de lehet kísérletezni. Nem olyan erős a hatása, mint a hangzónak, de ott lehet legalább hagyni a tett helyszínén, olcsó az előállítása, ha nem tetszik, nem sajnáljuk a ráfordított energiánkat, végülis az unikum legalább jó volt, ha nem nekünk, hát valamelyik ismerősünknek, aki bizonyára tátott szájjal hallgatta, miért kérjük meg, hogy azonnal ürítse ki fenékig a butéliát

C37 lakk: ennek tulajdonítják jónéhány nemes hangszer hangzását, erről nincs tapasztalatom, nem szeretem, amikor a hangsugárzókat és elektronikákat hangszerekkel vetik össze...

Lizardék Wizardja - magyar gyártmány -szerintem aki anno kiállításon hallotta, annak nem kell több magyarázat, aki meg nem, hát tegyen egy próbát, ha van ráérő ideje no meg pénze és idegrendszere.

A különböző cd és készülék demagnetizáló rendszerekkel csak az a bajom, hogy szerintem nagyon rövid ideig hatnak. Azaz a lemez felének meghallgatása után betett ugyanolyan, csak kezeletlen lemez már nem tér el annyira a kezelttől, mintha az első szám után vagy közben cserélnénk lemezt.

A csendes dugó 2 hiányosságon segít, egyrészt rövidrezárja a nem használt bemenetet, másrészt az egybeépített rca aljzatok rezonanciáit csökkenti. Jól megépített cuccon tök felesleges.

Acoustic Art Room Treatment: látványos formák, garantált hatás, de higgyétek el, semmi köze a teremakusztikához, inkább a hangzók féle eszközökhöz sorolnám.

Bybee féle cuccok jók, (kétféle nálam is járt próbára), csak még amerikai zsebbel tekintve is drágák, ár/érték arányuk emiatt csapnivaló.

QBB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Hozzászólás Szerző: QBB »

Amúgy jogos kérdés lehet, hogy tapasztalat nélkül véleményezzük ezeket a termékeket, és ez baj.

DE. Az én rendszerem ugyanazon összeállításban, ugyanazon zenével, napszakban, kábellel, minden változtatás nélkül is van hogy nagyon tetszik,akkor és ott tökéletes, viszont van hogy kikapcsolom. Csak én változom, meg a hangulatom. ja meg ha szól az asszony, hogy túl hangos.
De így nehéz tesztelni. Vagy véleményt mondani.

QBB
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sajnos még nem, és nem is fogok, nálam már jól bevált és tökéletesen működő extrák vannak a hifihez.

Ilyen pl. a nyugodt pihentető alvás, a jó minőségű,az adott hangulatomnak megfelelő hanganyag, a megfelelő hangerő, és az egyedüllét.

Ha ezek összeállnak... na akkor az én cuccom a legjobb a világon.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Két éve viaskodok a shatki kövesekkel, hogy 30-as falazótégla méret kell ide, meg válaszfal, meg áthidaló.... de semmi.

Még az őrleményre hajlanak aljzatbetonhoz... :-)

Birtokoltál már Shakti kavicsot vagy onlinet?

QBB
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Két éve viaskodok a shatki kövesekkel, hogy 30-as falazótégla méret kell ide, meg válaszfal, meg áthidaló.... de semmi.

Még az őrleményre hajlanak aljzatbetonhoz... :-)

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Synergistic Research - Acoustic Art Room Treatment System $2645

link

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Bybee Super Effect Speaker Bullets $3400/szett

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Audio Prism Ground Control $149/pár

link

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11253
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

IsoTek - Full System Enhancer & Rejuvenation Disc $33

Ez bizonyítottan működik. Ha figyelmesen hallgatod a lemezen lévő zörejeket 20-30 percen át, utána bármilyen muzsika és felvétel határtalan élvezet okoz.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Itt találsz egy párat és egyéb nyalánkságokat is. Kedvelni fogod az oldalt.

:fekverohog:

Mikro Brilliant Pebbles on Interconnects

link

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Audio Exklusiv - Silent plugs $200/4db

link

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Mutass rá az eddigiek közül, hogy melyik az lsz!

Itt találsz egy párat és egyéb nyalánkságokat is. Kedvelni fogod az oldalt.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Nordost Vidar

link

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”