Mindenki arról beszél, amiről tud.

Én személy szerint elolvasok szívesen mindent, az is érdekesebb, mint az üres oldalak.
Ha beüt egy érdekesebb téma, az úgy is elviszi a show-t.

Alfaati, úgy emlékszem...
Sztem PL50.
de még legalább van.
Majd írok is ha valami előremutató és másokat segítő
Hát ez egy elég belterjes világ
Legalább világot láttok
Weight: approx. 1 ton (?!?)revox írta: ↑2025.03.04., kedd 13:47találtam egy érdekes cikket a Dropletemről,amit még sose láttam... nem tudom, hogy kerülte el a figyelmem... jó hosszú, csak a végét olvastam el(in the end és Ratings), de kezdem érteni, miért csaptak -volna- le rá angliából is... nekem ez nem tűnt fel, mert régen megvan és ezt hallgatom, max annyi tűnt fel, hogy pl az Avalon, ami nem rossz kis lemezjátszó, mennyire fényévekre van... (és most nem akarom elmesélni, az Avalon miktől volt sokkal jobb). érdekes, ezt jól etlalálták a csájnák...
okuljatok és ha még egyszer felteszem, ne xarozzatok (nem fogom)
https://www.enjoythemusic.com/magazine/ ... letlp5.htm
ez a fordítózott link elvileg
https://www-enjoythemusic-com.translate ... r_pto=wapp
ja,suanrello. kicsit rázós gép,nem nagyon lett az se izolálvaRock60 írta: ↑2025.03.04., kedd 11:36Én másokra figyeltem, pl a Torony mögötti ritka küllős gyönyörű fehér paripára...
Deszkapályára mész vele ?/ Csak nem egy Puncirello ?
/
De a hifire is.
A lemezjátszó három lába nincsen spúrban az állvány három oszlopával ?
A jobb oldali nagyon nem középen van. Le ne pereceljen...
Én másokra figyeltem, pl a Torony mögötti ritka küllős gyönyörű fehér paripára...
Sima üveg.revox írta: ↑2025.03.03., hétf. 11:35ez sima üveg,edzett üveg(termperd glass) vagy un security glass (ez több réteg ragasztva egymásra,nem azonos az edzett üveggel,bár szeretik az üvegesek keverni)
Innen passz :) én csak hangról ismerem megb4xter írta: ↑2025.03.03., hétf. 21:39IMG_20250303_213356.jpg
Próbáltam így esti sötétségben egy fotót az üveglap éle felől - nem tudom, ebből megállapítható-e bármi. Az ebből a szögből oválisnak látszó elmosódott basz pedig a Blutack maga, amit tonee73 applikált oda az MDF meg az üveg közé, annyira hajszálvékonyan, hogy a két anyag gyakorlatilag légmentesen egymáson fexik.
Passz, ha tippelnem kellene, leginkább edzett üvegnek tűnik, de akár sima üveg is lehet. Ezt vélhetően tonee73 tudná megmondani pontosan, mert ő rakta össze, én csak használom boldogan, mióta megvettem tőle állványostul. Túlvan egy csomó mozgatáson meg költözésen, de a Blutack úgy tapad, hogy nem jött szét azóta se :)
kérdés :) nem mindegy... más a hangjuk