Majik írta: ↑2020.01.20., hétf. 11:45
zoli73 írta: ↑2020.01.18., szomb. 17:30
Létezik ilyen, hogy valaki ennyire nem körültekintően, átgondoltan vásárol?
Csodálkozom az embereken...
Ne csodálkozz!
Nagyon sok oka lehet egy szinte vadonatúj készülék eladásának. Pl.:
Illetve vannak a kalandorok, mint jómagam
Bár megszállott zene- és kütyüszerető voltam, sokáig nem voltak adottak az életemben az anyagi és egyéb lehetőségek, így most újraélem azt, amit gyermekként - annyi különbséggel, hogy a vágyakozáson túl tudok lépni tényleges vásárlással
Sokáig fogalmam sem volt, mit keresek, emiatt rengeteg készüléket kipróbáltam. Volt, ami szerelem lett, de nagyon szerteágazó és széles piac ez. Amibe beleszeretünk "A" helyen, az nem biztos, hogy úgy szól majd "B" lakásban, "C" elektronikák, komponensek mellett. Így a hirtelen jött szerelemből egy múló próba lesz, könnyen lehet, nem a készülék hibájából. És nálam pl. egyértelmű, hogy max annyiért, vagy inkább olcsóbban adjam, ami használatban volt nálam, mint amennyiért vettem.
Továbbá bosszant, ha valamit hetekig, hónapokig kell hirdetni, így inkább olcsóbban adom, hogy mihamarabb használhassam az árát a következő fejezet céljaira
Fura ez. Van, aki boldog, ha drágábban ad valamit, mint amibe neki került. Részemről inkább szégyelltem magam, ha nagyritkán ilyen volt.