Igazából nem tudom mit írhatnék róla. Ez az első előfokom, nincs tapasztalatom mással. Azért szerettem volna Achat-ot, mert az való a Pyrit végfokokhoz.bitrograde írta: ↑2020.09.13., vas. 10:48Mesélsz majd az Achatról? Jöhet privátban is.KopaszKutya írta: ↑2020.08.30., vas. 17:59Köszönöm a válaszokat!KopaszKutya írta: ↑2020.08.30., vas. 09:56Sziasztok!
Szeretnék venni egy előfokot lehetőleg minél olcsóbban és jó lesz valamelyik régi vintage is. A kérdésem az lenne, hogy ki mit ajánlana?
Idáig egy NAD 3020-as (sima) tippet kaptam, annak elég jó az előfokja és megvan 20-30 ezerből.
Esetleg más alternatíva 50eFt-ig a minél jobb hangminőség jegyében?
Köszönöm!
Idő közben tárgytalanná vált a dolog, maradok az eredeti terv mellett, vettem külföldön egy Fidelity Achat előfokot.
Fapados kapcsolás, szinte 0 alkatrész. Hangja tetszik (már mint a komplett elő-végfoknak), jóval szélesebb színpad, mint amivel eddig találkoztam, szerintem elég szépen át engedi a hangot, nem érzem, hogy színezne. A végfokok "csak" 2x70W-ot tudnak, de egy kb. 20m2-es szobánál (társasház) ez már több, mint elég (nekem).
Ha valakit érdekel, tudok képet is mutatni róluk (külső-belső), mivel a neten nem sok mindent találni róluk.