Kicsit úgy érzem magam, mint mikor 100-150féle rumot ismerőként -a többi fajta párlatról nem is beszélve- megkérdezi valaki, hogy megvegye-e a Bacardiból az Anejo Especialt, mer az nem 5 mint a sima, hanem 8ezer forint a tescoba', éshát hú az milyen jó lehet. És akkor elmondok millió példát, hogy mi az ami árában kategóriákkal jobb, vagy akár olcsóbban kategóriákkal jobb. Részletesen, ajánlok is italokat. Aztán jön a szomszed, közli, hogy hú a Bacardi Anejo Especial az a csúcs, most is vett karácsonyra. Aztán ember elmegy és vesz egyet a Bacardiból. Úgy, hogy sem ő, sem a szomszéd nem ivott még előtte alap Bacardinál jobbat.Alex_Aston írta: ↑2020.12.28., hétf. 21:44Ha esetleg akarsz szörnyülködni, akkor nézd meg, most tett fel egy sorsárs egy KI erősítőt és CD-tsutemenyx írta: ↑2020.12.28., hétf. 21:06Valóban volt, a Model 9. Ahol ugyanaz volt monoblokkban. Aztan lenullaztak magukat a Model 10B tunerrel rendesen, el is kellett adni a céget. Aztán jött a mélyzuhanás, de még félig leszakadt ernyővel. Aztán jött a Ken baba és levágta a maradékot is, hogy rendes szabadesés lehessen
Amikor egy T-Amp vagy egy gainclone elvezhetobb, mint egy draga Marantz, akkor ott nekem nincs több kérdés.![]()
Szerintem te ide nem véleményért jöttél, hanem megerősítésért. Neked hiába mondaná 100ember is, hogy próbálj ki mást, neked az az 1 számít, aki aztmondja jólesz, amit kitaláltál. Úgyhogy a kérdésed szerintem totálisan irreleváns.
Viszont legalább csomó ember véleménye kiderült csomó mindenről, ami egy hasznos dolog.
Hogy a beírásodra teénylegesen is reagáljak, volt Marantz PM KI-Pearl Lite erősítőm is, de hallgattam PM11S3-at is. A KI Pearl Lite vasarlasa utan 1órán belül írtam az eladónak, hogy ezt inkább visszavinném. A PM11 sem nyűgözött le, konkrétan ott a helyszínen össze lett hasonlítva egy PM62-vel, hát mondjuk 1-2%-kal jobb volt annál
Nem is tévedhetett volna nagyobbat: nem a régi volt a jó, hanem az új volt egy merő hulladék.