Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kazettás deckek

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 418

Re: Kazettás deckek

Hozzászólás Szerző: greenbio »

tamagaba írta:
2022.02.17., csüt. 10:00
greenbio írta:
2022.02.13., vas. 21:30
Sziasztok!

Valahol online (Hifimagazin?) évekkel korábban olvastam, hogy egy feltaláló azt eszelte ki, hogy olyan kompakt kazettás magnót alkot, aholis a magnó kihúzza a szalagot a kazettából, hasonlóan a VHS-hez, és ez valamiért nagyon jó 😃
Szívesen elolvasnám ismét, ha valaki tudja miről van szó, linkelje légyszi, talán másokat is érdekel. Köszi

Edit: ez egy régi archív cikk volt
Az Elcaset kicsit kifűzi a kazóból, de nem tekeri rá forgó fejre - lényegesen jobb, mint a CC
Van a DCC - az digitális
És a VHS kazira forfófejjel fm-ben csak hangot felvenni
Én másról nem tudok, hogy lenne
Hagyományos kompakt kazettáról volt a cikkben, semmi forgófej. Soha nem került forgalomba, csak volt egy működő technológiai demonstrátor. Na mindegy, csak elolvastam volna megint

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 628
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

greenbio írta:
2022.02.13., vas. 21:30
Sziasztok!

Valahol online (Hifimagazin?) évekkel korábban olvastam, hogy egy feltaláló azt eszelte ki, hogy olyan kompakt kazettás magnót alkot, aholis a magnó kihúzza a szalagot a kazettából, hasonlóan a VHS-hez, és ez valamiért nagyon jó 😃
Szívesen elolvasnám ismét, ha valaki tudja miről van szó, linkelje légyszi, talán másokat is érdekel. Köszi

Az Elcaset kicsit kifűzi a kazóból, de nem tekeri rá forgó fejre - lényegesen jobb, mint a CC
Van a DCC - az digitális
És a VHS kazira forfófejjel fm-ben csak hangot felvenni
Én másról nem tudok, hogy lenne
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 418

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Sziasztok!

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5212

Hozzászólás Szerző: pärt »

skiraly írta:
2022.02.01., kedd 12:00
Sziasztok!

Egy pár éve újból kazettázom, nagy felbontású digitális zenéimet jobban élvezem "analogizálva". Szalagzaj ide, vagy oda, beindul a "boogie-woogie", számomra szaftosabb, élvezetesebb a zene kazettás decken visszahallgatva. A 70-80-as években elérhetetlennek tűnt és sokan vágyakoztunk olyan felsőkategóriás magnó deckekre, melyeket csak a Tanács körúti, vagy a Majakovszkij utcában lévő BÁV üzletekben lehetett látni, hallgatni. Az akkori legjobb magnóm az Aiwa AD R-450-es volt, igaz ma sincs Nakamichim, de 1-2 felsőkategóriás decket már anyagilag megengedhetek magamnak. Ti hogy vagytok ezzel?
Kb. húsz éve vettem egy Yamaha K-1000-t, valami kihagyhatatlan áron. Akkor már évek óta nem hallgattam zenét kazettáról, de a műfaj annyira szerves része volt a korábbi életemnek (beszerezhetetlen/drága lp-k cd-k felvétele, heti kétszer négyórás vonatutakon zenélgetés, katonaságnál megőrülés megelőzése, stb), hogy nem tudtam ott hagyni. Kipróbáltam pár kazettával és megállapítottam, hogy körökkel jobb, mint amit a formátumról valaha el tudtam képzelni. De nálam is szekrényben pihen azóta is, még azt sem nagyon mondhatom, hogy néha előszedem. Két dolog miatt nem adom el: még mindig van egy csomó kazettám, amikről ugyan tudom, hogy soha nem fogom őket újra hallgatni, na de mi van, ha mégis. Másrészt szimpla nosztalgia (vagy az előbbi indok is az volt :D ), nehezen elengedhető tárgy, ami a fiatal korom egy része. Az az érdekes, hogy az a bizonyos deck, amit akkor használtam, már nincs meg, inkább a kazetta, mint formátum, tart kicsit fogva, bár mindig is kettős érzéseim voltak vele kapcsolatban.

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: manman12 »

Én kb 1 hónapja vettem két magnót is ,egy denon drw 850 ezüst ben és egy akai gx 75 öt.Mind a két gép belenyúlásmentes ez látszik is rajtuk görgök kemények és repedtek és az idler ,na az már műanyagá keménykedve.It mondanom sem kell hogy a 30 éves kondik repülnek míg meg nem állnak a szemetesebe,a denon,kb 70% os a kondi csere, elna,flyot,nichion,és pana,kondi lesznek a 75 ben,de a denon már 70%ban is jobb mint a régi denon,itt csak elna kondik vannak ,de már most erezhető a változás.Az akai é még nem jött ,de ott is nagy változás lesz,aki egy 30 éves készülékre azt mondja hogy perfektó az gondolkodik.gif .Ezek már megérnek egy cserét,mert lehet hogy műszer szerint jó,de működés alatt is hozza a formáját mint akkor,szerintem nem,de ez szubjektív,szerintem egy igazi hifistának van a tornyában egy használható gép.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 624

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Nekem 1982 óta folyamatosan van kazettás magnóm, és sok kazettám is van. Kb. 300 darab. Nagyon megvigyázottak, még a 40 éves kazetták is jó állapotban vannak, és lejátszhatóak.
Az első magnóm egy Orion SM-250 volt 1982-ben, majd ezt 1986-ban követte egy Teac V-750-es (110 voltos egyenesen az USA-ból). Amikor a Teac elhunyt (nagyon sokáig megvolt, mert fantasztikus hangja volt) egy Technics RS-AZ6-ra cseréltem le. (Akkor már csak az volt talán 2000-ben.)
Ma várom hozzá a második magnót amit használtan vettem egy Technics RS-B755-öt. Szerintem 1-2 órán belül ideér vele a GLS. :D

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3255

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

skiraly írta:
2022.02.01., kedd 12:00
Sziasztok!

Egy pár éve újból kazettázom, nagy felbontású digitális zenéimet jobban élvezem "analogizálva". Szalagzaj ide, vagy oda, beindul a "boogie-woogie", számomra szaftosabb, élvezetesebb a zene kazettás decken visszahallgatva. A 70-80-as években elérhetetlennek tűnt és sokan vágyakoztunk olyan felsőkategóriás magnó deckekre, melyeket csak a Tanács körúti, vagy a Majakovszkij utcában lévő BÁV üzletekben lehetett látni, hallgatni. Az akkori legjobb magnóm az Aiwa AD R-450-es volt, igaz ma sincs Nakamichim, de 1-2 felsőkategóriás decket már anyagilag megengedhetek magamnak. Ti hogy vagytok ezzel?
Ilyen nosztalgikus megfontolásból, úgy három éve én is beszereztem egy kazettás magnót, egész pontosan egy Pioneer CT-900s-t.
Amikor még javában magnóztam, egy ilyen szintű(talán felső, de messze nem csúcs kategóriás) magnó csak vágyálom volt számomra, és azért is vettem meg, hogy megtudjam, hogy mit is voltam kénytelen kihagyni annó.
Nos, mint magnó nagyon jó, ezért a működési minőségért, hangért, a magnós korszakban(90' évek eleje) a fél karomat odaadtam volna.
Pár hétig hallgatgadtam, nosztalgiáztam, majd úgy 3 hónap után eladtam, és nem sírom vissza, és akár még egy igazi csúcs gépet sem szeretnék már bírtokolni.
Ez a kb 4 hónap, amíg megvolt ez a magnó, csak arra volt jó, hogy szembesítsen vele, hogy számomra elmúlt a kazettázás varázsa.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

skiraly
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: skiraly »

Sziasztok!

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Alex_Aston írta:
2022.01.24., hétf. 14:22
mishow írta:
2022.01.24., hétf. 14:03

A topik címe olvasásakor legtöbbünknek a szalagzaj, a mechanika zaja, romantkus éjszakai dolby kijelző fények, diszkó zenék, elcseszett rádió műsor felvételek jutnak eszébe

Hidd el, nekem is :rolleyes: talán csak az ugráló depréz mutatókat hagytad ki a felsorolásból ;peace;
Talán az egyik legfontosabb, vagy a legjobban bennem élő emlék a kazettákkal kapcsolatban a tollal való visszatekerés... :rolleyes: :D
Szoruló kazót használtál vagy lemerült az elem a walkman-ben :)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3696

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

mishow írta:
2022.01.24., hétf. 14:03

A topik címe olvasásakor legtöbbünknek a szalagzaj, a mechanika zaja, romantkus éjszakai dolby kijelző fények, diszkó zenék, elcseszett rádió műsor felvételek jutnak eszébe

Hidd el, nekem is :rolleyes: talán csak az ugráló depréz mutatókat hagytad ki a felsorolásból ;peace;
Talán az egyik legfontosabb, vagy a legjobban bennem élő emlék a kazettákkal kapcsolatban a tollal való visszatekerés... :rolleyes: :D
Csak a Marantz! :-D

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2588

Hozzászólás Szerző: mishow »

alfaati írta:
2022.01.23., vas. 18:59
Nem pont ilyenre gondoltam
Pontosan értettem, mire gondoltál :D
Amiről írsz, az a kategória azoknak a játszótere, akiknél sem a pénz, sem a racionalitás nem játszik szerepet. Ők minden hobby területén jelen vannak, és azok is, akik kiszolgálják őket. Ezeket a gyűjtőket csak a birtoklás vágya hajtja, soha nem fognak zenét hallgatni ezeken a gépeken (max egy demo kazettát néha lejátszanak valakinek, akit le akarnak nyűgözni, persze szigorúan cérnakasztyűben) Az megvan, amikor a "Bor, mámor, Provence" végén Russell Crowe megkérdezi a brókercég tulajdonos-elnökét, hogy az általa gyűjtött milliárdos festmények eredetijét - amit egy széfben őriz - mikor látta utoljára? Na kb ez az ...
Ők kereskedelmi szempontból érdektelenek a világ hifigyártása számára, egyszerűen más univerzumban élnek. A többieket meg a GPO félék kiszolgálják, amíg tart a divat, és ha kifut, utána majd gyártják a következőt.
Ezt hívják úgy, hogy nosztalgia, és ez az, ami miatt több decket is vettem már pár éve, de azután rájöttem, csak porosodik a polcon, úgyhogy eladtam. Persze attól még néha kattingatok az ebayen, de már csak a szemem kívánja ;)
De ezt a vásárlói kört a világon még fellelhető készlet bőséggel kielégíti, az utánunk jövő generáció meg azt se tudja miről beszélünk.
a CD lemeznél az egyik elvárás az volt, hogy ne legyen nagyobb az átmérője egy magnó kazatta hosszabbik oldalának hosszánál
Gyanítom, az autóhifi lobby lehetett a háttérben. Maradhattak a méretek, amit kialkudtak az autógyárakkal :smile29:

alfaati

Hozzászólás Szerző: alfaati »

mishow írta:
2022.01.23., vas. 16:06
alfaati írta:
2022.01.23., vas. 15:50
kasumi írta:
2022.01.23., vas. 10:43

Vajon lejátszó is lesz hozzá? Vagy abból már most is léteznek mai, minőségi példányok?
Én biztos vagyok benne, hogy a TEAC/Tascam ki fog jönni majd egy kazettás deckkel, viszont valószínűleg túlárazott hipster cucc lesz, amit az átlag ember nem tud megfizetni.
Egyszerre írtunk ... :D

https://www.gporetro.com/portable-casse ... -recorder/
A Teac/Tascam link meg az előző hozzászólásomban van :)
Nem pont ilyenre gondoltam. Hanem egy olyanra ahol az árcédula többszöröse ennek. Tudod, egy amolyan Anniversary modellre amiért bármennyit el tudnak kérni. Még él nyugaton és Japánban egy olyan idősebb generáció aki megbírja majd fizetni. A Teacnál meg van minden ami ahhoz kell, hogy megcsinálják. Természetesen hangminőség szempontból nincs értelme ennek az egésznek. Itt valami egészen más hajtja a vevőt és megint más a gyártót. A topik címe olvasásakor legtöbbünknek a szalagzaj, a mechanika zaja, romantkus éjszakai dolby kijelző fények, diszkó zenék, elcseszett rádió műsor felvételek jutnak eszébe. Nem találkoztam olyan emberrel aki a decket elsősorban a hangminőség miatt vette volna. Ez a hi-finek egy olyan mellék utcája volt ami elég olcsó volt ahhoz, hogy mindenki belekóstoljon az ún. hifizésbe. Minden korszaknak meg van a maga "kazettás deckje". Most épp mp3 lejátszónak hívják. Aztán majd jön egy új ami leváltja azt is.
Nagy-Britanniában megismerkedtem egy mérnökkel aki részt vett a CD lemez kifejlesztésében, és ő mondta, hogy a CD lemeznél az egyik elvárás az volt, hogy ne legyen nagyobb az átmérője egy magnó kazatta hosszabbik oldalának hosszánál! Látod? A kazattát nem lehet megkerűlni! Amolyan kereszt-apa szerepet töltött be :smile29: (Akik Sheldon szindrómába szenvednek azoknak mondom, hogy az utolsó két mondat vicc volt. Ezen a fórumon sajnos vigyázni kell, hogyan fogalmazok.)
Ez a Brit fazon egyébként azon kevés emberek egyike aki magnó fejeket újít fel saját, spéci technológiával. Folyamatosan hívják mindenhová a világban. De nem csak javítani, hanem előadásokat tartani mind analóg mind digitális technikákkal kapcsolatban. Dús gazdag a fazon. Egy víztornyot vett meg és alakított át 'hasziendává' Londonban ahol spéci műhely is kialakításra kerűlt. Tőlem egy Kenwood lemezjátszót vett, így találkoztunk.

quad
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 79

Hozzászólás Szerző: quad »

alfaati írta:
2022.01.19., szer. 19:15
Cassettes are back!
Igaz egyenlőre csak az USA-ban lesz kapható, de valamiféle 'format' újraélesztés várható aminek itt az előfutára! Csak legyen vastag a buxa!

https://youtu.be/3j-cgsm22tE
Ahogy elnézem az alábbi videót, Indiában soha nem ment ki a kazetta a divatból. (Csak erős idegzetűeknek!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=sCOSlSsAoKY
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Retrohipster :kapdelm:
retro1.jpg
retro1.jpg (95.4 KiB) Megtekintve 2363 alkalommal

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alfaati írta:
2022.01.23., vas. 15:50
kasumi írta:
alfaati írta:
Cassettes are back!
Vajon lejátszó is lesz hozzá? Vagy abból már most is léteznek mai, minőségi példányok?
Én biztos vagyok benne, hogy a TEAC/Tascam ki fog jönni majd egy kazettás deckkel, viszont valószínűleg túlárazott hipster cucc lesz, amit az átlag ember nem tud megfizetni.
Egyszerre írtunk ... :D
A hipstereknek nem kell minőségi deck, csak a fíling, mint a GPO retro cuccai:
https://www.gporetro.com/portable-casse ... -recorder/
A Teac/Tascam link meg az előző hozzászólásomban van :)

alfaati

kasumi írta:
alfaati írta:
Cassettes are back!
Az ANA[ DIA ]LOG youtube csatorna hosztja, egy nem is olyan régi videóban elmondta, hogy egy benfentes ismerőse közölte vele, hogy a cég ahol ez az ismerőse dolgozik kazettás deck tervezésébe-fejlesztésébe kezdett. Kettő darab (típús) biztosan piacra kerűl majd de egy harmadik típús is tervben van. Ez a benfentes elmondja az anadialog-os csávónak, hogy nagy cégek szálltak be a fejlesztésbe és ebből egyet meg is említ.
Az egyik ilyen cég aki részt vállalt egy kooprodukcióban készülő deck családban nem más mint a MULANN Industries France. Ma ez a cég a Recording The Master néven fut, régebbi sokkal ismertebb nevén AGFA, BASF.
A fent említett videóban elhangzik, hogy a legnagyobb problémát az okozza, hogy már senki nem gyárt fejet, vagy is ki kell fejleszteni egy olyan lejátszó fejet ami megfelel egy csomó elvárásnak. Mind költség hatékonyság, mind minőség tekintetében.
Egyébként a MULANN cég is és az ATR MAGNETICS cég is nemrég kijött saját Normal és Chrome kazikkal. Az ART MAGNETICS GOLD (Type II) $20.00 / darab plusz posta, ami szerintem túl árazott.
Egyébként ha ez az őrület beindul és a deckkek megjelennek a piacon - tényleg megtörténik? -, a kínaiak is előrukkolnak majd néhánnyal sokkal olcsóbb típússal.
A jófogáson is van pár bohóc aki az őrületet várja és NOS kazikat kínál arany árban. Már dörzsölik a tenyerüket, hisz 25 évvel ezelőtt szalagba fektették a pénzüket.
Ki az aki szerint megtörténik a "nagy" visszatérés és ki aki szerint nem?

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alfaati írta:
Cassettes are back!
Igaz egyenlőre csak az USA-ban lesz kapható, de valamiféle 'format' újraélesztés várható aminek itt az előfutára! Csak legyen vastag a buxa!
A doboz belső papírjának kinézete (színek, dekorcsíkok, felirat) "hardcore" '70-es évek dizájn.
A szalagos orsót utánzó átlátszó kazi meg a '80-as évek közepén volt menőség.
Ebből is látni, hogy nosztalgia cucc, hiszen a kazetta fénykorában sem volt audiofil termék, max jó hifi.
Voltak és vannak megőrzött csodamasinák, egy-egy szép darabot élvezettel és nosztalgiával örömmel megnézek magam is, de lássuk be: a kazettát már a fénykorában is a praktikuma, meg az elérhetősége és nem a hangja miatt használtuk.
Akinek komoly analóg hang kellett, már akkor is orsós géppel tolta.
Max egy kis hipster divatkodás lesz körülötte, mint az LP körül (mert ne tévedjünk, az LP is elsősorban divatnak köszönheti a mostani reneszánszát) játéknak jó, de minek térne vissza?
Ahogy tamagaba nagyon helyesen írta: észérv nincs mellette, az idő meghaladta, nyugodjék békében :smile53:

Ps: Újat ezt találtam, de ahogy az USB-ből látom, főleg azokat célozza, akik digitalizálnák a régi fellelt kazettáikat
https://www.basys.hu/teac-w-1200-double ... z4QAvD_BwE
Akinek a "címke" fontos, az megveheti Tascam felirattal is, 202mkVII néven :rolleyes:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2022.01.23., vas. 15:53-kor.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

kasumi írta:
alfaati írta:
Cassettes are back!
Mai napig űzöm a hobbinak ezen ágát
Semmi észérvet nem tudok mellette mondani
Agyonhájpolt analóg vonal, árak a csillagos égben

Viszont egy pár tipus a felsőházból szakszerü felújítás után meglepően jó hangot tud produkálni
300 ezer forint körül alsóhangon, a felső 1-2 milla környékén is lehet
Új kazósgépekről nem tudok

Asszem ennél nincs feljebb:
https://audio-database.com/NAKAMICHI/pl ... ted-e.html
Tegnapelőtt láttam egyet egy műhelyben letakarva, cérnakesztyü a tetején :)

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 451

Hozzászólás Szerző: kasumi »

alfaati írta:
Cassettes are back!
Újratervezés

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Na eről nem tudtam

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3316
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

manman12 írta:
2022.01.22., szomb. 16:45
Ha ez megtörtènik akkor sok cég fog kazitt csinálni mert a retro es vintage piaca hatalmas üzlet ág.Kivánom hogy ez beigazologyon, és jöhet az orso is :goodluck:
Már új orsós szalag is kapható egy ideje: https://www.recordingthemasters.com/
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

manman12
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ha ez megtörtènik akkor sok cég fog kazitt csinálni mert a retro es vintage piaca hatalmas üzlet ág.Kivánom hogy ez beigazologyon, és jöhet az orso is :goodluck:

alfaati

Cassettes are back!

https://youtu.be/3j-cgsm22tE
Csatolmányok
Screenshot_20220119-190720_Chrome.jpg
Screenshot_20220119-190720_Chrome.jpg (917.11 KiB) Megtekintve 1781 alkalommal
Screenshot_20220119-190743_Chrome.jpg
Screenshot_20220119-190743_Chrome.jpg (1.29 MiB) Megtekintve 1781 alkalommal

taifun
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: taifun »

jengab írta:
2021.12.17., pén. 12:37
Sziasztok!

Egy Technics RS-B765ös magnóm van. A probélma vele, hogy időnként megáll az orsó (direct drive motor, tehát nem szíjas). Ilyenkor természetesen a szalagot is elkezdi gyűrni, tehát nagyon vigyázni kell vele :( Egyszer szétszedtem, a baja ilyenkor, hogy lecsúszik a fogaskerék, ami a motort, és az orsót kötné össze. Ha megigazítom a fogaskereket (műanyag), akkor egy darabig jó a magnó, majd újra jelentkezik a probléma. Másik hibája, hogy néha úgy érzékeli, mintha nem lenne benne kazetta, és play gombra kinyitja az ajtaját.

Valaki tudna ajánlani Dél-Buda (lehetőleg 11.-22. kerület) közelében ehhez szervízt? Az a gyanúm, hogy egy új fogaskerék fog kelleni, mivel láthatólag van egy kisebb repedés a mostani fogaskeréken. Gondolom ezért csúszik le időről időre. Kinél lehet ilyen készleten/tud beszerezni?
Szia,

írtam PM-et!

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

jengab írta:
2021.12.17., pén. 12:37
(direct drive motor, tehát nem szíjas)
Nesze egy kis DD :rolleyes:
és még a kijelzője is jó
hogy lehet egy ilyen jó magnónak ilyen vacak display-t csinálni :smile51:
430 korunkbeli Mátyás papír lepedő és már ott figyel az asztalon :D
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... -172-22310

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”