Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Arra jöttem rá, hogy nem lehet az Aiwa kettős műszere, amire az első pillanatban gondoltam...
Jaaaaa!
Kazettás deckek
Közben rájöttem, csak egy pillanatra beugrott, mert nem sok tükrös műszer van magnóknál...
Priviben jöhet.
Arra jöttem rá, hogy nem lehet az Aiwa kettős műszere, amire az első pillanatban gondoltam...
Kazettás deckek
Közben rájöttem, csak egy pillanatra beugrott, mert nem sok tükrös műszer van magnóknál...
Priviben jöhet.
Kazettás deckek
Aiwa...
NNNNeeeeeeeeeeeeem!
Kazettás deckek
sto eto?
Azt szeretném, ha ti találnátok ki.
Aiwa...
Kazettás deckek
sto eto?
Azt szeretném, ha ti találnátok ki.
Kazettás deckek
Szép estét!
sto eto?
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2632
Kazettás deckek
Szép estét!
Szia Jani, küldtem privit!
Kazettás deckek
Kijavította a címet...
Igen most néztem.
Kazettás deckek
Komoly ez is.
Kijavította a címet...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Kazettás deckek
Telefunken deck 1000 Ft-ért.
Kazettás deckek
Bank of Olufsen
Komoly ez is.
Kazettás deckek
Bank of Olufsen
Kazettás deckek
Köszönöm a fáradozást a fotókkal! Sajnos úgy tűnik, hogy az ajtót sufni szerszámokkal nem lehet reprodukálni....
Kazettás deckek
Szia! Az a baj, hogy köszönő viszonyba sincsenek, 1000-s kazettával együtt nyílik, a METROPOLITAN- nál külön, látod is a képen kétállású a nyitógomb stb.
Kazettás deckek
Kedves Herstal! Bocsi, hogy csak így ajtóstól rontok befelé, de azt szeretném megérdeklődni, hogy az Eumig Metropolitan donorként felhasznált készüléked, kazettafészek takaró fedelét nem tudnánk esetleg elbizniszelni valahogy? Szerinted az FL1000-em hiányzó ajtaját lehetne vele pótolni esetleg? Megtennéd hogy összehasonlítod a két készüléken az ajtókat? Reménykedem.... Nagyon úgy néz ki, hogy ez a takarófedél az ezres gépre beszerezhetetlennek tűnik. Nézegetem az Ebay-on is, de még a full rossz készülékek is számomra elérhetetlen áron kelnek el.
Szia! A METROPOLITAN ajtaja sajnos nem egyezik az 1000-nek az ajtajával.
Pedig ezen a fotón úgy tűnik, hogy megegyezik a két típus ajtaja, legalábbis az alsó kazettatartó rekesz olyan mint az ezresé. Pech.....
Kazettás deckek
Kedves Herstal! Bocsi, hogy csak így ajtóstól rontok befelé, de azt szeretném megérdeklődni, hogy az Eumig Metropolitan donorként felhasznált készüléked, kazettafészek takaró fedelét nem tudnánk esetleg elbizniszelni valahogy? Szerinted az FL1000-em hiányzó ajtaját lehetne vele pótolni esetleg? Megtennéd hogy összehasonlítod a két készüléken az ajtókat? Reménykedem.... Nagyon úgy néz ki, hogy ez a takarófedél az ezres gépre beszerezhetetlennek tűnik. Nézegetem az Ebay-on is, de még a full rossz készülékek is számomra elérhetetlen áron kelnek el.
Köszönöm a gyors reagálást! Az ezres ajtaját szerinted nehéz lenne egyszerű szerszámokkal elkészíteni? Esetleg egy pár közeli fotót a mechanikai működéséről tudnál feltenni ide a Fórumba? A kazettatartó rekesz amúgy rendben van az én magnómon, csak a külső takaró lemez hiányzik.
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Kedves Herstal!
Bocsi, hogy csak így ajtóstól rontok befelé, de azt szeretném megérdeklődni, hogy az Eumig Metropolitan donorként felhasznált készüléked, kazettafészek takaró fedelét nem tudnánk esetleg elbizniszelni valahogy? Szerinted az FL1000-em hiányzó ajtaját lehetne vele pótolni esetleg? Megtennéd hogy összehasonlítod a két készüléken az ajtókat? Reménykedem.... Nagyon úgy néz ki, hogy ez a takarófedél az ezres gépre beszerezhetetlennek tűnik. Nézegetem az Ebay-on is, de még a full rossz készülékek is számomra elérhetetlen áron kelnek el.
Kazettás deckek
A Hitachi D-5500 kazis gépek azért ilyen olcsóak, mert hibásak - vagy ez nem zavar senkit? A javításuk ott kinn többszörösen drágább mint a gép ára!Működőképes példányok árait is be kellene linkelni, már csak a tisztánlátás végett.
Vagy itt a hiányos, működésképtelen példányok a kelendők?
Üdv: TJ.
Így van, ha ráadásul a kalibrálás szállt el, akkor meg nem javítható...
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Kazettás deckek
sajnos a mechanika körül eléggé sok a javítani való...
egy kicsit kétségbe vagyok esve az alkatrészek miatt...
Mi a probléma?
a mechanikán van egy-két műanyag alkatrész amit cserélni kell meg a háttérvilágítás is meg van mókulva...
a szerviz könyvéből kinéztem az alkatrészeket...
írtam ide:
http://www.encompassparts.com/
meglátjuk mit lépnek, van náluk minden ami kellene már néztem...
ha nem megy akkor b@szhatom...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Kazettás deckek
Na ez be.....s. :kiraly:
http://www.vatera.hu/pioneer_szalagos_m ... 85184.html
Ilyen Pio matricám nekem is volt középiskolás koromban, a diplomatatáskámon.
Jó újra látni, mert azóta sem láttam ilyet sehol.