Plexi és polikarbonát
Bp. 1047 Attila u. 143.
06309314487
Én is itt csináltattam, szépen dolgoznak.
4 - es anyagból 20 - 22 ezres kb.
Csináltathatod tetszőleges vastagságú anyagból, az ára arányosan változik.
Tejkaramella nem jár hozzá...

Még felújítás előtt áll ez a lemezjátszó a 40 éves kondikkal és a gyárinál jóval komolyabb hálózati trafó sincs még beépítve. Az egyenirányítás is lehet át lesz alakítva, ami azóta sokat fejlődött. Az a kar egyedi gyártás, 12 colnál hosszabb lesz. Már nagyon kezd összeállni, csak másokra várunk .

Azokat a gumi lábakat kéne lecserélni.A Max nagyon mellényúlt avval.Rock60 írta: ↑2023.05.01., hétf. 10:10Persze, az eredmény nem változtat semmit a Rock hangján, csak egyszerűen kíváncsi lennék ennek a mérésnek az eredményére, ha már annyian fáradoztak vele, én is szívesen kipróbálnám.
Rengeteg mindennek kell összeállni egy futóművön, hogy jó hangja legyen, abból a Wow csak egy paraméter, de szerintem nem vitatható a fontossága a végeredmény szempontjából.

én úgy mértem hogy minden már a forgó tányéron volt,celux központositva,teló is (már ahogy),és rányomtam a "start" gombra...kötve hiszem hogy a stabilizáláshoz 5mp-re van szüksége egy 1210-snek...de ne tornáztasd magad feleslegesen mert hasonló mérési eredményeket talász majd csatolva,viszont hangra totál ellentétes mutatók vannak egy pár példánynál...

spanyol példány volt,elég nehézkes volt az ügylet lebonyolitása már magában...gomolalaci írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:12Az eladó nem tudja?dixie-chicken írta: ↑2023.04.29., szomb. 08:01jó reggelt![]()
adott a Lurne J1,SL5 kar van rajta,annak van vlmilyen rögzitő csavarja,amelyet szállitás után,ki kéne oldani,ez hol található ?
kösszi![]()

Ezért szeretünk bizonyos régi dolgokat, amik már nagyon jó hangúak de már megfizethetőek és ezért építünk bizonyos dolgokat, mert már jobb alkatrészekkel, jobb hangúra néha olcsóbban meg lehet csinálni.vidor2009 írta: ↑2023.04.29., szomb. 21:58Bocsánat,nem akartam személyeskedni,főleg nem akartam Rock60-at megbántani!![]()
Megjegyzésemet általánosságban mondtam arra,hogy a drágább a jobb!
Kinek?A gyártóknak és főleg a kereskedőknek(kevesebb munka,nagyobb haszon)!
Természetesen egy bizonyos szint felett relatíve sokat kell fizetni,de a mai highendnek mondott készülékek ára nem a minőséget tükrözi,hanem többnyire a rablás kategória!!!
Természetesen ez a mai "fogyasztói társadalomban" nem szűkül le a highendre!
Az áru legyen minél drágább és ezzel legtöbbször együtt jár,hogy rosszabb!![]()