Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Már harmadszor hirdeti,mindig bepalizzák. :lol!:
Vagy nem annyiért ment el, mint amennyiért szerette volna.
Kazettás deckek
Igen,csak rossz időben,rossz helyen volt,a HSZ.
Kazettás deckek
Ezeknek hallgatható hangjuk van?
Inkább nem kommentálnám... :kiraly:
My WebpageHa a JVC- re gondolsz,nagyon király készülék,nagyon jó hanggal.Persze nem egy Naka.Mechanikailag,meg örök,mindent ver,szinte.Mivel nekem sok új gépem van,amik nem gányolt.agyonhasznált.feltupirozott készülékek,van összehasonlitási alapom.Sokan indokolatlanul lebecsülik a JVC-ket.Azért a VHS rendszer megalkotójáról,egy világcégről van szó,aki még a Nakamichinek is gyártott készülékeket,csak sokan nem tudják.
Nem arra gondolt, nézd meg mire válaszolt. :lol!: :kiraly: :kiraly:
Kazettás deckek
Inkább nem kommentálnám... :lol!:
My WebpageHa a JVC- re gondolsz,nagyon király készülék,nagyon jó hanggal.Persze nem egy Naka.Mechanikailag,meg örök,mindent ver,szinte.Mivel nekem sok új gépem van,amik nem gányolt.agyonhasznált.feltupirozott készülékek,van összehasonlitási alapom.Sokan indokolatlanul lebecsülik a JVC-ket.Azért a VHS rendszer megalkotójáról,egy világcégről van szó,aki még a Nakamichinek is gyártott készülékeket,csak sokan nem tudják.
Kazettás deckek
Inkább nem kommentálnám...
Kazettás deckek
Nagyon szép állapotban van.
:lol!:
Kazettás deckek
Gyakorlatilag zsir új,kb 28 éves,szekrénydisz.
Kazettás deckek
Szép és látványos, gratulálok! Gondolom a hangja sem kutya! :lol!:
Nem rossz. :kiraly:
Kazettás deckek
Nagyon szép állapotban van.
Szép és látványos, gratulálok! Gondolom a hangja sem kutya! :lol!: :kiraly:
Amplifier:Pioneer A-209R | Receiver:Yamaha RX-396RDS | DVD: Pioneer DV-400V; Yamaha DVD-S557; Sony RDR-HX750 | Deck:Kenwood KX-4520; Yamaha KX-493; KX-393; KX-W392 | CD player: Yamaha CDX-570 | LP : Pioneer PL-640 + AT-91 | Hangfalak: Magnat Monitor 990 ; Magnat Supreme 200; Magnat Vector 22 | DVD-Video Kombo: LG V390HP | VHS: LG LV4981
Kazettás deckek
Találtam egy ilyet: FM rádió + mikrokazettás magnó fejhallgatóba építve.
Emberek kimentek az utcára ilyennel a fejükön?
Nézd meg a mai srácok akkora senheiser-ekkel a fejükön közlekednek mint egy sisak...
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Kazettás deckek
Találtam egy ilyet: FM rádió + mikrokazettás magnó fejhallgatóba építve.
Emberek kimentek az utcára ilyennel a fejükön?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Kazettás deckek
Erre gondolsz?
Aha, valami ilyesmire.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Kazettás deckek
Gabó!
Nem baj, leszel te még visszavonulásban.. - nálam a Nakamichi 1000/II kontra ReVox G-36 csörtében nagyon érdekes tapasztalatok születtek.
(Korábban itt a topikon írtam is erről.)
A Nakamichi/Luxman összehasonlítás érdekes lehet, bár nem sok esélye van egy DD gépnek egy szíjhajtásos ellen - és a akkor még is nem mondtam sokat...
Üdv: 4,76
Jenőkém!
Nem helyes, hogy előre iszol a maci bundájára...:kiraly:
Ezenkívül, -hogy teljes legyen a kép-, bevetek még egy halott formátumot, az Elcaset-et, oszt lehet, hogy az eredményt, ősszel leviszem a bulira... :lol!:
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2741
Kazettás deckek
Gabó!
Nem baj, leszel te még visszavonulásban.. - nálam a Nakamichi 1000/II kontra ReVox G-36 csörtében nagyon érdekes tapasztalatok születtek.
(Korábban itt a topikon írtam is erről.)
A Nakamichi/Luxman összehasonlítás érdekes lehet, bár nem sok esélye van egy DD gépnek egy szíjhajtásos ellen - és a akkor még is nem mondtam sokat...
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3
Kazettás deckek
Gabó!
Legalább újragondolhatod az eddigi álláspontodat - "" az élet csak 19,05cm/sec és halftrack felett kezdődik...""
Jenőkém!
1, Megjelölhetnéd azt a helyet, ahol én ezt a HFM-ből ollózott idézetet leírtam...
2, Ez persze nem gátol abban, hogy továbbra is az orsósokat tartsam etalonnak!
3, Inkább egy Naka-Luxman "csörtére" leszek kíváncsi, bár most nincs időm rá, de megejtem...:lol!:
Kazettás deckek
Szép napot!
Hozzám is költözött valaki...
Gabó!
Legalább újragondolhatod az eddigi álláspontodat - "" az élet csak 19,05cm/sec és halftrack felett kezdődik...""
Erről jut eszembe a másik véglet: úgy rémlik, hogy annakidején készítettek olyan fajta asztali "hifi" deckeket is, amelyek a 2.4 cm/s -os sebességű, diktafonba való mikrokazettát játszották le.
Találkozott már valaki ilyen készülékkel, élvezhető volt a hangja?
Erre gondolsz?