Nekem nagyon pozitiv a tapasztalat. Amennyire feleslegesnek tartottam és idegenkedtem az elején, mára annyira megszerettem.tamagaba írta: ↑2022.06.16., csüt. 14:59Mik a tapasztalatok a Dat hanggal? Az valahogy nekem kimaradt, az az igazság, hogy nem is érdekelt, de lehet, hogy megint az előitéletek sodrába kerültemwittao írta: ↑2022.06.15., szer. 11:35Az utobbi idoben jol belehuztam a szalagosok vilagaba :)
A DRAGON-om kapott egy teljes felujitast, ugyhogy mara a boldog zenehallgatas maradt vele, a tobbi deck-em szepen lemorzsolodott mellole (Pioneer CT93, Tascam 122MKiii), pedig azokat is nagyon szerettem, mindegyiknek megvolt a maga karaktere.
Most eppen DAT-okkal tokolodom![]()
403CA5D0-824D-47A7-8B83-B2B15F3E5A77.jpeg![]()
Pláne ott van mellette egy Dragon
Érdekes dolog, mert hiába digitális, az adatfolyam folyamatos, így van különbség egy CD-játszó és más digitális futómű hangja között. Valahova a szalagosok és CD közé tenném. Ha lehet ilyet mondani, "analógosabb" hang.
Mondjuk a Nakamichi DAT eléggé felső kategória, így nem véletlen nekem nagyon tetszik. TASCAM DA45HR-em is volt, DA30-am is van. A Naka messze jobb náluk. Kezelés, finomság, és hang terén is.