Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök
- viri
- V.I.P.
- Értékelés: 1653
Elolvastam.
Még csak nem is arról van szó, hogy egy erősebb equipotenciális felületet hoznak létre a készülékek jelföldjei között a földeléssel, hanem diszkréten minden kütyü jelföldjére ráakasztanak egy dobozkát egy darab vezetékkel, aminek nincs másik vége. Pontosabban eltemetik valamibe, ami a dobozban van. Ezzel tulajdonképpen létrehoznak egy kondenzátort, aminek az egyik fegyverzete a dobozka, a másik viszont egy ismeretlen és a helyi adottságoktól függő felület, például a padló, kő, amire rakják. Vagyis a rendkívül kis kapacitáson keresztül megszűrik a jelföldön lévő nagyfrekvenciás zavarjeleket. Ez még akár működhet is.
A hozzáfűzött blabla viszont néhol "enyhén" pongyola.
Kezdjük ott, hogy mi az a "stay voltage", amit gyakran emleget. Sajnos ilyen nincs. Srtay voltage van, de stay voltage nincs. Tudjuk be nyelvtani hibának. De nem ezzel van a nagyobb gond, hanem azzal, amit aztán állít: "Moreover, these stay voltages often generate very large magnetic fields", ami nagyon jól és főleg fenyegetően hangzik, csupán nem igaz. Mágneses mezőt nem a potenciál különbség hoz létre, hanem az áram. Nagyon nagy mágneses mezőt nagyon nagy áram képes létrehozni, amiről itt szó sincs. Vagyis pusztán a tudatlanok riogatására való, hogy félelmükben az ismeretlentől megtalálják a megváltójukat, amit persze meg is kapnak a riogatótól. Tipikus eset. Évezredek óta bevett szokás ez.
Én nem olvastam a manuálját, viszont ma meghallgattam a nagyobbik Olympus dobozt menyus2-nél Azzal kezdem, hogy fantasztikusak az MBL dobozok nála (persze a teljes körítéssel) eddig is a top 3-ban volt számomra az ottani hang, de ez most No.1. Erre most igazán lelkes tudtam lenni, itt már nem merült fel bennem a csöves-nem csöves, és egyéb dilemma, eszméletlen jó ízű, életszerű hangszer hangok, és ZENE, a 360 fokos sugárzás miatt bárhová állhattam-ülhettem. Na akkor gondoltam kössük ki azt a voodoo fadobozt, elsőre nem feltűnő változás, valami elveszett, de nem volt vészes, és nem tudtam hogy mi. Aztán vagy hipnotizált a Laci, vagy jobban ráhangolódtam a dologra, de újra visszakötve már határozottan éreztem, hogy határtalanabbá vált a tér érzet, és még valami plussz nemtudommi, természetesség talán, vagy valami, ami a fokozottabb jelenlétérzetet, az illúziót tudja kelteni. Újra kértem, hogy vegyük ki, szó szerint úgy éreztem, hogy összébb húzódik a tér, és picit szürkébb lesz minden. Megint vissza, megint kitágult minden irányban, és az élőbb szó, ami eszembe jutott, ezek után már nem akartam többet kivetetni, csak hallgatni, kalandozni a zenei stílusok között. Na ennyi történt
Azt még hozzáteszem, hogy amikor először megláttam talán itt a fórumon, nekem sem volt szimpatikus, főleg az ára miatt egy lehúzós dolognak gondoltam, nem is érdekelt, és az ára miatt most sem vagyok ráizgulva, nem is nagyon szeretném otthon kipróbálni (bár lehet, hogy nem úszom meg) de a megtapasztalásom után teljes felelősségem tudatában kimerem jelenteni, hogy abban a rendszerben, amit hozni tudott, még az árát is megéri.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- zozoweb
- V.I.P.
- Értékelés: 115
Ha publikus érdekelne hogy mennyiért vetted a coconut audio kábeleidet?
Közvetlenül a gyártótól vetted vagy használtan?
Két tápkábelem van tőle,(nem a képeken levő) ha jól emlékszem olyan 100e re jött ki a kettő. Persze nem a lista árát fizettük... többen vettünk tőle egy nagyobb pakkot licittel...
Egy jó részét hallottam az ismeretségi körben, csakúgy mint a tweakos kütyüket, meghallgatásra is küldött! Pont a képeken lévők ilyenek!
Egyéb iránt saját rendszerben történő meghallgatás nélkül én már nem veszek semmit!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: AudioPhysic Virgo 3, Focal Clear
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5158
Ez működik, próbáltam... de: kertben nem működik, csak szobában.
http://www.lessloss.com/blackbody-p-200.html
QKORE GROUN UNIT
Már a NORDOST kínál hasonló kütyüt
-
- Törzsvendég
- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
Ajánlom informálódásra az Enterteq Manualját...
http://www.entreq.com/Homepage/Download ... roundboxes
Elolvastam.
Még csak nem is arról van szó, hogy egy erősebb equipotenciális felületet hoznak létre a készülékek jelföldjei között a földeléssel, hanem diszkréten minden kütyü jelföldjére ráakasztanak egy dobozkát egy darab vezetékkel, aminek nincs másik vége. Pontosabban eltemetik valamibe, ami a dobozban van. Ezzel tulajdonképpen létrehoznak egy kondenzátort, aminek az egyik fegyverzete a dobozka, a másik viszont egy ismeretlen és a helyi adottságoktól függő felület, például a padló, kő, amire rakják. Vagyis a rendkívül kis kapacitáson keresztül megszűrik a jelföldön lévő nagyfrekvenciás zavarjeleket. Ez még akár működhet is.
A hozzáfűzött blabla viszont néhol "enyhén" pongyola.
Kezdjük ott, hogy mi az a "stay voltage", amit gyakran emleget. Sajnos ilyen nincs. Srtay voltage van, de stay voltage nincs. Tudjuk be nyelvtani hibának. De nem ezzel van a nagyobb gond, hanem azzal, amit aztán állít: "Moreover, these stay voltages often generate very large magnetic fields", ami nagyon jól és főleg fenyegetően hangzik, csupán nem igaz. Mágneses mezőt nem a potenciál különbség hoz létre, hanem az áram. Nagyon nagy mágneses mezőt nagyon nagy áram képes létrehozni, amiről itt szó sincs. Vagyis pusztán a tudatlanok riogatására való, hogy félelmükben az ismeretlentől megtalálják a megváltójukat, amit persze meg is kapnak a riogatótól. Tipikus eset. Évezredek óta bevett szokás ez.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ezek szerint Te még nem tapasztaltál meg érdekes, megmagyarázhatatlan dolgokat.
A világ bonyolultabb, mint amilyennek látszik.
A világ szigorú és állandó törvények alapján működik. Vannak, akik ezekből a törvényekből kevesebbet, vannak, akik többet ismernek. Minél kevesebb az ismeret, annál nagyobb a hit.
A középkorban máglyára küldték, aki azt állította, hogy a Föld gömbölyű.
De nem akarom én elvenni senki játékszerét, úgyhogy csináljon tőlem mindenki azt, amit csak szeret és pláne azt, amitől boldogabb lesz. A lényeg meg ezen van. Nem?
A hittérítőktől viszont feláll a szőr a hátamon.
Nagyjából 30 éve hallgatok Laurie Anderson-t. Szeretem, albumai megvannak. Hallottam élőben, felvételeit kívülről ismerem, azokat a legkülönfélébb rendszereken hallgattam, melyek között több-tízmilliósak is voltak.
Az ekkor megszólaló Laurie azonban számomra eddig teljesen ismeretlen volt, mintha korábban nem hallottam volna több százszor...
Megállt előttem, nekem énekelt, nekem mozgott, miközben a zenekar, a vokalisták már-már holografikus valósággal körbevettek. Sőt ekkor derült ki számomra először, hogy nem vokóder, hanem kórus szól.
Melyik lemezéről melyik szám az, amelyikben vokóder helyett kórus szólt?
Persze, azért zakkant bele, mert poénra vette nem...
De hát van aki tapasztal, és van aki ír...
Ha publikus érdekelne hogy mennyiért vetted a coconut audio kábeleidet?Közvetlenül a gyártótól vetted vagy használtan?
Ha publikus érdekelne hogy mennyiért vetted a coconut audio kábeleidet?Közvetlenül a gyártótól vetted vagy használtan?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- zozoweb
- V.I.P.
Mert sztem ő csak paliravett mindenkit, ill. poénból csinálta. Azért.
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
- zozoweb
- V.I.P.
Ha eddig nem volt földhurok a rendszerében, akkor ez most már garantálva van aszimmetrikus források és erősítők között. Ahogy ennek a hangra gyakorolt hatása is. A lényeg, hogy hallható a változás, amit nyilvánvalóan pozitívként ítél meg a boldog vásárló. Különben mi a fenének vette volna meg. Egy full szimmetrikus rendszerben meg még csak a hatás is elmarad. Marad a hit.
Ajánlom informálódásra az Enterteq Manualját...
http://www.entreq.com/Homepage/Download ... roundboxes
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
"Az emberiség többségének értelmi színvonala megrekedt a Piroska és a farkas szintjén" - Csányi Vilmos etológus.
nem azt írta, hogy hifisták
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
"Az emberiség többségének értelmi színvonala megrekedt a Piroska és a farkas szintjén" - Csányi Vilmos etológus.
Én pár héten belül kapok egy Entreq-et kölcsön pár napra, csak próbára... A rendszerem full szimmetrikus, meglátjuk...
üdv.
Imi
Működik ,nekem is full szimmetrikus a rendszer.Ha érdekel ugorj le Velencére előbb is kipróbálhatod...
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
De.
A szélhámosok kihasználják az emberi gyengeségeket.
http://www.vilaglex.hu/Erdekes/Html/Aura.htm
De.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Elgondolkoztató, nem?
De.
Néha tényleg úgy tűnik, hogy a net megcáfolja a relativitáselméletet, mert a sötétség gyorsabban terjed, mint a fény.
Magyarázat nincs.
Valószínű, hogy számtalan általunk ismeretlen energia (nevezzük így) vesz minket körül, melyeket egyelőre nem áll módunkban detektálni a technikai fejlettségi szintünk miatt, de a jelenlétük megkérdőjelezhetetlen.
Jó estét! Érdeklődéssel olvasom itt a beszámolókat earforce idézett beírása különösen tetszett. A bold sorral kapcsolatban egy történet.Pár éve a nejemnek szólt a barátnője, hogy Szentendrén van egy aura-elemző természetgyógyász aki most fél áron vállal elemzést. Elmentek a lányommal, akinek az aura képét sokáig nézte tag, majd azt mondta: Érdekes, a maga aurájában nem látok MUNKÁT. A lányom 18 évesen szült és úgy alakult az élete, hogy valóban nem dolgozott munkahelyen egy percet se. És ennek állítólag nyoma van a testünket körül vevő ultra-finom részecskékből, és/vagy energiából álló aurában. Elgondolkoztató, nem?
Magyarázat nincs.
Valószínű, hogy számtalan általunk ismeretlen energia (nevezzük így) vesz minket körül, melyeket egyelőre nem áll módunkban detektálni a technikai fejlettségi szintünk miatt, de a jelenlétük megkérdőjelezhetetlen.
Jó estét! Érdeklődéssel olvasom itt a beszámolókat earforce idézett beírása különösen tetszett. A bold sorral kapcsolatban egy történet.Pár éve a nejemnek szólt a barátnője, hogy Szentendrén van egy aura-elemző természetgyógyász aki most fél áron vállal elemzést. Elmentek a lányommal, akinek az aura képét sokáig nézte tag, majd azt mondta: Érdekes, a maga aurájában nem látok MUNKÁT. A lányom 18 évesen szült és úgy alakult az élete, hogy valóban nem dolgozott munkahelyen egy percet se. És ennek állítólag nyoma van a testünket körül vevő ultra-finom részecskékből, és/vagy energiából álló aurában. Elgondolkoztató, nem?
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Kíváncsiak vagyunk Imi , írj majd !
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Én pár héten belül kapok egy Entreq-et kölcsön pár napra, csak próbára... A rendszerem full szimmetrikus, meglátjuk...
üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Próbáltál is ilyen cuccokat? Mert én két rendszerben is hallgattam. Ha az egyik gyártót isteníteni lehet az ásványőrleményes cuccaival akkor a másik rögtön csak bohóc? Ha működik a cucc és hallhatóan jó, akkor élvezze az aki költött rá. Átnéztem az Entreq honlapot és a hálózati kábelei pont úgy néznek ki (csak harisnyába bújtatva), mint a coconutos pasas egyik kábele. Lehet véletlen is.
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA 6C33C SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek (saját DIY), EWA LS-40
...A lényeg, hogy hallható a változás, amit nyilvánvalóan pozitívként ítél meg a boldog vásárló. Különben mi a fenének vette volna meg.
...Egy full szimmetrikus rendszerben meg még csak a hatás is elmarad. Marad a hit.
A változás nem mindig és nem mindenki számára pozitív!
Járt nálam kétféle "virtuális" föld, melyek ugyan jól hallható változást hoztak, de azokat a rendszeremben negatívnak ítéltem - valószínűleg, ennek csak az lehetett az oka, hogy nem akartam megvenni, vagy éppen rossz napom volt és "negatív volt a hitem"
longkft.hu/audioblog/
Miért is ne keverjük ide? Ott is ásványokkal manipulált az illető, itt is. Azoknál is volt hallható hatás, én is tapasztaltam személyesen (mérőműszer nincs beépítve). A Coconut audiós cuccok max nem olyan "szépek", de egyértelműen hallható volt a hatásuk. Valamint az az ipse is svéd volt. Véletlen?
Miért is ne keverjük ide? Ott is ásványokkal manipulált az illető, itt is. Azoknál is volt hallható hatás, én is tapasztaltam személyesen (mérőműszer nincs beépítve). A Coconut audiós cuccok max nem olyan "szépek", de egyértelműen hallható volt a hatásuk. Valamint az az ipse is svéd volt. Véletlen?
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA 6C33C SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek (saját DIY), EWA LS-40
Na! Mégiscsak léteznek ilyen dolgok...
A régi rendszerem kölcsön kábelekkel(2015):
Azé a coconut audiot ne keverjük ide...
http://s730.photobucket.com/user/enfram ... 0.jpg.html
Azé a coconut audiot ne keverjük ide...
http://s730.photobucket.com/user/enfram ... 0.jpg.html
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Belenézett már valaki ebbe a föld dobozba,vagy belső kép van róla valahol?
A lelki béke - már akinek erre szüksége van.
Ha eddig nem volt földhurok a rendszerében, akkor ez most már garantálva van aszimmetrikus források és erősítők között. Ahogy ennek a hangra gyakorolt hatása is. A lényeg, hogy hallható a változás, amit nyilvánvalóan pozitívként ítél meg a boldog vásárló. Különben mi a fenének vette volna meg. Egy full szimmetrikus rendszerben meg még csak a hatás is elmarad. Marad a hit.
- zozoweb
- V.I.P.
Ja még annyit az előzőhöz, hogy igaz csak a DIY verziót hallottam saját rendszerben, az Entreqet csak hosszúnál, de a DIY megoldás sokkal egyértelműbb változást hozott. Nagyon nem az a mintha lenne valami. Egyértelmű.