Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
van egy ajánlat cat-7 kábelre biwire 2x3-méterben egy kicsit soknak tarom 33,000,-értállítólag a létező legjobb-legdrágább cat- kábelből.
ez azt jelenti hogy van többféle?
hegedűs árpád álltal forrasztott??
ez mit jelent? biztos én vagyok informálatlan.
ha valakinek van véleménye előre is köszönöm.
priviben is.
CAT 7-et kapni 380Ft/m áron a Hungarokábelnél.
Ez éppen 8 eret tartalmaz. Azaz biwirezhetö. Fonni sem kell.
Ha tényleg jo kábelre wágysz, wegyél te is 4 eres, kék eres
Tüzállot!
Bigi,
Be kell kötni mind a 4 eret vagy elég 2?
Csak a rim miatt irtam 4 erest
Ha nem biwirben gondolkoztok, akkor a két eres nagyon jo.
ez nem jó vicc jön egy kezdő, (mint pl én) a rim miatt beköti mint a 4-et aztán meg fülel, hogy mé nem szól jól...
Egyébként biwire esetén is elég a két ér, csak ott kétszer kettő kell két külön kábelben, nem???
-
Vendég
Kábelezzünk
van egy ajánlat cat-7 kábelre biwire 2x3-méterben egy kicsit soknak tarom 33,000,-értállítólag a létező legjobb-legdrágább cat- kábelből.
priviben is.
Tüzállot!
Bigi,
Csak a rim miatt irtam 4 erest
Ha nem biwirben gondolkoztok, akkor a két eres nagyon jo.
-
Vendég
Kábelezzünk
priviben is.
Tüzállot!
Bigi,
-
Vendég
Kábelezzünk
priviben is.
Tüzállot!
Kábelezzünk
En valojaban olyan kabelt keresek, aminek van egy vastag tomor es erre rasodorva vannak, a vekonyabb vezetok.
- ha fokozni akarnam a 3. reteg megvekonyabb es elentetes iranyban sodort. hello2.gif
Olyan is wan a kinálatunkban, de azt itthon nem forgalmazzuk...
Ráadásul ezüst xálakbol wan a fonás.
Sejtem, hogy nem lesz ra keretem, de kivancsi vagyok az ilyen +1 vagy +2 szeres sodratu "madzag" arara.
Mennyi lenne metere ?
Idehaza nincs senkinek ? - kolcsonbe ?
Egy tesztre, hogy vajon erdemes lenne-e, tobbet belefeccolni egy ilyenbe.
Kábelezzünk
van egy ajánlat cat-7 kábelre biwire 2x3-méterben egy kicsit soknak tarom 33,000,-ért
állítólag a létező legjobb-legdrágább cat- kábelből.
priviben is.
HIGH-END.
-
Vendég
Kábelezzünk
Kettő eret használtam, a földelés rontja a hangot, meg amúgy sincs behúzva a konnektorba( a'la panel) A négyérből, a fekete és a szürke együtt, fekete a fázis, szürke a nulla, a kék-barna párosnál meg a kék a fázis, barna a nulla.
Köszi!
Nekem barna, kék, fekete, zöld-sárga színek vannak. Fura, pedig úgy emlékszem Te is a Haluxvilltől rendelted.
Akkor én is földelés nélkül csinálom.
Üdv
Mert a tiéd 5eres. Amúgy nyugodtan kösd be a földnek a harmadik eret, leírtam én miért nem tettem.
-
Vendég
Kábelezzünk
A földhurok az nem azonos fogalom a földeltséggel-földeletlenséggel.
Jaj ez vicc vóóót...
Amúgy földhurokból diplomázhatnék... de azért köcc a felvilágítást..
Azé a földeléssel nem érdemes viccelni, baj is lehet belőle. Gondba is vagyunk, amikor Orosz területre viszünk 5 vezetékre alkalmas gépeket, nálunk nullázott érintésvédelem van, ott szigetelt négyvezetékes, ha rosszul kötik be földet (ami náluk a nulla is) néhány készülék elfüstöl a vezérlő szekrényünkben. Aztán kisebb belső hálózatokbam meg előfordul az európai stílusú nullázott földelés is, nem is olyan egyszerű ez.
Jaj...
Nem a földelés része volt a vicc tárgya, hanem hogy "nem szól bele a hangba"
De most mit magyarázzak meg egy vicces kiszólást? Valaki vagy érti, vagy nem.
Amúgy ...
Jaj ez vicc vóóót...
Azé a földeléssel nem érdemes viccelni, baj is lehet belőle. Gondba is vagyunk, amikor Orosz területre viszünk 5 vezetékre alkalmas gépeket, nálunk nullázott érintésvédelem van, ott szigetelt négyvezetékes, ha rosszul kötik be földet (ami náluk a nulla is) néhány készülék elfüstöl a vezérlő szekrényünkben. Aztán kisebb belső hálózatokbam meg előfordul az európai stílusú nullázott földelés is, nem is olyan egyszerű ez.
Kábelezzünk
Jaj ez vicc vóóót...
-
Vendég
Kábelezzünk
Jaj ez vicc vóóót...
Másrészt meg nem xol bele a hangzásba.
Dehogynem... lásd földhurok
A földhurok az nem azonos fogalom a földeltséggel-földeletlenséggel. A földhurok nevű probléma ott alakul ki, ahol egy áram képes több útvonalon is eljutni egyidejűleg egyik pontból a másikba, legyen ez akármilyen feladatú áram. Az így körbezárt felület képes arra, hogy az áram kedve szerint váltakozzon az egyik, vagy másik ágon, de ennél sokkal súlyosabb probléma, hogy a külső eletromágneses tér számára (elsősorban az 50Hz) egy rövidrezárt tekercset jelent, de mondhatnánk azt is, antennát képez. Minél nagyobb felületet fog körbe az a hurok, minél kisebb a kör ellenállása és minél kisebb az eredeti jeláram, annál inkább bezavar ez a hurokáram. Elkerülni, csökkenteni csillagpont kialakítással, esetleg a hurokban lévő vezetékbe iktatott ellenállással, és természetesen árnyékolással lehet. Az egyébként védőföldhöz nem csatlakozó ilyen hurok zaját, azzal is csökkenteni lehet, hogy egyik pontját lekötjük a védőföldre, ha ez egy semleges tápvezeték.
Kábelezzünk
A földhurok az nem azonos fogalom a földeltséggel-földeletlenséggel. A földhurok nevű probléma ott alakul ki, ahol egy áram képes több útvonalon is eljutni egyidejűleg egyik pontból a másikba, legyen ez akármilyen feladatú áram. Az így körbezárt felület képes arra, hogy az áram kedve szerint váltakozzon az egyik, vagy másik ágon, de ennél sokkal súlyosabb probléma, hogy a külső eletromágneses tér számára (elsősorban az 50Hz) egy rövidrezárt tekercset jelent, de mondhatnánk azt is, antennát képez. Minél nagyobb felületet fog körbe az a hurok, minél kisebb a kör ellenállása és minél kisebb az eredeti jeláram, annál inkább bezavar ez a hurokáram. Elkerülni, csökkenteni csillagpont kialakítással, esetleg a hurokban lévő vezetékbe iktatott ellenállással, és természetesen árnyékolással lehet. Az egyébként védőföldhöz nem csatlakozó ilyen hurok zaját, azzal is csökkenteni lehet, hogy egyik pontját lekötjük a védőföldre, ha ez egy semleges tápvezeték.
-
Vendég
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
Kettő eret használtam, a földelés rontja a hangot, meg amúgy sincs behúzva a konnektorba( a'la panel) A négyérből, a fekete és a szürke együtt, fekete a fázis, szürke a nulla, a kék-barna párosnál meg a kék a fázis, barna a nulla.
Köszi!
Nekem barna, kék, fekete, zöld-sárga színek vannak. Fura, pedig úgy emlékszem Te is a Haluxvilltől rendelted.
Üdv
Szwsz az kell bele, mert azért találták ki, h ne wágjon agyon, ha gond lenne.
Kábelezzünk
Köszi!
Üdv
UPSakku.hu
Kábelezzünk
Honnan lehet ilyet rendelni?
-
Vendég
Kábelezzünk
Pneumatika csőbe, van mindenfajta méretben. Vagy tefloncsőbe de az nem olcsó.
Kábelezzünk
Mibe lehet belehúzni a CAT 7-es kábel szálait, ha lebontjuk az árnyékolást? Én nem találok semmi használhatót.....
-
Vendég
Kábelezzünk
...a kék-barna párosnál meg a kék a fázis, barna a nulla.
Fordítva
Kábelezzünk
jóó.., "ala'panel"
HIGH-END.
-
Vendég
Kábelezzünk
Kábelezzünk
István,
Muszáj szétszedni egyébként használhatatlanul merev, nos bekötöttem hát mit mondjak így frissen is nagyon-nagyon ott van
Szia!
2 vagy 3 eret használtál? (Vagyis földelést kötöttél be?
Üdv
UPSakku.hu
-
Vendég
Kábelezzünk
En valojaban olyan kabelt keresek, aminek van egy vastag tomor es erre rasodorva vannak, a vekonyabb vezetok.
- ha fokozni akarnam a 3. reteg megvekonyabb es elentetes iranyban sodort. hello2.gif
Olyan is wan a kinálatunkban, de azt itthon nem forgalmazzuk...
Ráadásul ezüst xálakbol wan a fonás.
Kábelezzünk
Xia.A Fonoban a Kairost hallottad a kisszobában. Az A osztályu erösitönk és elöfokunk wolt bekötwe egy Cyberhome DVD játékos és az akkor uj fejlesztésü DAC-unk xolt.
Örülök, h teccett a produktumunk.
Amennyiben érdekel a mai kinálatunk, látogass el hozzánk. Xeretettel wárunk.
http://www.aq1.hu/index.htm
Belsö kábelezésre wékonyabb, 1,5-ös tüzállot jawallok, beforrasztwa.
Kosz a linket, megneztem, a tovabbiakban is csak nezegetni fogom/tudom.
- mar le volt fuzve, es inkabb csak passzivan vettem resz a forumozasban (is).
Kábelezzünk
Belső kábelezésre célszerű lenne azt használnod amit hangszóró drótnak is használsz, a szinergia miatt, bár az lehet hogy így is borulni fog, mivel most a gyári gagyi kábelekhez hangoltad a rendszert.
Ez nem gyari.
- de tetszik, hogy annak nezted.
Méd in máj hend ! )
Egyebkent igazat szolsz, a legidealisabb ugyanazt hasznalni, mind dobozon belul es kivul is.
-
Vendég
Kábelezzünk
2006 november fono: itt volt az elso olyan elmenyem ahol valoban meg tudtam hatarozni a zeneszek poziciojat, amikor pedig szindarab zenejet hallottam akkor a paholyban ereztem magam.
Ha jol emlekszem a nevere akkor sok csoda kozul ezt, az A1 (vagy AQ1) ? adta meg. Ebben kerem javitsatok. (Kosz.)
Hatha segit valamit: a terem kb. 6m*5m, 18-20 szek lehetett (kisse srehen) 3 sorban.
(Volt sok mas, szamomra uj es erdekes dolog is.)
Xia.
A Fonoban a Kairost hallottad a kisszobában. Az A osztályu erösitönk és elöfokunk wolt bekötwe egy Cyberhome DVD játékos és az akkor uj fejlesztésü DAC-unk xolt.
Örülök, h teccett a produktumunk.
Amennyiben érdekel a mai kinálatunk, látogass el hozzánk. Xeretettel wárunk.
http://www.aq1.hu/index.htm
Belsö kábelezésre wékonyabb, 1,5-ös tüzállot jawallok, beforrasztwa.