Sziasztok! Visszatért otthonába az erősítőm. Már hallgattam nem is keveset csak a napokba találtam meg az egyik kedvenc tápkábelem amivel jobban ismerem az erősítő hangját és így tudok viszonyitani. Még mikor szervizbe adtam egyeztettem, amin tudunk javítsunk. Szó volt bontható előfok- végfok dobozon belüli összekötéséről, de szerettem volna a funkcionalitása minden tekintettben megmarad. Kondenzátorok cseréjéröl volt szó, de figyelmezettet az ürge változni fog a hang nem csak mély, közép, magas tartomány. Hanem alapjába véve is változhat. Összehallgatás miegymás szóba került. Kicsit bereccsentem úgy éreztem kissé túl misztifikálja, túl bonyolítja a dolgot. Erősítő sorra kerülésekor kaptam telefonhívást pontosítsuk, árajánlattal. Majd elkészültekor volt lehetőségem személyesen elmenni érte. Kondenzátorok lettek audio célú jobb minőségűekre cserélve Nichicon Fine Gold ra azt hiszem. Kezembe kaptam a regéiket. LZDR, Samxon, Fujicon, Nover feliratú kondik. LZDR a nagy azt hiszem tápszerű. Megrázva kotyog benne a kondi valamilyen tokozás a külseje. Púpos látszat alapján valóban nem megítélhető.
Pár szót váltottunk nem papírforma egészen új erősítök is kerülnek szervizelésre. Meghaltathattam pár számot az ürge rendszerét. Hazafele indulva megemelve az erősítőm nehezebbnek éreztem. Ez jó jel volt számomra.

Időrendi sorendbe ahogy hallgattam. Hazaérve amit rögtön az első perctől észrevettem.
Sokkal stabilabb színpadkép. Valamivel tranzparensebb, jobban leváló hang.
2-3 nap míg bejáratódott a mély hangok nagyon szigorú erős ütés szerűek voltak. (azóta sokat finomodott)
Háttérben lévő részletek stabilabban jelen vannak. Közönségtaps, más hangszerek. Filmezésnél a környezeti hangok.
Vannak olyan hangrészletek amelyeket eltúlzót. Azok mértékletesebb lettek.
Ami hátrány mélynek volt egy ilyen fátyol szerű plasztikus jelenléte most nincs úgy meg. Levegős a hang. Hiányzik is meg nem is.
Összegezve pozitív véleménnyel vagyok. Úgy gondolom szintet ugrottam felfele hangban. Megérte.