Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
felette a kék, ha ahhoz ragaszkodsz 7302 a kék, bocs nem jól emlékeztem...
Köszi sokat segítettél, itt Kecsón semmi ilyet nem lehet kapni...A fene megette őket :lol!:
Kábelezzünk
Sziasztok, lemezjátszómba szeretném az RCA kábeleket lecserélni, elég régiek. Érdeklődnék hogy ilyen esetben milyen kábelt érdemes venni, és meddig érdemes árban elmenni? (Van aki be is forrasztja nekem szépen) Köszi
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
-
Vendég
Kábelezzünk
felette a kék, ha ahhoz ragaszkodsz
7302 a kék, bocs nem jól emlékeztem...
-
Vendég
Kábelezzünk
árlista
keress rá (ctrl+f) 7303
7303 B2P házt.villa,müa.szürke(7303) db 1,65 702 Ft 701 Ft
-
Vendég
Kábelezzünk
Úgy kell keresni neten is: bals typ 7301 (kék) vagy 7303 (szürke) vagy 7306 (fekete)
Aham, na így már jobb köszi az infót
-
Vendég
Kábelezzünk
Valaki árulja már el ezeket a sima kék bals villásdugókat hol lehet rendelni esetleg?
Rendelni nem lehet, de bárkit kiszolgálnak, attól eltekintve, hogy ők nagy ker.
4 db volt 3800 Ft (akkor mennyi is egy, lusta vagyok)
dl1 kft.
http://www.dl1.hu/
Náluk nincs terméklista csak regelt tagoknak, de felhívtak és magánszemélyt nem regelnek be...Igy nem is tudtam semmit csinálni..Ha meg nem látom nem tudom mit rendeljek, és tipus nélkül fogalmam sincs mit küldenek majd.Mondott valami dugot 500 ft körül, de sztem az nem az amire én gondolok.Mit kérjek igy látatlanban ?
-
Vendég
Kábelezzünk
Úgy kell keresni neten is:
bals typ 7301 (kék) vagy 7303 (szürke) vagy 7306 (fekete)
-
Vendég
Kábelezzünk
Valaki árulja már el ezeket a sima kék bals villásdugókat hol lehet rendelni esetleg?
Rendelni nem lehet, de bárkit kiszolgálnak, attól eltekintve, hogy ők nagy ker.
4 db volt 3800 Ft (akkor mennyi is egy, lusta vagyok)
dl1 kft.
http://www.dl1.hu/
-
Vendég
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
Jó legyen egy kis ismertető: Nagy tisztaságú Ofc tömör réz vezetők.3X1,5 mm.
Kettős szigetelés. Különleges habréteg keverék a vezetők között. Víztiszta csőbe bújtatva. Elvihető és kipróbálható.
-
Vendég
Kábelezzünk
Tápkábelem.
Szép. Milyen az anyaga? (ha korábban volt róla szó, akkor elnézést a figyelmetlenségért) Nem rövid kicsit?
Szia Kimber
Anyagáról bővebben a Av fórumon lehet információt találni.
1,2 méter.Bőven elég a hossz, de megoldható más méretben is. Gulka.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2648
Kábelezzünk
Olyan mint a csokító, csunya de finom..
Újabban egy elegáns "neccharisnyát" húznak rá a kácsások a sima és jellegtelen szürke külső szigetelésre, így már egészen pofásan néz ki.
-
Vendég
Kábelezzünk
Az ismerőseim is nagyon dícsérgették a Kácsa kábelét,olcsó és jó...Olyan mint a csokító, csunya de finom..
- mishow
- V.I.P.

Kábelezzünk
Köszi az ajánlást. Zsolt is ezt használja? Valamit ő is fog hozni jövő hét elején, amikor jön berakni az Obeliskbe a DAC kártyát.
Asszem Ő nem ezt használja.
Elfelejtettem, hogy a DAC kerül az Obeliskbe, bocs.
Akkor lehet, hogy azt kellene kipróbálni elsőre, amit Ő hoz, de a felajánlás ettől függetlenül él!
- mishow
- V.I.P.

Kábelezzünk
Digit Koax kábelt keresek cd és DAC közé, az egyik alternatíva egy Van den Hul digicoupler 6000-ért gyári szerelve. Jó ez, ismeritek, vagy inkább valami más? Ennél többet nem szánnék rá, tehát ne ajánljatok 15-ért sokkal jobbat.
Nekem ebben az ésszerű de mégis jó hangú kategóriában nagyon bejön a Kácsa Neotech ezüstkábele.
Színezetlen, nyílt tiszta hang. Analóg IC-ben nagyon rendszerfüggő az ezüstkábel, de digitben más a helyzet. Szvsz...
Nemrég vettem újra, asszem 7500.- Ft volt az 1m darab.
Ha össze tudunk futni valamikor, szívesen odaadom próbára!
http://www.kacsa-audio.hu/index.php?pid ... csoport=10
Kábelezzünk
Megrendeltem
Ha már megrendelted, akkor OK, de a cuccodhoz én a Cardas Quadlink hangfalkábélét ajánlanám. Tapasztalataim szerint eléggé rendszerfüggetlen kábel, a melegebb és megbocsátóbb oldalon áll, de zenehellgatásra nagyon alkalmas.
Köszönöm a segitséget! Már megrendeltem Arnoldtól a kábelt. Kipróbálom milyen az IC bevált miért ne válna be ez is. Üdv. Tibor
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
Kábelezzünk
Megrendeltem
Ha már megrendelted, akkor OK, de a cuccodhoz én a Cardas Quadlink hangfalkábélét ajánlanám. Tapasztalataim szerint eléggé rendszerfüggetlen kábel, a melegebb és megbocsátóbb oldalon áll, de zenehellgatásra nagyon alkalmas.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Kábelezzünk
Megrendeltem
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
Kábelezzünk
Excalibur kábelét lehet kipróbálom. IC van tőle az bevált
Nekem hangfalkábelt csinált, nagyon jó drót, kiegyenlített lett tőle az egész hangzás, és eltűntek a bántó élek (pl. a trombita tetejéből). Mindenképp hallgasd meg szerintem.
Kábelezzünk
Excalibur kábelét lehet kipróbálom. IC van tőle az bevált
Kábelezzünk
Kimber 8TC -n gondolkodtam csak a szine, meg a banándugó mindkét oldalon, gányolni meg nincs kedvem
-
Vendég
Kábelezzünk
De nem azt kérte, h lebeszéljétek...Segítséget kért, gondolom nem véletlen...
Kábelezzünk
Azért valami kábelcserét beiktatok most változtathatnékom van (Arzachel helyett akarok valamit)