pärt írta: ↑2021.05.19., szer. 23:45
Alex_Aston írta: ↑2021.05.19., szer. 22:59
pärt írta: ↑2021.05.19., szer. 21:08
Az égvilágon semmilyet. Végül is ki vágyik a tökéletesre, ha helyette fáradtság nélkül megkaphatja a kicsit idegesítőt?
Mi idegesít abban, ha csak ki és bekapcsoláskor hallod, amikor közvetlen az erősítőhöz hajolsz?
És emiatt minek cserélni, és pont emiatt idegeskedni, ha egyébként nincs semmi hátránya?
Hogy engem vagy Téged idegesít-e, az lényegtelen - nem mi keressük a megoldást a problémára. Engem például idegesítene, mert egyrészt közel ülök az erősítőhöz, másrészt a hifista agya már csak úgy van bedrótozva, hogy ha egyszer meghallja, akkor már csak a pillanatot lesi, amikor a halk zenén keresztül ismét meg fogja hallani.
Én ezt a búgást hallottam az ágyon ülve is (2,5 méter), tehát ezért is zavart, szinte csak arra figyeltem, de nyílván akkor volt hallható csak, amikor például filmnézéskor csendes jelenet volt.
Szerintem is az az Isotek durván drága, legalábbis az én rendszerembe nézve, irreális.
Most megint bekapcsoltam az erősítőt, és ugyanazt tapasztalatom. Pár másodpercig búg, ellhalgat, búg, és ez folytatódik. Ugyanígy tegnap déllelőt jelentkezett ez a probléma, és délután megint bekapcsoltam, bármennyire is füleltem, nem hallottam. Érdekes.
De lehet én gondolom túl, mert alapvetően ez a búgás nem vészes, tehát ha zene megy, a legkisebb hallható hangerő (de az nagyon halk) után még adok rá egyet, és akkor már nem hallom.