Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
Ezt a fajta Bals dugót honnan a fenéből szerzik?
ez a 73 as bals?
Kábelezzünk
Német ebayen 4,90 Euro a legolcsóbb. Egy darabnál nem éri meg, mert +5 a posta
Üdv,
NL
Kábelezzünk
O.K. Sok sikert.
Köszi
:lol!:
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Kábelezzünk
Milyen új projectbe kezdtél bele Kisvizi?
Ha beválik elmondom......
Bayerdynamic DT 990
Kábelezzünk
Milyen új projectbe kezdtél bele Kisvizi?
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
HQ video, Lomex, Conrad, elektronikai alkatrészbolt, esetleg villanyszerelési bolt.
ez mintha az lenne
http://www.soselectronic.hu/?str=371&artnum=3503
Bayerdynamic DT 990
Kábelezzünk
HQ video, Lomex, Conrad, elektronikai alkatrészbolt, esetleg villanyszerelési bolt.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Ilyet kerestek?
igen,valami hasonlót
Bayerdynamic DT 990
Kábelezzünk
Egyébként csak adapterben láttam ilyet. Gagyi dugó papa, a másik vége pedig IEC mama.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Miért nem kötitek be direktbe a kábelt? Megspóroltok egy csatlakozási pontot.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Srácok valaki nem tud szerelhetö piskóta csatlakozoról,sehol nem találok.
Én sem találok sehol, pedig valahol már láttam...Nekem is jobb lenne az mint aljzatot cserélni a gépemen ...
én se akarom ezért szétvágni a pana dvd-t,elég volt a Harman Kardon cd lejátszót megbarkácsolnom
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Kábelezzünk
Én sem találok sehol, pedig valahol már láttam...Nekem is jobb lenne az mint aljzatot cserélni a gépemen ...
Kábelezzünk
Bayerdynamic DT 990
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Kábelezzünk
Kedves Pitty.
Nem szabad mind a két végén bekötni az árnyékolást! Mert akkor adtál annak a bizonyosnak egy pofont. Ugyan azt a hatást éred el, mint amikor egy árnyékolt kábelen nem kötöd be az árnyékolást. Attól, hogy nem földelt a konnektor, még bekötheted a Földhöz az árnyékolást. Nálam sem földeltek a konnektorok, a sima régifajták vannak. Csak én csináltam egy földelést. Kertes házban lakom, ott könnyű. 5m-es horganyzott 1"-os cső, és 30m 2,5-es Földkábel kellett. A kábel egyik vége a csőval egyűtt a Földbe, a másik vége pedig az egyik készülék dobozához csavarozva. Szokott-e néha egy kicsit csípni a készüléked, ha hozzáérsz. Ha igen az gáz!!! Földelést csinálni sürgősen!!!
Még nem vettem észre egy készülék esetében sem, hogy csípne. Mindegyik kettes érintésvédelmi osztályba tartozik, így nem is volna szabad.
Vannak a lakásban földelt konnektorok, azt tervezem, hogy az egyiktől húzok a hifihez földelést.
Köszönöm szépen a tanácsot!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
-
Vendég
Kábelezzünk
Nagyon tiszta hangja van, bár mély szegény rendszerbe nem ajánlom..Elég naturális....Nem fogja a mély levinni az ember fejét...Ez nem lapp kábel...Abból a hálókábelem fog készülni...Várom a dugvillákat, IEC dugót talán kapok itthon is valahol...
Kábelezzünk
Csini a kis kábel Tigris. Gondolom a hangja is jó. :lol!: Lapp-kábel? Meghalgattad? Vélemény?
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Kedves Pitty.
Nem szabad mind a két végén bekötni az árnyékolást! Mert akkor adtál annak a bizonyosnak egy pofont. Ugyan azt a hatást éred el, mint amikor egy árnyékolt kábelen nem kötöd be az árnyékolást. Attól, hogy nem földelt a konnektor, még bekötheted a Földhöz az árnyékolást. Nálam sem földeltek a konnektorok, a sima régifajták vannak. Csak én csináltam egy földelést. Kertes házban lakom, ott könnyű. 5m-es horganyzott 1"-os cső, és 30m 2,5-es Földkábel kellett. A kábel egyik vége a csőval egyűtt a Földbe, a másik vége pedig az egyik készülék dobozához csavarozva. Szokott-e néha egy kicsit csípni a készüléked, ha hozzáérsz. Ha igen az gáz!!! Földelést csinálni sürgősen!!!
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Tiger IC :taps:
Szép... Mibűl van?
Ezüstözött kábelbűl...Kicsit átalakítva, harisnyába húzva... :lol!: