Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
bocsánat 4x2,5 mm ér van az enyémben,akkor most kipróbálhatjuk a vastagabbat ,legyen a 4 mm
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
-
Vendég
Kábelezzünk
Főbb termékcsoportjaink és márkaneveink:
- ÖLFLEX Flexibilis vezetékek (olajálló, árnyékolt, halogénmentes, PUR-köpenyű, gumiköpenyű, UL/CSA, szervo-, energiavezető lánc vezetékek, érvezetékek, robotvezetékek, stb.)
- UNITRONIC adatvezetékek (LiYY, LiYCY, UL/CSA, energiavezető lánc vezetékek, buszvezetékek, nagyfrekvenciás vezetékek)
- HITRONIC optikai kábelek, vezetékek
- SKINTOP, SKINDICHT tömszelencecsalád (PG, M, NPT, poliamid, fém, + tartozékok, kiegészítők)
- SILVYN kábelvédőcső-rendszer (műanyag, fém, magas hőállóságú, IP68, mechanikailag ellenálló, felxibilis)
- SILVYN CHAIN energiavezető lánc család < ÚJ !!! >
- EPIC ipari csatlakozók (négyszögletű és kerek, robusztus, műanyag és fém kivitelek)
- FLEXIMARK kábeljelölő rendszer
- Tartozékok (szerszámok, érvéghüvelyek, kábelsaruk, rögzítéstechnika, stb.)
-
Vendég
Kábelezzünk
Jött még egy kis termékinfó is...
Tisztelt Ujvári Úr!
Köszönjük a termékeink és szolgáltatásaink iránti érdeklődését. Az alábbiakban röviden bemutatjuk a LAPP Csoportot, termékeinket és a LAPP Csoport magyarországi kereskedelmi képviseletét:
A stuttgarti székhelyű LAPP Csoport nemzetközi viszonylatban meghatározó szereplő az ipari kábelek, vezetékek, tömszelencék, védőcsövek, ipari csatlakozók, kábeljelölő rendszerek és még számos további termékcsoport területén. A LAPP a jövőorientált alkalmazási területek szakértője a különösen hajlékony kábelek, csatlakozó- és vezérlővezetékek, adat- és optikai kábelek, ipari csatlakozók, valamint rendszerek tekintetében. A 2500 dolgozót foglalkoztató, 50 vállalattal, valamint több mint 100 képviselettel rendelkező, világszerte sikeresen működő LAPP Csoport termékeit a legkülönbözőbb iparágakban használják, mint pl. gép- és berendezésgyártás, automatizálás-, mérés-, irányítás- és szabályozástechnika, autóipar, elektro-, installációs- és szállítástechnika.
A LAPP AUSTRIA GmbH magyarországi kereskedelmi képviselete cégcsoportunk "legfiatalabb" tagja. A kereskedelmi képviselet 2005-től áll közvetlenül is a magyarországi Ügyfelek rendelkezésére műszaki és kereskedelmi szolgáltatásokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink helyszínen történő, magyar nyelvű kiszolgálására, ezért 2005-től többek között magyar nyelvű termékkatalógust is biztosítunk Ügyfeleink és az érdeklődők részére. Célunk, hogy minden magyarországi potenciális LAPP-felhasználó ismerjen meg bennünket és éljen a közvetlenül a gyártótól való vásárlás előnyeivel.
-
Vendég
Kábelezzünk
5 méter szerintem elég lessz most nekem is azután majd kiderül.
Neked akkor a vékony kell? Vagy a vastagabb ami nekem? Pali neked melyik kell_? És még valaki mondta, h kell neki... Ja Frankie mondta még, h kell neki is...
Kábelezzünk
5 méter szerintem elég lessz most nekem is azután majd kiderül.
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Kábelezzünk
Beszéljük meg kinek melyik kell akkor és mennyi...Nekem biztos a vastagabb kell...Legfeljebb ha nektek a vékony is elég akkor külön rendelünk és vagy kiküldi vagy nem...
-
Vendég
Kábelezzünk
Nekem lefogyott a kártyám, és nem volt a boltban feltöltő...Aki gondolja hívja fel , megadta a számát...Mondani kell egybe mennyi kell és , h abból kinek mennyit és hova postázzon.Igy talán egyszerűbb és biztosabb, h elvágják mint egy valakinek 3 méter miatt...Összesen kell vagy 30-40 méter ha jól számoltam eddig...
Itt a száma: 23/501-251 - Bajor Tamás
Kábelezzünk
Tehát itt is a komolyabbak vastagabb szálakból épülnek fel...Nem tudom mi a jelentősége...
talán jobban terhelhető,
most már csak azt kell megtudni ,hogy mekkora a legkissebb rendelhetö mennyiség?
Nem írta, h van -e korlát, mondtam neki az elején, h nekem csak 5 méter kell ..Legfeljebb egybe rendelünk úgy mondjuk neki, de különböző címre kérjük a darabokat.Sztem ez megoldható.
igy jó lenne
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Kábelezzünk
Tehát itt is a komolyabbak vastagabb szálakból épülnek fel...Nem tudom mi a jelentősége...
talán jobban terhelhető,
most már csak azt kell megtudni ,hogy mekkora a legkissebb rendelhetö mennyiség?
Nem írta, h van -e korlát, mondtam neki az elején, h nekem csak 5 méter kell ..Legfeljebb egybe rendelünk úgy mondjuk neki, de különböző címre kérjük a darabokat.Sztem ez megoldható.
Kábelezzünk
talán jobban terhelhető,
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
hát van 2,5 és 4 mm is...Ez egy neotech.
3 * 4,0 mm2 keresztmetszetű, CL3 PVC fóliával szigetelt kétszeres árnyékolású (Al � Mylar és ónozott OFC harisnya) UP-OCC hálózati tápkábel, fekete vagy szürke PVC köpenyben. A vezetők közti teret gyapotszálak töltik ki. Külső átmérője 12,8 mm.
ez pedig a furutech:
20 Amperig terhelhető profi hálózati kábel, 3*5 mm2 Alpha eljárással kezelt micro-OFC vezetővel, 15,5 mm külső átmérővel.
FP-ALPHA 3 31340 Ft
Monokristályos réz (OCC)Alpha eljárással kezelt vezetővel szerelt, HiEnd hálózati kábel. 3*4 mm2, rugalmas zöld PVC köpenyben. Külső átmérője 15 mm.
-
Vendég
Kábelezzünk
Én szívem szerint a vastagabbat venném...a 3x4 mm.nekem valahogy ez szimpatikusabb...A neotech kábelei is elég vastagok 13 és 15.5 mm...Nem vagyok guru de gondolom nem véletlen....De az is lehet, h ott csak a szigetelések miatt, mindjárt meg is lesem
-
Vendég
Kábelezzünk
Na most ez igy érdekes, mert hiába rendeljük egyben , nem lesz olcsóbb, sőt...Ha kisvizinek megy az egész akkor az 2000 ft futár, plusz még amiért ő tovább tudja küldeni nekünk.tehát mindenképp külön kell rendelni ha nem akarunk 2x futárt vagy postát fizetni.
Kábelezzünk
a listán ha jól néztem akkor a száma -1027403
Bayerdynamic DT 990
Kábelezzünk
biztos,de minden relativ meg kell hallgatni,
szerintem3x 2,5 mm-nél vastagabb felesleges csak jól legyen árnyékolva
Bayerdynamic DT 990
Kábelezzünk
Akkor Kisvizi majd leadja a drótot:) Ő biztos tudja, de szerintem a 3G4 a jó nekünk ez 13 mm vastag 3x 4mm -es szálból áll...1027503 a száma...
Most értem haza,gyorsan átnézem a listát ,nekem öflex 110 van és 4x1,5 mm ér van .
Az ebay úgy hirdeti, hogy sokkal jobb, mint a 110
Én vevő lennék vagy 5 méterre
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Kábelezzünk
Viszont nem olcsó a kábel megkérdeztem az árat ennek a típusnak : Az átadási ár: 4,32 Euro/m ez olyan 1400 ft+postaköltség vagy futár 2000...ha többen kérünk akkor a futár minimális...De szerintem még igy sem vészes az ára...A gyári tyúkbeleknél tuti jobb
Az ebay-en meg 10,5 €/m...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Kábelezzünk
Akkor Kisvizi majd leadja a drótot:) Ő biztos tudja, de szerintem a 3G4 a jó nekünk ez 13 mm vastag 3x 4mm -es szálból áll...1027503 a száma...
Most értem haza,gyorsan átnézem a listát ,nekem öflex 110 van és 4x1,5 mm ér van .
Bayerdynamic DT 990
-
Vendég
Kábelezzünk
Viszont nem olcsó a kábel megkérdeztem az árat ennek a típusnak : Az átadási ár: 4,32 Euro/m ez olyan 1400 ft+postaköltség vagy futár 2000...ha többen kérünk akkor a futár minimális...De szerintem még igy sem vészes az ára...A gyári tyúkbeleknél tuti jobb
-
Vendég
Kábelezzünk
Kábelezzünk
és itt az alja nem fért fel egyre
Nagyon rendes vagy, pedig én meg elővettem az explorert
Gondolom, a 2. oszlop a lényeg, ott van, hogy hány eres és milyen vastag a madzag benne. Hogy milyet érdemes, megmondják itt a szakemberek.
-
Vendég
Kábelezzünk
Gondolom nekünk legalábbis a tábázatból az jön le ez kellhet...Gondolom a 3g az a szálak száma és a 4, vagy 0,75, 1,5 stb pedig a kábel vastagsága ami benne van...Tehát 3g4 az a 13 mm vastag 3x4 mm es rézből álló tipus...De elég zavaros ...mi az az AWG?