Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2875

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Snipi írta:
2022.01.12., szer. 14:35
dixie-chicken írta:
2022.01.12., szer. 14:08
Rotox írta:
2022.01.12., szer. 13:41

Személy szerint én csak két lehetőséget tudok elképzelni:
1. Az AN Meishu nem kifinomult és teljesítménye több, mint 30-50 W.
2. Ha ez nem helytálló, akkor viszont a lenti "bölcsességek" egészen egyszerűen nem igazak.

Amúgy pedig ízlésről vitatkozni szerintem elég felesleges. Hitről meg méginkább. :D

Ui.: Bevallom, kicsit provokáltam, és tévedés nélkül sikerült "bevonzanom" a Heed-del kapcsolatos eszmecsere résztvevőit - bár eddig sajnos még nem teljeskörűen... :kapdelm:
mondjuk ki,a Meishu 300b-vel,van vagy kemény 8-9W csatornánként...cimbimnél volt egy példány szervizelésen,akkor AN E doboza volt...nincsenek kellemes emlékeim vele kapcsolatban,mintahogyan egy Meishu+Avantgarde Duo párositásrol sem,még vlmelyik régi HES-en volt (L'art hotel?) ott pöffeszkedtek,hogy azt rakunk fel amit kérsz,aztán ott volt Miles Davis "Big Fun" Lp-je...nu,mondom akkor kérem szépen onnét a "Great Expectations" féle számot...

https://www.youtube.com/watch?v=-UT3qeqzejI

csapni való volt az egész....

de szwsz 3x,izlések és pofonok....

:D

Ha valaki, én aztán tényleg nem vagyok se Heed se AN fan. Én csak azt próbáltam kifejezni, hogy azért egy AN rendszer tekinthető finom (szerintem inkább finomkodó és uncsi hangú, de nem akarok vitatkozni ez ügyben senkivel) hangúnak, és ennek ellenére - mivel az állítás szerint zúzáshoz nem kell finom hangú rendszer - a cég első embere valamiért mégis ilyen zenéken szereti bemutatni a szerkezeteit.
Akkor van az ürge hülye, vagy az a tény, hogy a zúzáshoz nem jó a finom hangú cucc nem igaz.
Az egyik legjobb rock előadást (Dark Side) apám - azóta nagyrészt itt az AVX-en mostanság értékesített - erősen AN-re hajazó rendszerén hallottam.
"mindenki úgy élvez,ahogyan tud" reg.tr.by Huszti Zsolt :D

Szilveszterezni,legjobb cimbimnél,egy ismert hifi/highend kereskedővel voltam,sicc ilyen a sorsom,évente jó párszor összefutunk,grillezés,bográcsozás stb...haverom feleségének,a legjobb baratnője,a hifikereskedő felesége...sokszor beszélgetünk hifivel kapcsolatos dolgokrol,zenékröl stb..talpalávalónak ott volt egy vintage Marshall amplifikációra hasonlitó egybekütyű+mobilján(Spotify) elmentett zenék...Tito Puente,Marc Moulin,Los Lobos,ZZ Top stb dolgok,egész este onnét ment a "zene",olyan igazi hús vér zenék,amire jó bulizni,többire már nem nagyon emlékszem,mert sok volt a jó spiritusz :smile49: ...kérdem,innét ezen listádrol amikor preziket tartasz,megkinálod-e a rendszert valamivel....a válasza "NEM" ;) ....beszélgetünk,mondom néki hogy Tidal,Radio Paradise,már egy AQ DragonFly Red-et használva,is bizonyos számoknál,van hogy zavaró tényezőket érzek pl Deep Purple "Hush",vagy Jefferson Airplane "Good shepherd" számoknál,a megszokott hangzásukhoz viszonyitva,ahogyan én ismerem ezeket,vagy 50 éve.....annyit mondott,hogy aki ma komoly highend redszert vásárol,az már nem hallgat "Hush"-t :D

https://www.youtube.com/watch?v=W1PNvopXjbg

https://www.youtube.com/watch?v=lOWX2-l788A
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1489

Hozzászólás Szerző: Rotox »

kupecke írta:
2022.01.12., szer. 15:01
...nem érettem meg rá. ...
"Zeneileg", vagy "hifis szempontból"? Esetleg mindkettő? :kapdelm:

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1355

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Még előtte vagyok, nem érettem meg rá. Nem fogom titkolni, ha eljő az ideje. :smile29:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2266

Hozzászólás Szerző: Shimano »

dixie-chicken írta:
2022.01.12., szer. 13:39

ez,Closing of Winterland ?

https://www.youtube.com/watch?v=A-CqDFfJ0Rc

post "Terrapin " korszak,átmentek egy MOR/AOR zenélgetésbe :angry:...nattyon langyos víz nékem :D ...én csináltam velük kapcsolatban egy meredek vágást '74-nél...vaktyúk is talál szöget még alapon "One from vault"(75),"Reckoning" ('81)... :D

;peace;
Ja,az,a closing of winterland.Persze ez lehet langyosabb,de remekül átjön a hangulata,mint ahogyan az összes többié is,amiből mint tudjuk nem kevés van. :D Én is 74 körül húztam meg a határt,de mint a példa is mutatja van azért későbbről is egy pár.
A vault one,two és three meg úgy egyben jött,mert nem tudtam ellenállni a kisértésnek.Ma már tutira nem venném meg látva a mostani árakat,de nem is kell mert grateful deadból jól elvagyok látva,hallgathatnám akár egy hétig is,és lehet akkor sem lennék a végén. :D

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

dixie-chicken írta:
...
mondjuk ki,a Meishu 300b-vel,van vagy kemény 8-9W csatornánként...cimbimnél volt egy példány szervizelésen,akkor AN E doboza volt...nincsenek kellemes emlékeim vele kapcsolatban
...
A félreértések elkerülése végett szeretném deklarálni, hogy én sem vagyok oda az AN-ért (sem) - különösen ezen az áron.

Az okfejtésem teoretikus jellegű volt (és fenntartom... :smile53:).

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1355

Hozzászólás Szerző: kupecke »

trane írta:
2022.01.12., szer. 14:28
most látom csak... :rolleyes: - nem én vagyok a hirdető :ohnoohnoohno: , csupán a HFP-s nick azonos az én AVX-esemmel leborulok.gif
(aki titokban kel át a hídon)
:D :D :D
én is ezt mondanám
:D :D :D

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 702

Hozzászólás Szerző: Snipi »

dixie-chicken írta:
Rotox írta:
Snipi írta:
2022.01.12., szer. 08:37
Ez érdekes hozzászólás. Már hogy a rock zenéhez nem kell kifinomult rendszer.
Akkor Peter Qvortrup-nak tuti nem volt igaza, amikor az Audio Note Meisu - AN E rendszerére amint bejött a kiállító szobába kiszedette az addig szóló "egy lány nyivákol egy szál gitárral" zenét, és gyorsan berakatott egy Pantera lemezt. K..va jól szólt. (Pedig az "egy lány nyivákol" zene piszok tréül szólt előtte ... )
Ja és a jelzett úr más zúzásokat is előszeretettel rakatott be kiállításokon. A fene érti akkor ezt.
2. Ha ez nem helytálló, akkor viszont a lenti "bölcsességek" egészen egyszerűen nem igazak.

Amúgy pedig ízlésről vitatkozni szerintem elég felesleges. Hitről meg méginkább. :D

Ui.: Bevallom, kicsit provokáltam, és tévedés nélkül sikerült "bevonzanom" a Heed-del kapcsolatos eszmecsere résztvevőit - bár eddig sajnos még nem teljeskörűen... :kapdelm:
mondjuk ki,a Meishu 300b-vel,van vagy kemény 8-9W csatornánként...cimbimnél volt egy példány szervizelésen,akkor AN E doboza volt...nincsenek kellemes emlékeim vele kapcsolatban,mintahogyan egy Meishu+Avantgarde Duo párositásrol sem,még vlmelyik régi HES-en volt (L'art hotel?) ott pöffeszkedtek,hogy azt rakunk fel amit kérsz,aztán ott volt Miles Davis "Big Fun" Lp-je...nu,mondom akkor kérem szépen onnét a "Great Expectations" féle számot...

Ha valaki, én aztán tényleg nem vagyok se Heed se AN fan. Én csak azt próbáltam kifejezni, hogy azért egy AN rendszer tekinthető finom (szerintem inkább finomkodó és uncsi hangú, de nem akarok vitatkozni ez ügyben senkivel) hangúnak, és ennek ellenére - mivel az állítás szerint zúzáshoz nem kell finom hangú rendszer - a cég első embere valamiért mégis ilyen zenéken szereti bemutatni a szerkezeteit.
Akkor van az ürge hülye, vagy az a tény, hogy a zúzáshoz nem jó a finom hangú cucc nem igaz.
Az egyik legjobb rock előadást (Dark Side) apám - azóta nagyrészt itt az AVX-en mostanság értékesített - erősen AN-re hajazó rendszerén hallottam.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Rotox írta:
Snipi írta:
Akkor Peter Qvortrup-nak tuti nem volt igaza, amikor az Audio Note Meisu - AN E rendszerére amint bejött a kiállító szobába kiszedette az addig szóló "egy lány nyivákol egy szál gitárral" zenét, és gyorsan berakatott egy Pantera lemezt. K..va jól szólt. (Pedig az "egy lány nyivákol" zene piszok tréül szólt előtte ... )
Ja és a jelzett úr más zúzásokat is előszeretettel rakatott be kiállításokon. A fene érti akkor ezt.

Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

"...a rock zenéhez nem kell kifinomult rendszer..."

Ezzel az állítással én sem értek egyet.

Maga a rock egy hatalmas kategória. A vadabb oldala már a metált súrolja, a lágyabb oldalon is sok jó előadó van, oda kell a részletező megjelenítés. Mark Knopfler-t, Dire Straits-t, Van Morrison-t hova soroljuk? ...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Snipi írta:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rotox 2022.01.12., szer. 13:50-kor.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:
2022.01.12., szer. 12:52
Jó hogy mondtátok azt hogy a heed si erősítőm nem való rockra,mert én aki egy 60-70-es évek rock,jazz,blues és ezek keveréke zene buzi vagyok ezt hallgatom már évek óta,de ezek után rögvest nézek valami más vas után. :D
Na jó,mégsem,jó ez.Épp most vagyok túl a Grateful Dead 78-as bő négyórás szilveszteri buliján,és még keresem a felbontható pezsgőket,szóval valamit tud ez ami nagyon jó nekem. :D
Aztán ott az avataromban lévő lemezborító is,ami alatt sem olyan zene lapul ami egy könnyed kikapcsolódás lenne mert belecsapnak a lecsóba rendesen a srácok,de az si ezt is élvezhetően tálalja,szóval nincs itt semmi látni és kivetni való,oszoljunk emberek. :D
ez,Closing of Winterland ?

https://www.youtube.com/watch?v=A-CqDFfJ0Rc

post "Terrapin " korszak,átmentek egy MOR/AOR zenélgetésbe :angry:...nattyon langyos víz nékem :D ...én csináltam velük kapcsolatban egy meredek vágást '74-nél...vaktyúk is talál szöget még alapon "One from vault"(75),"Reckoning" ('81)... :D

;peace;
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dixie-chicken 2022.01.12., szer. 13:42-kor.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2266

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Jó hogy mondtátok azt hogy a heed si erősítőm nem való rockra,mert én aki egy 60-70-es évek rock,jazz,blues és ezek keveréke zene buzi vagyok ezt hallgatom már évek óta,de ezek után rögvest nézek valami más vas után. :D
Na jó,mégsem,jó ez.Épp most vagyok túl a Grateful Dead 78-as bő négyórás szilveszteri buliján,és még keresem a felbontható pezsgőket,szóval valamit tud ez ami nagyon jó nekem. :D
Aztán ott az avataromban lévő lemezborító is,ami alatt sem olyan zene lapul ami egy könnyed kikapcsolódás lenne mert belecsapnak a lecsóba rendesen a srácok,de az si ezt is élvezhetően tálalja,szóval nincs itt semmi látni és kivetni való,oszoljunk emberek. :D

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

trane írta:
2022.01.12., szer. 12:13
zx07 írta:
2022.01.12., szer. 11:46
"...mi van a jazz árnyaltabb oldalával,mondjuk Archie Shepp,John Coltrane,Roscoe Mitchell,Anthony Braxton stb..."

Ide kell csak igazán a finom hangú, részletező audió-lánc. Amikor hallod az énekes sóhajtását, a gitárhúron finoman megcsúszott pengető hangját, meg a fröccsenő nyál suhanását az énekestől... a cintányér zizegésének visszhangja...

Itt válik el a szar a víztől...
izé... gondolkodik.gif biztos, hogy az általad-beidézettekre gondolsz :quetionmark: . csak mer' ott se' túl sok "finom" hang, se' énekes, se' sóhajtás nincs nagyon... :yingyang:
Nem kifejezetten ezekre az előadókra gondoltam, hanem a jazz-ra általában. A régebbi felvételek sajnos nem hordozzák ezeket az élményeket mégha SACD-n adják ki őket, akkor sem. De egy jó minőségű, mai vocal jazz-es felvételnél már nem mindegy...
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

budisz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: budisz »

Nana, trane kolléga, bizony volt aki énekelt is, nem is akárhogy...

https://www.discogs.com/release/3736164 ... o-Live-For

Mint arra mindannyian jól emlékezhetünk, '99-ben lépett fel gyakorlatilag ezzel a zenei anyaggal a megboldogult Pecsában. Gyakorlatilag végig énekelt.

Aki nem volt ott, az sajnálhatja...

A többivel egyetértek, mindenkivel (is).

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1430

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Alex_Aston írta:
2022.01.12., szer. 11:57
zx07 írta:
"...mi van a jazz árnyaltabb oldalával,mondjuk Archie Shepp,John Coltrane,Roscoe Mitchell,Anthony Braxton stb..."

Ide kell csak igazán a finom hangú, részletező audió-lánc. Amikor hallod az énekes sóhajtását, a gitárhúron finoman megcsúszott pengető hangját, meg a fröccsenő nyál suhanását az énekestől... a cintányér zizegésének visszhangja...

Én úgy vettem észre, hogy ezeket már egy jó "közepes" (kinek mi az persze) rendszer is tudja.
..Nem beszélve arról, hogy a mai "torokba dugott" mikrofonnal felvett, hatásvadász "high end" felvételek pont ezt tolják az arcodba. Amúgy jó dolog egy extra jó felbontású rendszer, de nem feltétlen tudod hosszan hallgatni, erről volt alkalmam mostanában meggyőződni :-)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4195

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

zx07 írta:

Én úgy vettem észre, hogy ezeket már egy jó "közepes" (kinek mi az persze) rendszer is tudja.
Csak a Marantz! :-D

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Itt válik el a sz@r a víztől...

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

vazze írta:
2022.01.12., szer. 04:56
Rotox írta:
2022.01.10., hétf. 05:32
mishow írta:
2022.01.09., vas. 22:23
...pop-rock zúzásra nem való, arra hangban sok...
Ezt hogy kell érteni? Szerinted pop-rockra a rosszabb hangú erősítő a jobb? gondolkodik.gif ;)

Ha senki nem meri , akkor majd én kimondom!
Rock-ra meg metál-ra nem kell olyan kifinomult erősítő.
Torzított gitárhoz meg lábdobhoz , mikrofonba böfögéshez , ordításhoz és fingáshoz meg habzó szájú fejrázáshoz nem kell Heed Obelisk.
Ott nem számít a kifinomultság és a 30-50W teljesítmény is vékony.
Egy jobb NAD ott valószínűleg jobban teljesít , mert több a kakaó :smile29:
nem csak a HM,kemény rock,torzitott gitárhangok,és nem csak a habzó szájú fejrázás létezik...mi van a jazz árnyaltabb oldalával,mondjuk Archie Shepp,John Coltrane,Roscoe Mitchell,Anthony Braxton stb (free jazz irányvonal)?...Keith Jarrett sem a "The melody at night,with You"-t játsza csak,quartet/quintet bandái közismerten az elementáris zenei formák feszegetéseivel is foglakoztak,de még a sima trió formációban is akad nem kevés felvétele ahol tiszta headbangers feelingje van a zenéjének,kedvencem a "Dancing" féle szám (Changeless/ECM1392) ahol egy zongora,bőgő,dobok frenetikus szinte AC/DC,Metallica "tolatásban" vannak,Jarrett nyöszörög,nyögdécsel,aztán a következő szám ("Endless") 180 fokos fordulat,nyugodt,kifinomult,meseszép...egy lemezoldalon belül,a vihar,és csendélet váltják egymást....ide milyen amplifikáció (rendszer) kell ?...

:smile49:

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4306

Hozzászólás Szerző: juliush »

Vasi84 írta:
2022.01.12., szer. 09:38
Alapvetően elégedett vagyok a NAD-DALI párosítással, nagyon szépen szól, de kíváncsi vagyok, hogy a DALI-kból egy jobb erősítővel ki lehet-e hozni kicsivel többet, nagyobb teret, dinamikát (főként kisebb hangerő), "jelenlétérzetet".
A témakör szempontjából OFF az irány, de a helyedben megfontolnám valami ilyesmivel megtámogatni a Dalikat alulról!
Számomra ez a megoldás pontosan azt az előrelépést adta, amelyekről írsz, ráadásul költséghatékony.
viewtopic.php?p=2668886#p2668886
Sok sikert!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Vasi84
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: Vasi84 »

Szia!

Alapvetően elégedett vagyok a NAD-DALI párosítással, nagyon szépen szól, de kíváncsi vagyok, hogy a DALI-kból egy jobb erősítővel ki lehet-e hozni kicsivel többet, nagyobb teret, dinamikát (főként kisebb hangerő), "jelenlétérzetet".
Már jó ideje ezt a kombót hallgatom és hajt a kíváncsiság, mint ahogy legtöbbünket, akik a fórumon vannak :)
Később pedig szeretnék Dali Mentor vagy Helicon hangfalra váltani, így részben azokhoz is megfelelő erősítőt keresek.

A forrásom egy kis Dell PC, dedikált USB-vel (Core Audio), a DAC pedig Emotiva XDA2, Hydrasound kábelekkel.
BLX írta:
2022.01.11., kedd 22:10
Vasi84 írta:
2022.01.09., vas. 19:17
Sziasztok!

Sztereo erősítő vásárlását tervezem.
A 2 preferált típus:
1. Heed Si2 + X2 táp
2. Vincent SV227

Igazából egyiket sem hallottam még, de mindkettőről rengeteg jót olvastam.
Van esetleg vkinek tapasztalata mindkettővel?
Dali Ikon 6 (MK1)-al párosítanám, NAD C355BEE-t váltanék le, főként rock, pop zenéket hallgatok.
Melyiket ajánljátok és miért?
Szia!

Szerintem nagyon klassz hangfal+erősítő összeállításod van már most is. Ezzel már lehet jó minőségben élvezettel zenét hallgatni szerintem. Persze legyen jól installálva, stb... Egyébként mi a fő forrás, amit hallgatsz? Mi az ami miatt kiváltanád a NAD-ot? Szerintem otthoni demoval döntsd el, hogy érdemes-e egyáltalán váltanod bármi is legyen a jelölt erősítő. :drum:

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4306

Hozzászólás Szerző: juliush »

Én úgy tapasztaltam (bár nem ez a fő érdeklődési területem), hogy sok, első pillantásra mindenféle kifinomultságot nélkülözni tűnő, üvöltözős, ordibálos zenéről derülhet ki megfelelő energiatartalékok mozgósítására alkalmas, de a felbontást, részletezőképességet sem nélkülöző rendszereken hallgatva (ritkább ez a kombináció, mint gondolnánk!), hogy a basszgitár és a lábdob bizony remekül kidolgozott basszus dallamvonallal tolja előre a produkciót, miközben a gitár gondosan megválasztott torzítókkal kezelésbe véve szólal meg a szólistára jellemző, egyedi szignatúra hangszínnel, a dobos bonyolult ritmusképletekkel dolgozik és az énekes "ordibálós" produkciója is sokkal összetettebbnek tűnhet hirtelen.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1552

Hozzászólás Szerző: vazze »

dbrnsk írta:
2022.01.12., szer. 08:28
vazze írta:
2022.01.12., szer. 08:22

Igen hallgattam és némelyiket szeretem is , de van különbség a klasszikus , igényes rock és az ordítozás között.
Lánygitáros zenét semmilyen formában nem hallgatok semmin…
Akkor fogalmazz pontosabban és ne általánosíts. Ízlésről meg nem illik vitázni...

Nem is vitáztam/tunk semmiről. :smile53:
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 702

Hozzászólás Szerző: Snipi »

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

vazze írta:
2022.01.12., szer. 08:22

Igen hallgattam és némelyiket szeretem is , de van különbség a klasszikus , igényes rock és az ordítozás között.
Akkor fogalmazz pontosabban és ne általánosíts. Ízlésről meg nem illik vitázni...

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1552

Hozzászólás Szerző: vazze »

dbrnsk írta:
2022.01.12., szer. 08:12
És a rockzene és a metál csak az általad felvázolt elemekből áll... bravo.gif Hallgattál már pl. Zappát, vagy Yest? Nemcsak a lánygitáros zene létezik.

Ekkora faszságot leírni...
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”