Szerintem mosógép elé dugható, egyszerű, olcsó kütyü nincs. Ne feledd, a mosógép jelentős áramfelvétellel rendelkezik, pláne amikor fűti a vizet, így pl. egy egyszerű, olcsó DC blokkoló nem használható előtte. Nekem is búg a végfok trafója, néha jobban, néha kevésbe, számomra ez nem nagyon zavaró módon, de azért próbáltam tenni ellene. Kipróbáltam két DC blokkolót(egy gyári, és egy diy), de egyik sem szüntette meg a búgást, még csak nem is csökkentette, de legalább a hangon rontott mindkettő. Így inkább elengedtam a kérdést.Shimano írta: ↑2024.12.27., pén. 10:03De vicces kedvében tetszik ma lenni dixie uraság!.dixie-chicken írta: ↑2024.12.27., pén. 09:21ez elég magas labda,le kell csapni,mint a röpládásoknál, 3méteresbeShimano írta: ↑2024.12.27., pén. 09:12Sziasztok.
Észrevettem hogy a mosógép,de csak ez hála az égnek zavarja a hifit nálam,azaz ahogy bekapcsoljuk és elindul a mosógép dobja,halk búgás jön a végfokokból,de csak a lassú dobfordulatoknál,tehát szakaszosan,amikor megy a dob búg,amikor megáll csend.Ez különösebben nem zavar,és ezért nem tennék dc blokkolót a hifi elé,és a kérdés arra vonatkozik,hogy ilyen esetben azonkívül hogy kézzel mosok,vagy mosógépet cserélek,van valami megoldás ennek a megszüntetésére?
A mosógép tápja elé valami esetleg?,vagy más ötlet,okosság?Kipróbálhatom egy másik aljzatba dugni,de azt csak egy próba elejéig működhetne,mert csak egy aljzat pár van a fürdőszobában,így ez sem lehet megoldás....el kell adni a Heed láncot
...maradhat a mosógép,füdőszoba is
![]()
![]()
A heed rendsze marad,és ezt már régen kőbe is véstem,tehát ha akarnám,(de nem akarom) sem tudnám ezt már átírni.
.
Olyan,jól működő,és viszonylag olcsó kütyü nincs véletlenül,amit bedugnék az aljzatba,és abba menne a mosógép tápja?Ismételten ez nagyon nem zavar,de ha van rá egyszerű megoldás,lehet meglépném.
Ha a mosógép a ludas, akkor én javasolnék helyette egy audiofil mosóteknőt!