Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
A tápkábelek készítésekor ti bekötitek az árnyékolást? Hova kötitek be, mihez kötitek?
Szerintem nem kell bekötni,felesleges
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Kábelezzünk
A Föld szálhoz kell kötni, az árnyékolást. Ha úgy döntesz, hogy bekötöd.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kábelezzünk
Tigris.
A villásdugó felöli oldalon kell csak bekötni az árnyékolást. De ha nem kötöd be, akkor az sem baj.
Linn
Linn
Kábelezzünk
A tápkábelek készítésekor ti bekötitek az árnyékolást? Hova kötitek be, mihez kötitek?
Kábelezzünk
Mint már korábban írtam, varrós-gombos-zipzáras boltokban kell keresni!!! Pamut harisnya néven. Van többféle méretben, csak leginkább rendelésre. De ilyenkor be kell vállalni az egész tekercset. A cipőfűző is ebből van. De az csak IC-hez jó.
Linn
Linn
Kábelezzünk
valahol biztos lehet pedig kapni kifejezetten kábelhez való vászon borítást...
Kábelezzünk
Akit érdekel tudok Lapp kábeleket jó áron..Öflex Classic 110, Classic 110 cy, és Classic 810 cy ...Ezek mind 3x1,5 átmérőjű kábelek.További érdeklődést priviben várom.A 810-es az 10 mm vastagságú a külső szigeteléssel.Tehát nem egy tyúkbél...
Kábelezzünk
Én is néztem a cipőfűzőt, 1 rohadt átka van , nagyon rövidek, csak IC-hez jók...Nem kaptam vastagabbat hosszú méretben...120 volt de vékonyban...A sportcipős üzletekben szokott lenni kígyóbőr jellegű is 120-150 centis is, de azok sem elég vastagok..
Kábelezzünk
Kedves KMT.
A szín mindegy. Az anyaga a lényeg, Pamut. Tudom, hogy hihetetlen, de próbáld ki. Ezüstnél biztos hogy jó. Olvasgass kábeles fórumokat, ott előszeretettel használják a pamut kábel-harisnyát. A cipőfűző is ebből készül.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Hihetetlen tudom, de a pamut finomítja a hangot.
Neeee.
És melyik színű a legjobb?
Kábelezzünk
Izgatottan várjuk az infókat, és a teszt eredményt. :lol!:
Linn
Linn
Kábelezzünk
Nagy huzavona és utánajárással sikerült szereznem öflex kábelt...Majd leírom a hallottakat, h miben lett változás.Tápkábelt készítek belőle.Ma jött meg a csomagom 2 hét volt az átfutási idő.
Kábelezzünk
Nemhiszem. A te fajta harisny csak az volt. Azt mondta az illetékes eladó, hogy univerzális, vékonyabb-vastagabb kábelre egyaránt jó. 5m-t akartam venni abból, de tudom vmi 5.500Ft lett volna. Azt hiszem adtak volna 15-20% kedvezményt a show idejére. Annyit nem adtam érte. A többi pedigmérettől függően 300-700Ft között mozgott. :lol!:
Hú ott akkor valami nagy turpisság volt...
Kábelezzünk
Nemhiszem. A te fajta harisny csak az volt. Azt mondta az illetékes eladó, hogy univerzális, vékonyabb-vastagabb kábelre egyaránt jó. 5m-t akartam venni abból, de tudom vmi 5.500Ft lett volna. Azt hiszem adtak volna 15-20% kedvezményt a show idejére. Annyit nem adtam érte. A többi pedigmérettől függően 300-700Ft között mozgott.
Linn
Linn
Kábelezzünk
A kutyafáját neki ... :lol!: Akkor csak a show idejére emelték meg az árát?
Hát nem tudom, lehet amit te láttál az valami 20-30 mm-es átfogású volt annyiért...
Kábelezzünk
A kutyafáját neki ... :lol!: Akkor csak a show idejére emelték meg az árát?
Linn
Linn
Kábelezzünk
Mikor vetted Tigris?
Pár hónapja...Nem rég volt...De most is 390 ft, mert minap kérdeztem rá...
Kábelezzünk
Hihetetlen tudom, de a pamut finomítja a hangot. Az ezüst kábelemnél ezt tapasztaltam. Praktikus dolog a kábel-harisnya persze, de ha a pamut ilyen jótékony hatással bír, akkor szerintem a kábelharisnya ront.?
Ki akartam próbálni a kábelharisnyát is, de annyit nem adok érte. Pedig hangfalkábel borításra nem igen van más.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Ha szabad javasolni, akkor ne kígyóbőrt használjatok. Müanyag vacak. Ha IC-hez kell, akkor pamut cipőfűző.
Én árnyékolt kábelt használok IC-nek, ahol az árnyékoló harisnya nincs a jelfolyamban. Nem gondolom, hogy a még ráhúzott bármi befolyásolná a hangját.
Kábelezzünk
A Tigris féle kígyóbőrt a HiFi Show-n a Kácsa drágán adta. Ha jól emlékszem ezer Forint felett volt métere! A simák is öt-hat száz körül voltak.
én ezt nem egész 400 ft-ban vettem méterét...
Kábelezzünk
A Tigris féle kígyóbőrt a HiFi Show-n a Kácsa drágán adta. Ha jól emlékszem ezer Forint felett volt métere! A simák is öt-hat száz körül voltak.
Linn
Linn
Kábelezzünk
Ha szabad javasolni, akkor ne kígyóbőrt használjatok. Müanyag vacak. Ha IC-hez kell, akkor pamut cipőfűző. Ha levágod a két végét, akkor üreges belűről. Méterárús, varrós boltokban kell keresni. Ugyanezt lehet többféle színben, és átmérőben méterre venni. Csak lényeg, hogy pamut legyen. Hangra jobb, mint a kígyóbőr. Nagyvárosiak előnyben, ott nagyobb a választék.
Linn
Linn