Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1344
Re: Hálózati audio lejátszók
párezres eszköz, alapvetően mindig így működött. 10 ezernél többet most sem szánnék rá. Netet böngészünk, nem játszunk, a streamer vezetékkel van rákötve. Valakinek valami giant killer ajánlata, tippje van?
Kihordás, vagy kifáradás az nem jellemző a 10évvel ezelőtti routerekre sem. Ott valami más zavaró tényező lehet. Az én telekomos routeremmel (mi ma már csak bridge, helyette van combosabb TP-link) is volt 2,4G-n kertben légvonalban 20m-re elegendő jelszint, kapcsolat. Szomszéd esetleg azonos csatorna használata sokat ronthat a kapcsolaton. De, a wifi kapcsolat is mindig két eszközön múlik, tehát a kliens is lehet ludas, gyenge vétele-adás erősségű.cannonball írta: ↑2022.01.05., szer. 11:44Egy Wifi routernek egyébként mennyi a "kihordási ideje"?
Néha megszakad nálam a kapcsolat, kb. 10 éves az eszköz. Amúgy 6m a hatótávja, és csak téglafal van a jel útjában.
A 10 év az kiváló eredmény, az olcsóbb típusok ritkán húzzák ki 3-4 évnél tovább, de a drággabbak sem szokták a 10 évet megélni. Aktuálisnak tűnik egy csere.cannonball írta: ↑2022.01.05., szer. 11:44Egy Wifi routernek egyébként mennyi a "kihordási ideje"?
Néha megszakad nálam a kapcsolat, kb. 10 éves az eszköz. Amúgy 6m a hatótávja, és csak téglafal van a jel útjában.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1344
Egy Wifi routernek egyébként mennyi a "kihordási ideje"?
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3963
Nálunk 2 szint van, és a nappaliban van az egyik kábel vég, ami a padlásról jön. Padláson lévő DIGI router "ki lett kapcsolva", és egyenesen átengedi a netet. A nappaliban lévő Asus szórja a lakást (TV, Limetree és a PC kábellel van vele összekötve), a feleségem munka laptopja van csak wifin a telefonok és vezérlő tablet mellett. Vasbeton födém miatt emeleten már gyengébb a jel, a legtávolabbi sarokban hol van, hol nincs, de az kb. úgy is mindegy. Ha a lépcsőházhoz közelebb tudnám vinni a routert kb. 2m-el, akkor szinte biztos, hogy mindenhol jó lenne a jel. De ennyire nem érdekes a dolog, max majd évek múlva, ha iskola miatt fent olyan PC lesz a gyerekeknél, ami wifis, és gyenge a jel hozzá, akkor majd valahogy szegély mentén diszkréten odébb kábelezem. De telefonnal nézve a wifi 4 csíkjából 2-3 szokott lenni a fenti 2 gyerek szobában is, ami elvileg elegendő.ZolaBA írta: ↑2022.01.05., szer. 09:40
Így van. Én azt mondom, hogy nem egy rohadt drága router kell, hanem több ap/jelerősítő. Ennek rémesen egyszerű az oka: minden eszközre vonatkozik a max sugárzási limit, amit vélhetően a párezres cuccok is meglőnek már, másrészt a kapcsolatban nem csak a router számít, hanem a fogadó eszköz (laptop/telefon/stb.) teljesítménye is, ami lehet gyenge, így hiába frankó a router nem lesz gyors a kapcsolat.
(Nálunk egyébként overkill a helyzet, 5db mesh access point van bekötve... a 6. pedig beállítva, bekészítve várja, hogy a kertbe kivigyem amikor kell)
Csak a Marantz! :-D
De esetemben a kábel volt a biztos és stabil megoldás.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Asztali PC, USB stick volt a gép hátsó csatlakozóján. Aztán egy USB hosszabbító kábellel kiemeltem onnan, mert árnyékolta a fém ház. Szóval lehet ezek okozták a zavart az erőben, ezt nem vitatom.robi20064 írta: ↑2022.01.04., kedd 21:38
Akkor valami nem kerek azzal a routerrel. Egy helyisegen belul ha nincs fal es mas nagyobb akadaly akkor az 5GHz-es jelnek is vigan jonak kell lennie 5m tavolsagra. A rendszeres ingadozas is inkabb hibara utal ha a router soha nincs mozgatva. Firmware-t nem ellenorizte rajta az infos baratod?
De esetemben a kábel volt a biztos és stabil megoldás.
Talán másokat is érdekelhet, hogy több hónapos árúhiány után a napokban érkezett meg az Argon Audiohoz egy szállítmány, amiből a már lefutott ünnepi vásárlások okán most akciósan lehet rendelni a több helyen nagyon jó minősítést szerzett olcsó streamerből:
https://argonaudio.com/products/solo
https://argonaudio.com/products/solo
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Így van. Én azt mondom, hogy nem egy rohadt drága router kell, hanem több ap/jelerősítő. Ennek rémesen egyszerű az oka: minden eszközre vonatkozik a max sugárzási limit, amit vélhetően a párezres cuccok is meglőnek már, másrészt a kapcsolatban nem csak a router számít, hanem a fogadó eszköz (laptop/telefon/stb.) teljesítménye is, ami lehet gyenge, így hiába frankó a router nem lesz gyors a kapcsolat.Aszpirin írta: ↑2022.01.05., szer. 09:25Abban viszont 100% biztos vagyok, hogy nálad is vannak a házban olyan területek, ahol ez - egyetlen WiFi-router esetében - drasztikusan lecsökkken. A router okos elhelyezése vagy további wifi-routerek beállítása illetve "mesh" router-hálózat használata óriási különbséget hozhat.
(Nálunk egyébként overkill a helyzet, 5db mesh access point van bekötve... a 6. pedig beállítva, bekészítve várja, hogy a kertbe kivigyem amikor kell
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6381
Ez a sebesség a soksorosa (akár negyvenszerese) a HiRes internet streaming által szükségelt sebességnek, van NAS-ról streameléshez FLAC-ban tárolt zenék esetében. Ekkora sebesség még annak s többszöröse, ami DSF-ben tárolt zenék NAS-ról lejétszásához kell. A RAAT-ról nem tudok pontosan nyilatkozni, mert nem ismerem, de ha a hálózati lejátszót Roon endpointként használja valaki, ott azért extrémebb esetben tényleg előfordulhat, hogy tényleg a kábeles/switches megoldás a tuti a roon core-t futtató gép és a hálózati lejétszó között (de pl. Alexnél biztosan nem ez a helyzet).
Abban viszont 100% biztos vagyok, hogy nálad is vannak a házban olyan területek, ahol ez - egyetlen WiFi-router esetében - drasztikusan lecsökkken. A router okos elhelyezése vagy további wifi-routerek beállítása illetve "mesh" router-hálózat használata óriási különbséget hozhat. De sokszor önmagában a router helye "perdöntő" lehet. A legdurvább ilyent a jóbarátomnál láttam, akinél az egyetlen router közelében 500 Mbps fölött van a letöltési sebesség, de egy másik szobában ugyanazon a szinten, ráadásul pont abban a sarokban, ahol egész nap dolgozik, 5-8 Mbps (!!!) (volt, amíg meg nem kínáltam powerline-os cuccal). Hiába mondtam nekik, hogy nagyon rossz helyre tették az egyetlenként használt, szolgáltatótól kapott bázisállomás-wifi-routert (tényleg nehezen tudnék kitalálni sz.rabb helyet neki náluk), nem hatotta meg őket. Arról viszont észérvekkel sikerült lebeszélnem őket, hogy legalább ne a maximális, 2Gbps-es szolgáltatói csomagot fizessék, mert többszörösen is semmi értelme ebben a felállásban.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Én is a kábelt szeretem, de nem jó és nem kell mindenhová. A tavaly vett laptopomon pl. nincs ethernet port. Persze van usb-c ahova adapterrel talán még a víz-gáz-szennyvíz is beköthető, de minek? ha ezt tudja a wifi:
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Aszpirin
- V.I.P.

Alex helységet írt, nem helyiséget, és így akaratlanul is igaza lett
(a magyar nyelv szépségei
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Aszpirin
- V.I.P.

Laptopról írtál, az ugye nem tablet. Almás laptophoz és windowsos laptophoz is van bitperfekt lejátszó, többféle is.SSS írta: ↑2022.01.04., kedd 21:25
Mondjuk az en streamerem konkreten 20e volt![]()
Probaltam anno meg androidos tabletrol bitperfekt lejatszoval az valoban kozelebb volt a streamer szintjehez ez teny. Nem tudtam, hogy almas cuccokhoz is van ilyesmi.
De ha neked a megoldást egy 20ezer forintos streamer hozta meg, akkor azt tényleg nem tudjuk anyagilag überelni, szóval maradjunk is ennyiben.
Mondjuk az en streamerem konkreten 20e volt
Probaltam anno meg androidos tabletrol bitperfekt lejatszoval az valoban kozelebb volt a streamer szintjehez ez teny. Nem tudtam, hogy almas cuccokhoz is van ilyesmi.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
- Aszpirin
- V.I.P.

Nono. Azért vigyázzunk az ilyen tanácsokkal. Laptopról is lehet egy bitperfekt lejátszóval játszani, nem a saját applikációjával. És a különbség jó eséllyel pont az lesz, amit tapasztaltál. De anyagilag jó eséllyel jobban jársz, mint egy dedikált streamerrel.
Na kicsit játszottam Amazon vs. Tidal témában. És eddig ugyan nem túl hosszan teszteltem de erre jutottam:SSS írta: ↑2022.01.02., vas. 21:19Koszi akkor megprobalom direktbe laptoprol is. Mondjuk ugy viszont nekem szinten nem izgalmas mert en inkabb maradok a kenyelmes tablet upnp tidal megoldasnal, de kivancsi vagyok arra milyen ugy osszehasonlitva a ketto. A tidal eseteben en nem hallok kulonbseget a laptop vs tidal connect upnp keresztul kozott.tonya írta: ↑2022.01.02., vas. 20:19Azért az Airplayen kiküldött anyag nagyon nem egy kategória az Auralic Lightining DS-be integrált natív Amazon hozzáféréssel, tudom mivel kipróbáltam Airplayen is és eléggé gyengén muzsikált, valamint az Airplay nem viszi át csak 48kHz-es mintavételi frekvenciáig a zenét és hallhatóan gyengébben szól. (szerény véleményem szerint)
Első próba Macbook-Dragonflyred-AKG242. Itt az Amazon nyert, Tidal picit olyan volt hozzá képest, mintha beszorultak volna a zenészek egy pici szobába.
Második próba minden uygan az, de a forrás Ipad, eredmény is kb ua.
Harmadik próba Macbook- aláírásban szereplő rendszer, csak most a végén egy Quad21L van éppen idéglenesen, nem a 63. Amazon lelkesebb, Tidalban talán több a részlet, döntetlen picit Amazon előny.
Negyedik próba itt csak Tidal vs Tidal volt mert Thinkerboard+Volumion keresztül szólt. Lényeg, Tidal ezerszer jobb Thinkerboardon, és Volumion keresztül mint Macbookról. Mivel Amazon Music nincs egyenlőre sajna integrálva Volumioval, így maradok a Tidalnál.
De remélem lesz előbb utóbb integráció a Volumióhoz, és akkor meglátjuk.
Tanulság az nincs, max annyi, hogy érdemes dedikált streamert venni, és nem laptopról nyomni.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
- Aszpirin
- V.I.P.

Ez igaz, de az alábbi példámon is látszik, hogy a legtöbb, szolgáltatók által adott gagyi router vagy nem automatára van állítva default-ból, vagy baj van az "automata" funkciójával (esetleg csak újraindításkor fut le a csatornaválasztás, menet közben nem váltogatja a csatornákat - ami okés is, mert bizonyos klienseknél /pl. "okos" égőknél/ bezavarhatna egy csatornaváltás). Túlságosan feltűnő, hogy akik hozzá sem nyúltak a konfighoz, azok mind egy csatornán tömörülnek. Nem lehet véletlen egybeesés. Egyébként az enyém is a 2-es csatornára volt állítva alapból a 2,4 GHz-es sávban.istvan01 írta: ↑2022.01.04., kedd 18:01Én a wifi csatorna használatot telefonomon (van windowsos tootlsom is) szoktam kényelmesen nézegetni, ezzel körbe tudom sétálni a lakást és házon kívül is. 5G-t szomszédból nem is látok. Igen, fixre állítom a csatornámat, de ha környéken a többség automatára állítja csatorna választást, akkor a fix sem mindig optimális így.Aszpirin írta: ↑2022.01.04., kedd 17:39
Az én (Telekomos, tehát szolgáltató által adott) routeremen mind a 2,4GHz-en mind 5GHz-en meg lehet nézni, hogy melyik csatornán van a legkisebb "torlódás", vagyis hol sugároznak a szomszédok és milyen jelerősséggel. A sajátot pedig rá lehet állítani a legkevésbé "torlódó" csatornára. 2,4GHz-en kevesebb a lehetőség, de 5GHz-en már elég jól be llehet lőni a körülményekhez képest maximális vételi minőséget biztosító csatornát. Ezt egyébként javaslom is, nem csak zenehallgatás céljából...
5GHz-en én sem látok szomszédot
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nekem egy Asus, "drágának" (25e Ft) mondható 4 antennás wifii6 képes pár hónapos routerm van. A nappalin belül 5m-re lévő számítógéphez is nyoögve-nyelve ment a jel. Hol 200Mbps, hol 3-4Mbps volt a sebesség. Ezért inkább körbe vittem a 15m patch kábel a fal mellett.
Egy informatikus/programozó barátom is mondta, hogy mindig a kábel a tuti, még helységben belül sem ajánlja "komoly" használatra a wifit. Saját tapasztalatom alapján igazat tudok adni neki. Ha van kábel, azzal nincs gond, stabil a jel.
Egy informatikus/programozó barátom is mondta, hogy mindig a kábel a tuti, még helységben belül sem ajánlja "komoly" használatra a wifit. Saját tapasztalatom alapján igazat tudok adni neki. Ha van kábel, azzal nincs gond, stabil a jel.
- Aszpirin
- V.I.P.

A fentihez egy példa, most készítettem, az egyszerűség kedvéért a 2,4 GHz-es sávban.Aszpirin írta: ↑2022.01.04., kedd 17:39Az én (Telekomos, tehát szolgáltató által adott) routeremen mind a 2,4GHz-en mind 5GHz-en meg lehet nézni, hogy melyik csatornán van a legkisebb "torlódás", vagyis hol sugároznak a szomszédok és milyen jelerősséggel. A sajátot pedig rá lehet állítani a legkevésbé "torlódó" csatornára. 2,4GHz-en kevesebb a lehetőség, de 5GHz-en már elég jól be llehet lőni a körülményekhez képest maximális vételi minőséget biztosító csatornát. Ezt egyébként javaslom is, nem csak zenehallgatás céljából...istvan01 írta: ↑2022.01.04., kedd 17:31WIFI-vel? az elvben csupán a ETHERNET kábel bajokkal szemben adhat valami előnyt, ellenben lényegesen több hátrány merülhet vele szemben.
Abban az esetben, ha kevés, vagy max 1-2 klienst kell a wifi routernek egyidőben kiszolgálni wifi5 esetleg wifi6 felületen és a jelszint garantált -30dB-ig, akkor talán. Nekem családiházas környezetben szomszédoktól alsó szinten látok max 2db idegen SSID. Emeleten, ahol a wifi routerem van, ott már 4-5 db idegen SSID-t látok. Amikor néha társasház-lakótelep környéken sétálok, akkor volt már egyidőben 40-50db SSID is látható.
Az 5G-s wifi elvben lehet jobb a nagyobb kapacitása okán, viszont nálam az emeletről földszintre födémen keresztül nyögve-nyelve jön át az 5G-s jel.
Háttér: faluban lakom, viszonylag messze vannak a szomszédok, vagyis nem olyan "sűrű a WiFi-éter" :), de akkor is nagyon jó a példa. A környéken mindenhol telekom routerek vannak, és jól látszik, hogy három szomszéd, aki nem foglalkozik a WiFi router bekonfigurálásával (egyáltalán: még az SSID-t sem változtatták meg), azok mind a 2-es csatornán "tolonganak" (elighanem ez van beállítva alapból a Telekomos routerekben a 2,4 GHz-es sávban). Ketten vagyunk a környéken, akik megpróbáljuk elkerülni a "forgalmat", az egyik én (Aszpinet), a másik a "KaroHome" nevű szomszéd-router. Aszpinetből rádiókommunikációs szempontból kettő van van, mert barangoló netem van két routerrel:
- a szürkített mezőben, a 8-as csatornán sugároz az, amihez épp csatlakozom a képen,
- a másik pedig egy libafos-színű "Aszpinet" görbe a 4-es csatornán, a ház egy olyan részét fedi le, amit a fő router jele elől már túl sok fal árnyékol.
Mivel az én routeremhez a legközelebb az én másik routerem van, ezeket úgy állítottam be, hogy semmilyen fedés ne legyen közöttük. Jó fej vagyok, mert "KaroHome"-ot is hagyom zavartalanul működni a 12-es csatornán. Nem beszéltük meg a dolgot, de látszik, hogy ő is érti a dolgát, vagy egy profi állította neki be a routert.
Na de a példa lényege, hogy egy nagy társasházban, ahol mondjuk 50 SSID-t látsz a 2,4 GHz-es sávban, tuti legalább 40 a routerben gyárilag beállított alap-csatornán fog "tömörülni", mert az emberek nagy tömege nem ért hozzá. Ha te is abban hagytad a sajátodat, akkor ne csodálkozz, ha szar a vétel, rossz a sebesség, és horribile dictu: nem jó a hang a WiFi-n streamelésnél (bár itt nem vagyok teljesen meggyőződve, hogy van hallható hatás, de sosem lehet tudni... akár lehet is. Mindenesetre a WiFi-d sebességét tutira befolyásolhatja... nem kicsit, nagyon). Ezért kell venni a fáradtságot, és átállítani a WiFi-router által használt csatornát a lehető legkisebb forgalmat bonyolító csatornára...
Remélem hasznos és meggyőző lesz ez azon topiktársak számára, akik még soha nem hallottak WiFi-csatornákról meg ilyenekről, de ugyanakkor nagy népsűrűségű helyen élnek.
Az én példámnál ott sokkal bonyolultabb lesz a helyzet, de biztosan lesz olyan csatorna, amin kevés szomszéddal kell osztozni.
.
- Csatolmányok
-
- Screenshot 2022-01-04 at 17.58.28.png (126.51 KiB) Megtekintve 1855 alkalommal
Én a wifi csatorna használatot telefonomon (van windowsos tootlsom is) szoktam kényelmesen nézegetni, ezzel körbe tudom sétálni a lakást és házon kívül is. 5G-t szomszédból nem is látok. Igen, fixre állítom a csatornámat, de ha környéken a többség automatára állítja csatorna választást, akkor a fix sem mindig optimális így.Aszpirin írta: ↑2022.01.04., kedd 17:39
Az én (Telekomos, tehát szolgáltató által adott) routeremen mind a 2,4GHz-en mind 5GHz-en meg lehet nézni, hogy melyik csatornán van a legkisebb "torlódás", vagyis hol sugároznak a szomszédok és milyen jelerősséggel. A sajátot pedig rá lehet állítani a legkevésbé "torlódó" csatornára. 2,4GHz-en kevesebb a lehetőség, de 5GHz-en már elég jól be llehet lőni a körülményekhez képest maximális vételi minőséget biztosító csatornát. Ezt egyébként javaslom is, nem csak zenehallgatás céljából...
"Ahol megoldható", olvastad...? :)istvan01 írta: ↑2022.01.04., kedd 17:31WIFI-vel? az elvben csupán a ETHERNET kábel bajokkal szemben adhat valami előnyt, ellenben lényegesen több hátrány merülhet vele szemben.
Abban az esetben, ha kevés, vagy max 1-2 klienst kell a wifi routernek egyidőben kiszolgálni wifi5 esetleg wifi6 felületen és a jelszint garantált -30dB-ig, akkor talán. Nekem családiházas környezetben szomszédoktól alsó szinten látok max 2db idegen SSID. Emeleten, ahol a wifi routerem van, ott már 4-5 db idegen SSID-t látok. Amikor néha társasház-lakótelep környéken sétálok, akkor volt már egyidőben 40-50db SSID is látható.
Az 5G-s wifi elvben lehet jobb a nagyobb kapacitása okán, viszont nálam az emeletről földszintre födémen keresztül nyögve-nyelve jön át az 5G-s jel.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
- Aszpirin
- V.I.P.

Az én (Telekomos, tehát szolgáltató által adott) routeremen mind a 2,4GHz-en mind 5GHz-en meg lehet nézni, hogy melyik csatornán van a legkisebb "torlódás", vagyis hol sugároznak a szomszédok és milyen jelerősséggel. A sajátot pedig rá lehet állítani a legkevésbé "torlódó" csatornára. 2,4GHz-en kevesebb a lehetőség, de 5GHz-en már elég jól be llehet lőni a körülményekhez képest maximális vételi minőséget biztosító csatornát. Ezt egyébként javaslom is, nem csak zenehallgatás céljából...istvan01 írta: ↑2022.01.04., kedd 17:31WIFI-vel? az elvben csupán a ETHERNET kábel bajokkal szemben adhat valami előnyt, ellenben lényegesen több hátrány merülhet vele szemben.
WIFI-vel? az elvben csupán a ETHERNET kábel bajokkal szemben adhat valami előnyt, ellenben lényegesen több hátrány merülhet vele szemben.
Egy alternatíva a WiFi-is kapcsolat is, ahol nincs ezer féle véget nem érő variáció, +kábel, +táp. Ahol megoldható, érdemes kipróbálni. Nem fehér/fekete a sztori. Mélyebbre ásva a témában nem zsigerből elvetendő...
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Az alapötlet az audiofil switch-el kapcsolatban , hogy ezek az eszközök nem hifire vannak tervezve és gyártva. Tehát akkor kell olyat gyártani ami direkt hifire való mert a nép úgyis megveszi.
Gyártsunk valamit és keressünk rá piacot.
Aztán a gyakorlati hasznának a megítélése úgyis szubjektív lesz.
Gyártsunk valamit és keressünk rá piacot.
Aztán a gyakorlati hasznának a megítélése úgyis szubjektív lesz.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Semmitől... amúgy biztonságtechnikai szekcióban árulják. Egy a sok közül, mindenféle extrák nélkül...Aszpirin írta: ↑2022.01.04., kedd 12:04Kíváncsiságból megkérdezhetném, hogy ez mitől audiofil switch? (tényleg nem tudom, és érdekel, tehát nem kekeckedésből kérdem)Ear írta: ↑2022.01.04., kedd 11:41Hajrá. Mi sem egyszerűbb mint ez kipróbálni. Az audiofil switch akár lehet egy ilyen is: https://edigital.hu/switch/hikvision-ds ... ps-p725658 aztán ha ez kevés innen lehet szépen feljebb mászni.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV