Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Írható Cd-k

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

honnan rendeltél és mennyiért ha nem titok?
Innen
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11317
Kapcsolat:

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

minden cd ugyan olyan, csak a szitázás változó, mármint van vagy 3cég aki gyárt a többi az ő terméküket veszi és szitázza rá hogy memorex
Akkor azt még elmesélhetnéd nekünk, tudatlanoknak, hogy ha ennyire egyformák a CD-k, akkor hogy lehet az, hogy ez az ominózus Memorex nem a szitázástól, hanem anyagában korom fekete, felül is meg alul is !!!!!! Már legalábbis ami nekem van...

Azt fekete szitával csinálták.

Vendég

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

minden cd ugyan olyan, csak a szitázás változó, mármint van vagy 3cég aki gyárt a többi az ő terméküket veszi és szitázza rá hogy memorex
Akkor azt még elmesélhetnéd nekünk, tudatlanoknak, hogy ha ennyire egyformák a CD-k, akkor hogy lehet az, hogy ez az ominózus Memorex nem a szitázástól, hanem anyagában korom fekete, felül is meg alul is !!!!!! Már legalábbis ami nekem van...

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Ugye a mondat végi smiley azt jelzi, hogy az egész vicc akart lenni...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Shane 54
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Shane 54 »

Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25

Vendég

Írható Cd-k

honnan rendeltél és mennyiért ha nem titok?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Ma rendeltem a nete Memorex Audio CD-R lemezt.Azt olvastam hogy mindenképpen fekete lemezt kell venni archiváláshoz.
Remélem jól választottam.Ha netán tud valaki jobb Audio cd lemezt akkor Please szóljon.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Joc
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 16

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Joc »

Ezt ismeri illetve próbálta már valamelyiktek?

http://www.mam-e.com/web/cdr_gold_medic ... 93aec2cca0

Vendég

Írható Cd-k

Clifman fórumtárs tudott valami forrást, szerintem (mivel ritkán fórumozik) írj neki privit, vagy inkább emailt..

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: Parduc »

Hali! 
Tud valaki Memorex Black forrást M.o-n ???
Ahonnan  eddig vettem ott nincs már.
150 db kellene.

Köszi a tippeket.

szlovákia is jó ha beküldik futárral.

Na, valaki ???
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Írható Cd-k

Memorex Black CD kerestetik !!! 150 db
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Írható Cd-k

Találtam egy másfajtát, feltételezem Parduc olyat használt, aminek a bal alján van egy kis fehér cikmézésre fentartott rész (a többi fekete).
Igen olyat használtam.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: richies »

én slo-ból rendeltettem philips audio cd-t, s sokkal jobban megeszi a az ose6000-em
megérte a 150 pengőt
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Írható Cd-k

Csak megvan a tuti:

Ha vki tud ilyet, ne habozzon szólni!!. Nagyon jónak tűnik!

Találtam egy másfajtát, feltételezem Parduc olyat használt, aminek a bal alján van egy kis fehér cikmézésre fentartott rész (a többi fekete). Nekem jobban bejönne a képen látható tiszta fekete.

Vendég

Írható Cd-k

Erről a lemezről mi a véleményetek?

http://itmedia.sk/iteminfo.php?item=cdr ... rrency=HUF

FEKETE...

Vendég

Írható Cd-k

Ez lenne a Memorex Black? Mert ez egyben *audio* is. És jó áron van. A link a topicból van.

Most már én is CSAK fekete CDR-t fogok venni (végigolvastam a topicot). Ezeket a túlzó magasokat egyes számokban én is észrevettem már bizotonsági lemezeknél.

Holnap akartam megrendelni egy pár Verba *audio*-t. De én inkább várok full fekete lemezre. Már ha lesz valamikor.

Vendég

Írható Cd-k

Pardus: pü ment.

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Írható Cd-k

Hali! 
Ahonnan eddig vettem ott nincs már.
150 db kellene.

Köszi a tippeket.

szlovákia is jó ha beküldik futárral.

Vendég

Írható Cd-k

Ha jól tudom azokat nem is "sima" cd írókhóz ajánlják, hanem asztali cd írókhoz ajánlják.(vagy mi a pontos nevük)
Igen, igen, így ajánlják. De megírja a PC-s ROM is! Van ismerősöm, aki csak erre ír.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Tud vki kifejezetten audioCD beszerezési lelo˝helyet, lehet to˝leg slim tokosat.
A TDKnak vannak "saját" üzletei, ott kaphatóak ilyenek, az biztos. Olyan 400.- körüli áron.
Ha jól tudom azokat nem is "sima" cd írókhóz ajánlják, hanem asztali cd írókhoz ajánlják.(vagy mi a pontos nevük)
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

Írható Cd-k

Érdemes jó fajta muzsikákat (APE) kifejezetten audioCD...
Találtam egyet, de hol lehet kapni:
Verbatim CD-R 52x *AUDIO* LiveIt
d-r for recordig music - for use in CD-R Audio recorders

...-re írni?

Ide vágó, de kicsit más kérdés.
4x-es írva audioCD-t DVD íróval nem gond (Pio109)? Vagy ha komolyabban gondolom és minőségi zenéket írok ki, vennem kéne egy Plextor, csak CD írót?

Vendég

Írható Cd-k

Tud vki kifejezetten audioCD beszerezési lelőhelyet, lehet tőleg slim tokosat.

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Írható Cd-k

Hali!

Ahonnan eddig vettem ott nincs már.
150 db kellene.

Köszi a tippeket.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5312

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: fülelek »

"Egy haverom rájött a módjára, hogy hogyan lehet PS 1-2 lemezeket úgy másolni, hogy elolvassa a gép. Nem egyszerű fájlkiírás lemezre, az biztos. De nem árulja el a titkot, mert a saját üzletét rontaná vele. "

Nagyon egyszerűen, régebbi verziójú Clone cd másoló progival és kellő beállítással mindennemű probléma nélkül lehet másolni PS játékokat, lehetőleg fekete lemezre. De úgy tudom, a 120% alcohol is jó.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Írható Cd-k

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

csak mert bántya a szemem :kiraly:
kimondva meg hasogassa a fülem

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”