Bridge eseten tenyleg marignal gain SZERINTEM. Olyan mint a mar amugy is csucs bringadra venni egy 100 grammal konnyebb alkatreszt..rohadt draga lesz
Amugy ahogy oregszem ugy jovok ra, hogy a cserelgetes, tesztelgetes faraszto es csak idot visz el
Mas: lehet ezoteria, de par a lindemann hangjat a legjobban a 2-3 ejszakan at futtatott es loopra rajott bejarto file alakitotta. Nem szoktam hinni az ilyenekben, de kart nem okozhat gondoltam. Ha van valami orulunk, ha nem akkor nevetunk.
fapaci írta: ↑2022.01.31., hétf. 00:05Pár hónappal ezelőtt ezt írtam le egy cikkben, majd itt a fórumon, majd pár FB csoportban és kb tucatnyi privát üzenetben érkezett kérdésekre válaszként, ennek ellenére sokaknál vadul beindult a Lindemann tápegységek cseréje. A csodavárással és az előítéletekkel sajnos nem lehet versenyezni.gofry írta: ↑2022.01.30., vas. 23:19Tok jo a gyari tap is, lehet 100 ezret kolteni egy hydra vagy sbooster tapra, de inkabb koltom azt a penzt egy roon rockrameg akusztikara.
...
A német forgalmazó is azt mondta anno, hogy nagyon sok lineáris tápot próbáltak a bridge-el és nem mondanák, hogy egyértelműen jobb lett, más lett, ami vagy tetszik valakinek vagy nem. Én is így vagyok vele, másként szól, de nem ég és föld a különbség. Ez viszont azt is jelenti, hogy a lindemann kis gyári hókuszpókusza egészen jól megépített dolog.