Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AutóHiFi
AutóHiFi
A TDA elvileg nem helyettesíthető.... De mivel kb 1500-2000ft,szerintem ez nem probléma.
Kábelnek én meleg szívvel ajánlom ezt....
http://www.kacsa-audio.hu/webshop/kacsa ... bi40.p.692
Tudom,hogy nem a legolcsóbb...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
A végfokot akarod cserélni....vagy a komplett fejegységet...? Ár ill. minőségi elvárások....:?
Mihez kell a kábel.....? Szetthez...szubhoz.....?
csak a végfok lenne cserélve, ill. pár kondi (de ezek már megvannak)
kábel meg szetthez kéne
árba meg a megfizethető/olcsó középkategória, amit min. érdemes belerakni
nincs túl nagy elvárás csak egy kicsit fel akarja frissíteni a cuccosát hamár féligmeddig haldoklik a rendszere
AutóHiFi
Sziasztok!
egyik ismerősöm autósrádiójába a végfok IC megadta magát TDA7374
ha már ki kell cserélnie akkor mit ajánlotok helyette?
ill. valami autós hangszórókábelt tudnátok ajánlani?
Előre is köszi a választ
A végfokot akarod cserélni....vagy a komplett fejegységet...? Ár ill. minőségi elvárások....:?
Mihez kell a kábel.....? Szetthez...szubhoz.....?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
Sziasztok!
egyik ismerősöm autósrádiójába a végfok IC megadta magát TDA7374
ha már ki kell cserélnie akkor mit ajánlotok helyette?
ill. valami autós hangszórókábelt tudnátok ajánlani?
Előre is köszi a választ
AutóHiFi
nem tervezem, de soha nem lehet tudni...Érdekel a téma, de nem egyszemélyes a project. Panel építésben nagy segítséget kapok...
Gratulálok, profi munka!
Ha kész vagy vele és be is járattad, szívesen meghallgatnám, csak hát 230 km az nem kevés.
Magyar SQ Kupa, vagy Humma hangminőség versenyeken tervezel -e indulni?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- skiraly
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 22
AutóHiFi
Gratulálok, profi munka!
Ha kész vagy vele és be is járattad, szívesen meghallgatnám, csak hát 230 km az nem kevés.
Magyar SQ Kupa, vagy Humma hangminőség versenyeken tervezel -e indulni?
AutóHiFi
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AutóHiFi
Épülget a passzív rendszerem...
Mihez köll' ez a sok vacak....? :bebebebebebe:
German autohifi:-) GLADEN Zero lesz. Olasz vassal.
Kiemelőm...
AutóHiFi
Mihez köll' ez a sok vacak....? :bebebebebebe:
AutóHiFi
Na jó, de ezek között melyik a relatíve legjobb hangú? :-)
Amelyik NEKED legjobban tetszik....
AutóHiFi
Van, de mind jobb roadstar volt:-) Azt vedd amelyik a legszebb neked.
Na jó, de ezek között melyik a relatíve legjobb hangú? :-)
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés
AutóHiFi
AutóHiFi
Hangban van különbség?
A pio-val szimpatizálok.
Van, de mind jobb roadstar volt:-) Azt vedd amelyik a legszebb neked.
AutóHiFi
Hangban van különbség?
A pio-val szimpatizálok.
Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB; 8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház
AutóHiFi
Pio,alpi,kenwood mind jó...belépőkat.
AutóHiFi
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni milyen fejegységet vegyek.
Eddig roadstar volt, de nagyon hamar tönkrement, még a gombok is letörtek róla, szóval ilyen gagyit többet nem akarok venni.
Milyen normálisabb minőségű fejegység van az alsó-középkategóriában? Sokat sem akarok költeni rá, de azért ne menjen hamar tönkre és elfogadható hangja legyen.
Előre is köszönöm a segítséget!
AutóHiFi
Picit javítottam az ajtón is ma, kicsit állítottam a fr88-on, hááát
Örülök neki...
AutóHiFi
Na és milyen...?
Picit javítottam az ajtón is ma, kicsit állítottam a fr88-on, hááát
AutóHiFi
Mert olyan jó helyre került.....?
AutóHiFi
Irigylem ezt a hsz.-t.
No akkor ismét átépült :bebebebebebe:
Ez talán ismerős
és egy kis apróság:
AutóHiFi
Tegnap délután raktuk össze, rengeteget kell még vele foglalkozni.
Szakáll nagyon meg volt elégedve vele, pozitívan csalódott.
Én hasonlóra számítottam, a subbal való illesztés lesz kérdéses illetve azért én nem voltam elégedett a színpad távolsággal az előző verziónál itt sok fejlődést vártam, de még az nem jött össze, de még csak most kezdődik el a játék...
A Szakáll is csak a saját fülének hisz... ...pedig már mutattam neki egy-két dolgot...
AutóHiFi
Na és milyen...?
Tegnap délután raktuk össze, rengeteget kell még vele foglalkozni.
Szakáll nagyon meg volt elégedve vele, pozitívan csalódott.
Én hasonlóra számítottam, a subbal való illesztés lesz kérdéses illetve azért én nem voltam elégedett a színpad távolsággal az előző verziónál itt sok fejlődést vártam, de még az nem jött össze, de még csak most kezdődik el a játék...
AutóHiFi
Na és milyen...?
AutóHiFi
PRS fej...modifikált uDimension erősítők...Pro XT magas...Fountek közép...Digital Designs 20cm szubok az ajtóban...Szakál-féle beépítés...
Nála tényleg a motorháztető legelejéről szólt a zene...még elektronikus zenével is.Nagyon megfogott,definiált...de kicsit sem bántóan,fárasztóan.Neki egy picit a legaljából hiányzik...
No akkor ismét átépült :bebebebebebe:
Ez talán ismerős
és egy kis apróság:
AutóHiFi
Pont ezt akartam mondani....biztos olcsó...