érdekes kérdés ez az “egyenszilárdságú” hifi-rendszer kérdése (X összeg elosztása, mihez milyen árú passzol, mi mennyire fontos illetve tudja elrontani, mennyire befolyásolja a hangzást - már a kérdésfeltevés is nem egyértelmü !!); gyanítom nincs univerzális válaszalto írta: ↑2020.11.23., hétf. 15:54Tényleg nem kötözködni szeretnék, csak nem értem. Van egy olyan kiváló hangú erősítőd, amiről itt sokan csak álmodoznak, ami használtan is bőven 300ezer feletti értéket képvisel, újkorában pedig high-end kategóriában versenyzett. Ráadásul kiválóan ellensúlyozza a Dyno alapból jó felbontású, részletező, de kissé hűvös, száraz karakterét, nem tudom mennyire volt ez tudatos, de szerintem kiváló így a szinergia az erősítő/hangfal vonalon. Ehhez képest a 100ezres Dac még használtban is inkább belépő szint, egyáltalán nem illik ebbe a rendszerbe.
szerintem a hangsugarzo, a hangsugarzo es szoba együttmüködese illetve az erösítö es hangsugarzo együttmüködése sokkal ...(kritikusabb ? Meghatározóbb ? Buktatósabb ?...), mint a DAC szerepe vagy hatása, DAC-ok közti különbseg
a témát nem szeretném elvinni, de ez szerintem hozza tartozik (nyilván Neked sokszorta nagyobb gyakorlatod van ebben ...)
vajon a kerdezö önkenyesen vagy miert a 100e Ft-ot jelölte meg? Vajon az Ö szamara mennyi potencial marad rejtve, ha X1-ig, X2-ig ... növeli az összeget ? ...csak ha mindet kiprobalta tudna nyilatkozni.
(A regi HFM hamán akkor mán ciklusa jut eszembe; mert akkor a Dyno lesz a következö, amire sokan azt mondanak: ilyen erölködö+Dac komolyabbal tudná magát kifutni)