Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3912
Re: Hálózati audio lejátszók
Valaki meg tudja mondani, hogy Limetree esetén, hogy tudom a DSD funkciót tesztelni?
Meg sosem láttam, hogy aktív lett volna, miközben be van kapcsolva.
Deezert használok egyedül, semmi mást vele, de sosem láttam, hogy a sárga LED narancsra, vagy, lilára váltott volna. Vagy ilyen esetben ez a normális, csak ez a funkció van Deezer esetében, és egyedül USB zenefileoknál lehetne magasabb szintű?
Meg sosem láttam, hogy aktív lett volna, miközben be van kapcsolva.
Deezert használok egyedül, semmi mást vele, de sosem láttam, hogy a sárga LED narancsra, vagy, lilára váltott volna. Vagy ilyen esetben ez a normális, csak ez a funkció van Deezer esetében, és egyedül USB zenefileoknál lehetne magasabb szintű?
Csak a Marantz! :-D
- Alex_Aston
- V.I.P.

Köszi!
Akkor majdnem jól saccoltam azt a pár százalékot.
És vajon mennyi lehet ebből a valamennyire "igényes" zenehallgató, aki nem csak telefon+BT valami komótosan használ, hanem a fent taglalt és nem taglalt gyártók valamelyik terméket meg is veszik a hifi-jükhöz? Mert ez adhat talán képet arról, hogy mennyi jelentősége van ténylegesen az MQA-nak (figyelmen kívül hagyva az egyéb fent említett dolgokat).
Érdemes megvizsgálni, hogy kik tehetnek arról, hogy a piac így gondolkodik. Mert maga az MQA, mint technológia biztosan nem. Az online streaming megjelenése óta a tech cégek, programozók és HW gyártók azon dolgoznak hogyan lehet minél hatékonyabb kódolási és adattovábbítási rendszereket kifejleszteni, hogy ezt a felhalmozódó brutális adatmennyiséget a lehető legkevesebb veszteséggel és gazdaságos módon lehessen a világ bármely pontjára azonos feltételek mellett eljuttatni.
Na most az ilyen mqa svindli és társai bloggerek elsőként rohannak a boltokba ha a kedvenc pc, óra, autó, telefon gyártójuk előáll valami innovációval, hogy aztán az integrált hardveres H.265 kódolásra képes legújabb chipsetes laptopjukon 2x gyorsabban megszerkesszék a hozzá tartozó élménybeszámolót/promo videót.
De ha 10-15évente hasonló léptékű fejlődés jelentkezik a hifi tájékán, akkor egyből kötelező megosztani még ezt a szűk felhasználói réteget is. Mert ugye nem az a lényeg, hogy 30-50%-kal kevesebb adatmennyiséggel kiszolgálják a felhasználók 99%-át és ezáltal gazdaságosabb, fenntarthatóbb marad a streaming iparág.
Nem. Az a hírérték, hogy egy amúgy hasznos és életképes technológia marketing tálalásába megkeressük a hibákat és elbizonytalanítsuk azokat az új belépőket is akik amúgy hosszú távon hasznát vennék. Velük inkább vetetnek valami 10 éves elavult rendszert amit saját belátásuk után, saját kárukra cserélhetnek le.
Ennek ellenére -ahogy a példa is mutatja- azok is átállnak MQA képes lejátszókra akiknek egyébként semmi szükségük nincs rá. Nem tudják mi a célja, hogyan működik, csak valahol olvasták hogy még többet, még jobbat kapnak és ez a tudat nekik elég ahhoz, hogy váltsanak. Az évtizedes múlttal rendelkező neves gyártók meg csak néznek, hogy mi van.
Ez a jelenség önmagában mindent elmond a fogyasztói kultúra állapotáról.
550millio stream elofizetesbol 3-5millio Tidal elofizeto van.Alex_Aston írta: ↑2022.05.22., vas. 14:36A piac hány százaléka használ Tidalt, és azon belül, hány százalék MQA-t. Van erről valakinek legalább egy nagyjából pontos adata?
Amiket én találok nem friss adatokat, azok alapján kb. 1-2% lehet?
https://m.hvg.hu/tudomany/20220120_spot ... _streaming
Ezek alapján még mindig nem értem, miért csukja be a boltot egy cég, ha nem ad MQA-t...?![]()
Mert ha jól gondolom, a piac JELENTŐSEN nagyobb hányada nem használja/igényli azt.
De ha van valakinek pontos adata, megköszönomöm, ha megossza velünk.
Persze ez a hifi világban nem teljesen érvényes, hisz ezek jó része gondolom mobil telefon, meg valami BT eszköz, amit használ.
De ha azt nézzük, hogy mennyien használnak 320kbps MP3-nál jobb hangminőséget, ott mennyi lehet az arány Tidal esetében? 10-20-30%? Mert még szerintem így is jelentős piac marad arra a részre, ahol NEM KELL az MQA. Vagy nagyon rosszul látom?
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 623
Tökéletesen egyetértek, egyszerűen csak ez az analógia jutott eszembe arról, hogy a Linn később készített DSD-t és még mindig nem készít MQA-t. És alto-val egyetértve a Linn drága, de ettől még nem rossz készülék.
Nem feltétlenül az a lényeg, hányan használják ténylegesen az MQA képességet. Az a lényeg, hogy a piac úgy gondolkodik, hogy egy millió feletti árú high-end streamer tudja már az MQA-t is ha ennyi pénzbe kerül, akkor is ha nincs kihasználva, mert jó lesz az még esetleg később is.Alex_Aston írta: ↑2022.05.22., vas. 14:36A piac hány százaléka használ Tidalt, és azon belül, hány százalék MQA-t. Van erről valakinek legalább egy nagyjából pontos adata?
Ezek alapján még mindig nem értem, miért csukja be a boltot egy cég, ha nem ad MQA-t...?![]()
Mert ha jól gondolom, a piac JELENTŐSEN nagyobb hányada nem használja/igényli azt.
Persze ez a hifi világban nem teljesen érvényes, hisz ezek jó része gondolom mobil telefon, meg valami BT eszköz, amit használ.
De ha azt nézzük, hogy mennyien használnak 320kbps MP3-nál jobb hangminőséget, ott mennyi lehet az arány Tidal esetében? 10-20-30%? Mert még szerintem így is jelentős piac marad arra a részre, ahol NEM KELL az MQA. Vagy nagyon rosszul látom?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Én árultam a Linnt, és árulok Lumint is, így pontosan meg tudom mondani, hogy mi volt a gond. Nagyon jók a Linn-ek, semmi baj nem volt velük ebből a szempontból, fogytak is szépen. Aztán jött a Lumin, a Linnhez hasonló atombiztos működéssel, folyamatos frissítésekkel, még kiválóbb szolgáltatásokkal, és ugyanazzal a kiváló hangminőséggel, jóval kedvezőbb áron. A Linn évekig hallani sem akart a DSD-ről, mint ahogy most az MQA-ról. Azt vettük észre, hogy Linn értékesítése földbe állt, a Lumin meg kilőtt, gyakorlatilag kiszorította a Linn-t a piacról, egyszerűen nem tudtunk már Linn-t eladni. A Limar ezért adta fel a Linn képviseletét.andarson írta: ↑2022.05.22., vas. 13:39Tetszik ez a hasonlat az Apple és Linn között, már csak azért is mert azt gondolnám a Linn 2007-ben az elsők között lehetett aki audiofil célra highend otthoni lossless hálózati lejátszót gyártott a Klimax DS megjelenésével, aztán a DSD-vel kicsit beragatt, egészen 2016-ig várni kellett, hogy bevezessék a Katalyst DSD képes DAC-al ellátott készülékeiket, amit 2021-ben az Organik DAC váltott. De kb. mint ahogy az Apple "kullog" a megoldásaival az újjító Android után, évekkel később bevezetve a telefonoknál ugyanazt a technikát amit az Android bevezet, viszont kimaxolja az azokban rejlő potenciált. Valahogy ezt látom a Linnben is. Biztos megvan az okuk rá, hogy nem ülnek rá az MQA vonatra, nem gondolnám, hogy egyszerű megyünk a saját fejünk után effektus lenen benne.alto írta: ↑2022.05.22., vas. 13:09A kapitalizmus úgy működik, hogy a keresletet/kínálatot a szabadversenyes piaci automatizmusok szabályozzák. A gyártók a piaci igényt/keresletet elégítik ki a termékeikkel. Ritkán és keveseknek az is sikerül, hogy valamilyen innovációval, paradigma váltással új piaci keresletet teremtsenek, ilyen volt pl. Steve Jobs. A gyártók természetesen figyelik a piacot, a trendeket, de mivel nekik általában nincs közvetlen kapcsolatuk a végfelhasználókkal, ezért a kereskedők visszajelzéseire is hagyatkozniuk kell. Vannak akik ezt jól csinálják, vannak akik meg mennek a saját fejük után, mint pl. a Linn.
A Tidal a maga sokmilliós előfizetői bázisával kétségtelenül megteremtette az MQA képes streamerek, DAC-ok iránti igényt, és ez jól látszik kereskedői oldalról is. Mindez attól teljesen függetlenül is igaz, hogy nekem mint kereskedőnek, egy adott gyártó fejlesztőinek vagy a vevők egy részének mi a véleménye az MQA-ról, mint technológiáról, a kereslet markánsan jelen van a piacon.
Az, hogy miért nem volt a 2010-es évek középen magyarországi forgalmazójuk, természetesen egyszerű vásárlóként nem tudom, azonban tény, hogy a piacon az egyik legdrágább, ha nem a legdrágább eszközeik vannak, cserébe atombiztos működés, kíváló szolgáltatások, folyamatos frissítések, dokumentációs bázisok párosulnak. És az is biztos, hogy vannak olcsóbb, hamarabb reagáló gyártók a piacon és hogy melyik jobb minőségben végső soron a fogyasztó szájíze és/vagy pénztárcája dönti el.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Olyan felesleges idecitálni az Apple-t meg az Android-ot.
A kettő nem ugyanaz a kategória.
A kettő nem ugyanaz a kategória.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- Alex_Aston
- V.I.P.

A piac hány százaléka használ Tidalt, és azon belül, hány százalék MQA-t. Van erről valakinek legalább egy nagyjából pontos adata?
Ezek alapján még mindig nem értem, miért csukja be a boltot egy cég, ha nem ad MQA-t...?
Ezek alapján még mindig nem értem, miért csukja be a boltot egy cég, ha nem ad MQA-t...?
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 623
Tetszik ez a hasonlat az Apple és Linn között, már csak azért is mert azt gondolnám a Linn 2007-ben az elsők között lehetett aki audiofil célra highend otthoni lossless hálózati lejátszót gyártott a Klimax DS megjelenésével, aztán a DSD-vel kicsit beragatt, egészen 2016-ig várni kellett, hogy bevezessék a Katalyst DSD képes DAC-al ellátott készülékeiket, amit 2021-ben az Organik DAC váltott. De kb. mint ahogy az Apple "kullog" a megoldásaival az újjító Android után, évekkel később bevezetve a telefonoknál ugyanazt a technikát amit az Android bevezet, viszont kimaxolja az azokban rejlő potenciált. Valahogy ezt látom a Linnben is. Biztos megvan az okuk rá, hogy nem ülnek rá az MQA vonatra, nem gondolnám, hogy egyszerű megyünk a saját fejünk után effektus lenen benne.alto írta: ↑2022.05.22., vas. 13:09A kapitalizmus úgy működik, hogy a keresletet/kínálatot a szabadversenyes piaci automatizmusok szabályozzák. A gyártók a piaci igényt/keresletet elégítik ki a termékeikkel. Ritkán és keveseknek az is sikerül, hogy valamilyen innovációval, paradigma váltással új piaci keresletet teremtsenek, ilyen volt pl. Steve Jobs. A gyártók természetesen figyelik a piacot, a trendeket, de mivel nekik általában nincs közvetlen kapcsolatuk a végfelhasználókkal, ezért a kereskedők visszajelzéseire is hagyatkozniuk kell. Vannak akik ezt jól csinálják, vannak akik meg mennek a saját fejük után, mint pl. a Linn.
A Tidal a maga sokmilliós előfizetői bázisával kétségtelenül megteremtette az MQA képes streamerek, DAC-ok iránti igényt, és ez jól látszik kereskedői oldalról is. Mindez attól teljesen függetlenül is igaz, hogy nekem mint kereskedőnek, egy adott gyártó fejlesztőinek vagy a vevők egy részének mi a véleménye az MQA-ról, mint technológiáról, a kereslet markánsan jelen van a piacon.
Az, hogy miért nem volt a 2010-es évek középen magyarországi forgalmazójuk, természetesen egyszerű vásárlóként nem tudom, azonban tény, hogy a piacon az egyik legdrágább, ha nem a legdrágább eszközeik vannak, cserébe atombiztos működés, kíváló szolgáltatások, folyamatos frissítések, dokumentációs bázisok párosulnak. És az is biztos, hogy vannak olcsóbb, hamarabb reagáló gyártók a piacon és hogy melyik jobb minőségben végső soron a fogyasztó szájíze és/vagy pénztárcája dönti el.
A kapitalizmus úgy működik, hogy a keresletet/kínálatot a szabadversenyes piaci automatizmusok szabályozzák. A gyártók a piaci igényt/keresletet elégítik ki a termékeikkel. Ritkán és keveseknek az is sikerül, hogy valamilyen innovációval, paradigma váltással új piaci keresletet teremtsenek, ilyen volt pl. Steve Jobs. A gyártók természetesen figyelik a piacot, a trendeket, de mivel nekik általában nincs közvetlen kapcsolatuk a végfelhasználókkal, ezért a kereskedők visszajelzéseire is hagyatkozniuk kell. Vannak akik ezt jól csinálják, vannak akik meg mennek a saját fejük után, mint pl. a Linn.
BARTIMEX AUDIO Honlap
- vlaca
- Fórumlakó

- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
DCS,MSB,Mytek,stb. Ők meg tök amatőrök a digitális technikában, bepalizták őket az mqa svindlivel
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 433
Ennek kifejezetten örülök. Főleg, hogy én DSD párti vagyok.
A felsorolt nagy gyártók szerintem tudnak valamit svindli ügyben, ezért nem támogatják, foglalkoznak ezzel a 'formátummal"
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2783
hali mindenkinek
ezzel az SMSL DP5 Streamer-el van vlkinek vlmilyen tapasztalata ?...esetleg összehasonlitotta a CA CXN2-el ?
https://www.audiophonics.fr/en/streamer ... 14680.html
tudom van MO-i forgalmazó is,de most maradjunk maga a terméknél magabán
köszi

ezzel az SMSL DP5 Streamer-el van vlkinek vlmilyen tapasztalata ?...esetleg összehasonlitotta a CA CXN2-el ?
https://www.audiophonics.fr/en/streamer ... 14680.html
tudom van MO-i forgalmazó is,de most maradjunk maga a terméknél magabán
köszi
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
De nincs semmi baj, mert az összes chi-fi tudja és tudja!
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 682
- Kapcsolat:
A nagy MQA svindliAlex_Aston írta: ↑2022.05.20., pén. 13:09Én is. És tudtommal még százmilliók.
Illetve több százmillió ember szintnén nem TIDAL-t hallgat.
Szerintem nem olyan kicsi piac ez, hogy be kéne csuknia a boltot azoknak a cégeknek, akik nem adnak MQA-t.
https://ear.hu/?p=10138
https://audiophilestyle.com/ca/reviews/ ... ions-r701/
https://audiophilestyle.com/forums/topi ... deep-dive/
Az MP3-as le lett alázva, a hálózaton a Hi-Res Audio nehezen megy át, valamit ki kellet találni
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- Alex_Aston
- V.I.P.

Én is. És tudtommal még százmilliók.
Illetve több százmillió ember szintnén nem TIDAL-t hallgat.
Szerintem nem olyan kicsi piac ez, hogy be kéne csuknia a boltot azoknak a cégeknek, akik nem adnak MQA-t.
Én sem akarok vitát indítani, csak arra gondolok, hogy MQA nélküli lejátszókat is érdemes lehet nézegetni.
Qobuz Hi-res -t viszont mindkettő(naim, Linn) támogatja az MQA-val szemben.
Lumin T2 ---->Gato Amp150 ---->Opera Quinta Se
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2783
én is szeretek olcsóbban vásárolni ha lehetcannonball írta: ↑2022.05.20., pén. 10:51Ahogy előttem mondták: nincs ingyen ebéd :-). De ez tényleg akkora árkülönbség, hogy az ember bevállalja. Én megtettem.dixie-chicken írta: ↑2022.05.19., csüt. 21:23erre gondolsz:..cannonball írta: ↑2022.05.19., csüt. 10:58A másik gond, hogy amíg nem tudod merre kellene ugrani, ne ugorj. Ha vmi tetszik, vagy a tesztek jókat írtak róla, ne hidd el! Csak azt hidd, amit otthon hallasz a saját rendszeredben. Tehát ha felkerül valami, ami érdekes lehet vidd haza letét ellenében kipróbálásra, illetve ha van rá lehetőséged (pénzed) megrendeled a neten újonnan, aztán van 14 napod elállni a szerződéstől...
Nem kell ettől félni, én 2 céggel is megcsináltam, meg sem kérdezik, miért nem kell. Újra csomagolva eladják ugyanannyiért.
Én most több hetes cserélgetésen vagyok túl (főleg erősítők, mert azt hittem ott a baj), aztán miután látom a rendszer hibáit, illetve az összeget, amiért valamivel jobbá lehetne tenni a hangzást, elégedetten hallgatom azt ami van.
A Cambridge cxn v2 alapvetően egy nagyon jól kezelhető darab, egyedül -amit a teszt is írt róla- a magas tartományban lévő kisebb felbontás lehet zavaró, engem ez csak kis hangerőn zavar cserében nagy hangerőn sem fárasztó a hangja hosszabb távon sem. Sztereo tere parádés, hangja nem karcos, nem rideg, megvan minden, ami kell. Viszont pofátlanság, hogy egyik napról a másikra 100 ezerrel felment az ára úgy, hogy eddig is 30 %-al magasabb volt, mint délkeleti szomszédainknál.
https://www.avstore.ro/dac-uri/cambridge-audio-cxn-v2/
milyen garanciát ad a CA?...van általános EU ? ...ha igen,még akkor is macerás lehet az ügyintézés esetleg,és az ördög nem alszik.....,.van haztartási gépem,amely MO-n lett vásárolva,de amikor garis javitásra szorultunk,a hivatalos MO-i márkaszervizhez fordultam,azt mondták "ja,ez nem hivatalos MO-i forgalamzónál lett vásárolva,az eladóval kell intéznem "...és nem kispályás,MO-n hivatalos,internetes kereskedelmet bonyolitanak...
![]()
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1341
Ahogy előttem mondták: nincs ingyen ebéd :-). De ez tényleg akkora árkülönbség, hogy az ember bevállalja. Én megtettem.dixie-chicken írta: ↑2022.05.19., csüt. 21:23erre gondolsz:..cannonball írta: ↑2022.05.19., csüt. 10:58A másik gond, hogy amíg nem tudod merre kellene ugrani, ne ugorj. Ha vmi tetszik, vagy a tesztek jókat írtak róla, ne hidd el! Csak azt hidd, amit otthon hallasz a saját rendszeredben. Tehát ha felkerül valami, ami érdekes lehet vidd haza letét ellenében kipróbálásra, illetve ha van rá lehetőséged (pénzed) megrendeled a neten újonnan, aztán van 14 napod elállni a szerződéstől...
Nem kell ettől félni, én 2 céggel is megcsináltam, meg sem kérdezik, miért nem kell. Újra csomagolva eladják ugyanannyiért.
Én most több hetes cserélgetésen vagyok túl (főleg erősítők, mert azt hittem ott a baj), aztán miután látom a rendszer hibáit, illetve az összeget, amiért valamivel jobbá lehetne tenni a hangzást, elégedetten hallgatom azt ami van.
A Cambridge cxn v2 alapvetően egy nagyon jól kezelhető darab, egyedül -amit a teszt is írt róla- a magas tartományban lévő kisebb felbontás lehet zavaró, engem ez csak kis hangerőn zavar cserében nagy hangerőn sem fárasztó a hangja hosszabb távon sem. Sztereo tere parádés, hangja nem karcos, nem rideg, megvan minden, ami kell. Viszont pofátlanság, hogy egyik napról a másikra 100 ezerrel felment az ára úgy, hogy eddig is 30 %-al magasabb volt, mint délkeleti szomszédainknál.
https://www.avstore.ro/dac-uri/cambridge-audio-cxn-v2/
milyen garanciát ad a CA?...van általános EU ? ...ha igen,még akkor is macerás lehet az ügyintézés esetleg,és az ördög nem alszik.....,.van haztartási gépem,amely MO-n lett vásárolva,de amikor garis javitásra szorultunk,a hivatalos MO-i márkaszervizhez fordultam,azt mondták "ja,ez nem hivatalos MO-i forgalamzónál lett vásárolva,az eladóval kell intéznem "...és nem kispályás,MO-n hivatalos,internetes kereskedelmet bonyolitanak...
![]()
Azt nem tudom, hogy ez mennyire jó döntés, és mennyire jön be nekik, de azt tapasztalatból mondom, hogy jól szól, amit gyártanak - mqa nélkül is.
Amennyire én tudom, a Schiit sem szállt be az mqa világba, és le is írták a weblapon, hogy miért. Kb. az a lényege, hogy amíg fogalma sincs senkinek, hogy tulajdonképpen mi is ez, addig ők kimaradnak ebből a világból.
Azt nem tudom, hogy ez mennyire jó döntés, és mennyire jön be nekik, de azt tapasztalatból mondom, hogy jól szól, amit gyártanak - mqa nélkül is.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 96
[/quote]
A streaming felhasználók hány százaléka használ Tidalt, és ebből mennyien MQA-t?
[/quote]
Én Deezer hifi-t
A streaming felhasználók hány százaléka használ Tidalt, és ebből mennyien MQA-t?
[/quote]
Én Deezer hifi-t
Sok ebben a pszichológia. Limar betekintést enged kereskedői szempontból, a személyes tapasztalatom baráti körben pedig az, hogy az emberek pusztán attól hogy létezik mqa akarják is az mqa-t. Itt kinyilvánítom, hogy eszem ágában sincs mqa-nemqa vitát nyitni de nyilvánvaló az ördögi kör! Nagyon komoly ez az mqa üzleti modell, be kell látni hogy működik. Betolják, megfuttatják és akarod is.
A Linn és a Naim pedig nem akar feltétlenül Boothroydnak meg Stuartnak fizetni... Hehe
Attól még szuper készülékeket csinálnak.
A Linn és a Naim pedig nem akar feltétlenül Boothroydnak meg Stuartnak fizetni... Hehe
Attól még szuper készülékeket csinálnak.

..,.van haztartási gépem,amely MO-n lett vásárolva,de amikor garis javitásra szorultunk,a hivatalos MO-i márkaszervizhez fordultam,azt mondták "ja,ez nem hivatalos MO-i forgalamzónál lett vásárolva,az eladóval kell intéznem "...és nem kispályás,MO-n hivatalos,internetes kereskedelmet bonyolitanak...