Ez nekem is feltűnt... Fura, hogy megveszik, és pár hét után itt (és máshol is) hirdetik. De talán az is sokat mond, hogy az egyik hirdetésben ezt láttam "Gedeontól vásárolva". Azt hiszem, innen kezdve érthető, gondolom Gedeon valamelyik videójában nagyon elégedett volt vele, és mellesleg épp akadt is a webshopjában... innen már nagyon rövid út vezet ahhoz, hogy a tömegek is megtapasztalják a pőre valóságot (komolyan nagyon jól csinálja Gedeon, remek üzleti érzéke van).mishow írta: ↑2022.01.29., szomb. 09:21Bocs, hogy megszakítom a netes szolgáltatásokkal kapcsolatos gondolatmenetet, de nem tudok elmenni amellett, hogy a hirdető tele van vadiúj Bluesound Node 2021gen lejátszóval.
OK, azt a Node2i kapcsán lehetett tudni, hogy megosztó a hangja, de sokakat ez vagy nem izgat, vagy egyszerűen a praktikuma elviszi a hátán.
Viszont most valamibe csak belenyúlhattak, netán a kényszerű chip hiány miatt húztak valami rossz lapot?
Nem vagyok célközönség, jól elvagyok az Auralic lejátszómmal, egyszerűen csak feltűnt, és kíváncsivá tett.![]()
Mellesleg a Bluesound cuccok korábban sem voltak (szerintem) hang szempontjából nagyon pengék (bár nem hallottam, de nem tudom elképzelni, hogy a 2021-es model rontott volna még ezen is...), de nekem is van egy Powernode 2-esem, mert hálószobába rendkívül praktikus és nagyon jó a szoftvere - azt bizony igen neves és jó hangú cuccok gyártói is tanulhatnák, hogy a jó (szép, könnyen kezelhető felületű, sok forrást támogató, és megbízható) szoftver a többségnél akár fontosabb is tud lenni, mint a hangminőség.