Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
Uram fia!!!De hol lehet venni, tűmérleget!!!???
Feri lentebb írta, hogy náluk!
Lemezjátszó
Uram fia!!!
De hol lehet venni, tűmérleget!!!???
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Lemezjátszó
Uraim!Hol lehet normális (jó minűségű) tűmérleget venni?
Pl: Shure, vagy egyéb.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 3APIC&rd=1
ez pocstával 18.45BGP. nem ismerem az alternatívákat (árban)
A lemez síkjában köll mérni, ez nem éppen ott van...
Tesla HC 07 futómű, MW 2002 pick-up, Orister erősítő, RFT hangdobozok...
Lemezjátszó
ne, század pontos
http://cgi.ebay.de/DIGITAL-SCALES-FOR-S ... dZViewItem
Szerintem a 2 tizedes bőven elég, igazábol a mérleg pontossága a fontos. Egyébként suliban 4 tizedes pontos mérlegekkel dolgozunk, de az már nagyon macerás. Levegőt venni sem lehet nagyon mellettük, mert arra is "bemozdul".
Lemezjátszó
Flame OnEz egy sima digit mérleg... (elég a 0.1 g felbontás ?) csak van rajta egy fémlemez...
Nemtom mennyire pontos egy mérleg, ha a súlyerő nem a tányérra hat, hanem oldalt...
Flame OFF
ne, század pontos
http://cgi.ebay.de/DIGITAL-SCALES-FOR-S ... dZViewItem
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
nemtom,én fülre lövöm be. általába a kalibrált skála szerint, szinte sose a gyári ajánlásra...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
Flame OnEz egy sima digit mérleg... (elég a 0.1 g felbontás ?) csak van rajta egy fémlemez...
Nemtom mennyire pontos egy mérleg, ha a súlyerő nem a tányérra hat, hanem oldalt...
Flame OFF
Ha a mérleg szélére állsz akkor kevesebbet mutat??
Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji
-
Vendég
Lemezjátszó
Flame On
Ez egy sima digit mérleg... (elég a 0.1 g felbontás ?) csak van rajta egy fémlemez...
Flame OFF
-
Vendég
Lemezjátszó
Tudod, az a baj, hogy 2 héten belül már vagy 6x-ra írom le, mert ....
Szar dolog fél órát görgetn, mire talál alul az ember egy félsoros választ
Lemezjátszó
Már jöhet is!
Népek!!!
Nem hiszem el, hogy azt a q..va egy sor img hivatkozást nem lehet kitörölni, hogy ne legyen megint fél oldal beidézve!!!!
Lécci lécci lécci
Jól van , ne hisztizz!!! :kiraly:
Lemezjátszó
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 3APIC&rd=1
ez pocstával 18.45BGP. nem ismerem az alternatívákat (árban)
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Lemezjátszó
Már jöhet is! :kiraly:
Népek!!!
Nem hiszem el, hogy azt a q..va egy sor img hivatkozást nem lehet kitörölni, hogy ne legyen megint fél oldal beidézve!!!!
Lécci lécci lécci
Lemezjátszó
Például nálunk van raktáron digitális japán, Fukutomi. Árat tudok adni privát mailben.
kf
Már jöhet is!
-
Vendég
Lemezjátszó
Például nálunk van raktáron digitális japán, Fukutomi. Árat tudok adni privát mailben.
kf
Lemezjátszó
Uraim!
Hol lehet normális (jó minűségű) tűmérleget venni?
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Lemezjátszó
Pro-Ject RPM4-ről mik a vélemények?Nagyon tetszik.
RPM9 gazdija voltam és szerintem csak dizajn pörgetö se a kar (pedig carbon vot)se a csapágyazása nem nagy szám. de szép
szigorú magán vélemény
Ezt hallottam én is...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Lemezjátszó
RPM9 gazdija voltam és szerintem csak dizajn pörgetö se a kar (pedig carbon vot)se a csapágyazása nem nagy szám. de szép
szigorú magán vélemény
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
Akkor már már inkább Rega p3, vagy Goldring gr2. szvsz!
Lemezjátszó
Pro-Ject RPM4-ről mik a vélemények?
Nagyon tetszik.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Lemezjátszó
Hozd majd eccer el azt a másik phonot, mert kiwi wok. Habár boritékolom elöre, h én mit fogok jobbnak hallani és hogy te mit.
ha arrajárok elteszem. gőzöm nix mit fogok jobbnak hallani. érdekes kis phonyó
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Lemezjátszó
lásd az aláirásomban, az má igencsak a legjobbak közt wan, belexámitwa a kibaxottdrága külföldi ezoterikákat is.
bigi, Te is "mosóporos" vagy vazzz?
mégis milyen külföldi ezotérikákat kell ide érteni? aztán én azt mondom (és ismerve a Mellornt és annak nem lebecsülve tudásást,szal nem félreérteni), de azonos áron,fogadjunk,hogy leteszek az asztalra egy másik phonot és a 10-es tesztemezőnyből fixen lesz aki ide,aki oda fog húzni. Mert van másik jó phono is,de én nem mondanám rá,hogy a külföldi ezotérikákkal azonos tudású, csak rendesen éri az árát :vazeg:
Hát mindenesetre a Red Rose majd másfélmilás phonojátol sokkal jobb, de én is azt mondtam, h ez a phono igencsak megállja a helyét a legnagyobbak közt is, és nem azt, h jobb náluk.
Walamit félreolwashattál.
Hozd majd eccer el azt a másik phonot, mert kiwi wok. Habár boritékolom elöre, h én mit fogok jobbnak hallani és hogy te mit. :kiraly:
Lemezjátszó
Nalam a Y396 javitasa az leszhogy lecserelodik 1 CA 640c-re:)
legjobb MOD mindig a készülékcsere
A regi eszkozeomtol semvalok meg azert... a yamaha-k mennek a haloszobaba elalvos-zenehallgatos/radiohallgatos/stb;) felhasznalasra, mivel televiziot elvbol nem engedek az alvos/agygimnasztika szobaba
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
Lemezjátszó
legjobb MOD mindig a készülékcsere
halfnote.hu
halfnote.hu
Lemezjátszó
A tegnapi nap folyaman sikerult megejtenem mabahajloan az elso komolyabb lemezhallgatast otthon,
Sok-sok zenehallgatós reggelt, estét, napot!
(Azért a cd-n is lehet javítani, Y 396-os hallgattam hétfőn simán bekötve és DAC-okkal... klikk:)
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
Lemezjátszó
lásd az aláirásomban, az má igencsak a legjobbak közt wan, belexámitwa a kibaxottdrága külföldi ezoterikákat is.
bigi, Te is "mosóporos" vagy vazzz?
mégis milyen külföldi ezotérikákat kell ide érteni? aztán én azt mondom (és ismerve a Mellornt és annak nem lebecsülve tudásást,szal nem félreérteni), de azonos áron,fogadjunk,hogy leteszek az asztalra egy másik phonot és a 10-es tesztemezőnyből fixen lesz aki ide,aki oda fog húzni. Mert van másik jó phono is,de én nem mondanám rá,hogy a külföldi ezotérikákkal azonos tudású, csak rendesen éri az árát :kiraly:
halfnote.hu
halfnote.hu