Nem ismerem az erősítődet, így nem is tudok értékelhető választ adni sajnos.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Megjelent legújabb cikkem, amely az Allo Boss 2 hálózati lejátszójának tesztjéről szól.
https://retrofuturistahifista.blog.hu/2 ... _streamere
Nem tudok garanciát vállalni, hogy más is ennyire fog rajongani érte. Nekem nagyon-nagyon bejött.
Olvassátok egészséggel.
Jó kis írás, köszönöm.
A tapasztalatod alapján létezik olyan "egydobozos" dac-streamer-analóg out, ami egy onkyo integra A8015 erősítővel jól muzsikálna? A belépő vonalat (iEast AudioCast, Advanced Acoustic wtx micro) már próbáltam, de egyik sem szólt nekem jobban, mint a mostani (denon ceol picolo n4) megoldás.
Köszi
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- Retrofuturista
- Fórumlakó
- Értékelés: 338
Re: Hálózati audio lejátszók
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában
https://retrofuturistahifista.blog.hu
Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Megjelent legújabb cikkem, amely az Allo Boss 2 hálózati lejátszójának tesztjéről szól.
Nem tudok garanciát vállalni, hogy más is ennyire fog rajongani érte. Nekem nagyon-nagyon bejött.
Olvassátok egészséggel.
RPI4B-Allo BOSS V1.2, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
Köszönöm a tippet. Lassan indul a gázszámla vagy streamer időszakAlex_Aston írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:11Ha belefér a költség keretbe, egy Lindemann Limetreet érdemes meghallgatni. Egyszerű, kompakt cucc, nagy szívvel.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04
Jó kis írás, köszönöm.
A tapasztalatod alapján létezik olyan "egydobozos" dac-streamer-analóg out, ami egy onkyo integra A8015 erősítővel jól muzsikálna? A belépő vonalat (iEast AudioCast, Advanced Acoustic wtx micro) már próbáltam, de egyik sem szólt nekem jobban, mint a mostani (denon ceol picolo n4) megoldás.
Köszi
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3588
Ha belefér a költség keretbe, egy Lindemann Limetreet érdemes meghallgatni. Egyszerű, kompakt cucc, nagy szívvel.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04
Jó kis írás, köszönöm.
Köszi
Csak a Marantz! :-D
NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Jó kis írás, köszönöm.
Köszi
- Retrofuturista
- Fórumlakó
- Értékelés: 338
Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Olvassátok egészséggel.
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2579
Kehes ez mindenképp, szerintem ne rángasd az oroszlán bajuszát!

alto írta: ↑2022.08.03., szer. 10:52Azt megnézném, amikor egy kínai webshop visszatéríti az árat!mishow írta: ↑2022.08.03., szer. 09:00Kihúz, becsomagol, visszaküld, árat visszakér! SOS![]()
A leírás alapján arra tippelek, hogy egy kínai oldalról rendeltél valamit, ami nemcsak hibás, de a rendszered többi részét is tönkreteheti. Ha szerencséd van, visszaadják az árát, esetleg küldenek másikat, de a helyedben nem kérném ezt az opciót.
Az is lehet, a hogy visszaküldésre se tartanak igényt (hisz ők is tudják, kuka), ezt minél gyorsabban levelezd le velük!
Vond le a tanulságot, és ha ilyen direkt bedugós mini készülékre vágysz, akkor vegyél a hivatalos magyar forgalmazótól származó IGAZI Elipson Connectet, vagy Advance Acoustic WTX-et, ne egy annak látszó tárgyat!
Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nem csak "leveri" az erősítődet, hanem ténylegesen el is durrant benne valamit ...![]()
Úgy tűnik, hogy a másik bedugott RCA-ra allergiás. Ahogy azt kihúztam, lényegesen csökkent az alapzaj és nem is csapta ki az erősítőt.
Mindenestre távolról sem ideális a helyzet, mert ezek szerint nem lehet más eszközt mellé helyezni. :-(
Azt megnézném, amikor egy kínai webshop visszatéríti az árat!mishow írta: ↑2022.08.03., szer. 09:00Kihúz, becsomagol, visszaküld, árat visszakér! SOS![]()
A leírás alapján arra tippelek, hogy egy kínai oldalról rendeltél valamit, ami nemcsak hibás, de a rendszered többi részét is tönkreteheti. Ha szerencséd van, visszaadják az árát, esetleg küldenek másikat, de a helyedben nem kérném ezt az opciót.
Az is lehet, a hogy visszaküldésre se tartanak igényt (hisz ők is tudják, kuka), ezt minél gyorsabban levelezd le velük!
Vond le a tanulságot, és ha ilyen direkt bedugós mini készülékre vágysz, akkor vegyél a hivatalos magyar forgalmazótól származó IGAZI Elipson Connectet, vagy Advance Acoustic WTX-et, ne egy annak látszó tárgyat!
Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nem csak "leveri" az erősítődet, hanem ténylegesen el is durrant benne valamit ...

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nem csak "leveri" az erősítődet, hanem ténylegesen el is durrant benne valamit ...
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2579
Kihúz, becsomagol, visszaküld, árat visszakér! SOS

BLX írta: ↑2022.08.02., kedd 21:39Hmm, akkor ovatosan. Van ennek szerize itthon? Lehet erdemes lenne atneztni.grindlock írta: ↑2022.08.02., kedd 21:28Szia,BLX írta: ↑2022.08.02., kedd 18:35
Szia,
Csak 1-2 ötlet:
Milyen streamer? Próbáltad másik RCA kábellel? Lehet az kontaktos?![]()
Érdemes úgy dugdosni, hogy az eszközök (streamer és erősítő) ki vannak kapcsolva.
Miután rendben jó kábellel összekötötted úgy kapcsold be.
Milyen DC táp kell neki és mi az ami rendelkezésre áll?
nincs hozzá kábel, hanem a végén van 2 RCA pöcök.
Az elipson connetchez hasonló, kis gyufásdoboz nagyságú.
Kikapcsolva raktam össze, aztán bekapcs.
Surrog, burrog, kicsit hangosítottam, és le is verte az erősítőt.
Ezt 3x egymás után eljátszottam 3 külön csatornán.
Sima 5v/1A táp kell neki, mint egy mezei mobiltöltő.
Szerintem nincs szervíze itthon. :-(
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1041
Hmm, akkor ovatosan. Van ennek szerize itthon? Lehet erdemes lenne atneztni.grindlock írta: ↑2022.08.02., kedd 21:28Szia,BLX írta: ↑2022.08.02., kedd 18:35Szia,grindlock írta: ↑2022.08.02., kedd 18:00Sziasztok!
Az előfordulhat, hogy egy streamer alapzajos, amikor csatlakoztatom az erősítő RCA bemenetére?
Több bemenetre is rátettem (CD, tuner, tape), és mindegyiken produkált suhogó, búgó hangokat,
a hangfal membrán csak úgy mozgott ki-be...
Több forrás eszközöm is van/volt csatlakoztatva, de csak ez produkált eddig ilyet.
Először azt hittem, hogy a DC táp gyenge minőségű, ezért kicseréltem egy powerbankra, de a jelenség nem múlt el.
Köszi a tippeket.
Csak 1-2 ötlet:
Érdemes úgy dugdosni, hogy az eszközök (streamer és erősítő) ki vannak kapcsolva.
Szia,BLX írta: ↑2022.08.02., kedd 18:35Szia,grindlock írta: ↑2022.08.02., kedd 18:00Sziasztok!
Az előfordulhat, hogy egy streamer alapzajos, amikor csatlakoztatom az erősítő RCA bemenetére?
Több bemenetre is rátettem (CD, tuner, tape), és mindegyiken produkált suhogó, búgó hangokat,
Több forrás eszközöm is van/volt csatlakoztatva, de csak ez produkált eddig ilyet.
Először azt hittem, hogy a DC táp gyenge minőségű, ezért kicseréltem egy powerbankra, de a jelenség nem múlt el.
Köszi a tippeket.
Csak 1-2 ötlet:
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1041
Szia,grindlock írta: ↑2022.08.02., kedd 18:00Sziasztok!
Köszi a tippeket.
Csak 1-2 ötlet:
Milyen streamer? Próbáltad másik RCA kábellel? Lehet az kontaktos?

Sziasztok!
Köszi a tippeket.
Köszi a tippeket.
Így van. Ám vannak akik erre a szintre nem tudnak felkapaszkodni.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
OFF:
A legtöbb hifi diskurzus a fenomenolgia térfelén zajlik le, még akkor is ha az abban résztvevők számára egyáltalán nem világos, hogy valójában egy konkrét téma apropóján folytatnak filozófiai fogalmakkal jól leírható párbeszédet.
Kölcsönös kiátkozás, a szubjektív igazság objektív köntösbe bújtatott kinyilvánítása nem vezet sehova.
Egy érvelési helyzetbe szerintem 3 féle előzetes elvárással lehet belemenni:
(i) a vita során jobban megismerem a saját álláspontom lényegét, sőt nyitott vagyok arra is, hogy átértékeljem a kezdeti nézeteimet
(ii) az a célom, hogy a másikat meggyőzzem
(iii) az a célom, hogy a a másik vitapartnert legyőzzem
A (iii) attitűd akkor engedhető meg, ha a vitapartner morálisan kérdéses, másoknak ártó szándékú szándékos tévhiteket terjeszt, uszít, gyűlölködik.
Egyéb esetben az (i) vagy a (ii) lehet értelmes cél.
Vita= Érvek, és ellenérvek mentén zajló, sértegetés és minózáskodás nélkül ellenérvek ütköztetése a legyőzés szándéka nélkül
Magyarországon különösen fontos lenne a társadalmi éle más szférájában is ezt figyelembe venni.
A legtöbb hifi diskurzus a fenomenolgia térfelén zajlik le, még akkor is ha az abban résztvevők számára egyáltalán nem világos, hogy valójában egy konkrét téma apropóján folytatnak filozófiai fogalmakkal jól leírható párbeszédet.
Kölcsönös kiátkozás, a szubjektív igazság objektív köntösbe bújtatott kinyilvánítása nem vezet sehova.
Egy érvelési helyzetbe szerintem 3 féle előzetes elvárással lehet belemenni:
(i) a vita során jobban megismerem a saját álláspontom lényegét, sőt nyitott vagyok arra is, hogy átértékeljem a kezdeti nézeteimet
(ii) az a célom, hogy a másikat meggyőzzem
(iii) az a célom, hogy a a másik vitapartnert legyőzzem
A (iii) attitűd akkor engedhető meg, ha a vitapartner morálisan kérdéses, másoknak ártó szándékú szándékos tévhiteket terjeszt, uszít, gyűlölködik.
Egyéb esetben az (i) vagy a (ii) lehet értelmes cél.
Vita= Érvek, és ellenérvek mentén zajló, sértegetés és minózáskodás nélkül ellenérvek ütköztetése a legyőzés szándéka nélkül
Magyarországon különösen fontos lenne a társadalmi éle más szférájában is ezt figyelembe venni.
-
- Beköltözött
- Értékelés: 488
Nekem a következő problémáim vannak a "szubjektivitással" meg úgy általában a "tesztekkel".
- Tegyük fel mindenekelőtt, hogy az illető semmilyen formában nem érdekelt az általa tesztelt-bírált készülékről jót-rosszat állítani.
- Na de ki is az aki bírál valamit? Jó lenne tudni az illető milyen tapasztalattal rendelkezik a készülékek terén. Hallott-e már hasonló árkategóriát, ne adj isten van-e neki otthon amivel össze tudja hasonlítani? Nyilvánvaló, hogy aki hirtelen kap egy jobb készüléket, mint amihez hozzá van szokva, az nagyon be tud lelkesedni. Rámondja valamire, hogy szuper, pedig lehet, hogy kategóriájában sehol sincs. Nyilván ezt ő nem tudja tapasztalat híján. Nem utolsó sorban milyen az egyén hallása? És itt most konkrétan nem zenei hallásra gondolok. Hallottam már olyantól kőkemény véleményt, akiről később kiderült, hogy 10 kHz fölött szinte nem hallott semmit. És sajnos ezek azok a dolgok amik miatt a legtöbben a szubjektivitásra, egyéni ízlésre hivatkozva ledobják magukról a felelősséget. Konkrétan, az illető nem tudja úgy szól-e ahogyan kell, neki így tetszik és ezért jó.
- Milyen zenékkel hallgatja meg? Van értelme egyáltalán ezekkel tesztelni? Hiszen pl. az elektronikus zenék, ahol csak az alkotó tudja, hogy kellene szólnia, vagy az alapból rossz minőségű felvételek nagyon félrevihetik az eredményt. Ha ezeket ismerjük és meg is tudjuk hallgatni, akár el is tudjuk dönteni érdemes-e az illető szavára bármit is adnunk. Persze ehhez azért kell némi hifis "előélet", az abszolút kezdőket ettől még simán tévútra viheti.
- Számomra már többször bebizonyosodott az is, hogy különféle körülmények között más-más időben meghallgatott készülékekről véleményt formálni elég meggondolatlan dolog. Hiszen annyi a változó, hogy az lehetetlenné teszi még az erősen szubjektív összehasonlítást is, nem pedig az objektívet. Tehát aki ilyenekre hivatkozik, azt már én alapból erős fenntartásokkal fogadom.
- Mások tesztjei illetve mérési eredmények alapján véleményt mondani? Aki ilyet tesz az számomra azonnal bizonyítja a hozzá nem értését.
Nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, persze biztos van még más is.
Az én tanácsom azoknak akik nem bíznak a saját értékítéletükben:
- Lehetőleg hallgassák meg személyesen amit vásárolni akarnak! Kifejezetten előnyös, ha egy helyen akár több termék összehasonlítására is lehetősége van.
- Próbáljanak szakmai teszteket olvasni (tudom azok mind fizetett reklámok), lehetőleg többet összehasonlítani! Az átfedések alapján azért 1-2 hasznos információt biztos be lehet szerezni.
- Remélhetőleg azért akadnak olyan boltok is (persze mindenki azt mondja, hogy az övé olyan), ahol a vevő igényeit felmérve, kellő szakértelem és tapasztalat birtokában, a lehető legjobb megoldást tudják neki ajánlani.
- Tegyük fel mindenekelőtt, hogy az illető semmilyen formában nem érdekelt az általa tesztelt-bírált készülékről jót-rosszat állítani.
- Na de ki is az aki bírál valamit? Jó lenne tudni az illető milyen tapasztalattal rendelkezik a készülékek terén. Hallott-e már hasonló árkategóriát, ne adj isten van-e neki otthon amivel össze tudja hasonlítani? Nyilvánvaló, hogy aki hirtelen kap egy jobb készüléket, mint amihez hozzá van szokva, az nagyon be tud lelkesedni. Rámondja valamire, hogy szuper, pedig lehet, hogy kategóriájában sehol sincs. Nyilván ezt ő nem tudja tapasztalat híján. Nem utolsó sorban milyen az egyén hallása? És itt most konkrétan nem zenei hallásra gondolok. Hallottam már olyantól kőkemény véleményt, akiről később kiderült, hogy 10 kHz fölött szinte nem hallott semmit. És sajnos ezek azok a dolgok amik miatt a legtöbben a szubjektivitásra, egyéni ízlésre hivatkozva ledobják magukról a felelősséget. Konkrétan, az illető nem tudja úgy szól-e ahogyan kell, neki így tetszik és ezért jó.
- Milyen zenékkel hallgatja meg? Van értelme egyáltalán ezekkel tesztelni? Hiszen pl. az elektronikus zenék, ahol csak az alkotó tudja, hogy kellene szólnia, vagy az alapból rossz minőségű felvételek nagyon félrevihetik az eredményt. Ha ezeket ismerjük és meg is tudjuk hallgatni, akár el is tudjuk dönteni érdemes-e az illető szavára bármit is adnunk. Persze ehhez azért kell némi hifis "előélet", az abszolút kezdőket ettől még simán tévútra viheti.
- Számomra már többször bebizonyosodott az is, hogy különféle körülmények között más-más időben meghallgatott készülékekről véleményt formálni elég meggondolatlan dolog. Hiszen annyi a változó, hogy az lehetetlenné teszi még az erősen szubjektív összehasonlítást is, nem pedig az objektívet. Tehát aki ilyenekre hivatkozik, azt már én alapból erős fenntartásokkal fogadom.
- Mások tesztjei illetve mérési eredmények alapján véleményt mondani? Aki ilyet tesz az számomra azonnal bizonyítja a hozzá nem értését.
Nagy hirtelen ennyi jutott eszembe, persze biztos van még más is.
Az én tanácsom azoknak akik nem bíznak a saját értékítéletükben:
- Lehetőleg hallgassák meg személyesen amit vásárolni akarnak! Kifejezetten előnyös, ha egy helyen akár több termék összehasonlítására is lehetősége van.
- Próbáljanak szakmai teszteket olvasni (tudom azok mind fizetett reklámok), lehetőleg többet összehasonlítani! Az átfedések alapján azért 1-2 hasznos információt biztos be lehet szerezni.
- Remélhetőleg azért akadnak olyan boltok is (persze mindenki azt mondja, hogy az övé olyan), ahol a vevő igényeit felmérve, kellő szakértelem és tapasztalat birtokában, a lehető legjobb megoldást tudják neki ajánlani.
Ha kérdésed van: 20/3383456
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 98
Igaz, a szubjektívitás és a saját hangzás ismerete/preferálása miatt tényleg nem hálás feladat, de az is igaz, hogy az ilyen fórumnak a tapasztalatcsere lenne az egyik legfontosabb feladata. Én ezért pár alkalommal privátban kérdeztem rá az "illetékestől", meg én is kaptam már így kérdéseket. Mégis azt mondom hogy mindenkinek hasznosabb lenne a tapasztalatok megosztása...fapaci írta: ↑2022.07.22., pén. 22:55„ne álljatok ellen annak, aki gonosz, hanem aki arcul csap a jobb orcádon, annak fordítsd oda a másikat is” (Máté 5:39)
Na jó, azért ez nem ilyen egyszerű. Mióta a HiFi-ben mindennél fontosabb lett a szubjektivitás, meg a saját kedvenc hangzás kutatása, nincs sok értelme tanácsokat osztogatni, ami amúgy sem volt soha egy hálás feladat.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11045
- Kapcsolat:
„ne álljatok ellen annak, aki gonosz, hanem aki arcul csap a jobb orcádon, annak fordítsd oda a másikat is” (Máté 5:39)
Na jó, azért ez nem ilyen egyszerű. Mióta a HiFi-ben mindennél fontosabb lett a szubjektivitás, meg a saját kedvenc hangzás kutatása, nincs sok értelme tanácsokat osztogatni, ami amúgy sem volt soha egy hálás feladat.
Igen, írd le, amit gondolsz és hallasz.
Kis utánajárással, ha rákeresünk egyének hozzászólásaira, úgy is könnyen kiszűrhető, hogy kit nem érdemes elolvasni, vagy ha már elolvastuk, komolyan venni.
Viszont azt is felismerni, hogy kik azok, akiknek a véleményét érdemes lehet megfontolás tárgyává tenni, átgondolni, mérlegelni, kipróbálni.
Éveket és ............százezreket lehet testvéri szeretettel megtakarítani segíteni, a szamár létra alsó/középső fokain lépegetőknek............és ezt minden irónia nélkül mondom.
Egyszer hallottam egy mondást, ami nekem sokat jelentett:
"Ha megállunk minden ugató kutyát megrugdosni, akkor nem lesz időnk előre haladni."
Szóval, ha van őszinte és segítő szándékú tapasztalati véleményed, akkor oszd meg felebarátaiddal.
Te ............és mindenki más, kedves HIFIS TÁRSAK!
Kis utánajárással, ha rákeresünk egyének hozzászólásaira, úgy is könnyen kiszűrhető, hogy kit nem érdemes elolvasni, vagy ha már elolvastuk, komolyan venni.
Viszont azt is felismerni, hogy kik azok, akiknek a véleményét érdemes lehet megfontolás tárgyává tenni, átgondolni, mérlegelni, kipróbálni.
Éveket és ............százezreket lehet testvéri szeretettel megtakarítani segíteni, a szamár létra alsó/középső fokain lépegetőknek............és ezt minden irónia nélkül mondom.
Egyszer hallottam egy mondást, ami nekem sokat jelentett:
"Ha megállunk minden ugató kutyát megrugdosni, akkor nem lesz időnk előre haladni."
Szóval, ha van őszinte és segítő szándékú tapasztalati véleményed, akkor oszd meg felebarátaiddal.
Te ............és mindenki más, kedves HIFIS TÁRSAK!
A fórumozás velejárója. Idehaza. Igen, dicsekedni nem lehet vele, Made in Hungary. Ez van. A személyes vélemények nagyon különbözőek lehetnek. A pont olyat hirdető olvassa végig csendben és írja le a véleményét. Az övé se ér kevesebbet. De tulajdonképpen miért is fórumozunk? Hogy leírjuk, MI hogyan hallunk, látunk, érzékelünk. Ez nem egy fizetett marketing felület, igaz?

.
-
- Beköltözött
- Értékelés: 488
Ajánlom mindenki figyelmébe a Silent Angel streamer-eit és egyéb kiegészítőit. Saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy megállják a helyüket kategóriájukban.
Ha kérdésed van: 20/3383456
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11045
- Kapcsolat:
Nem arról az írásról van szó, hanem egy régebbi cikkemről. Bár a Lindemann-ról alkotott véleményem miatt is elvakult hívőnek lettem titulálva - láss csodát - szintén az említett cég képviselője által.Alex_Aston írta: ↑2022.07.22., pén. 14:40Ha ez számít bármit is, én tavaly őszi Limetree vásárlás előtt örömmel olvastam azt az írásodat róla...

Magyarországon számít. Rengeteg mendemonda kering a hazai HiFi közösségben kereskedőkről, gyártókról, amiknek bizonyára a fele sem igaz, mégis kifejtik hatásukat. De ez a téma itt OFF.Tényleg számít bármit is bárkinek, ha megrágalmaznak?