Ha a polcoknak 20x20-as zártszelvény a tartóváza, ahogy írod - mert a képen ez nem látszott, csak az MDF lap -, akkor nem olyan gáz az elhelyezés. Nem egyszer láttam már konzolosan rögzített polcon, hasonló megoldással pl: lemezjátszót.
Kicsit eltávolítani a faltól, valóban hozna a hangon, de ha ezek az adottságok, akkor ezt kell szeretni.

[/quote]
Sziasztok! Igen, ezeknek a polcoknak 20x20-as tartóváza van. Azt nem tudom,hogy léteznek e külön Hifi célra gyártott
polcok -amiről esetleg lehetne mintát venni-, de talán az átlagos könyvespolcokhoz képest, ez így is (MDF túlnyúlásokkal) merevnek számíthat...
Amennyire lehet elhúztam a faltól,és nincs is közvetlenül rátolva kb.~10cm-t elmarad a faltól, sajnos nálam ezek az adottságok
vannak, de nyitott vagyok bármilyen fejlesztésre,ami nem nagyon költséges,mert ha van időm,akkor nagyon szívesen foglalkozom a témával,a későbbiekben akár vágathatok hosszabb polcokat, hogy jobban eltávolodjanak a faltól,vagy szélesíthetek a konzolokon is,hogy jobban alá legyenek támasztva.
ilyen konzolok vannak a hangfalaim alatt: Jó Hifizést! Árpi