Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Orsós magnók "reel to reel"

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3007

Re: Orsós magnók

Hozzászólás Szerző: tunerman »

A BG kondenzátorok - mint tudható - különleges grafitos kivitelezésben készültek, és "Long Life " élettartamot tudnak.
Ez az ipari/katonai kategóriával megegyezőt jelent, csak éppen az " elektron transfer " üzemmód miatt sokkal jobb hangzásminőségben :smile53:
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2106

Hozzászólás Szerző: wittao »

Manapsag hany evesek ezek a valodi BG kondik?
Csak amiatt kerdezem, mert ugye vagy hangzasjavito cellal cserelunk kondikat, vagy amiatt mert eloregszenek az adott pozicioban levok… de lassan a legutolso gyartasi lot BG is az eloregedo kategoriaba tartozik, jo regota nem gyartjak mar oket. Nem idozitett bomba egy ilyen kondit berakni akarmilyen gepbe mar?
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

Az SP8 lejátszó moduljainak a Black Gate recapja után hátra volt még a tápegység után lévő 680uF/16v-os, és a lejátszófejerősítők 220uF/10v-os bypass kondenzátorának a cseréje.
Úgy gondoltam, hogy félmunkát nem végzek, betettem a két pozicióba a Black Gate NX piros színű extra hangminőséget produkáló kondenzátorait (1000uF/25v) :smile53: Az SPC-SOC erősítő moduloknak ez a 9-es ponton lévő tápfeszültség betáplálási, és az 1-es pontnál lévő fejerősìtő bypass pontját érinti.
Bejáratás után a Black Gate recap hangzásminőség javító hatása szerintem egyérteműen hallható lesz :D
TJ.
Csatolmányok
Stellavox SP8 Black Gate NX supply recap.jpg
Stellavox SP8 SPC-SOC module.jpeg
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

A Stellavox SP8 playback amp + supply Black Gate recap után jött egy kontroll meghallgatás (Belafonte Carnegie Hall) - egyáltalán működik-e a technika. :D ...megaztán kellene egy kis bejáratás azoknak a frissen beforrasztott elkóknak.
Örömmel jelenthetem első benyomásra nem lett rosszabb :smile29:
TJ.
Csatolmányok
Stellavox SP8 Black Gate recap sound test.jpg

tunerman
V.I.P.
V.I.P.

Az októberi HiFi Show-ra készülés jegyében elővettem a Stellavox SP8-as magnómat, hogy egy átnézés mindenképpen legyen a biztonság okáért. :D
Mivel csak lejátszásra fogom használni, ezért a playback modulokat kihúzogattam, hogy a bennük lévő elektrolit kondenzátorokat ellenőrizzem...hát nem voltak már nagyon az értéküknél, ezért néhány Black Gate kondenzátorral felturbóztam a technikát - szóljon ahogy csak tud :smile53:
TJ.
Csatolmányok
Stellavox SP8 playback amplifier.jpg
Stellavox SP8 Black Gate recap capacitors.jpg
Stellavox SP8 playback amplifier recap .jpg

percy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: percy »

vencel írta:
2024.02.03., szomb. 20:05
Egy Studer B67 teljesen felújítva és feljavított elektronikával ennél azért kevesebből kijön.
Lyrec Frida specifikációja:
Frequency Response:3¾ Ips: 30Hz - 16kHz 7½ Ips: 30Hz - 20kHz 15 Ips: 30Hz - 28kHz ±2 DB
Wow And Flutter:3¾ Ips: 0.12% 7½ Ips: 0.08% 15 Ips: 0.06%
Signal-To-Noise Ratio: 65dB "A" 15 Ips

Ez csak egy a pár közül szerintem.
Egy Stellavox TD-9 ugyan drágább, de összemérve a tudását és a funkcionalitását már nem is olyan drága.
Mivel nem hallottam a TP-1000, ezért nem is tudok nyilatkozni róla, de nagyon örülök, hogy kis hazánkban is került egy ilyen és remélem nagy sikere lesz, de ezt csak kevese fogják tudni itthon megvásárolni.
Az A820 egyébként egy stúdió gép és mint ilyen, nem otthoni zenehallgatásra készült, hanem arra, hogy a hét minden napján mennyen 24 órán keresztül. Az elektronikája sem audiofil vagy high-end zenehallgatásra lett megalkotva.

Sok boldog órát kívánok vele!
Studer B67 (csakis az MkII, az MkI vicces a túl közelre tett csévélőcsonkjaival) nincs a legjobb hangú gépek között, hasonlóan az A807-810-820 triumvirátushoz, plusz az A812 :)
Sohasem értettem az ezek körüli zsezsgést, a PR99 imádatot pedig főleg nem.
Az A820 mechanikailag nagyon a topon van, csak ne legyen semmi gond a vezérlésével mert a javítása nem könnyű és nem is olcsó. Ez valóban inkább stúdiógép, nem otthoni zeneforrás. A beépített HX PRO ráadásul mindig kiborít.
Stella TD-9? Nem rossz de túlzó az ára. (ritka)

Az A80 is stúdiógép mégis sokan forrásnak is használják otthon mint pl. én is.
Nem volt egyáltalán szó a Nagrákról, Otarikról, Telefunkenekről stb....

Ilyen TP-1000 magnócskát én is szivesen meghallgatnék, főleg pl. egy Nagra IV-S ellenében, összehasonlítva a kettőt.
Bár hallottam olyat is hogy Viktorék egy Ballfingert vettek :)
Ráadásul nem drágább mint egy Nagra IV-S + QGB kombó.

(írja mindezt egy Nagra IV-S + QGB, Studer A80RC MkII, Mellorn elektronikás STM310, Otari MX5050BII2 tulaja, akinek a stúdió és koncerfelvételek készítése a "hobbija" - ezekből a hangfelvételekből mostanában igencsak kijutott. Az általam hivatkozott gépeket mind hallottam több rendszerbe bekötve, eltöltöttek némi időt nálam is akár csak úgy, akár beállításra leadva. Nagra T-Audio a bakancslistám tetején :) )

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 451

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Megszállottaknak talán érdekes lehet:
https://www.audio-serum.si/en/shop/teac ... ever-used/
Újratervezés

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

hali mindenkinek

haverom Philips 4520-hoz keresek szalag nyomatek szabályzóhoz vasmagot (ferrit)...hiányzik...ez esetleg más ferrit anyagbol,befaragható ?

köszi :smile53:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

wittao
V.I.P.
V.I.P.

57verses írta:
2024.02.04., vas. 07:36
Milyen típusú szalaggal és milyen felvételekkel ( mester szalag , másolat , LP felvétel , stb…) hallgatod ?
Mi a gyárilag ajánlott ?
900-911 szalagok tobbnyire, amivel hallgatom.
Mesterszalag masolatok, illetve van, ami masolat masolata.

57verses
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: 57verses »

Milyen típusú szalaggal és milyen felvételekkel ( mester szalag , másolat , LP felvétel , stb…) hallgatod ?
Mi a gyárilag ajánlott ?

wittao
V.I.P.
V.I.P.

vencel írta:
Egy Studer B67 teljesen felújítva és feljavított elektronikával ennél azért kevesebből kijön.
Frequency Response:3¾ Ips: 30Hz - 16kHz 7½ Ips: 30Hz - 20kHz 15 Ips: 30Hz - 28kHz ±2 DB

Egy Stellavox TD-9 ugyan drágább, de összemérve a tudását és a funkcionalitását már nem is olyan drága.
Mivel nem hallottam a TP-1000, ezért nem is tudok nyilatkozni róla, de nagyon örülök, hogy kis hazánkban is került egy ilyen és remélem nagy sikere lesz, de ezt csak kevese fogják tudni itthon megvásárolni.
Az A820 egyébként egy stúdió gép és mint ilyen, nem otthoni zenehallgatásra készült, hanem arra, hogy a hét minden napján mennyen 24 órán keresztül. Az elektronikája sem audiofil vagy high-end zenehallgatásra lett megalkotva.

Ezek azért erős adatok (szerintem), és 6-7dB különbséget elég nagynak érzek analóg technikában

Mechanical • Tape : 1/4 inch (6.35mm)
Track Format : 2-track. 2 channel (DIN 0.106 inch, 2.7mm)
Max. Reel Size : 11.8 inch (30 cm)
Tape Speed : Switchable two speeds : 15 ips (38.1 cm/s) and 7.5 ips (19.05 cm/s)
Tape Speed Accuracy : Within +/-0.05%
Pitch Control Range : +/-100%, resolution of 0.01 ips
Wow and Flutter :
15 ips = <0.045% peak, weigthed (DIN 45507),
7.5 ips = <0.09% peak, weigthed (DIN 45507)

Wind Speed : Switchable three speeds = 2 m/s, 6 m/s, 10 m/s
Wind Speed Control : 1 m/s to 12 m/s, resolution of 1 m/s
Capstan Motor : DC servo motor, belt drive
Reel Motor : 2x DC motor, belt drive
Dimensions (WxHxD) : 466mm x 519mm x 305mm
Weight : 61.73 lbs (28 kg)

Audio • Equalization : NAB or IEC, switchable
Reproduce Record Level : 320 nWb/m or 514 nWb/n, switchable
Frequency Response :
15 ips = 30hz to 22kHz (+/-2 dB) at 0 VU ,
7.5 ips = 30hz to 20kHz (+/-2 dB) at 0 VU

Signal-To-Noise Ratio : (THD-N, in CAL) /
A-Weighting = 15 ips = 71 dB / 78 dB,
7.5 ips = 70 dB / 77 dB
Distortion : 0.8% or less at 1kHz, 15 ips
Channel Crosstalk : 60 dB or more
Bias Frequency : ---kHz Erasure : --dB or more, at 1kHZ, ---nWb/m

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: vencel »

elnézést, menjen akart az lenni
vencel írta:

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez is új gyártmány: https://unitedhomeaudio.com/the-new-uha ... ecorddeck/
ígéretesnek tűnik ez is.

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút

wittao
V.I.P.
V.I.P.

vencel írta:
2024.02.03., szomb. 19:32
Ezek szerint végre gyártásba került és már szállítják is. Gratulálok hozzá.
Az új gyártású szalagos magnók közül nekem is ez tetszik a legjobban, de sajnos az ára (ennek is) nagyon-nagyon borsos (13.000 euró körül) és ez csak lejátszani tud, felvenni nem. Mondjuk lejátszani biztosan nagyon jól.
Az árából sok nagyon jó régi, de teljesen felújított és remek hangú magnót meg lehet vásárolni, amelyek felvenni is tudnak.
Ettől függetlenül, ha lenne rá keretem én is megvenném ezt :-), de a Lyrec Frida-val teljesen meg vagyok elégedve.

wittao írta:
2023.12.20., szer. 23:35
Ismerkedesi fazis, elso felvonas…
Sok dolgot bontunk ki a bemutatotermi dolgaink miatt, igy nagyjabol azert hozza vagyok szokva egy-egy gyarto miket tesz be egy keszulek melle. Sokszor jopofa, vagy eppen jonak tuno “fancy” dolgok, csak semmire sem jok.
Ugyhogy most egy uj gyarto eseten erdeklodve bontottam ki a ladat, ami nagyon gondosan volt csomagolva, szallitasra elokeszitve (raklaphoz hozza csavarozva + atpantolva es rezges/borulas erzekelovel felszerelve).
Kibontva figyelmeztetes, hogy csomagoljuk ki mielott emeljuk, mert csuszik.
Helyere rakva meghokkento egy picit, mert a keszulek mondjuk a PR99-emnel nagyobb, talan az OTARI MX5050 2HD-val tudnam egy meretunek. Vaskos joszag. Kinezetre nagyon elegans megjelenes, eloben nekem mindig is jobban tetszett, mint kepeken. Feluletkezelese a fem es fa alkatreszeknek hibatlan (1 hettel hamarabb megkaptam volna, de jelezte a gyarto h. a fekete fa oldallapok kis leutessel - 1mm - erkeztek vissza hozza es o igy nem szeretne atadni es megvartunk egy masikat, szoval a gyarto eleg alapos).
Taviranyito, 48 oldalas kezelesi utmutato fogadott.
Amin meglepodtem (persze mondhatnank: ferjen bele, de sok masik gyartonal is mondhatjuk, megsem fer bele), hogy 1db 10.5” orsot es 1 par fekete NAB adaptert es fekete eloxalt kelyhet is kaptunk a gep melle.
A keszuleket beinditva a kijelzo egyszeruen beszivja az embert, erinto kijelzovel, jo es atlathato dizajnnal nagyon konnyen allithato a keszulek, testre szabhato pillanatok alatt.

Ahogy elinditottam, azonnal ereztem a finomsagabol, hogy itt a szijhajtas lenyege valahol, talan a DD kontra szijhajtas az LP porgetok eseten, valami hasonlo erzes van itt is.
Nagyon finoman dolgozik a mechanika, igazi muszer-erzes kerulgetett az elso pillanattol.

Ratettem egy jo szalagot, baratom asszisztalasaval es egyszeruen ott ragadtunk… felelmetes. Mondom ezt ugy, hogy egy teljesen restauralt, hibatlan Studer A80 es PR99 csucsul 3m-en belul, ez valami mas…
Egyelore nem szeretnek elhamarkodottan itelkezni, hirtelen pozitiv nyilatkozatot tenni a nagy elfogultsagban, mert most szerelem elso latasra es hallasra.
Tervezem, hogy valamelyik bemutatonkon o huzza a talpalavalot, szerintem erdemes lesz megfulelni.

IMG_0546.jpeg
Koszonom szepen :)

A regi magnok felujitasaban van egy kis tapasztalatom felhasznaloi oldalrol, igy elmondhatom, hogy ilyen aron ilyen kepessegu lejatszashoz nem lehet hozzajutni ugy sem.
Eleg ha megnezed a specifikacioit, Studer 820 hoz ilyen szintu parametereket, az pedig ha keves ora van benne 1.5x ennyibe kerul gari nelkul, ha sok ora van brnne ugy is 12.000-14.000€.
Szoval ezek alapjan ez egy brutalis ar/teljesitmenyben osszetakott gep.

vencel
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ezek szerint végre gyártásba került és már szállítják is. Gratulálok hozzá.
Az új gyártású szalagos magnók közül nekem is ez tetszik a legjobban, de sajnos az ára (ennek is) nagyon-nagyon borsos (13.000 euró körül) és ez csak lejátszani tud, felvenni nem. Mondjuk lejátszani biztosan nagyon jól.
Az árából sok nagyon jó régi, de teljesen felújított és remek hangú magnót meg lehet vásárolni, amelyek felvenni is tudnak.
Ettől függetlenül, ha lenne rá keretem én is megvenném ezt :-), de a Lyrec Frida-val teljesen meg vagyok elégedve.

wittao írta:
2023.12.20., szer. 23:35
Sok dolgot bontunk ki a bemutatotermi dolgaink miatt, igy nagyjabol azert hozza vagyok szokva egy-egy gyarto miket tesz be egy keszulek melle. Sokszor jopofa, vagy eppen jonak tuno “fancy” dolgok, csak semmire sem jok.
Ugyhogy most egy uj gyarto eseten erdeklodve bontottam ki a ladat, ami nagyon gondosan volt csomagolva, szallitasra elokeszitve (raklaphoz hozza csavarozva + atpantolva es rezges/borulas erzekelovel felszerelve).
Helyere rakva meghokkento egy picit, mert a keszulek mondjuk a PR99-emnel nagyobb, talan az OTARI MX5050 2HD-val tudnam egy meretunek. Vaskos joszag. Kinezetre nagyon elegans megjelenes, eloben nekem mindig is jobban tetszett, mint kepeken. Feluletkezelese a fem es fa alkatreszeknek hibatlan (1 hettel hamarabb megkaptam volna, de jelezte a gyarto h. a fekete fa oldallapok kis leutessel - 1mm - erkeztek vissza hozza es o igy nem szeretne atadni es megvartunk egy masikat, szoval a gyarto eleg alapos).
Amin meglepodtem (persze mondhatnank: ferjen bele, de sok masik gyartonal is mondhatjuk, megsem fer bele), hogy 1db 10.5” orsot es 1 par fekete NAB adaptert es fekete eloxalt kelyhet is kaptunk a gep melle.
A keszuleket beinditva a kijelzo egyszeruen beszivja az embert, erinto kijelzovel, jo es atlathato dizajnnal nagyon konnyen allithato a keszulek, testre szabhato pillanatok alatt.

Ahogy elinditottam, azonnal ereztem a finomsagabol, hogy itt a szijhajtas lenyege valahol, talan a DD kontra szijhajtas az LP porgetok eseten, valami hasonlo erzes van itt is.
Nagyon finoman dolgozik a mechanika, igazi muszer-erzes kerulgetett az elso pillanattol.

Ratettem egy jo szalagot, baratom asszisztalasaval es egyszeruen ott ragadtunk… felelmetes. Mondom ezt ugy, hogy egy teljesen restauralt, hibatlan Studer A80 es PR99 csucsul 3m-en belul, ez valami mas…
Egyelore nem szeretnek elhamarkodottan itelkezni, hirtelen pozitiv nyilatkozatot tenni a nagy elfogultsagban, mert most szerelem elso latasra es hallasra.
Tervezem, hogy valamelyik bemutatonkon o huzza a talpalavalot, szerintem erdemes lesz megfulelni.

IMG_0546.jpeg

wittao
V.I.P.
V.I.P.

new_dualcs5000 írta:
2024.01.08., hétf. 12:55
szia!
szeretném megkérdezni mi a különbség a P és R verzió között (only Play, Record?)

Tape Player TP-1000
New Open Reel Tape Player for uncompromising listening !

Tape Player TR-1000
New Open Reel Tape Recorder for uncompromising Recording and listening !
Szia, igen pontosan!
Az egxikben nincsen a felvevo fej es az ahhoz kapcsolodo egysegek es vezerlo resz.

new_dualcs5000
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: new_dualcs5000 »

szia!
szeretném megkérdezni mi a különbség a P és R verzió között (only Play, Record?)

Tape Player TP-1000
New Open Reel Tape Player for uncompromising listening !

Tape Player TR-1000
New Open Reel Tape Recorder for uncompromising Recording and listening !

wittao
V.I.P.
V.I.P.

IMG_0546.jpeg

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 730

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

tamagaba írta:
2023.12.18., hétf. 19:25
A capstan-nak lehet, hogy jó a nagy tömegű szíjjal hajtott lendkerék
A csévélőknek nem tudom miért nem csináltak DD-t
Lövésem sincs. Talán fordulatszám problémák miatt kell az áttétel, nem tudom. Viszont:
Egy szabályzó rendszer (Strain Gauge) a szalagfeszítést 0,5g alatt tartja, kevesebb, mint 1ms-on belül korrigál, lejátszás
és gyorstekercselés alatt egyaránt. Aki magnózott valaha, az tudja ez mit jelent. Hogy a fékezést hogyan oldják meg, arról nem találtam semmit.
TP-1000.jpg
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 631
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

La_Valse írta:
2023.12.18., hétf. 19:13
tamagaba írta:
2023.12.18., hétf. 18:35
Capstan Motor : DC servo motor, belt drive Reel Motor : 2x DC motor, belt drive Dimensions (WxHxD) : 466mm x 519mm x 305mm Weight : 61.73 lbs (28 kg)"
Igaz, szíj közvetít.
A capstan-nak lehet, hogy jó a nagy tömegű szíjjal hajtott lendkerék
A csévélőknek nem tudom miért nem csináltak DD-t
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

tamagaba írta:
2023.12.18., hétf. 18:35
Capstan Motor : DC servo motor, belt drive Reel Motor : 2x DC motor, belt drive Dimensions (WxHxD) : 466mm x 519mm x 305mm Weight : 61.73 lbs (28 kg)"
Igaz, szíj közvetít.

wittao
V.I.P.
V.I.P.

La_Valse írta:
2023.12.18., hétf. 18:37
wittao írta:
2023.12.18., hétf. 16:35
(A820-nal is jobb, vagy megegyezo ertekei vannak…)
Ezek azert nem konnyen teljesitheto szamok.
Nem bizony, ráadásul a használt szalagtól is függ. Egyébként saját bevallásuk szerint a Studer A800 sorozatéhoz hasonló
fejeket építenek be.
0.75mm pillango, vagy 2mm Vitrovac fej kozul lehet valasztani (utobbi joval ellenallobb),

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

wittao írta:
2023.12.18., hétf. 16:35
(A820-nal is jobb, vagy megegyezo ertekei vannak…)
Ezek azert nem konnyen teljesitheto szamok.
Nem bizony, ráadásul a használt szalagtól is függ. Egyébként saját bevallásuk szerint a Studer A800 sorozatéhoz hasonló
fejeket építenek be.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 631
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

La_Valse írta:
2023.12.18., hétf. 18:15
tamagaba írta:
2023.12.18., hétf. 16:21
Szíjas a capstan-ja és a csévélője is gondolkodik.gif
DC szervomotorokkal működik, direktben.
"Mechanical • Tape : 1/4 inch (6.35mm) Track Format : 2-track. 2 channel (DIN 0.106 inch, 2.7mm) Max. Reel Size : 11.8 inch (30 cm) Tape Speed : Switchable two speeds : 15 ips (38.1 cm/s) and 7.5 ips (19.05 cm/s) Tape Speed Accuracy : Within +/-0.05% Pitch Control Range : +/-100%, resolution of 0.01 ips Wow and Flutter : 15 ips = <0.045% peak, weigthed (DIN 45507), 7.5 ips = <0.09% peak, weigthed (DIN 45507) Wind Speed : Switchable three speeds = 2 m/s, 6 m/s, 10 m/s Wind Speed Control : 1 m/s to 12 m/s, resolution of 1 m/s Capstan Motor : DC servo motor, belt drive Reel Motor : 2x DC motor, belt drive Dimensions (WxHxD) : 466mm x 519mm x 305mm Weight : 61.73 lbs (28 kg)"
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”