Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Jaaaaa, hogy kettő van!
Ha nem lenne három barázdabillegető itthon, még lehet, hogy megkérdezném, hogy nem számítanál-e be valamit?
Lemezjátszó
Gyuszmo, mégis megtartod a M.S.-t? Sztem jól teszed, kár elkótyavetyélni azt a szép kis pörgettyűt.
Az mb 15-öst árulom, az mb 14 megmarad nekem. 2-re nincs szükségem, csak hát nehezen akar elmenni
Tényleg nincs gond a hangjával, és szerintem drágán se adom, de várunk még egy kicsit.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Lemezjátszó
Gyuszmo, mégis megtartod a M.S.-t? Sztem jól teszed, kár elkótyavetyélni azt a szép kis pörgettyűt.
Lemezjátszó
Köszi dörmögi, utánanézek ezeknek.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Lemezjátszó
Szia. Igen megvettem a 420-as Philips-et, és be is lett téve. Igazság szerint még egy pár alkalommal hallgattam a még meglévő Pioneer A-107 es erőstőn, mert azon van phono, a Jungsonnal phono hiányába még nem sikerült meghallgatni, tehát még a rendszer nincs összerakva. Ezért is érdeklődök tőletek. Köszi
Olcsó de elfogadható phonot kapsz újonnan 30 ezer Ft környékén, ilyen pl. a NAD PP2 vagy a ProJect Phonobox MKII. Jó véleményeket lehet olvasni a Dynavox TPR 2-ről is, ami szintén ugyanennyibe kerül (nekem személyes tapasztalatom nincs vele). Ugyanilyen árban van a Cambridge 540P is, de ezt sem hallottam még. Heed Questart használtan ennél többért kapsz, és szerintem jobban is járnál vele. A kis Parasound phono a remek forint miatt most nem tudom, mennyibe kerül, de az is jó gép.
Itt egy Phonobox MKII:
http://cgi.ebay.de/Pro-Ject-Phono-Box-M ... dZViewItem
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Sziasztok. Micro Seiki mb-14 lejátszóhoz milyen phono-t tudnátok ajánlani? Jungson ja66c az erősítő. Nem valami több százezer Ft-osra gondoltam, hanem ami nagyjából egy kategória a mgelévőkkel. Petsze ha kicsit drágább, de hangzásban jobb, akkor olyan is szóba jöhet. Köszi
Milyen hangszedőhöz kell? Megvetted a Philipset? Eddig milyen phonoval hallgattad?
Szia. Igen megvettem a 420-as Philips-et, és be is lett téve. Igazság szerint még egy pár alkalommal hallgattam a még meglévő Pioneer A-107 es erőstőn, mert azon van phono, a Jungsonnal phono hiányába még nem sikerült meghallgatni, tehát még a rendszer nincs összerakva. Ezért is érdeklődök tőletek. Köszi
Lemezjátszó
Sziasztok. Micro Seiki mb-14 lejátszóhoz milyen phono-t tudnátok ajánlani? Jungson ja66c az erősítő. Nem valami több százezer Ft-osra gondoltam, hanem ami nagyjából egy kategória a mgelévőkkel. Petsze ha kicsit drágább, de hangzásban jobb, akkor olyan is szóba jöhet. Köszi
Milyen hangszedőhöz kell? Megvetted a Philipset? Eddig milyen phonoval hallgattad?
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
-
Vendég
Lemezjátszó
Nézz valami olcsóbb ortofont...De ez csak egy tipp
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Így van! Gondoltam mindet lecserélem, mert ha az egyik megadta magát a többi is megfogja. Volt már többféle fej a shellben, szinte mind más csatlakozóátmérővel, szóval bekalkuláltam az eltéréseket
http://cgi.ebay.co.uk/TURNTABLE-CARTRID ... 9002r25611
1.79 GBP a négy komplett vezeték.
Állítottam rajta.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
-
Vendég
Lemezjátszó
Így van! Gondoltam mindet lecserélem, mert ha az egyik megadta magát a többi is megfogja. Volt már többféle fej a shellben, szinte mind más csatlakozóátmérővel, szóval bekalkuláltam az eltéréseket
http://cgi.ebay.co.uk/TURNTABLE-CARTRID ... 9002r25611
1.79 GBP a négy komplett vezeték.
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
Nem pesti vagyok, kicsit messzebbi (Debrecen), de köszönöm szépen a felajánlást! Amúgy nem csak egyet akartam venni, hanem lecserélni az összeset, tehát 8 egyformát szerettem volna. Még van itt helyben 2-3 lehetőség, talán valamelyik bejön.
8db?
Akkor neked négy összekötő darab kell a hangszedő és a kar/shell közé?
Olyan 4-5cm-es darabok?
Piros/zöld/fehér/kék?
Arra figyelni kell, hogy általában a shell/kar oldali végének az átmérője kisebb.
De néhány hangszedő csapocskái is kisebb átmérőjűek, mint a szokásos (régi Koetsu-k).
Lemezjátszó
Az AC tudtommal már csak bejelentkezéssel van nyitva, így nem hiszem, hogy foglalkozik ilyen kis mütyűrökkel. Azt elhiszem, hogy vdH-hoz mérten jó ár az 500 ft, de nekem nincs szükségem a névre. Csak 8 darab filléres alkatrészre. Neten találtam is egy műszaki boltot ahol mindenféle van. ilyen picit is találtam 7Ft/ darab áron, csak az a baj, hogy a szállítási költség 1500 Ft. A vége az lesz, hogy hajtogatok magamnak egy szettet, jó kis mojolós elfoglaltság.
Lemezjátszó
Nem pesti vagyok, kicsit messzebbi (Debrecen), de köszönöm szépen a felajánlást! Amúgy nem csak egyet akartam venni, hanem lecserélni az összeset, tehát 8 egyformát szerettem volna. Még van itt helyben 2-3 lehetőség, talán valamelyik bejön.
Pásztor István az Acoustic Centerben (Pacsirta utca) nem tud neked ilyet szerezni? Szerintem egyébként az 500 Ft-os darabár a vdH-ért nem rossz, körbenéztem, mit találok, és legolcsóbban 8 db nikkelezettet tudnék venni 12 Euroért.
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
No ettől féltem én. Azért nem tudtam venni mert nem volt olyan kicsi mint ami nekem kell. A nagyobb fajta 5 azaz öt Ft. Az 500 Ftot egy 0 grammos fémdarabért kicsit túlzásnak tartom Jó, tudom high end.
Ha pesti vagy, keress meg és adok egyet. (ingyen)
Nem VdH-t, de olyant, ami garantáltan jó a hangszedődhöz.
Hg
Lemezjátszó
No ettől féltem én. Azért nem tudtam venni mert nem volt olyan kicsi mint ami nekem kell. A nagyobb fajta 5 azaz öt Ft. Az 500 Ftot egy 0 grammos fémdarabért kicsit túlzásnak tartom Jó, tudom high end.
-
Vendég
Lemezjátszó
Köszönöm, teljesen hibátlan állapotban van még karcot sem találtam rajta.Próbálkozom aztán meglátom mi lesz a sorsa.
Mostanában nagyon titkolóznak a kereskedők,nem értem miért .
Hívd fel őket telefonon.
Ott van a szám.
Én nemrég vettem 500 Ft környékén.
De a pontos és aktuális árat a Varga András megmondja.
Lemezjátszó
Köszönöm, teljesen hibátlan állapotban van még karcot sem találtam rajta.
Próbálkozom aztán meglátom mi lesz a sorsa.
Mostanában nagyon titkolóznak a kereskedők,nem értem miért .
Lemezjátszó
A baráti ár mennyi Ft-ban? Nem találok árlistát az oldalukon.
-
Vendég
Lemezjátszó
Lemezjátszó fejhez való kábelsarut hol lehet venni? Voltam ma vagy hat boltban, de ilyen kicsi méretben nem árulnak. A Thorensben annyira elöregedett a vezeték, hogy egy fej-cserénél egyszerűen letört a saru.
Auditorium.
Vdh saruk egészen baráti áron.
H-1026 Budapest, Trombitás utca 26. ( Budapest körszálló mögött )
Tel: (1)213-9655 Fax: (1)214-5946
E-mail: info@auditorium.hu
Lemezjátszó
Lemezjátszó fejhez való kábelsarut hol lehet venni? Voltam ma vagy hat boltban, de ilyen kicsi méretben nem árulnak. A Thorensben annyira elöregedett a vezeték, hogy egy fej-cserénél egyszerűen letört a saru.
-
Vendég
Lemezjátszó
A 420-as Teslának a futóműjére panaszkodnak...De maximum az Ortofon VMS 30, vagy az olcsóbb Tonar Birdie hangszedőt ajánlották hozzá.
Lemezjátszó
Ez a Tesla egészen ízléses küllemmel bír. A hangja nem tudom milyen, de nem csúnyítja el a szobát, ha szép állapotban van.