Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Szerintem szíj probléma+ esetleg idler, nem ismerem a magnót.
Küldök pü-t.
Sziasztok!
Van nékem egy Technics RS-TR232 kétkazettás deck, tudom nem a csúcs kategória, de zeneileg ezen nőttem fel.
Szegényke megmakkant már:
- A bal oldali deck (egyirányban játszó) része nem játszik le, az egyik csévélő nem forog, felgyűri a szalagot.
- A jobb oldali deck (kétirányban játszó) része az egyik irányban nem játszik le, ugyancsak nem forog a csévélő, a másik irányban lejátszik.
Meg lehet javítani ezt? Mi lehet a baja?
Szeretném kijavíttatni.
Kb 1 éve vettem olcsón ugyanilyen típust, gondoltam alkatrésznek jó lesz, de pont ugyanaz a hibája, ráadásul ez utóbbi elég ratyi állapotban van.
Ki tudná vállalni vagy hol?
Egerben vagy Pesten jönne szóba.
Kösz
Kazettás deckek
Sziasztok!
Van nékem egy Technics RS-TR232 kétkazettás deck, tudom nem a csúcs kategória, de zeneileg ezen nőttem fel.
Szegényke megmakkant már:
- A bal oldali deck (egyirányban játszó) része nem játszik le, az egyik csévélő nem forog, felgyűri a szalagot.
- A jobb oldali deck (kétirányban játszó) része az egyik irányban nem játszik le, ugyancsak nem forog a csévélő, a másik irányban lejátszik.
Meg lehet javítani ezt? Mi lehet a baja?
Szeretném kijavíttatni.
Kb 1 éve vettem olcsón ugyanilyen típust, gondoltam alkatrésznek jó lesz, de pont ugyanaz a hibája, ráadásul ez utóbbi elég ratyi állapotban van.
Ki tudná vállalni vagy hol?
Egerben vagy Pesten jönne szóba.
Kösz
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Kazettás deckek
Remélem a hétfői szállításnak is fogsz örülni.
Kazettás deckek
Nem semmi a posta , 199 EUR ide!
Remélem a hétfői szállításnak is fogsz örülni.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kazettás deckek
Nem semmi a posta , 199 EUR ide!
ezt is már 4x hirdette meg, 2x el is adta
http://www.ebay.de/i...d=261146229472
Kazettás deckek
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a vége.
ezt is már 4x hirdette meg, 2x el is adtahttp://www.ebay.de/itm/Pioneer-CT-A1-Raritat-/ ... 6229472%26
Kazettás deckek
CR-7+ F e
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Kazettás deckek
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy Bang&Olufsen Beocord 6500 Deck-et, mely a következő hibát produkálja:
Első körben, a megérkezés után egyáltalán nem működött.
A lejátszás, tekerés sajnos nem ment, csak gyűrte a szalagot, több kazettával is kipróbáltam, egyik irányba sem indult meg.
Hiba1
Hiba2
Hiba3
Ezt követően hagytam picit, majd másnap ismét elkezdtem nyomogatni, próbálgatni és félig meddig életre kelt, nem tudom mitől, nem szedtem szét, nem piszkáltam hozzá.
A tekerés előre és hátra néha megy, néha nem, és a tekerés sebessége sem állandó.
A lejátszás szintén elindult, de csak az egyik irányba működik, szépen végig is játssza a kazetta egyik oldalát, de mikor lejár, és automatikusan fordítaná meg, a másik irányba már nem hajlandó menni, csak begyűri a szalagot.
Erről is videó
Ti mit gondoltok, mi a hiba oka?
Eleve azt sem értem, hogyan javulhatott meg (részlegesen ugyan), egyik napról a másikra?
Habár az eladó nagyon korrekt, visszaküldtem neki, azt ígérte, megjavíttatja nekem szerelővel és visszaküldi, de azért érdekelne, mi lehet a hiba, mennyire vészes.
Köszönöm.
Szerintem, nem gyógyíthatatlan a beteg. Nem ismerem a mechanikáját, de valószínűleg a szíjakat kell kicserélni és/vagy ellenőrizni, hogy a kuplung, amelyen keresztül az orsók a hajtást kapják, nem csúszik-e véletlenül. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a hangtengely forog, de a felcsévélés nem működik rendesen, ezért kifűzi a szalagot a kazettából és gyakran, össze is gyűri. Van, hogy egy alapos tisztítás is segít, de előfordulhat, hogy cserélni kell a kuplungot. Aki ismeri ez a típust, az korrektebb tájékoztatást tud adni. Egy biztos, én, nem temetném még. Annyit még hozzátennék, hogy egy tisztességesen megépített magnó, ilyen esetben, nem engedi, hogy összegyűrődjön a szalag, hanem kikapcsol, amint "észreveszi", hogy nem megy a felcsévélés.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kazettás deckek
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy Bang&Olufsen Beocord 6500 Deck-et, mely a következő hibát produkálja:
Első körben, a megérkezés után egyáltalán nem működött.
A lejátszás, tekerés sajnos nem ment, csak gyűrte a szalagot, több kazettával is kipróbáltam, egyik irányba sem indult meg.
Hiba1
Hiba2
Hiba3
Ezt követően hagytam picit, majd másnap ismét elkezdtem nyomogatni, próbálgatni és félig meddig életre kelt, nem tudom mitől, nem szedtem szét, nem piszkáltam hozzá.
A tekerés előre és hátra néha megy, néha nem, és a tekerés sebessége sem állandó.
A lejátszás szintén elindult, de csak az egyik irányba működik, szépen végig is játssza a kazetta egyik oldalát, de mikor lejár, és automatikusan fordítaná meg, a másik irányba már nem hajlandó menni, csak begyűri a szalagot.
Erről is videó
Ti mit gondoltok, mi a hiba oka?
Eleve azt sem értem, hogyan javulhatott meg (részlegesen ugyan), egyik napról a másikra?
Habár az eladó nagyon korrekt, visszaküldtem neki, azt ígérte, megjavíttatja nekem szerelővel és visszaküldi, de azért érdekelne, mi lehet a hiba, mennyire vészes.
Köszönöm.
Kazettás deckek
SANSUI
Kazettás deckek
KENWOOD 9010
Kazettás deckek
Melyik a jelenlegi legkomolyabb magnód?
ez 1 jó kérdés , erre nem tudok válaszolni {választani sem}
Kazettás deckek
nem! ez a középső szint
Melyik a jelenlegi legkomolyabb magnód?
Webáruház: