Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6349

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

robi20064 írta:
2021.09.24., pén. 16:26
Aszpirin írta:
2021.09.24., pén. 16:17
Nocsak-nocsak... kapott frissítést az Audirvana 3.5! (3.5.50)
Hatott a felháborodás, és mégis tovább supportálják a 3.5-ös verziót?
Nagyon jó döntés, szvsz.
Szerintem annyira ne orulj, amiota megjelent a Studio ez talan a masodik javitas a 3.5-hoz. Tippre csak a nagyon kritikus dolgok fognak atszivarogni es ez a changelog-bol is jol latszik.
Az már elég nekem, ha a fontos javításokat megkapja, nem fejlesztésekre gondoltam.
Ha már előfizetek valamire, az tuti inkább a Roon lesz, mint az Audirvana, és ebben már nem ésszerű érvek mentén döntök, hanem mert nagyon felbosszantottak.
Ogazából ami visszatart még a Roon-tól, az a HRA Streaming integráció hiánya (ha nem jött volna még le: rajongója vagyok a HRA Streamingnek - hamarosan valószínűleg a Tidalt is lemondom - most épp azt tesztelem, milyen az élet Tidal nélkül :D )
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6349

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Nocsak-nocsak... kapott frissítést az Audirvana 3.5! (3.5.50)
Hatott a felháborodás, és mégis tovább supportálják a 3.5-ös verziót?
Nagyon jó döntés, szvsz.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 388

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Nagyon kíváncsi vagyok milyen változást fog hozni...
Sajnos időm nincs most kipróbálni, de hétvégén biztos "buzerálom" fogom... kocka.gif
Köszi mindkettőtöknek a segítséget!
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Big írta:
2021.09.22., szer. 15:30

Ezt https://drive.google.com/file/d/1LP8TB9 ... sp=sharing töltsd le.
Bemásolod a c:\ gyökerébe, majd kicsomagolod. A mappában lévő sexe64.exe fájlra dupla katt, elindul. Majd betallózóod a MinorityClean.exe-t (első sor) a nevet autómatikusan kitölti a leírásba meg te írod ezt: MinorityClean Service és utána ok gomb.
Névtelen.jpg
Kb ezt kell, hogy lásd.
Két Japán szövegű ablakocska fog megjelenni egymás után mindkettóre ok gomb.
Utána feladatkezelőben láthatod a folyamatok és a szolgáltatások között is, hogy fut mindkettő (sexe64, Minority Clean).
Ez a 236-os verzió, talán a leg jobb eddig igaz, hogy a 237,238-at nem próbáltam még, elég időigényes ........kb. 8 óra mire kialakul a teljes "beégetés".
Ha váltani akarsz verziók között akkor a feladatkezelőben leállítod a MC-t , innen: \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\MinorityClean236 kitörlöd az egész mappát, majd a C:\Sexe64 mappából a Minority Clean exe-t, helyére meg bemásolod az új MC exe.t. Gép újraindít majd sexe64.exe elindít és újra betallóz..... stb. mint az előbbiekben.
Köszi Big!
Minden tökéletesen érthető így :tutiok:
Rengeteget segítettél! ;peace;
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hozzászólás Szerző: Big »

kakaox írta:
2021.09.22., szer. 13:51
La_Valse írta:
2021.09.22., szer. 12:04
kakaox írta:
2021.09.22., szer. 10:50
A Big által linkelt oldalon szó van egy "sexe64" progiról is, amit a La_Valse által linkelt gyűjtések között
is láttam, azt esetleg tudjátok mire való?
A sexe/sexe64 olyan program, amely lehetővé teszi a szokásos alkalmazások szolgáltatásként történő
futtatását Windows NT / 2000 / XP / Vista / 8/10 rendszeren.
Itt találsz angol nyelvű leírást és letöltésí linket is.
Hogy miért van kismillió változat? A szerző a fejlesztés során szinte minden változtatást publikál.
Figyeli a fórumokon a reagálásokat, így próbál következtetéseket levonni.
Én azt tanácsolom, próbálj ki egyet a korai, kétszámjegyű, egyet a százas, és egyet a legutolsó
változatok közül. Ez még nem nagyon megterhelő és időigényes.
Köszönöm La_Valse!
Nagyon sokat segítettél! :tutiok:
Még csak annyit kérdeznék, hogy van értelme akkor a MinorityClean progit ezzel futtatni
(mert látom hogy prioritást is lehet itt állítani),
vagy csak simán elindítom autostart-al az MC-t, mikor a rendszer indul?
Ezt https://drive.google.com/file/d/1LP8TB9 ... sp=sharing töltsd le.
Bemásolod a c:\ gyökerébe, majd kicsomagolod. A mappában lévő sexe64.exe fájlra dupla katt, elindul. Majd betallózóod a MinorityClean.exe-t (első sor) a nevet autómatikusan kitölti a leírásba meg te írod ezt: MinorityClean Service és utána ok gomb.
Névtelen.jpg
Névtelen.jpg (241.11 KiB) Megtekintve 2250 alkalommal
Kb ezt kell, hogy lásd.
Két Japán szövegű ablakocska fog megjelenni egymás után mindkettóre ok gomb.
Utána feladatkezelőben láthatod a folyamatok és a szolgáltatások között is, hogy fut mindkettő (sexe64, Minority Clean).
Ez a 236-os verzió, talán a leg jobb eddig igaz, hogy a 237,238-at nem próbáltam még, elég időigényes ........kb. 8 óra mire kialakul a teljes "beégetés".
Ha váltani akarsz verziók között akkor a feladatkezelőben leállítod a MC-t , innen: \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\MinorityClean236 kitörlöd az egész mappát, majd a C:\Sexe64 mappából a Minority Clean exe-t, helyére meg bemásolod az új MC exe.t. Gép újraindít majd sexe64.exe elindít és újra betallóz..... stb. mint az előbbiekben.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

kakaox írta:
2021.09.22., szer. 13:51
Még csak annyit kérdeznék, hogy van értelme akkor a MinorityClean progit ezzel futtatni
Mivel nem telepített win10/11-et használok, én utólag indítom az MC-t /realtime kapcsolóval.
start "" /realtime "%progs%\MinorityClean\MinorityClean.exe"
Így nem növelem fölöslegesen a regisztrációs adatbázist, és nem szaporítom az elvégzendőket.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

La_Valse írta:
2021.09.22., szer. 12:04
kakaox írta:
A Big által linkelt oldalon szó van egy "sexe64" progiról is, amit a La_Valse által linkelt gyűjtések között
A sexe/sexe64 olyan program, amely lehetővé teszi a szokásos alkalmazások szolgáltatásként történő
Hogy miért van kismillió változat? A szerző a fejlesztés során szinte minden változtatást publikál.
Én azt tanácsolom, próbálj ki egyet a korai, kétszámjegyű, egyet a százas, és egyet a legutolsó
Köszönöm La_Valse!
Nagyon sokat segítettél! :tutiok:

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

kakaox írta:

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Big és La_Valse köszi az infókat! leborulok.gif

Bocs már hogy ilyen sokat kérdezgetek, csak ha Ti már beleástátok magatokat nekem egyszerűbb Tőletek
kérdezni, mint órákon át olvasgatni a fórumokat (sajnos most időm az nincs ilyesmire).
Gyors keresgélés után valamelyik fórumon abba is belefutottam, hogy a 178as tűnt sokaknak a legjobbnak...
https://www.dastereo.ru/t/minorityclean ... /86597/708

Nektek van olyan változat amit javasolnátok? Nekem nem világos, hogy van kismillió változat és
merre induljon el aki elsőként próbálkozni szeretne (278 változatot nem szeretnék kipróbálni :smile29: )

Előre is köszi a segítséget!

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

A régebbi és újabb fájlokat innen (is) lehet letölteni.
https://mega.nz/folder/wBdgnboY#EUIls6NlFfDUVaxn-zLNmQ

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

Áprilisban egyszer már rákérdeztem, akkor senki sem reagált. A 236-os verzió egész jó.
MC236.jpg
MC236.jpg (501.83 KiB) Megtekintve 2239 alkalommal

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hozzászólás Szerző: Big »

kakaox írta:
2021.09.21., kedd 20:40
Sziasztok!
Megkelent az új Fidelizer 8.8
https://www.fidelizer-audio.com/fideliz ... rityclean/

És itt emlegetik a MinorityClean nevű alkalmazást...ezt próbálta már valaki?
http://www.mics.ne.jp/~cdorya/MinorityClean/

Előre is köszönöm, ha van valakinek tapasztalata!
Szia!
Igen, nagy megelégedettséggel. Nem bonyolódnék véget nem érő jellemzésbe, de itt http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/ ... rityclean/ olvashatsz róla bővebben. Érdemes foglalkozni vele. Ha szeretnél pár régebbi verziót is keress meg, mert csak a legújabbak letölthetők, de nem mindig azok a legjobbak. :rolleyes:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!
Megkelent az új Fidelizer 8.8
https://www.fidelizer-audio.com/fideliz ... rityclean/

És itt emlegetik a MinorityClean nevű alkalmazást...ezt próbálta már valaki?
http://www.mics.ne.jp/~cdorya/MinorityClean/

Előre is köszönöm, ha van valakinek tapasztalata!

zatar01
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: zatar01 »

kakaox írta:
2021.09.16., csüt. 21:21
zatar01 írta:
2021.09.14., kedd 09:59
Sziasztok
Vélemény szeretnék kérni aki járatos JRiverbe, érdemes e megvásárolni a terméket mert itt lentebb jókat olvasok a 28 verzióról.
Foobarral zenélek jó minőségű dac-al.Topping D70s (foo dsd asio)
Egy régebbi próba verzióját összehasonlítottam a Foobar hangzásával és jóval meggyőzőbb volt akkor a foo.
Igazából a egyszerübb kezelése, a struktúrája és az átláthatósága miatt kellene.
A Roon is próbáltam ami nagyon profi de nekem mini pc-vel nagyon zajos volt a ventik miatt.
Foobar vs JRiver?
Szia zatar01!
Nálam a JRiver a nyerő hang, bármit próbáltam eddig (Foobar, Aimp, HQplayer) mind szerényebb hang volt.
A Foobar ingyenes és jól beállítható, de kicsit fapados és olyan mesteres a hangja.
Ehhez képest valamilyen megfoghatatlan varázs költözik a hangba, ha a JRiver-el hallgatom a zenét.

Kipróbálni ingyenesen tudod, ha kell segítek Teamviewer segítségével jól beállítani a progit,
ha ilyesmit szeretnél keress meg privátban.

Először érdemes a BIOSban minél lassabbra állítani a RAM tempóját, (nálam ez 800 MHz) valamint minden
CPU Power Management (Turbo mode, CPU C-States, Speedstep) kikapcsolni.

Bár a mini PC-vel nem sokat foglalkoztam, eddig az volt a tapasztalatom, hogy minél erősebb és újabb a PC
annál jobb a hang. Ha nagyon pici a teljesítmény, akkor érdemes lehet Linuxot is kipróbálnod.

További javulás érhető el, ha hálózati lejátszóként használod a gépet, ami önmagának streameli fel a zenét
és a JRiver játssza le. Ilyenkor kell egy vezérlőprogram (UPNP Controller) Androidon én a BubbleUPNP-t használom)
és kell egy streamer-program, én a Minimserver-t javaslom.

Szóval Hajrá!
Köszönöm a válaszod.
Letöltöttem a próba verziót a bitperfect beállítások megvannak, sajna a kis masina nagy zajjal viszi ezt a progit is.
Habár egy Intel 7 proci van benne 8 gigabájt rammal ssd, nem is volt olcsó.
Valamiért a ventije dolgozik ezerrel a JRiverren és Roon-al is. Érdekes mert külön a Tidalon meg a Foobaron meg csendes. Nem vagyok egy nagy szaki nem tudom ez miért van, de maradok a csendesebb üzem módban. Talán majd később egy hálózati lejátszó.
A másik csendes üzemmódot másnak is tudom ajánlani ami úgy néz ki hogy UAPP (bitperfect player) + OTG kábel + hosszabbítóval rá a dacra, legalábbis Toppingon működik. Bejön rajta a DSD, és az MQA is. Igaz ahhoz kell LG V30 vagy 40 teló is.
Egyébként a legjobb telefon amit idáig ismertem, nem is nagyon van használtan.
Orr: Iso Tek EVO3 Polaris
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 308

Hozzászólás Szerző: Elmo »

Linuxosoknak ezt is érdemes fontolóra venni: https://gmusicbrowser.org/
www.chiliout.hu

Silent Angel-Hegel-REL-Usher

Elmo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 308

Hozzászólás Szerző: Elmo »

Talán ez is megér egy próbát, Linux alatt mindenesetre jó: https://quodlibet.readthedocs.io/en/latest/index.html
www.chiliout.hu

Silent Angel-Hegel-REL-Usher

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

zatar01 írta:
2021.09.14., kedd 09:59
Sziasztok
Vélemény szeretnék kérni aki járatos JRiverbe, érdemes e megvásárolni a terméket mert itt lentebb jókat olvasok a 28 verzióról.
Egy régebbi próba verzióját összehasonlítottam a Foobar hangzásával és jóval meggyőzőbb volt akkor a foo.
Igazából a egyszerübb kezelése, a struktúrája és az átláthatósága miatt kellene.
A Roon is próbáltam ami nagyon profi de nekem mini pc-vel nagyon zajos volt a ventik miatt.
Foobar vs JRiver?
Szia zatar01!
Nálam a JRiver a nyerő hang, bármit próbáltam eddig (Foobar, Aimp, HQplayer) mind szerényebb hang volt.
A Foobar ingyenes és jól beállítható, de kicsit fapados és olyan mesteres a hangja.
Ehhez képest valamilyen megfoghatatlan varázs költözik a hangba, ha a JRiver-el hallgatom a zenét.

Kipróbálni ingyenesen tudod, ha kell segítek Teamviewer segítségével jól beállítani a progit,
ha ilyesmit szeretnél keress meg privátban.

Először érdemes a BIOSban minél lassabbra állítani a RAM tempóját, (nálam ez 800 MHz) valamint minden
CPU Power Management (Turbo mode, CPU C-States, Speedstep) kikapcsolni.

Bár a mini PC-vel nem sokat foglalkoztam, eddig az volt a tapasztalatom, hogy minél erősebb és újabb a PC
annál jobb a hang. Ha nagyon pici a teljesítmény, akkor érdemes lehet Linuxot is kipróbálnod.

További javulás érhető el, ha hálózati lejátszóként használod a gépet, ami önmagának streameli fel a zenét
és a JRiver játssza le. Ilyenkor kell egy vezérlőprogram (UPNP Controller) Androidon én a BubbleUPNP-t használom)
és kell egy streamer-program, én a Minimserver-t javaslom.

Szóval Hajrá!

zatar01
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: zatar01 »

Sziasztok
Foobar vs JRiver?
Orr: Iso Tek EVO3 Polaris
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2699

Hozzászólás Szerző: supravox »

Tegnap Kakaox önzetlen segítségével (vagyis Ő csinált mindent leborulok.gif )
(Én csak a Figula cabernet sauvignont tóltögettem) mindkét gépre felkerült a win11 illetve a jriver 28.
Hát izé...
Szerintem megéri az a pár óra egér és kalviatúra bizgentyűzés.
Nagyon komoly az előrelépés.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tsilver2 írta:
2021.08.28., szomb. 16:39
Másik kérdés win11 tapasztalat van már itt valakine?. Néhány emberrel beszélve azt mondták sokkal teresebb lett a hang 11-en
Mindkét kérdésedre a válasz az hogy érdemes meglépni.
A Win11 nekem sokkal jobban tetszik, mint a Win10. Úgy lett ütősebb és dinamikusabb is,
hogy semmit sem vesztett a simaságából. Nagyon zenei maradt, folyékony és élvezetes,
a tere is piszkosul tetszik.

A Jriver 27 egy katasztrófa volt, annál nem nehéz jobbat csinálni, de most úgy tűnik ez a 28-as elég jól sikerült.
Nálam is a 26-os van fenn, ahhoz hasonlítgattam...talán nem olyan ütős, "odabaszós" a hang,
viszont nagyon bevonz a zenehallgatásba, ami nekem fontosabb mint a dinamika csúcsok szemlélése :-)
Remélem tudtam segíteni?!

tsilver2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 33

Hozzászólás Szerző: tsilver2 »

Másik kérdés win11 tapasztalat van már itt valakine?. Néhány emberrel beszélve azt mondták sokkal teresebb lett a hang 11-en

tsilver2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 33

Hozzászólás Szerző: tsilver2 »

én 26-ot használok, a 27 egyértelműen mindenki rosszabbnak találta zenére és azt szeretném tudni, hogy érdemes e 28-ra váltani

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

tsilver2 írta:
2021.07.24., szomb. 10:14
az új Jriver-t próbálta már valaki?
Szia tsilver2!
Most próbálgatom a 28-es Jrivert, kizárólag zenelejátszásra.
A többi funkcióját nem használom. Mi lenne a kérdésed ezzel kapcsolatban?

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

Segitséget szeretnék kérni !
Van egy vezetékes zene lejátszóm,Pro-Ject Stream Box S2 Ultra ezzel hallgatok Tidalt,de mostanában nem minden számot játszik le,van mikor egyiket sem,ilyeneket ir ki a Samsung tablet amivel irányitom:Session does not have striming privelegs,
vagy van mikor ezt:Invaloid file location,nem tudom hogy hol lehet a hiba,azt gondoltam hoga a készülékemben,ezért vettem egy Auralic minit,de ugyan azt csinálja,a kérdésem hogy valaki tudja-e hogy hol lehet a hiba,és hogyan lehet ezt kijavitani?
Kérem itja meg, elöre is nagyon köszönöm a segitséget.

Az Auralic Minit nem fogod tudni androidos készülékkel irányítani. Apple kell neki.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5309

Hozzászólás Szerző: fülelek »

wittao írta:
2021.08.13., pén. 14:15
Egyik AS forumos sraccal (Anwar) kb. fel eve - egy eve indult el egy diskurzus kozottunk a DAIDO Barebone termekunk kapcsan a Streacom FC10 hazarol, vajon miert nincs olyan valtozata, amivel egy alaplapba riser kabel alkalmazasa nelkul alacsony profilu kartyat(kat) bele lehetne nyomni.
Volt kapcsolatfelvetel a Streacommal es nyitottak is voltak a dologra, most elkeszult az elso tervek utan a vegleges valtozat.
Azt meg nem lehet tudni, hogy a hatlapot kulon kiegeszitokent lehet megvenni, vagy kiad-e a gyarto egy FC11-et mondjuk.
Fontos valtoztatas meg a biztositektartos, fokapcsoloval ellatott IEC aljzat beepitese.
A kovetkezo keszulekeket mar velhetoen ilyen uj hazakba fogjuk szerelni, amint elerhetoek lesznek:
Az (x) véletlenül maradt le, ugye? gondolkodik.gif
Ki gyárt szerinted elfogadható minőségű bizti+kapcsoló+IEC foglalat triót? A Furutechnek sincs, vajon miért? gondolkodik.gif

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”