Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10962
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
... a fel ev mulva kijovo db elavulta teszi a regit. mert azert engem elegge zavarna, hogy megveszem 1500 dollarert, aztan a kov heten meg kijon a szebb/jobb.
Persze, ez engem is zavarna, de az új médiaplayerek semmivel sem tudnak többet, mint az eddigiek. A kommersz Hi-Fi cégek is félévente kiadnak új tipusokat, de általában minimális a változás az előzőhöz képest.
Pc alapú audio lejátszás
Na de mi az a semmi? Ilyen alapon nagyon sok mindent értelmetlen megvenni. Aztán meg mégsem. A legtöbb csajom is inkompatibilis lett velem 10 év elteltével, mégis szerettem őket és jól éreztem magam velük, tehát megérte...
ezert nem szeretik sokan bekavarni a szamitogepet a hifi vilagaba, mert nem illik bele egy olyan helyre, amiben vannak tradiciok, presztizs. stb.
ott azert nem jellemzo, hogy a fel ev mulva kijovo db elavulta teszi a regit. mert azert engem elegge zavarna, hogy megveszem 1500 dollarert, aztan a kov heten meg kijon a szebb/jobb.
es lehet fele annyiba kerul.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
... ahhoz, hogy megtaláld és felismerd a nagy Ő-t nem kell-e szükségképpen sok kis ő?!
így van ez a hifiben is szvsz
Pc alapú audio lejátszás
mert egy alapvetoen szamitogepkozeli dolog... egy hifi hasznalatanak az idotartama 10ev is lehet, ez 10 ev mulva semmivel sem komp, ha leallnak a supporttal.
Na de mi az a semmi? Ilyen alapon nagyon sok mindent értelmetlen megvenni. Aztán meg mégsem. A legtöbb csajom is inkompatibilis lett velem 10 év elteltével, mégis szerettem őket és jól éreztem magam velük, tehát megérte...
na ja, de ahhoz az ideális esethez képest, ha elsőre a nagy Ő-vel jössz össze, az összes többi elfecsérelt idő volt
kérdés, az, hogy ahhoz, hogy megtaláld és felismerd a nagy Ő-t nem kell-e szükségképpen sok kis ő?!
így van ez a hifiben is szvsz
gordon314.fw.hu
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
mert egy alapvetoen szamitogepkozeli dolog... egy hifi hasznalatanak az idotartama 10ev is lehet, ez 10 ev mulva semmivel sem komp, ha leallnak a supporttal.
Pc alapú audio lejátszás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Van újdonság: Transporter
a 300 dollar is sok egy hamar elavulo vmiert
Na ezen szerinted mi avul el hamar?
Pc alapú audio lejátszás
Nem tudom mire gondolsz.
Pc alapú audio lejátszás
Van újdonság: Transporter
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
a roku tamogat pl pandorat?
- ha elolvasod a topic-indito hozzaszolasat... vagy itt a link
http://www.rokulabs.com
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Pc alapú audio lejátszás
Az előrelépés az, ahogy TSC megírta, hogy már itthon is lehet kapni. Mi még úgy hozattuk be.
Szerintem igen jó DAC van benne, de az én CA-m dobott rajta.
azt en is olvastam... de nehez neten ilyen kutyukre keresni, hatha van vmi uj.
a roku tamogat pl pandorat?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
mert szeretnem szetvalasztani a szgepet a hifitol (szobailag). nekem a squeezebox a legszimpibb. mennyire hallgathato dac nelkul?
Az előrelépés az, ahogy TSC megírta, hogy már itthon is lehet kapni. Mi még úgy hozattuk be.
Szerintem igen jó DAC van benne, de az én CA-m dobott rajta.
Pc alapú audio lejátszás
van vmi elorelepes a kutyuk teren...?
mert szeretnem szetvalasztani a szgepet a hifitol (szobailag). nekem a squeezebox a legszimpibb. mennyire hallgathato dac nelkul?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Európában is forgalomba hozzák a Soundbridge M1001-et, Pinnacle Soundbridge néven. Németo. -ban 150 euro körül, sőt, a C-ENTER-nél már itthon is kapható, bruttó 54e ft-os áron.
Wow.
Még jó hogy nekem már egy éve van.
Pc alapú audio lejátszás
Európában is forgalomba hozzák a Soundbridge M1001-et, Pinnacle Soundbridge néven. Németo. -ban 150 euro körül, sőt, a C-ENTER-nél már itthon is kapható, bruttó 54e ft-os áron.
Wow.
Még jó hogy nekem már egy éve van.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Pc alapú audio lejátszás
Megjottem, a hataron nem volt gond
Kepek es osszehasonlito teszt a CD lejatszommal majd a hetvegen, addig is az elso benyomasok:
Pozitivumok
konnyu kezelhetoseg
teljeskoru konfiguralhatosag (menurendszer, lejatszo- es szerverbeallitasok, hangminoseg, kijelzo, ...)
szamitogeprol is kezelheto es konfiguralhato (web feluleten)
jol olvashato kijelzo (standard betumeretnel, de nagyobb is van), a fenyereje is allithato, hogy sotetben ne egesse ki a szemet
az osszes (nem vedett) hangformatumot kezeli
a szamokba bele lehet tekerni
szamitogep nelkul is elerheto netradiok, ebresztoora, RSS feed-ek
Negativumok
a mellekelt kezikonyv elfelejti megemliteni, hogy a tuzfalon nyitni kell ket portot (az elektronikus FAQ-ban benne van)
nem kompatibilis az ujabb speci WiFi routerek egynemely szolgaltatasaval (108 Mb/s, RangeMax, ...). Nehany oramba kerult mire rajottem, hogy ha kikapcsolom az emlitett szolgaltatasokat akkor minden a helyere kerul es nem szaggat a lejatszas
Igy hirtelen ennyi lenne. Ha van kerdes, johet.
Udv
TB
Pc alapú audio lejátszás
vmi 2xx euroig "ingyen" lehet behozni az euba az usabol. kerdezz ra a vamon. egyszer felhivtam oket.
- Torkosborz
- Nincs visszaút
Pc alapú audio lejátszás
Ne bonyolitsuk tul. A Squeezebox Amerikabol van. Egyelore nem forgalmazzak mashol, viszont rendelheto interneten es oda szallitjak ahova akarod. A WiFi valtozat ara 299 USD. Most eppen en is Amerikaban vagyok egy hetig, igy az egyik kollegamhoz szallittattam. Innen viszem hazafele a hetvegen.
Ha a vamos kiszur es nem tudom meggyozni, hogy nem Amerikabol van a kutyu, akkor ki kell fizetni a vamot (nem biztos, hogy van) es az AFA-t (ez biztos, hogy van). Semmi buntetes es birosagrajaras nincs, mivel nem tiltott dologrol van szo.
Pc alapú audio lejátszás
ha már EURO, akkor gondolom az EU-ban veszed. Ebben az esetben pedig ha "ki is szúr" a vámos bácsi, akkor sincs vám + áfa.
Ha pedig nem az EU-ban veszed, és kiszúr a vámos bácsi, akkor 265 EUR + vám + áfa + büntetés + bíróságra járás
Mivel -euroban van az ára....
Amúgy sem lenne bíróságra járás abból, ha egy db ilyen készüléket próbál valaki "becsempészni"
gordon314.fw.hu
Pc alapú audio lejátszás
ha már EURO, akkor gondolom az EU-ban veszed. Ebben az esetben pedig ha "ki is szúr" a vámos bácsi, akkor sincs vám + áfa.
Ha pedig nem az EU-ban veszed, és kiszúr a vámos bácsi, akkor 265 EUR + vám + áfa + büntetés + bíróságra járás
Pc alapú audio lejátszás
És ez mennyibe lesz neked mire házhoz ér? Mennyiből van meg?
265 EUR + AFA + Vam. Mivel szemelyesen hozom be, bizom benne, hogy nem engem szur ki a vamos bacsi es akkor meg is all 265 EUR-nal.
gordon314.fw.hu
- Torkosborz
- Nincs visszaút
Pc alapú audio lejátszás
265 EUR + AFA + Vam. Mivel szemelyesen hozom be, bizom benne, hogy nem engem szur ki a vamos bacsi es akkor meg is all 265 EUR-nal.
Pc alapú audio lejátszás
Korabban irtam, hogy a Squeezebox lesz az en valasztottam. Jelentem mar megvan a szerkentyu (egyelore az USA-ban), ket het mulva sajat tapasztalatokrol is be tudok majd szamolni.
Majd írjál róla feltétlenül! Nekem is az tetszik legjobban eddig (kinézet és funkcionalitás)!
Under Construction