Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Szerintem is egy régebbi beidegződés a Yamahák keménysége. Nekem a 440-esre sem lehet azt mondani, hogy kemény lenne. Inkább kicsit fátyolos a hangja, és sztereóban picit kétoldalas, üres a közepe. A zenéje nekem meglepetés volt, jó értelemben. Úgyis csak addig marad, amíg a saját építésű monoblokkok el nem készülnek
sajti
Az én fülemnek is elég kemény a 440-es hangzása. Ezelôt egy marantz minitornyon hallgattam zenét és ahhoz képest nagyon elégedetlen vagyok a xamaha hangzásával.
Abban viszont egyetértek, hogy stereoban széthúz, üresen hagyva egy kicsit a közepét, de ez valahogy tetszett is nekem.
Mindenképp hallgass meg minél több márkából erösitőt és mikor már megvan, hogy nagyjából melyik hangja áll hozzád a legközelebb, akkor azon belül is halgasd meg azt amire még van pénzed ill. az egy kategóriával feljebbit és ezek között dönts!
De a háromból én is a Denon-t választanám!
Zenére meg valami mást....
TV : Philips 21PT5407/01 Sat : Philips DSX6010 DVD/SACD player : Philips DVD763SA CD : Cambridge Audio Azur 640C Erösitö : Cambridge Audio Azur 640A Hangfal : Mission M33 Kábelek : M.N.C & CAT5
Sztereó erősitők
Szerintem is egy régebbi beidegződés a Yamahák keménysége. Nekem a 440-esre sem lehet azt mondani, hogy kemény lenne. Inkább kicsit fátyolos a hangja, és sztereóban picit kétoldalas, üres a közepe. A zenéje nekem meglepetés volt, jó értelemben. Úgyis csak addig marad, amíg a saját építésű monoblokkok el nem készülnek
sajti
Az én fülemnek is elég kemény a 440-es hangzása. Ezelôt egy marantz minitornyon hallgattam zenét és ahhoz képest nagyon elégedetlen vagyok a xamaha hangzásával.
Abban viszont egyetértek, hogy stereoban széthúz, üresen hagyva egy kicsit a közepét, de ez valahogy tetszett is nekem.
Sztereó erősitők
Azért az az 50e ft-os Yamaha, az kb. a 340-es vagy még rosszabb, valamelyik HTP *.* vagy valami hasonló sorozat, néztem én is.. Az sztem már megcsúfolása a hangminőségnek.. Bár olcsónak olcsó, de sztem a 69e ft-os denon fényévekkel jobb lehet.
Amúgy nemtudom, ez az általánosítgatás a Yamahák "kemény" hangjáról szerintem csak a kisebbekre vontakozik. Az enyém pl. határozottan lágy, HA nem a saját D/A-ját használom, mert abban valóban van valamicske ércesség, de azt mozira találták ki.
Mostanában sokat használtam sztereózásra egy régebbi Technics SL-PS840-es (94-es csúcsmodell) cd-vel, azzal szerintem igazán remek és nagyon analógos hangja volt.
Én a HK-ra szavaznék, ha nincs rá elég pénz, akkor a Denonra.
sajti
Sztereó erősitők
Azért az az 50e ft-os Yamaha, az kb. a 340-es vagy még rosszabb, valamelyik HTP *.* vagy valami hasonló sorozat, néztem én is.. Az sztem már megcsúfolása a hangminőségnek.. Bár olcsónak olcsó, de sztem a 69e ft-os denon fényévekkel jobb lehet.
Amúgy nemtudom, ez az általánosítgatás a Yamahák "kemény" hangjáról szerintem csak a kisebbekre vontakozik. Az enyém pl. határozottan lágy, HA nem a saját D/A-ját használom, mert abban valóban van valamicske ércesség, de azt mozira találták ki.
Mostanában sokat használtam sztereózásra egy régebbi Technics SL-PS840-es (94-es csúcsmodell) cd-vel, azzal szerintem igazán remek és nagyon analógos hangja volt.
Én a HK-ra szavaznék, ha nincs rá elég pénz, akkor a Denonra.
Sztereó erősitők
Ha mozi és zene is fontos, akkor HK. Persze ez nem 69 e., de a szegedi MM-ban már 50-ért is árulnak Yamahát, és annyiért az verhetetlen.
nocsak... internet közelbe kerültél?
Sztereó erősitők
Ha mozi és zene is fontos, akkor HK. Persze ez nem 69 e., de a szegedi MM-ban már 50-ért is árulnak Yamahát, és annyiért az verhetetlen.
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination
Sztereó erősitők
Egyből azt akartam írni, hogy yamaha, de ahogy jobban megnéztem a netdepón, látom, hogy a denon 1604 69.000. Régebben a denon av belépő katagória is 120e környékéröl indult és akkor, mindenképpen yamahát modtam volna, mivel ezért a pénzért abból nagyobbat lehetett venni.
Ha tudsz még egy kis pénzt, hozzátenni akkor én is a H/K javasolnám, a közelmult kellemes tapasztalatai miatt.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Sztereó erősitők
Harman/Kardon AVR 2550 106e Ft
Harman/Kardon AVR 130 125e Ft
Nemtudom, hogy ezek neked árban vannak e még, de szerintem érdemes lenne meghalgatni ezeket is.
Sztereó erősitők
Én viszont még ajánlanék egy készüléket.
A H/K szerintem nagyon jó erősítőket gyárt, aminek a fő erőssége a zene! Érdemes lenne egy ilyen csodát is meghallgatni! Mindejárt megnézem, hogy melyik modell van még árban, de szerintem csak az alsó kategóriát fogod tőllük megkapni.
Sztereó erősitők
Ahogy az előttem szólok is elmondták már... Házimozihoz inkább a Yamaha illik, zenéhez pedig jobban passzol a Denon lágyabb hangja.
Mindenképpen hallgasd meg ha tudod mindkét (vagy még több) erősítőt mielőtt döntessz. Amit itt mi írunk általános vélemény, és nem biztos, hogy neked is bejön. A Denon a Yamahával összehasonlítva visszafogottab, lágyabb hangot képvisel, házimoziban nem fogod érezni azt az erőt a komolyabb effekteknél, amire talán vágysz. Viszont (akusztikus) zenehallgatás esetén hallgathatóbb, kiegyenlítetteb hangképet mutat.
Mondom ezt én, az én izlésem szerint.
Ráadásul még egy dolog. Amiről én beszélek az nem olyan ég és föld szintű különbség, szóval nem kell megijedni, előítélekkel hallgatózni. Ülje le, hallgasd meg és dönts Ez a legtutibb tanács!
(Esetleg vidd haza 2 hétre és úgy... :vazeg: )
Sztereó erősitők
Na most, hogy ilyen szépen össze lettél zavarva, ideje elmenned és meghallgatnod őket, és saját ízlésed szerint dönteni.
Szerintem is Denon.
Sztereó erősitők
Ha a mozi az elsődleges, akkor Yamaha!
inkabb zenehallgatasra lenne, ugy 90-10 aranyban
akkor denon
Sztereó erősitők
inkabb zenehallgatasra lenne, ugy 90-10 aranyban
erősítő: Onkyo TX-SR501E ][ DVD: JVC XV-N55 ][ Front: SAL SBX3040 + SAL SBX1320 + DTF12 dóm ][ Rear: SAL SBX1320 + DTF12 dóm ][ Sub: SAL Beast300 + SAL PRO+ 900 ][ PC: MSI K8N NEO Platinum, A64 3200+, 512Mb Corsair XMS, BBA9800PRO, 620GB HDD...
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Sztereó erősitők
Én a Denont választanám, de vásárlás előtt mindenképpen hallgasd meg mindet!
Sztereó erősitők
Fül kérdése. A Yamahának pl keményebb hangzása van.
Sztereó erősitők
Én a yamahát nem nagyon csípem, de a többit még nem hallottam!
Sztereó erősitők
A Denon se rossz.
Sztem meg kéne hallgatnod ha lehet egy helyen ahol mind van, és így könnyebben dönthetsz.
Ha más véleményét fogadod el, akkor más izlése szerint fogsz dönteni.
Sztereó erősítők
sziasztok!
szeretnek egy házimozi erositot venni, de mivel h nem nagyon ertek hozza ezert nem szeretnem elkapkodni a dolgot. max 80ezret tudok rászánni.
eddig 3 erolkodot talaltam ebben az arkategoriaban, megpedig ezeket:
denon avr1604
pioneer vsx-d514
yamaha rxv-450rds
a yamaharol hallottam eddig a legtobb jót, de ha van vmi más cumo is, akkor pls szoljatok thx elore is
szeretnek egy házimozi erositot venni, de mivel h nem nagyon ertek hozza ezert nem szeretnem elkapkodni a dolgot. max 80ezret tudok rászánni.
eddig 3 erolkodot talaltam ebben az arkategoriaban, megpedig ezeket:
denon avr1604
pioneer vsx-d514
yamaha rxv-450rds
a yamaharol hallottam eddig a legtobb jót, de ha van vmi más cumo is, akkor pls szoljatok thx elore is
erősítő: Onkyo TX-SR501E ][ DVD: JVC XV-N55 ][ Front: SAL SBX3040 + SAL SBX1320 + DTF12 dóm ][ Rear: SAL SBX1320 + DTF12 dóm ][ Sub: SAL Beast300 + SAL PRO+ 900 ][ PC: MSI K8N NEO Platinum, A64 3200+, 512Mb Corsair XMS, BBA9800PRO, 620GB HDD...