Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
hamis siltech et egyedul Guangzhou varosban allitanak elo,nem minden felet,csak parat!!nem kell aggodni!!de azok hangja sem rossz!ara pedig sokkal olcsobb!!
Kábelezzünk
tegnap keresett meg az audiocrast fonoke aki a legtobb hamis kabelert felelos .jo aron akart usb csatikat tolem.A drotjai nem rossszak.Es van sok kapcsolata amerikaba!!Hamis a baba?nem biztos.madarak dragan veszik a uccost!!!De az egyaltalan nem rossz cucc!!!!!!
Kábelezzünk
nap mint nap utazok a vilagban.megkerdik honnan jottem.magyarorszag.fogalmuk sincs.nem baj.kis orszag.
Kábelezzünk
Na, ennek pont az ellenkezőjét gondolom.
Pedig nem. Legalábbis legtöbbször.
Kábelezzünk
ha borzaszto az hogy ket alaplap hangjan megallapitom a kulonbseget hangzasban?vagy 2 driver,2 op rendszer kozott kulonbseget teszek?akkor ez az ezust tenyleg borzaszto!!!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Kábelezzünk
Lett egy ilyen a két "hidiamond 3" mellé:
pontosabban: hidiamon D3
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Kábelezzünk
ha egy guriga ezust neotech kabelt rendelek ami 50 vagy 100 meter,az ara megeggyezik azzal ahonnan en vettem.nem tudom otthol milyen kamu ezustoket arulnak.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Kábelezzünk
Nagytudású? Te hallottál már Kondo vagy H.T.hangfalkábelt? USB persze nem tudom ...Volt ékszerész által készített hangfalkábelem...én rendszerembe borzasztó volt.
"99,997%os 1mm atmeroju ezustbol vannak"
A Pénzverőben csináltattam ilyet kb.15 éve.A hangja kataszrófa....a VDH MCS 1000 viszont nagyon jó.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
Nagytudású? Te hallottál már Kondo vagy H.T.hangfalkábelt? USB persze nem tudom ...Volt ékszerész által készített hangfalkábelem...én rendszerembe borzasztó volt.
a yarbo ezust is dragabb,mert ott az arnyekolas,szigeteles,stb.akkor az is kamu?
Kábelezzünk
szerintem mashonnan szerezzuk be a kabelt!!!
a taiwani neotech ezust csak egy picivel dragabb mint amit en vettem.akkor az is rossz???
Kábelezzünk
szerintem mashonnan szerezzuk be a kabelt!!!
Kábelezzünk
Valami nagy tudasu itt mondta egyszer hogy az ekszereszeti ezust nem jo audio celra.Ez megint egy nagy baromsag.A digit es az usb kabeleim is 99,997%os 1mm atmeroju ezustbol vannak.Verhetelen.foleg mert 2e.forint metere.csak a fulednek!!!!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Valami nagy tudasu itt mondta egyszer hogy az ekszereszeti ezust nem jo audio celra.Ez megint egy nagy baromsag.A digit es az usb kabeleim is 99,997%os 1mm atmeroju ezustbol vannak.Verhetelen.foleg mert 2e.forint metere.csak a fulednek!!!!
Kábelezzünk
es hogy egy kabel magasba huzzon???ez mekkora baromsag!!!egyszeruen szar a cucc.
vagy csak egyszeruen igy terveztek,hogy egy olcsobb erosito egy olcsobb (rez )kabellel szoljon jol.hiszen ki venne egy hazimozi erositohoz egy reference ezust hangfalkabelt???
Kábelezzünk
Volt egyszer regebben egy acrolink rca kabelem,olcsobb tranyos erositovel (magasba huzott)bevagtam a szekrenybe.kesobb lett egy sokkal normalisabb erositom,es sok egyeb mas.proba keppen visszakotottem,ellenben a meregdraga szin ezust osszekotovel.A kulonbseg sokkal kisebb volt mint az arkulonbseg.(nem huzott semerre egyik sem!!)
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5144
Kábelezzünk
"Egy jó rendszer fürdőszobában is jól szól."
No ez így sommásan nem igaz, még kicsit sem (kivéve, ha fejhallgatós rendszerről van szó ). Ugyanis a kifejezetten rossz akusztikai környezetben lakni zavaró, még beszélgetni sem jó csörgővisszhangos környezetben, nemhogy zenét hallgatni...
A "jól szól" sokféleképp érthető, még a sokat látott/hallott tapasztalt emberek között is jócskán akad értelmezési különbség.
"a szobaakusztika vég nélküli pofozgatása..."
Nem kell túlzásokba esni, mindössze néhány dolgot érdemes betartani, ha meg még jobbat szeretne valaki, érdemes némi pénzeket is aldozni rá, sokkal többet ér, mint ha az elektronikára meg méregdrága kábelekre költené valaki az ötszörösét.
Kábelezzünk
en ugyan szakmailag nem vagyok ebben kepzett, de biztos vagyok benne, hogy a fentieket - legalabb es udvariasan fogalmazva - nagyon könnyü felreertelmezni.
Szoba- vagy teremakusztikanak NAGY szerepe van. Nem tud "gyenge" rendszerböl jot csinalni, de a többsegnel szereplö szeles közepmezöny lancat nagyon el tudja rontani.
Szobaakusztika altal okozott sok dB-es kiemelesekkel, besüllyedesekkel nem foglalkozas (pl. minimum elhelyezes - az is idetartozik) eseten "marhasag" - na jo: nem teljesen logikus - a lanc elektronikus elemeinel 1-2-3-5 dB-re nagyon figyelni.
es hogy egy kabel magasba huzzon???ez mekkora baromsag!!!egyszeruen szar a cucc.
Kábelezzünk
Akusztikával akkor kezdenek foglalkozni, amikor sz.@.r a cucc. Egy jó rendszer fürdőszobában is jól szól.
A legjobb hangú rendszereket pont hasonló körülmények között hallottam. Márvány padló, körben üveg nappali...
Ha valami jó, az mindenhol jó, ha meg nem, akkor pofozgathatod te az akusztikát, akkor is az marad.
Más kérdés, hogy egy jó rendszeren is javít a jobb környezet, de az nem meghatározó minőségű.
en ugyan szakmailag nem vagyok ebben kepzett, de biztos vagyok benne, hogy a fentieket - legalabb es udvariasan fogalmazva - nagyon könnyü felreertelmezni.
Szoba- vagy teremakusztikanak NAGY szerepe van. Nem tud "gyenge" rendszerböl jot csinalni, de a többsegnel szereplö szeles közepmezöny lancat nagyon el tudja rontani.
Szobaakusztika altal okozott sok dB-es kiemelesekkel, besüllyedesekkel nem foglalkozas (pl. minimum elhelyezes - az is idetartozik) eseten "marhasag" - na jo: nem teljesen logikus - a lanc elektronikus elemeinel 1-2-3-5 dB-re nagyon figyelni.
Kábelezzünk
Akusztikával akkor kezdenek foglalkozni, amikor sz.@.r a cucc. Egy jó rendszer fürdőszobában is jól szól.
Na, ennek pont az ellenkezőjét gondolom.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Kábelezzünk
Ez a járólap "jót tesz" az akusztikának!
A legjobb hangú rendszereket pont hasonló körülmények között hallottam. Márvány padló, körben üveg nappali...
Ha valami jó, az mindenhol jó, ha meg nem, akkor pofozgathatod te az akusztikát, akkor is az marad.
Más kérdés, hogy egy jó rendszeren is javít a jobb környezet, de az nem meghatározó minőségű.
Amúgy a kép egy holland ismerősöm éppen párizsi lakásában készült. A munkája oda szólította. Nem hinném hogy cég által bérelt lakást agyon akusztikázhatta volna. Két év múlva úgyis egy másik városban fog élni. Párizs előtt Bukarestben volt.
Ő dolgozik, hazamegy, felrak egy CD-t és kikapcsolódik. Neki nem az elsődleges szempont a szobaakusztika vég nélküli pofozgatása.
A kevés szabadidejét inkább értelmesebben tölti el.
Kábelezzünk
Nem így van?
A kérdés komoly? Persze, hogy sokkal hasonlóbb ugyanaz a kábel eltérő hosszban, mint bármely két különböző, ugyanabban a hosszban (extrém eseteket leszámítva). Optimumról beszélhetünk talán, de tapasztalatom szerint nincs határozott "sweet pot", és ez önmagában is jelentéktelenné teszi a szűrő-teóriát. Szerintem kábele válogatja, hogyan viselkedik szokatlan (pl. fél vagy 10m) hosszúságban. Belépő szintű kábelből se nagyon érdemes lényegesen hosszabbat venni, hanem inkább jobbat, illetve a rendszerbe illőbbet...
Kábelezzünk
erősen a rendszertől függő optimális hossz. Aki sok ilyennel tömi a fejét, végül nem fog hinni a saját fülének...
A HiFi-ben szinte minden megkérdőjelezhető...így ez is!
Persze értem én, de hogy erősen???
.
Kábelezzünk
Változó hossz -> változó jellegű sajáthang, erősen a rendszertől függő optimális hossz.
Nem így van?
A jó Hi-Fi...az varázslat.
Kábelezzünk
na pont ez az amikor kivétel erősíti a szabályt, vagyis a hosszú kábel nagyobb csillapítása szükséges az ideges erősítő-hangfal kapcsolathoz
Ne viccelj már, milyen erősítő és milyen hangszóró kapcsolata "ideges"? Kondo KSL ezüsttel különféle rendszerekben, számos erősítő-hangfal kombinációban, mindenkinek ugyanaz jött ki (legalább 2m, de inkább 3, ha pedig van pénz...). No és mivel magyarázod a tápkábel teljesen hasonló viselkedését, ott mit kell csillapítani?