Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 11

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: DDL »

hehehe tényleg kellene, ne mnekem ,kollégáim akarnak nekiállni csinálni
én nem értek hozzá..
megköszönöm előre is :kiraly:

Mire szeretnék használni, milyen igényeik vannak (teljesítmény, körülmények stb.)

Üdv: DDL

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Blaupunt CP-2990 cd játszó

Pioneer N50A hálózati zene

Cayin MT-35 erősítő.

ProAc Response 2.5 hangdoboz.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

hi, vki tudna adni vmi jó ksi csöves kapcsolási rajzot?:kiraly: 
köszi!

Kicsit bővebben? Milyen kellene?

Jó és kicsi. Nem látod? Leírta!

sajti

Ez jó? Ennél kisebbet nem tudok:

.

Analóg:

Technics SL-151MKII/Dynavector Karat Rubi RS-23MKII/Ortofon MCA-76/maszek csöves RIAA Lp játszó

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

Ortofon AC3800, Arzahel, Straight Wire Rhapsody-S, Kimber 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. maszek készülékállvány.

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

hi, vki tudna adni vmi jó ksi csöves kapcsolási rajzot? 
köszi!

Tudod... olyan ami világít a sötétben... :taps:
Biztos kedvet kapott a "saját készítésű képek" topicból..

Minden kapcsolási rajz világít a sötétben. Csak egy kis gyufa kell hozzá :kiraly:

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: richies »

hehehe
tényleg kellene, ne mnekem ,kollégáim akarnak nekiállni csinálni
én nem értek hozzá..
megköszönöm előre is :kiraly:
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: sajti »

hi, vki tudna adni vmi jó ksi csöves kapcsolási rajzot?:kiraly: 
köszi!

Jó és kicsi. Nem látod? Leírta!

sajti

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

köszi!

Tudod... olyan ami világít a sötétben... :kiraly:
Biztos kedvet kapott a "saját készítésű képek" topicból..

DDL
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

köszi!

Analóg:

Digitális:

Cayin MT-35 erősítő.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: richies »

köszi!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alexandrosz »

alexandrosz, itthon vagy külföldön vetted?
e-bay...de Európából jött. Gyors, pontos szállítás.
Nem tudom, hogy lehet-e még kapni.
Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Igc »

alexandrosz, itthon vagy külföldön vetted?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

A táp a legkevesebb, az simán megoldható.. :kiraly: Igazából magát a T-Amp-ot lenne jó megszerzeni 10e-ért..
Én annyiért vettem a nyáron
Kapott egy mezei tápot és jó. A kerti kiülő hangosítására fogom használni valszeg. Kedves, jó hangú darab.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

A táp a legkevesebb, az simán megoldható.. :kiraly: Igazából magát a T-Amp-ot lenne jó megszerzeni 10e-ért..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Vendég

Sztereó erősitők

Mi lenne, ha nem a "gyári" tápot vennéd meg hozzá? Nehogy azt hidd, hogy valamilyen speckó dolgról van szó...és mindjárt spóroltál egy ötöst.De, Te tudod.

Ja! AJánlom olvasgatásra a Györ moson stb AV bt topicot, szóval a speckó köstabil kapcsolóüzemű táppal annyira nem ment a T-amp, hogy úy torzított, meg recsegett, hogy már már megijedtünk tőle.
Váltás a sima trafós tápra és egybál elmúltak a gondok.

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

A hétvégi AVBT-s találkozó után bindulat és úgy döntöttem veszek egy Sonic Impact T-Amp kütyüt.. Találtam is egy helyet ahol van:Tempo Music Kft. - hátha mást is érdekel -

15e HUF az ára + 8e HUF hozzá a táp..

Kérdésem csak az lenne, hogy látott e valaki idehaza ennél olcsóbban?

Mi lenne, ha nem a "gyári" tápot vennéd meg hozzá? Nehogy azt hidd, hogy valamilyen speckó dolgról van szó...és mindjárt spóroltál egy ötöst.
De, Te tudod.

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Miért kell látatlanban venni?Elmégy és megnézed/meghallgatod!

Akadály általában a távolság.. :kiraly: Ha van/lenne hallgatásra lehetőség meg is tenném, ez még úgyis csak jövő év elején lesz aktuális..

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Namármost egy jó vagy inkább elfogadható MC trafó többe van mint a NAD szőröstűl bőröstűl...  :kiraly:
Igazad van, csak nem szívesen vennék meg látatlanban egy NAD-ot, bár tudom, hogy jó mert a tiéd már bizonyított nálam.. szóval még bármi lehet..

Miért kell látatlanban venni?
Elmégy és megnézed/meghallgatod!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Namármost egy jó vagy inkább elfogadható MC trafó többe van mint a NAD szőröstűl bőröstűl...
Igazad van, csak nem szívesen vennék meg látatlanban egy NAD-ot, bár tudom, hogy jó mert a tiéd már bizonyított nálam.. szóval még bármi lehet.. :kiraly:

Vendég

Sztereó erősitők

Arról nem is szólva, hogy a NAD-ban ennyiért van egy előfok, bemenetválasztóval, valamint egy (igen kiváló hangú) phono erősítő LP-khez, és ha kifogsz egy olyant mint az enyém, akkor átkapcsolható MC hangszedőhöz is a phono bemenet érzékenysége.
Namármost egy jó vagy inkább elfogadható MC trafó többe van mint a NAD szőröstűl bőröstűl...

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ehhez képest a NAD is már megvehető majd ennyiből 
Hát igen, 22e-ért van most a HiFiCity-n, bár az használt a T-Amp meg új és egy év gari van rá. De a NAD még 10év múlva is NAD lesz, ez meg ki tudja.. :kiraly:

Vendég

Sztereó erősitők

A hétvégi AVBT-s találkozó után bindulat és úgy döntöttem veszek egy Sonic Impact T-Amp kütyüt.. Találtam is egy helyet ahol van:Tempo Music Kft. - hátha mást is érdekel -

Ehhez képest a NAD is már megvehető majd ennyiből

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

A hétvégi AVBT-s találkozó után bindulat és úgy döntöttem veszek egy Sonic Impact T-Amp kütyüt.. Találtam is egy helyet ahol van:
Tempo Music Kft. - hátha mást is érdekel -

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Szerintetek milyen előerősítőt szabad venni egy Akai-lemezjátszó (Videoton kistoronyból) és egy Sherwood 7500 közé (Heco hangfalak)
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: forgi »

Tulajdonképpen a power in lenne az, ahová a házimozi erősítő PRE outját kellene kötni. De ahhoz ez a megoldás nem jó, mert nincs hozzá kapcsoló Ha pedig így kötöd oda, akkor a receiver mindig ott lesz a jel útjában (kikapcsolva is!), ami pedig torzítás, és zaj formájában jelentkezhet, még kikapcsolt AVR esetén is.Szóval én a másik megoldást javaslom. Ahhz csak annyi kell, hogy a hangerőszabályzót mindig ugyanoda kell állítani mozizáshoz. Ez lehet praktikusan a félhangerő. A maximumot nem ajánlom, mert elég csak egyszer megfeledkezned róla, és vehetsz új hangfalakat, és esetleg új fület is :kiraly:

sajti

Köszi az info-t és a figyelmeztetést.
Raktam fel pár képet az erősítőről a galériába.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: sajti »

Rossz lehet a link, mert nem tölti  be a képet. 
Íme a linken szereplő kép:

Tulajdonképpen a power in lenne az, ahová a házimozi erősítő PRE outját kellene kötni. De ahhoz ez a megoldás nem jó, mert nincs hozzá kapcsoló Ha pedig így kötöd oda, akkor a receiver mindig ott lesz a jel útjában (kikapcsolva is!), ami pedig torzítás, és zaj formájában jelentkezhet, még kikapcsolt AVR esetén is.
Szóval én a másik megoldást javaslom. Ahhz csak annyi kell, hogy a hangerőszabályzót mindig ugyanoda kell állítani mozizáshoz. Ez lehet praktikusan a félhangerő. A maximumot nem ajánlom, mert elég csak egyszer megfeledkezned róla, és vehetsz új hangfalakat, és esetleg új fület is :kiraly:

sajti

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: forgi »

Rossz lehet a link, mert nem tölti  be a képet. 
Íme a linken szereplő kép:

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”